עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. סיימתי שלשום את DIABLO 2,ומאז אני לא יכול להפסיק לחשוב על מספר בעיות שגיליתי בעלילה. חיפשתי בגוגל מידע בנושא,אבל לא מצאתי כלום,אשמח אם תאירו את עיני. אני מדבר על חוסר תאימות בציר הזמן של האירועים וחוסר הגיון. כל הסיפור מפרק 1 עד האחרון,מסופר לBAAL בידי ומנקודת מבטו של האיש הזקן על עברו. לפי הסרטונים,ניתן להבין שחלפו כ20-30 שנה מאז המאורעות שעליהם מדובר. בפרק האחרון,מריוס אומר שהוא שמע שדיאבלו הומת ולאחר מכן הוא נותן את האבן לשד...אבל הרי במשחק עצמו,מיד אחרי שהרגתי את דיאבלו,טיריאל אומר לי שיש בעיה ועלי לפרטל את עצמי להורוגת'. ??? מישהו בבליזרד פישל כאן? עוד דבר שלא מובן לי זה כיצד בפרק ה4(לפני אחרון) מריוס מצליח להיכנס לתוך המקדש,הרי את אבירי וכוהני הזאקרום,מפיסטו כבר מזמ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by slrr,

אם כן אז אם אפשר תריינר שבדוק עובד כי נסתי מלא ואף אחד לא עובד..

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  3. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, הורדתי STEAM מפה http://www.steampowered.com/?area=getsteamnow ועכשיו אני רוצה להוסיף את CZ יש לי את הCD-KEY אבל אני לא יודע לאן להיכנס כדי לרשום אותו בבקשה תגידו לי איפה צריך לרשום רציתי לדעת אם אחרי שאני ירשום אני יוכל לשחק ברשת ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

אז ככה, השתחררו שלושה סירטונים שמראים קטעי משחק מCODIII רץ על 360: http://www.gamershell.com/news/31327.html ד"א, חדי האבחנה שבינכם ישימו לב שבסוף הסרט מציגים את שמות כל הקונסולות הידעות לאדם חוצמה גיים קיוב ו...... PS3. אכן, באופן מוזר הWII הXBOX הPS2 וה360 נמצאים שם, מובן למה הקיוב לא, אבל לא תמצאו שם את הPS3.. מחשיד משהוא, לא?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by zoobooboozoo,

קצת התבלבלתי עם הפאצ'ים... יש לי את C&C 3 KANE EDITION באנגלית, מהו הפאץ' האחרון שיצא בשביל זה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Click! and [glow=red,2,300]WATCH[/glow] http://youtube.com/watch?v=gLLq8mPAAZM

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  7. הפרק השלישי בסדרה המצליחה של From Software וגם התואם מבית קאפקום, Dragons Dogma, מקבלים דרישות חומרתיות רשמיות לגירסאות ה-PC אם אתם אוהבים משחקים מאתגרים ומלאים במפלצות, החודשים הקרובים אמורים להיות חיוביים מאוד בשבילכם עםDragon's Dogma: Dark Arisen, משחק ההרפתקאות-פעולה של קאפקום שנוחת סוף סוף במחשבים האישיים לאחר כשלוש שנות בלעדיות בקונסולות, ובעיקר עםDark Souls 3 שמבטיח לספק אקשן מאתגר ומלוטש יותר מאי פעם. האם המערכת שלכם תוכל להתמודד עם הצמד-חמד הזה? התשובות לפניכם. על מנת להפעיל את Dragon's Dogma, שמיועד להתחיל להימכר דרך פלטפורמת הסטים ב-15 בינואר, תזדקקו לכל הפחות למערכת מבוססת חלונות ויסטה או מערכת חלונות עדכנית יותר (אין ציון אודות הדרישה לגירסת 64 ביט,…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  8. מוכרים בסטים את שלושת משחקי הקול אוף דיוטי במחיר מדהים (חח בטח...) של 39.90$ (Call of Duty, Call of Duty® 2, Call of Duty: United Offensive) האם החבילה הזאת שווה את המחיר? http://www.steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=222&cc=IL

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by guyhhh,

בשלב boat בסופו אחרי שפוצצתי את הצד של הספינה וברחתי לצד השני ואז מגיע קרייג במסוק ויורה עלי עם מכונת ירייה ואני לא מצליח להרוג אותו .בבקשה תגידו לי עם איזה נשק להשתמש ומה לעשות כדי לעבור את זה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. סוף השבוע הנוכחי בפלטפורמה המקוונת נפתח בסימן הנחות על סדרת משחקי GRID הנהדרת מבית Codemasters, לצד הנחות על רוב קטלוג הכותרים של חברת סגה עוד סוף שבוע הגיע, ואיתו לשמחתנו גם הגיע גם עוד סט של מבצעים והנחות קורצות בחנות הגיימינג של פלטפורמת ה-Steam. מבצע ראשון ישנו על הכותרים בסדרת משחקי המירוצים האורבנית של Codemasters הבריטית – GRID, אשר הפרק הראשון והמהולל שבה זמין לרכישה בעבור 2.5 דולר בלבד, הפרק השני מוצע ב-7.5 דולר ואילו GRID Autosport העדכני ביותר (שהושק בשנת 2014) זמין ב-10 דולר. מי שאוהבים גם את תכני DLC, יוכלו לבחור לרכוש חבילה שכוללת את כל שלושת המשחקים וכל חבילות התוכן המוסף שנוצרו עבורם (סה"כ 20, עבור GRID 2 ו-GRID Autosport) במחיר של 34.67 דולר. …

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by natan805,

ראיתי אזהרה בכמה פורומים שהזהירו.והביאו לינק שכנראה מהאתר הרשמי שהזהירה על זה. אם זה נכון האם יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by איתמר,

אני מחפש משחק פעולה וגם כן משחק אסטרטגיה טובים עברתי על התרד של ההמלצות ולא מצאתי משהו מעניין אם משהו יכול להביא לי בבקשה המלצות על משחקים תודה

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  13. השלב הראשון מתוך מצב המשחק לשחקן יחיד בכותר הפעולה החדש והמוצלח זמין גם כעת להורדה ללא עלות עבור משתמשי ה-Steam ובעלי קונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 אחת ההכרזות של חברת Bethesda במסגרת תערוכת E3 2016 הייתה על כך שדמו עבור הפרק הטרי בסדרת Doom יהיה זמין להורדה והתנסות חינמיים – אך ורק לשבוע התערוכה עצמה. עם זאת, נראה שהדמו שכולל את השלב הראשון מתוך המצב העלילתי של הכותר עשה עבודה טובה מהמשוער – ובמפיצה הכריזו כעת על החלטה להמשיך ולהציע אותו למשך העתיד הנראה לעין, ללא תאריך יעד סופי חדש. להמשך: https://hwzone.co.il/עוד-הזדמנות-להתנסות-הדמו-של-doom-ימשיך-להי/

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by Raul,

יש לי וויכוח קטן עם חבר, אז אתם תכריעו ;D איזה משחק לדעתכם נראה טוב יותר, ומי ששיחק באחד מהם שיגיב איך הוא לדעתו. Juiced: GTR: [glow=red,2,300]Let's the fight begin !![/glow]

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש לי בעיה בGTA עם הסאונד ושמעתי שאפשר לסדר את זה , אז חיפשתי בפורום ולא מצאתי..... אז אם קיים קזה דבר תשלחו לי לינק בבקשה יש לי גרסאת די.וי.די(קנוי)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. קטע מועתק מפורום אחר: רציתי לידע אתכם על משחק רשת ישראלי חדש בשם מפקד צבאות. אלפי שחקנים כבר מכל העולם כבר נרשמו ומשחקים במשחק אחד נגד השני. icon_cool.gif לאתר: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account הסיפור של המשחק כדור ארץ חדש נוצר ומלחמת השליטה בעולם החלה. אם אתה רוצה להיות מנהיג של המדינה החזקה ביותר, עליך לגבור על אלפי שחקנים אחרים שמשחקים במשחק הזה בכל העולם. ההצלחה שלך תלוייה בכל כישרון אפשרי שלך, דיפלומטיה, אסטרטגיה ועוד... הוכח לכולם שאתה הטוב ביותר ! מטרת המשחק המשחק מפקד צבאות הוא משחק אסטרטגיה וחשיבה. כמנהיג למדינה חדשה המטרה שלך להיות השליט החזק ביותר בעולם ולשלוט בכל המדינות ע"י שימוש בכל האמצעים הכשרים במשחק, מדיפלומטיה ועד מלחמה ! אתה מוכרח לבנו…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אני משחק ut יש לי עכבר לייזר מיקרוסופט 6000 מה כדאי לשים באופציות הנוספות תודה מראש וחג שמייח

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by DrizziTx,

אז ככה, הרבה זמן שאני שומע על Hamachi ובהיותי סקרן החלטתי לבדוק אותה עם כמה חברים. העלנו Hamachi התחברנו לאותה רשת והעלנו את המשחק , אבהמה לא רואים אחד את השני, אז נזכרתי ששמתי Patch ואכן הסתבר שהם לא שמו ... אחרי כשעה, הורידו את ה-Patch, התקינו אותו (לאחר סיבוכים מסויימים) ו... עדיין לא רואים אחד את השני, הם השניים רואים אחד את השני ואילו אני לא רואה אותם בשום אופן, לא משנה מה, בהתחלה לא ראיתי פינגים מהם, אז הורדנו את ה-Firewall ויש פינגים אבל עדיין אין משחק.... אז מה למעשה אני שואל: 1. מישהו כאן נתקל באותה בעיה? ואם כן האם מכיר פיתרון? 2. ייתכן שהגירסה שלהם שונה משלי למרות שה-Patch עבד להם? (אחרי שינויי רג'יסטרי שכן המשחק לא היה קיים להם במערכת בצורה הנכונה) 3. טיפים כ…

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by urib,

המוד החדש נראה מרשים ומזכיר לחימה של BF2 בשטח בנוי בעזה. לפי מה שהבנתי עבדו על המוד הזה 4 שנים, המשחקיות באונליין ואפשר להוריד דמו של הבתא 1. תהנו וספרו לחברה, כי אין לי זמן לבדוק עכשיו, אבל נראה ממש מוד טוב... http://www.insmod.net/home [attachment deleted by admin]

• 122 תגובות
    • 10.3k צפיות
  20. Started by mrafi26,

נתקעתי ממש בתחילת המשחק בשלב שבו צריך לקפוץ על החבל כדי לעבור לצד השני של הגשר. אני עולה על החבל כמו שמצויין במשחק אבל לא מצליח לבצע שום תנועה (אפילו לא לרדת מהחבל). ניסיתי את כל האופציות והמקשים אבל כלום לא קורה. מבקש עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by PuG3o6,

המשחק נורמלי או מה? חחחחחחחחחחחחחחחחח

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יותר מעשור חיכו מעריצי Final Fantasy למשחק ה-15 בסדרה הוותיקה. האם ההמתנה הענקית הזאת הייתה שווה את זה? בואו לגלות לכתבה

23. Started by assaf990,

האם יש סיכוי שהמשחק need for speed hot pursuit ... ירוץ על מפרט מחשב מינימלי שכזה? (להלן) כרגע התקנתי את המשחק ואני מקבל מסך שחור, הודעת שגיאה וקריסה. הודעת שגיאה: the machines gpu does not support shader model 3 מפרט מחשב: Computer: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 8.0.6001.18702 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium, 2700 MHz Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by TheReaper,

תודה לפורום גיימר על הידיעה אתר סיני טוען שקיבל לידו דמו טכני של המשחק מה שיותר מעניין שביחד עם הדמו יש גם דרישות מערכת מעבד-מינימום X2 4000 מומלץ C2D 2.8GHZ כרטיס מסך-GF 9800 או HD4870 ------------------------------------- אז עדיין אפשר להגיד שהמשחק לא גמור והמצב ישתפר אבל לדעתי המצב כרגע נראה עגום... עם כל היופי של המשחק לדעתי הוא לא שווה את הדרישות האלה

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. צופים להנאתכם בגיימינג בשידור ישיר ב-Twitch? כעת תוכלו גם לבצע רכישות של כותרים במקביל לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.