משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
המערכת שלי זה e8400 ו 9800gtx+ 4gb ram אני משחק על הכי גבוהה רזולוצייה 1280X0124 הגדרות הכי גבוהות שיש ובמקומות סגורים רץ סבבה על 54-70 fps ובמפות פתוחות על 30 fps קבוע חח מה זה 30 זה כלום למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום! התקנתי היום את המשחק וכשניסתי להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הבאה: ההערה כתובה בקובץ במצורף [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש חנות דיסקים בלונדון שתוכל למכור לי DARK MESSIAH אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל אולי חלק מכירים- באזור ליד אוקספורד... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שאתם בוחרים את השרת בגיים ספיי והמשחק עולה כבר אז במשחק עצמו האם אתם מחכים הרבה זמן או שאתם רואים שהעכבר זז ואז יוצאים? כי לוקח לי מלא זמן למצוא שרת שעולה... מה אתם עושים והאם יש לכם בעיות בלמצוא שרתים?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי מקורי והכל קניתי בקיצור אני רוצה לשחק וכל הזמן אני אחרי 5 שניות ניזרק מהשרתים ומקבל הודעה שיש בעיה עם PUNKBUSTER הזה אז עידכנתי את המישחק עידקנתי את הפאנקבאסטר הזה וזה עדיין ממשיך איך אני מפעיל אותו לעזזל בבאופשנס של המולטי הPUNKBUSTER על YES הוספתי גם את המישחק בתוכנה הזאתי שלו ועידכנתי זה קורה הרבה יותר מידי לפעמים אבל אני כן מצליח בלי בעיה לשחק ושמתי לב שבמשימות שפועלות אין את השם של התוכנית של פאנקבאסטר אולי זה בגלל זה?... מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
הגעתי לקטע שצריך ללכת לחפש את המסכה שמחזירה אחורה תזמן עכשיו הלכתי לקחתי את חרב העקרב ששוברת קירות ואני תקוע בתוך החדר הזה לא יודע מה עושים מישהו יכול להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי ואני משחק קונטר,עכשיו אני ואחי רוצים לשחק יחד. שאנחנו נכנסים לאותו שרת הפינגים מדי פעם קופצים ובוונטרילו בכלל לא שומעים אותנו ושאנחנו עם חברים זה מעצבן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח שמעתי שפתיחת פורטים משו כזה יעזור אני יודע ... תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
כל מי שמעוניין להירשם שימלא את הקריטריונים הבאים: שם בסטים: רמה לפי דעתך: סקייפ: טים ספיק כן/לא: שם במציאות: יודע ESL כן/לא:
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
חברה זה לא יכול להמשך ככה כבר כמה שבועות שאני יושב על המחשב בלי מעש. פשוט שומע מוסיקה ובודק הודעות. מה יהיה?? אני חייב איזה משחק חדש וטוב, משהו עם גרפיקה מעולה ( יש לי תסביך גרפיקה...) אני בעיקרון אוהב משחקי אסטרטגיה ו3DSHOOTERS, אבל שונא משחקי 3D של צבא CALL OF DUTY למשל למישהו יש איזה שם טוב?? זה דיי דחוף אפשר לומר...
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר יותר מ- 7.5 שנים במחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב זיכרון, מערכת ההפעלה היא XP HOME SP2 וכרטיס המסך הוא Voodoo 3 3000 עם זיכרון פנימי של 16 מ"ב. אין בעיה של מקום על ההרד דיסק (29 ג"ב פנויים מתוך 40 ג"ב). אני מחפש המלצות למשחקי מירוצי מכוניות, בסגנון Need For Speed. אשמח להמלצות ואפילו לתמונות מהמשחקים. תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מוכר את החשבון שלי **צונזר** תתקשרו לפרטים נוספים ** אני לא מצליח לפתוח הודעת מכירה בלוח יד שנייה אז אני פותח פה יפתח
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בואו להכיר את אחד מהרעיונות המקוריים ביותר למשחק שבהם נתקלנו בתקופה האחרונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהוא מכיר את המשחק? אני לא מבין מה הוא עד כדי כך כבד שאני לא מצליח להרץ אותו בצורה נורמלתי אפילו על הגדרות הכי נמוכות? ומשחקים כמו GRID אני מריץ בלי בעיה?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
hi ,i am a new player to oblivion i did one quest in town that got me few items now they have red hand over them and i cant sell them now i am guessing that this stole items and i need to go some where to sell them where can i sell them or should i just drop them ? i all so like to ask about enchant weapon use or chargs i find one and his power run out i tryed in magic and spell shops but cant find how to recharg it ...? well hope one of u can help me thx:) p.s sorry for the bad english i cant type in hebrew on this pc
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד מכוניות וכו' למשחק הזה? אם אפשר לינק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לסופי השבוע אחרי ששיחקתי בcall of duty ' battelfield ועוד כמה נוספים הייתי רוצה להתנסות במשחק יריות ברשת. אני לא מבין את הקונספט עד הסוף.... האם אני צריך לקנות משחק מקורי כמו call of duty או שיש מחקים online שאפשר לשלם על השירות בלי לקנות את המשחק עצמו. אשמח להסבר קצר והמלצה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי מידע מדף הבית של המשחק מתי זה אמור לצאת?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו פה משחק AGE OF KINGS המורחב... משחק ההמשך לAGE OF EMPIRES הקלאסי, מה אתם חושבים על המשחק ? אהבתם אותו ? ומה אתם חושבים על המחשק החדש AGE OF MYTHOLOGY. 8)
-
שלום אני רוצה לקנות בוקס עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. 1.מה עדיף מאמריקה או אירופה? 2.האם זה משנה מאיפה הבוקס ברגע שיש צ'יפ? 3.איזה צ'יפ הכי טוב היום? מתרת הבוקס זה לא רק לשחק במשחקים של הבוקס (גם אבל לא רק) אלה גם להפוך אותו לDVDIVX ולאמולטור לקונסולות ישנות (N64 , SNES) אז מה אני צריך בשביל שאני יוכל לעשות את זה אם יש מישהו שמוכר אני מעוניין לקנות כל מי שיכול לעזור או שמוכר בבקשה לפנות אלי לאיסיקיו 991111 או להגיב פה תודה מראש על התשובות
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שיחקתי קצת במישחק שמרתי אותו ויצאתי,אחרי שניכנסתי בפעם השניה הכסף שלי הוסיף לעצמו 999 אלף.. איך אני מחזיר אותו שיהיה כמו מיקודם? [בערך 15 אלף.. :-[]
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-