משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
חברה אני עושה את האיכות הכי גבוהה במשחק הזה עובד חלק. דרך אגב. באפשרות של הגרפיקה מה האפשרות הכי גבוהה בTEXTURE FILTERING ואם אשפר הסברר קצר מה הם האפשרויות יש שלושה. ANTI משהו BILININEAR ועוד אחד. ומה האפשרות הכי גבוהה!שתיתן את האיכות הכי גבוהה? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני משחק 1.5 ואמרו לי שעוד חודש וחצי בערך לא יהיה עוד 1.5 הכל יעבור ל1.6 זה נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישן ומוכר, למי שלא מכיר אז שיהנה ! העורך הכי טוב בקוד ארבע ! גאווה ישראלית !
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שהמשחק ישן.. אבל אני משועמם עד כדאי יעוש אז החלטתי להתקין היום GTA3 עכשיו אני מחפש מודים בעיקר מודים שישנו לי תמכוניות שמעתי שיש מוד הופך את המכוניות במשחק למכוניות 'כמו במציאות' חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :< אז אני ממש רוצה ת'מוד הזה ועוד מודים שאתם ממליצים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי דרך סטים את הדמו של באטמן, היה לי משעמם.. בכ"מ כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה מבקש ממני להתקין את התוכנה של .NV http://i25.tinypic.com/2cfsew6.jpg ואני תוהה לעצמי, מה בידיוק אני אמור להתקין? אין לי כרטיס של NV.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם ה SAVE למשל כאשר אני שומר יוצא ועושה LOAD למה ששמרתי הוא טוען אבל כאילו בסוף לא מצליח לטעון ויוצא מהמשחק . צריך עזרה עצות איך לפתור תבעיה .
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
Operation Flashpoint - Red River במשחק בגדול משחקים בתור המארניס האמריקאים והסביבה היא טגיקיסטן המשחק עצמו והמשימות מתרחשות בעולם פתוח ואין מסכי טעינה מרגע ההתחלה של משימה עד הסיום נעים בשטחים גדולים או בצורה רגלית או ברכבים\מסוקים סגנון המשחק פה נוטה קצת יותר לכיוון הריאליסטי בשונה מ COD ו MOH משחקים בתור קבוצה של ארבעה לוחמים אפשר לפקד עלייהם לשלוח אותם לנקודות ציון לשלוח אותם להשתלט על בניינים להתבצר בנקודה מסויימת ועוד דברים בסגנון הזה רק התחלתי לשחק בעצמי ושחקתי ארבעה שלבים ראשונים ככה שאני לא יודע הכל על המשחק עוד בהתחלה צריך להתרגל טיפה למשחקיות וברגע שמתרגלים התחלתי לאהוב את המשחק יותר המשימות יכולות להיות ארוכות ולהמשך למעלה משעה במהלכן עובר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם המשחק אני לא יכול לשחק עם אנשים ברשת אולי בגלל ראוטר או שאני לא יודע אבל אמרו לי שיש תוכנה שקוראים לה HAMACHI שדרכה איך שהוא אפשר לדחק עם אנשים אז בבקשה תעזרו לי עם זה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למכירה 11 משחקים ב-650 שקל והם: *צונזר* - נא לגשת לטרייד-זון מי שמעוניין שישלח אימייל ל- habernir@walla.co.il וחברה לא נפלתי על הראש פשוט אני טס לחו'ל והכל מקורי עם קופסא ועם חוברות ואני חוזר זה לא עבודה בעיניים !!!כל המשחקים מקוריים עם אריזתם המקורית ואני מהקריות
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי היום התקנתי את המשחק HALO2 ונוחכתי לדעת שהמשחק הזה גרוע ביותר, הגרפיקה שלו שואפת לאפס, ועוד לחשוב שהמשחק הזה מיועד רק לויסטה. כמה תמונות שתבינו על מה אני מדבר: בקיצור משחק לא מומלץ בכלל!!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
למישהו יש CDKEY או משתמש לSTEAM שלא צריך ? כי אני צריך אחד שכזה תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אוקי אז אני בשלב הראשון ועברתי את הנחל אם הגשר ונכנסתי לחצר של הבית ואז עליתי ועכשיו אני בכמו מרפסת כזאת ויש שם שתי חלונות כאלה ואין לי מושג מה לעשות?!!?!?יש את המפקד שלהם שנכנס לחדר ולא ייוצא ושומר בחלון שכל רעש שאתה עושה הוא עובר לחדר ליד בודק מזה וחוזר... העלתי לכם גם תמונות בבקשה תנסו לעזור לי.. תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הגעתי לשלב האחרון לפחות נראה לי ככה שאני נלחם נגד הזבוב הענקי הצהוב הזה קיצר מה אני עושה נגדו הגעתי לקטע שהוא זורק עליי כדורים צהובים ומסובב מסביבי אבנים כאלו קיצר אם אפשר אז תגידו מה עושים בכל השלב בכלל תודה... עריכה: סיימתי את המשחק ואת כל הסדרה לדעתי השלישי היה הכי יפה מומלץ מאד למי שאוהב עלילה טובה אחת העלילות היפות ששיחקתי בהם במשחק ותאמינו לי שיחקתי בהרבה המשחק עפ העלילה הכי יפה לדעתי זה מאפיה איזה שאלה קיצר כל הסדרה הזאת מומלצת בחום
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי CS 1.6 הפרוץ כל פעם שאני רוצה לשחק זה רושם לי יש גישה רק ל C CLASS או משהו אני לא יודע מה לעשות ??
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקראת סוף הרבע הראשון פתאום יש לי טיימאוט של הקבוצה השניה ואז יש לי את השגיאה של אל שלח !! למה זה ויצא רק קראק 1 למשחק !! האם הבעיה היא הקראק !?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום חבר שלי התקין את guitar hero 3 וכשהוא נכנס יש אך שהוא נכנס אליו הוא מקבל הודעה שהישום הפסיק לפעול.... הוא הסיר והתקין שוב כמה פעמים וזה לא עזר, הדבר יחיד שאני יכול לחשוב עליו זה כנראה שהמחשב שלו לא מספיק חזק אבל עדין זה נראה לי מוזר שהמשחק אפילו לא עולה לשכמה שניות אלה יש קורס. כמה שאני יודע יש לו 2G זיכרון כרטיס מסך של אינטל HD945. זה בעיה של חומרה או של תוכנה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני עושה את כל המשימות וזה לא עובר לי עיר??? איך עוברים עיר???
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
אני מסיים את ה Basic Combat Training שזנ יענו אימוני נשק ראשונים בלה בלה ואז אני רוצה לעבור ל Infatry training ואני רואה שיש שם McKenna MOUT Site ואני לוחץ next next next וכלום לא קורה זה חוזר לתפריט הראשי ואני לא יכול להמשיך... פליז help.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הערה קטנה ובלתי צפויה בתמונה מתוך טריילר רשמי של סוני עשויה להעיד על כך ש-Demon's Souls עשוי לסיים סוף סוף את הבלעדיות שלו בקונסולות החברהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק במקורי וזה יוצא לי רושם לי FATAL ERROR RGSC 10 מה לעשות זה ממש מעצבן ועוד משהו אני יכול לשחק רק עם החצים והעכבר שאני לוחץ על מקש אחר במקלדת חוץ מהם זה עושה לי תקיעה למה ????[br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 22:11:42 התבלבלתי זה RESC FATAL ERROR ולא RGSC
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי משחק טריוויה ישן בעיברית(היה לי אותו כשהייתי ילד)והוא פועל במצב DOS. אני מפעיל את המשחק ונפתח חלון DOS אבל רואים ג'יבריש.ראו תמונה מצורפת. ניסיתי לשנות בהגדרות של גופן אבל אין לי שום אפשרות. כיצד ניתן לראות עיברית? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-