עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שמתי לב בזאפ שיש אותו רק בגרסת ה-DVD. אי אפשר לרכוש אותו בגרסת דיסקים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מה יהיה יותר מעניין לשחק ברשת?

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. אני נמצא על הספינה שלי ואני רוצה לעבור למקום אחר הוא לא נותן לי כל פעם שאני נכנס למפה הזאת נהיה לי מסך שחור ואם אני לוחץ ESC זה מראה לי את המפה שניה ואז עוד פעם מסך שחור ובפעם השניה שאני לוחץ אני יוצא מהמפה ועכשיו אני תקוע כי אין לי לאן לזוז

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. איזה משחקים מתאימים לשלט ? איזה משחקים מאפשרים לשחק 2 על המחשב - יש לי 2 שלטים אלחוטיים ומתאם למחשב... תודה...

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by amit123,

http://www.gametrailers.com/player/23927.html זה רק אני או שעכשיו יורד הרבה יותר דם כשנפגעים\פוגעים? וגם נראה לי שהמשחק הולך להיות הרבה יותר כבד מבעבר עם כל התוספות והמעבר לסביבה פתוחה יותר....

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אתר הגיימינג הישראלי Vgames מציע ללקוחות שמשלמים דמי מנוי להוריד גרסאות פרוצות של משחקים http://computers.walla.co.il/?w=/4006/1167030 אני כבר מזמן ראיתי שיש משחקים באתר שניראה מוזר שמאפשרים הורדה שלהם לדוגמה Donkey Kong Country שנינטנדו מוכרת בVC של הWII ונינטנדו גם ככה לא תומכת במחשב Ridge Racer 64 King of Fighters 97 ועוד חברות יפניות לא נוהגות להוציא משחקים בחינם אבל אמרתי אולי עשו איזה הסכם או משהו או שאולי החוק בארץ מאפשר את זה אבל כניראה שלא לפחות לפי אוולה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הורדתי ת'משחק בסיומת ISO הפעלתי דרך isobuster בתוכו יש קובץ בשם track 01 הקיצור התקנתי את הקובץ לתיקיה והשם של הקובץ track01.tao איזה תוכנה פותחת קבצי TAO?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by BoRiS.K,

עבד לי אחלה בXP היום התקנתי את הויסטה ... :]] הכל מצויין רק שהמשחק לא עולה למהההההההההההה???

9. אחי שינה בטעות את השם של תיקייה בפרו אבולושיין סוקר 6 ועכשיו המשחק לא עולה. אני צריך לדעת את השם של התיקייה המרכזית בתיקיית המשחק כדי לשנות בחזרה,בתקווה שזה יעזור.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  10. וואיי זה כבר נהיה מגעיל המשחקים דום 3 והאלף לייף 2 לא רוצים לצאת. והדרישות מערכת הם מפלצתיות! מחשב שקניתי לפני שנה לא יפעיל את שני המשחקים האלה! אני עכשיו צריך לקנות מחשב חדש בשובי של איזה 8 אלף שקל בשביל להפעיל את המשחקים האלה נורמלי! nvidia ן ati כל יום מוציאים כרטיס מסך חדש! תראו מזה איך הכל מתישן בשניות! לפני שנה בדיוק ההיתי אומר למישהו את המילה ג'י פורס 4 הוא היה בהלם! איזה מאיץ תותח וכל החרטות האלה..היום כבר אי אפשר להפעיל איתו כלום! לדעתי בקרוב כל החברות יאכלו אותה! אני אישית חיכיתי למשחקים האלה הרבה זמן עכשיו אני מבין שאני לא יוכל להנות מזה. :-\ רוצה תגובה שלכם בבקשה על הבעיה הזאת.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by desegel,

למישהו יצא לשחק את המשחק? ניסיתי כמה זמן Skirmish ואני ממש לא מצליח כלום (הורגים לי הרבה יחידות, לוקח לי זמן עד שיש לי משאבים לקנות טנקים וכו'...) יש למישהו רעיון לטקטיקה?

12. החנות של GOG, חנות ה-Humble Store וגם יוביסופט מספקים לכם תעסוקה לימים הקרובים - ללא תשלום כלל לכתבה

13. קודם כל משחקים שאני מאוד אוהב/אהבתי.. Enemy Territory- אני שנים משחק במשחק וגם בקודמים שלו, מהיום הראשון שהוא יצא כשזה נקרא RTCW: Multiplayer demo והיתה רק מפה אחת של הפלישה בחופים. המשחק מבוסס על המנוע של Q3A שגם אותו מאוד אהבתי לפני כן. ולא, לא שיחקתי בQUAKE WARS Titan Quest- לאחר שהתחלתי לשחק בו לא יכולתי להפסיק. החיסרון היחידי שלו הוא שהכל חוזר על עצמו.. וכן למי ששואל ניסיתי את IT, לא כ"כ אהבתי משום אותו חיסרון של המשחק הראשון. פשוט התאכזבתי שIT היה כמו הTQ. בסה"כ האויבים והמפות השתנו, זה כמו לשחק ET עם המוד של Halloween, ממש מטופש. Marvel Ultimate Alliance- לא יצא לי לשחק הרבה אבל מאוד אהבתי.. בקרוב אני אמשיך לשחק בו. Warlords Battlecry (ישן נושן אני יודע) אני ח…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Coca Cola,

הורדתי ת'דמו.. עכשיו חלק מהאימונים אני לא מצליח חחח לדוגמא של הbreaking יש לי בעיה של to long breaking מה עושים? -- אפשר לשחק שם IP2IP?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  15. מחפש משחקי פעולה מגוף שלישי,חרבות ונשקים פיזיים מאשר רובים ואקדחים... ואם אפשר שתיהיה להם גרפיקה כמה שיותר טובה ! לא כולל POP

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  16. עץ הטורניר של השלב http://binarybeast.com/xCoDBO21309220 החוקים הם החוקים המלאים: נשקים מותרים Assault Rifles MTAR, Type 25 , SWAT-556, FAL OSW, M27, SCAR-H, SMR, AN-94 SMG MSMC, Chicom CQB (2 per team) Sniper Rifles Ballista, DSR 50 (1 per team & no pickups) Shotguns R-870 MCS, KSG (1 per team & no pickups) Pistols Five Seven, Tac45. Perks Toughness (Perk 2) Awareness(Perk 3) Lethal Frag grenade Tactical Smoke/Flash (1 per player) Attachments FMJ, Ballistics CPU, Iron Sight RECORD ON ! שזהים לחוקים של 5vs5 מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן.…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ForresT,

אוקי נראה לי שהגעתילמקום הנכון אוקי הורדתי תמשחק עכשיו יש לי בעייה להתקין אותו.. פתחתי תהתקנה התחלתי להתקין הוא עושה please insart disk 1 thet contains the file data2.cab אני מנסה לפתוח את הdata 2 הזה והוא עושה לי cannot open becous its not standart microsoft cab format ואני לא מצליח להתקין..אולי אני עושה משו לא נכון? תודה מראש דרךאגב הורדתימ lineage2.com

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  18. שמעתי על המשחק הזה לפני רבע שעה, מאחד המשתמשים בפורום הזה. החלטתי להוריד אותו ולהתחיל לשחק בו. אז הורדתי את קובץ ההתקנה, התקנתי את המשחק וההתקנה הסתיימה בהצלחה. אחרי זה ניסיתי להפעיל את המשחק, אבל הודעת השגיאה הזאת הופיעה לי: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/p/l/a/y/a/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408111312031834/200409041227367699/untitled.JPG מה זאת אומרת? מה אני אמור לעשות? עריכה: בבקשה תתעלמו מההודעה הזאת לבנתיים. קיבלתי לינק לגריסה שונה של המשחק, ואני מוריד אותה עכשיו. אז אולי השגיאה לא תופיע אחרי שאני אתקין את הגריסה החדשה שאני מוריד.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by zoyaniv,

שלום אני במערכה הראשונה במשימה הראשונה אני צריך להרוג עוד גיבור אחד שנמצא מאחורי החומה ואני צריך להביא את המילת קוד אבל אני לא מצליח להיכנס אני צריך להביא איתי עוד מישהו ואני לא מוצא אותו למרות שאני עושה את כל המשימות שנותנים לי בשלב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Greg#,

כל הכבוד לכם שאתם מנסים להחיות משחק שמת בשנייה שהוא יצא . בקושי קניות במחשב. בקושי תמיכה במחשב. אני התאכזבתי מהמשחק הזה גרוע רצח. BO2 יותר טוב ממנו ושלא נדבר על הקודמים בסדרה. אופטימיזציה גרועה. ובכללי מת גם בעולם מהיום שהוא יצא. CS GO FTW.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  21. אנשים קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעתי איך הוא יעבוד על המחשב שלי אם שווה בכלל לקנות אותו המפרט בצד תודה לעוזרים :]

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מה החרא הזה? יש מפה רגילה ואני לא יכול להיכנס רק בגלל שזה תומך בהרחבה. זה באג או משהו? כי אם כן זה ממש מסריח מצדם, מילא קיק כשזה מחליף למפה של ההרחבה, אבל בכלל לא להיכנס לשרת? קטע מסריח עכשיו אני שם לב שבכל שרת יש לי שגיאה, זה לכולם?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by NOSTREDAMUS,

אוי כמה שאני אהבתי את 2000 ב 486 שהיה לי נראה נחמד

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  24. כשמנסים להפעיל את המשחק הוא נותן הודעת שגיאה שאומרת שהדרייור חייב לתמוך ב OPEN GL 1.3 ומעלה, כמובן שהדרייור תומך אבל כנראה המשחק לא מזהה. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by Vidati,

אני דיי בהתחלה אני מניח... הגעתי לאי עם הבחורה על הספינה ונכנסנו למקדש ועכשיו אני נלחם עם מפלצת מעופפת בתוך המקדש ואין לי מושג מה לעשות... הבחורה אומרת לי לכוון לכיוון מסויים אבל אני לא מצליח להבין לאן.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.