משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
יש כמה דברים לא ברורים.. 1. אחרי כמה זמן במשחק הקול של החרב נעלם לי.. כאליו אם אני מרביץ עם החרב אני לא שומע אותה.. 2. איך אני מוציא דברים מהתיק 3.בלשונית של הWEAOPS יש ציורים למעלה של לב חרב ראש ועוד משהו מישהו יכול להגיד לי מה כל דבר אומר
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום! התקנתי את המשחק הנ"ל יש לי מערכת הפעלה ווינדוס פרימיום 64 ביט אני משחק במשחק ולפעמים הוא פשוט יוצא לי החוצה לווינדוס בלי שום הודעה מוקדמת מה הסיבה לתופעה וכיצד אני פותר אותה?... ??? נ.ב. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אחד המשחקים המצופים השנה Publisher: Sega Developer: Obsidian Entertainment ז'אנר-תפקידים נראה טוב. http://www.gametrailers.com/video/e3-09-alpha-protocol/49822
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
בבקשה למי שיש הזמנה שיתן לי אני מת לשחק כבר וגם כל החברים שלי משחקים בזה תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי VISTA ן W7 ובשתיהם יש לי בעיה שאן לי AF במשחקים יש לי כרטיס מסך 4670HD ועוד משהוא שאני מנסה להפעיל את FC2 ו CRYSIS על D10 המשחק יוצא וב FC2 הוא מחליף צבעם עד שהוא יוצא (רק הVISTA ) וב W7 הוא בכלל לא נכנס לD10 (בCRYSIS בFC2 הוא בסדר) וכיצור אך מסדרים\מה הבעיה? ואני לא יודע אם זה קשור אבל בכניסה לFC2 הוא אמר שצריך SP1 תודה לעוזרים ושבועה טוב
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש איזה מוד או פאץ' שמאפשר להריץ את המשחק על רזולוציות של מסך רחב (1600X900 ,1440X900) ?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אז ככה, נתקעתי באיזו מסעדה מעצבנת הרגתי שם את כולם וביצעתי את כל המשימות אבל הרדאר הירוק נשאר, וחיסלתי את הטנק הכל!!!!אני עומד ממש איפה שהרדאר מצביע לי ואין שם שום דבר שאני יכול לעשות....תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
גיבור של "Blood Assassin וגיבור של "Fist of Stone כאילו כשאני בוחרת לוחם שיצטרף אלי חדש מה אני צריכה לשים לו כדי שהוא ישתמש ב Blood Assassin או ב" Fist of Stone"? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
כי השוערים קצת מפריעים לי...הם טיפה חלשים...
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני וחבר נוסף מעונינים לפתוח אך לא יודעים בתודה מראש אמיר
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הורדתי דרך סטים את הדמו של באטמן, היה לי משעמם.. בכ"מ כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה מבקש ממני להתקין את התוכנה של .NV http://i25.tinypic.com/2cfsew6.jpg ואני תוהה לעצמי, מה בידיוק אני אמור להתקין? אין לי כרטיס של NV.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל שלא מצאתי דיון ראשי למשחק הזה, אני שואל כאן: אני עכשיו בקטע שאני צריך למצוא מסמכים של הדוקטור ההיא. בדיוק עכשיו עברתי קטע שאני צריך להציל שני אנשים בזה שאני מפיל את הנברשת בתקרה (המנורה הגדולה) לתוך החדר על ידי זריקת שוריקאן על מה שמחבר אותה לתקרה. מה אני אמור לעשות עכשיו? תודה, אלון
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
למישהו יצא לשחק את המשחק? ניסיתי כמה זמן Skirmish ואני ממש לא מצליח כלום (הורגים לי הרבה יחידות, לוקח לי זמן עד שיש לי משאבים לקנות טנקים וכו'...) יש למישהו רעיון לטקטיקה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
הצלחתי להפעיל את המשחק מצויין אבל ישנה בעייה אחת. הווינדוס חוסם לי את תקיית MY DOCUMENTS מסיבה שלא הצלחתי להבין ולפתור וזה גורם לכך שאני לא מצליח לפתוח פרופיל חדש בתחילת המשחק. לפי מה שראיתי זה גם מונע ממני לשחק במשחק בכלל! אם למישהו יש פתרון שיודע כיצד ניתן לעקוף את פתיחת הפרופיל בבקשה שיעזור לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש לי winxp3 עם תוכנה שמפעילה בו dx10 השאלה אם אני מתקין את crysis איך אני עושה שהוא יעבוד בdx10 ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שנה טובה לכל גולשי הפורום בעצם אני מחפש 3 משחקים : 1. Holiday Island 2. Hospital 3. CEASER III אשמח לקבל קישור למשקחים הנ"ל שעובדים על VISTA ... תודה וחג שמח !
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין COD1 ובאמצע ההתקנה כאשר אין לי אפשרות לעבור לכונן השני הוא מבקש שאכניס את הדיסק, האם יש פתרון או שחייבים לצרוב באמת? תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אם כן אני רוצה לשחק. ואם אתם superfuckin1337motherfuckers אל תטרחו. ניסיתי בICCUP אבל יש מלא לאגים ולמצוא משחק זה סיפור מהתחת וכנל בבטלנט. אז חשבתי שנתחבר דרך האמאצ'י ונשחק. תשאירו פה הודעה אם אתם מעוניינים, אבל אתם יכולים להשיג ישר דרך מירק - על quakenet והניק הוא s0li- (המקף בסוף השם) אייסי - 463833350
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת איפה נשמר הפרופיל של שחקן האופליין ב-Windows Live תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, התקנתי את המשחק BIOSHOCK ולא אהבתי אותו, הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את קובץ המחיקה. חיפשתי בכל מקום כולל בADD REMOVE בלוח בקרה, לא מוצא שום דבר שקשור למחיקת המשחק הזה. דרך אגב, אותה הבעיה גם עם המשחק NBA 2K09. שני המשחקים הללו לא ניתנים למחיקה. מישהו יודע מה עושים? איפה מוצאים את קובצי המחיקה? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מישהו פה שיחק ב coop של resident evil 5 דרך עם ההמאצ'י ? אני לא מצליח..כל פעם שאני מנסה להצטרף למשחק שחבר פותח או שאני פותח זה נכשל , זה רושם "the game session has been canceld"
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי כשאני מפעיל את האופציה של hdr חוזר ל off מישהו יודע למה? catalyst 9.9 המפרט בצד ימין תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני רואה ברשת כל הזמן משחקים בגרסת RIP ממה שאני הבנתי ( תקנו אותי אם אני טועה) שמשחק ריפ שוקל פחות ממשחק רגיל. איך אני הופך בעצמי משחק לגרסת RIP?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היתתי רוצה לדון בציון שניתן ל DM אני מאמין שעברתי בערך 90% משמשחק עכשיו והתרשמתי ממנו לטובה. על המחשב שלי הוא עובד חלק לגמרי בגרפיקה בינונית + אפילו ש העלעות מעט ארוכות.. הסביבות מגוונות ולעומת מה ש גייםספוט רשמו העלילה די מעניינת. השדה בראש של הדמות די מציקה לפעמים כאשר היא מציינת דברים ברורים ו לדמות מעט חסרה אישיות עצמאית. הסביבות רבות ומגוונות אך הבוסים קלים בצורה משפילה. אך באופן כללי זה משחק פעולה נהדר וגדוש. אף פעם לא נמאס לצלות גובלינים ולבעוט אורים מן החומות. במשחק יש הרגשה של חוסר ליטוש. אך הוא מתעלה על משחקים רבים ואני מצפה בקוצר רוח להמשך שמי יתן יהיה נטול באגים ועם תמיכה מעט יותר צמודה של סופר מקצועי :\ 8.9
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
הורדתי משחק לסוני 2 ואני צורב את ה iso שלו בנרו דרך disc image or saved project וזה לא עובד לי בסוני מישהו יודע מה הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-