עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Alduin,

Valve הוציאו עדכון חדש שיורד דרך הSTEAM. העדכון כולל נשקים חדשים, מפות... הנה מספר דברים חדשים: נשק חדש למורדים, ה Crowbar נשק חדש לקומבין, ה Stunstick (ממש מגניב!) נשק חדש (לכווווולם), ה S.L.A.M: Selective Lightweight Attack Munition חוץ מאלה הוסיפו גם מפות חדשות עם אביזרים חדשים. הנה הטלפורטר שהוסיפו, שנמצא במפה החדשה שנקראת steamlab: בהחלט תוספות מגניבות. אלה הדברים שאני שמתי לב אליהם, למשהו יצא לראות עוד תוספות? מפות? נשקים? אביזרים?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by fender1989,

תקשיבו השגתי חשבון סטים עם סי די'י נכנסתי לחשבון התקנתי את הקאונטר הכל טוב אני יכול לפתוח שרת ביתי המשחק עובד אבל הוספתי את המשחק ל all seeing eye ובכל פעם שאני מנסה להכנס לשרת הוא אומר לי error in command line Plz Help me תודה רבה

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  3. הינה אומרים לי למכור 3 שחקנים ולקנות שלושה שחקנים וזה מה שאני עושה ואז זה מגיע לי לפהhttp://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%ee%e4%20%ec%f2%f9%e5%fa.JPG וזהו אי אפשר להמשיך

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by MiniMizer,

http://ses.blog.hu/game/prog/index.pl נראה מי יצליח לזהות את כל המשחקים

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. ריכזתי את כל השאלות בהודעה אחת בשביל לא להציף רציתי לדעת למה כל המשחקים הטובים הם רק לקונסולות יש סיכוי שהם יצאו ל-pc אלה המשחקים Call Of Duty Finest Hour 25 To Life Burnout 3: Takedown GoldenEye Rogue Agent Juiced driver 3 Grand Theft Auto: San Andreas Def Jam: Fight for New York Def Jam Vendetta MIDNIGHT CLUB 3 DUB EDITION NBA Street nba ballers die hard vendetta Close Combat: First to Fight Midtown Madness 3 Need for Speed: Underground: Rivals TIMESPLITTERS האם כדאי לי לקנות ps 2 או שכל המשחקים האלה יצאו למחשב (כמו שפעם GTA 3 היה רק ל-PS2 והוא יצא בגירסת מחשב) Half-Life 2: Different Important Updates מה זה אומר עדכונים מה צריך לעדכן ??? איזה half life אני צריך להת…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  6. שלום לכולם רציתי לשאול איך אני מפעיל את המשחק על וינוד XP כי הוא כול הזמן אומר לי את הבעיה שמצוגת בתמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by redti,

שלום חברי פורום משחקיםם יש לי קאוטנר סטרייק כמעט כל שרת שאני לוחץ עליו עושה לי בעיותת אתם אולי יכולים לזרוק פה כמה אי פי של שרתים ישאלים בחינם ??

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי קונטאר סורס אמיתי עכשיו יש לי כול הזמן 30 fps למרות שיש לי reforce על 120 וvsync off fps_max 101 מה אפשר לעשות ? הכרטיס לא דפוק כי יש לי 300 fps בהלף לייף 2

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  9. אני צריך להתקין את המשחק מחדש איך אני מגבה את קבצי השמירה?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by Mamimo,

עד כה במשחקי NBA LIVE שיחקתי ברמת הקושי הגבוה ביותר (עד 2003 NBA LIVE). ב NBA LIVE 2005 התחלתי ברמת STARTER לקחתי אליפות עם ה BULLS (כן, אילו של היום הגרועים). כעת אני מתחיל עונה חדשה והחלטתי לעלות רמה ולשחק ברמת ALL STAR והמשחק מאוד קשה, אי אפשר להגיע לזריקות פתוחות כמעט שלא לדבר על הטבעות. לטעמי קפיצת הקושי בין שתי רמות אלו היא גדולה מידי. מה אתם חושבים? באיזו רמה אתם משחקים? יש לכם אי אלו טיפים? תודה מראש. טוב התחלתי להסתדר... בכל זאת באיזו רמה אתם משחקים?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by Idanp,

אני לא מצליח להתקין את הפאצ' 1.3 של Far Cry תיראו מה הוא כותב לי מה עושים?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by hike101,

בעיה מוזרה. שיחקתי במשחק כמה שעות בלי בעיה ולפתע המחשב נכבה עקב התחממות יתר (בעיה אחרת). כעת כשאני מנסה להריץ את המשחק הוא מעלה את הכותרות הראשונות (קטע קצר שרואים את שמות החברות המפיצות) ואז הוא יוצא לשולחן העבודה ומודיע ש swkotor2.exe קרס. התקנתי מחדש, מחקתי והתקנתי שוב, מחקתי והתקנתי בכונן אחר. שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון או פיתרון? אשמח להצעות. תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by alexrta,

שלום לכולם! אתמול דלף הדמו של המשחק השלישי בסדרת SPLINTER CELL וכרגע ניתן להורדה רק בביטורנט. המשחק עצמו פשוט מדהים, הגראפיקה מדהימה והמשחק מהנה מאוד פשוט תורידו ותהנו! *צונזר לינק לא חוקי* מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום מכיוון שזה לא דמו רשמי אלא דמו שקיבל איזה מגאזין גרמני ומישהו הדליף אותו אז אני מאוד מקווה שזה חוקי.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  14. Started by liav12,

יש שיטה כזאת לשים מוזיקה שאני רוצה בתוך משחק? כמו ב GTA ?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  15. קניתי את HL2 ואני התחלתי להתמכר למשחק ברשת.... מה שכן קשה לי עם המקלדת...האם כדאי לקנות ג'וסטיק ואם כן איזה? האם אפשרי ביכלל לוותר על העכבר במשחק הזה? יש למישהו כאן CS או HL2 והוא משתמש בג'ויסטיק ?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by pc student,

אני לא יודע מה לעשות יצאתי מהביוב סרקתי את האזור ולא מצאתי כלום.עזרה בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. עם אני קונה את החבילה עם הHORDE או עם הALLIENCE? זה משנה בכלל? או שזה אותו דבר...

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  18. מערכת:AMD 80GB 512 OF RAM 400DDR כרטיס מסך3D

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by SupeRnovA,

כל פעם שאני מפעיל אני מקבל את ההודעה הבאה : והורדתי את הפאטצ' והתקנתי אותו, אז למה זה מראה לי את הטעות הזאת? מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. מי שיכול בבקשה שיענה לי מה הסיסמה לניד פור ספיד אנדגרונד 1!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. Started by pc student,

חברה הגעתי לחלק האחרון במשימה על הבאגי במיגדלאור הבחור הזה שמוביל אותי ליציאה הסודית תמיד מת סתם ככה משום מה strang aint it?זה באג או משהוא?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  22. תעזרו לי בבקשה יש לי ניד פור ספיד אנדגרונד 1 על דיסק צרוב וכשאני מתחיל את ההתקנה הוא מבקש ממני את הסיסמה של הדיסק (בדיסק מקורי יש על האריזה)

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by tral,

תגידו לי אתרים שאפשר להוריד בהם משחקים מלאים ולא צריך תוכנות בשביל זה תודה מראש :yelclap:

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by tral,

תכתבו לי אתרים שאפשר לשחק בהם ברשת(שיהיו בבקשה טובים) תודה מראש

25. Started by Zipi-2,

אהלן,ניסיתי להזמין את WOW דרך amazon.co.uk והאתר הרשמי של בליזרד אבל הם לא שולחים לארץ, איזה אתרים כן שולחים לארץ ? כי אני ממש לא רוצה לקנות את המשחק מחנות כי שם זה עולה יותר . כמוון שיהיה במחיר סביר תודה לעוזר.

• 53 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים