משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במשחק NEED FOR SPEED UNDERGROUND אני יצרתי משתמש למשחק באינטרנט איך שאני נכנס לשרת אני מנסה לעשות עם מישהו מרוץ ו זה אומר לי שאי אפשר להתחבר עם FIREWALL ויש לי firewall מובנה כי יש לי נתב :-\ מישהו אולי יודע איזה פורטים צריך לפתוח?! כל דבר שיכול לעזור תגידו........
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
נתקעתי עזרה דחוף!!!! איך עוברים את הסוסים המעצבנים האלה יש תמונה מצורפת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הי, יש לי כבר את המשחקים TDU,GTR2,LFS,GRID,DIRT. איזה עוד משחקים מומלצים להגה G25? קראתי קצת על הRACE07 הזה, הוא טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
"נחשף טרלייר ראשון של GTA4 " http://video.google.com/videoplay?docid=3913745262811179417&q=gta
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תגידו בא לכם לארגן משחקים פה ברשת בנינו ??..בכל משחק שתרצו..פשוט תמליצו על איזה משחק בא לכם ונארגן משהו.... רק צריך לדאוג למישהו שיהיה השרת...מישהו עם רוחב פס רחב...מישהו ?! ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך כמה המלצות למשחקים. טווח גיל: 10-11 (מה שאומר פחות אלימות ודם) הערות: משחקים ששוקלים עד 8 גיגה בערך שיכנס מקסימום ל2 דיסקי DVD. אין בעיות עם משחקים חדישים המחשב שלו חזק מריץ הכל. תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני חושב לרכוש משחקים מSTEAM, אבל לא כ"כ מבין כיצד זה פועל והאם ישנן מגבלות (למשל, אם המשחק נמחק לי מהמחשב, האם אני יכול להוריד שוב ?). האם תוכלו להסביר בקצרה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק עשיתי את הUPDATES והוא הוציא לי את זה מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=hN4hp-ro_W8 http://www.youtube.com/watch?v=fSwm6L2zX6g&mode=related&search= והנה רעיון עם אחד מהיוצרים מצחיק בטרוף http://www.youtube.com/watch?v=hN4hp-ro_W8 . וואי מאז MOST WANTED אני מחכה לחידוש !!! תראו את הסרטים יש שמה מלא מידע על המשחק !!!
-
- 83 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
ובכן , אני קונה מחשב חדש (במפרט המחשב שלי יופיעו הרכיבים תכף אני אעדכן) , ותהיתי, איזה משחקים חדשים מה2-3 חודשים האחרונים אתם ממליצים לזרוק עליו ? תרשו לעצמכם את המשחקים עם הגראפיקות הכי כבדות , אבל עם המשחקיות הכי טובה וכו' , אני קונה איתו גם סטיק למטוסים אז אפשר גם סימולטורים , יאללה תתפרעו
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין את המשחק נ.ב הבעיה מופיעה גם בהתקנות אחרות(באסה רצינית) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חשיפה של כוונות לדרוש חיבור קבוע לרשת האינטרנט ולהציע רכישות של חפצים דיגיטליים בכסף אמיתי לא מוסיפה הרבה אהדה ל-Metal Gear Survive אשר יושק בחודש הבא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה נתקעתי במשחק הגעתי למקום שמישהו יורה עליי טיל ואני נופל מהמרפסת ואז בא מסוק ומתחיל לחורר אותי אני תופס מחסה ואז אני צריך לגרום למסוק לקרוא לעזרה אז אני יורה עליו ואז הוא יורה עליי טילים שפשוט הורגים אותי... פעם אחת הצלחתי לשרוד את הטילים ואז באו מלא חיילים והרגו אותי ממש באסה... איך אפשר לעבור את זה? והאם זה כבר הסוף??
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
במשחק nba 07 הגדרתי את ההגדרות של הגרפיקה במשחק, לרזולוציה של 1024 על 768, וגם הגדרתי שהכל יהיה על הכי גבוהה והרזולוציה לא משתנה לי ל - 1024 על 768. הרזולוציה שנכנסתי למשחק בפעם הראשונה הייתה על 800 על 600, ועכשיו שיניתי לרזולוציה של 1024 על 768, ועדיין אחרי סגירת המשחק והפעלתו שוב הרזולוציה היא 800 על 600. מה צריך לעשות כדי לשמור את השינויים?
-
- 4 תגובות
- 432 צפיות
-
-
המשחק יצא סוף סוף ואיתו הביקורות המשבחות. ציון סופי 8.6 בgamespot http://www.gamespot.com/pc/rpg/neverwinternights2/review.html הנפילה העיקרית בציון היא בגלל הגרפיקה אבל אם המשחקיות יותר ממפצה על זה, למי אכפת? מאחר ולא שיחקתי בראשון אין לי כל כך מושג מה הרקע של הסדרה, אם מישהו יוכל לספר מה קרה במשחק הראשון אני אשמח מאוד.
-
- 148 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגע ,אבל הפינג בשמיים ימיול לא עובד ברקע השאלה ,איך אני יכול לשנות את זה
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הלהיט הגדול של חברת קאפקום, Monster Hunter World, מקבל תאריך השקה רשמי ל-PC - וגם דרישות מערכתיות והגנת קבצים של Denuvo לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המוד הוא של פרנצ'סקו The Elder Scrolls IV: Oblivion Francesco's New Items/Creatures v4.3b Mo איך אני מפעיל את המוד? מישהו ניסה ויודע? זה נראה מוד פצצה עם בערך 1200 תוספות של נשקים מגינים וכו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
התקנתי HL, הורדתי CS (זה היה איזה תוכנה בשם steam), אבל לא קיבלתי קובץ להפעלה של CS. ניסיתי לשנות את הקיצור דרך ל:"D:\games\Half-Life\HL.EXE" -game cstrike -console אבל עדיין לא עובד. גם התוכנה all-seeing-eye לא מזהה שיש CS, היא רק מזהה את HL. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
-
המשחק קיבל ציון נמוך אבל הוא מעולה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המשחק התקנתי אותו על המחשב אבל כשאני מנסה להפעיל אותו לאחר ההתקנה הוא עושה לי מסך שחור כאילו הוא נכנס אל המשחק אז יוצא וכותב לי את ההודעת ''שלח'' ו ''אל תשלח'' תמונה של ההודעה:
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש משחקי מלחמה שאפשר לטוס/לנהוג ברכב בחופשיות בלי שום קשר למטרה העיקרית (כמו :BF2,GTA SA וכו,) עדיף שהמשחקים יהיו ברשת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני משחק הרבה Air superiority כדי להתאמן על dog fights אבל פשוט קורעים אותי למישהו יש טיפים לשחקן מתחיל ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-