עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LazyBoy,

סוף סוף עוד פרטים! http://www.gamespot.com/pc/rpg/elderscrollsivshiveringisles/news.html?sid=6165504&tag=topslot;title;3&om_act=convert&om_clk=topslot

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. Started by zzz727,

הורדתי את red alert 3 ושאני מנסה לדוגמא בסקרימיש כל המפות בסימן שאלה נגיד ואני בוחר באיזה מפה זה יוצא לי מהמשחק ורושם שגיאה עכשיו מצאתי מפה אחת באינטרנט ועכשיו זה עובד אבל רק מפה אחת אתם יכולים להעלות לי את הקובץ של המפות ולהגיד לי איפה לשים את זה בדיוק אני חושב משהו data ואז office או משהו כזה......

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע מה הכתובת של השרת הישראלי של אמריקס ארמי.

4. Started by shaulking,

מי רוצה לשחק MEDAL OF HONOR ברשת מי שרוצה שיכתוב לי כאן ונקבע כבר?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by fish,

zakook lcrack tov shel fear toda.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by x-dude,

אני מת לשחק את המשחק הזה,למישהו יש איזשהו רעיון? רק אל תגידו לי להשתיל windows אחר.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  7. העורך הפעם מאפשר לבנות מפות לשחקן יחיד. תקיפת בסיס, צייד, ריצה מנקודה A לB ו-Assault. צילמתי את זה מהמחשב שלי: https://www.youtube.com/watch?v=2z0lUvcENuQ

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-black-friday-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-green-man-gaming/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by shaulking,

למי יש גרסא 1.0 של GENERALS ורוצה לשחק ברשת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו יודע איך לכוון שם מקשים? ומה הם המקשים האורגינליים?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by shefernadav,

רציתי לדעת האם זה רק אצלי או לא ? אי אפשר לשחק בBF4

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by The Dom,

1) משחק מרוצים של סאות'פרק- מאד מהנה. יש לך אופציות להקיא על הדרך ולהפליץ ושלוח טיל או לירות מן לייזר על מי שמאחוריך והוא יתחיל לשיר ולרקוד. :P 2) משחק מרוצים של סוניק הדורבן. יש לך שם מלא שלבים, ו..... קיצר משחק חביב. תודה למוצאים.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. היי אני מנסה כבר הרבה זמן לשחק ברשת מול חברים שלי אבל הוא כל הזמן אומר לי שהוא מחכה לשחקן אחר... אני משתמש באפשרות של משחק דרך הip, החברים שלי גם רושמים את הip שלי אבל זה עדיין לא עובד... זה לא עובד גם שאני מארח וגם שאחד מהם מארח מה יכולה להיות הבעיה?, ואיך פותרים אותה? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by ras81,

למישהו יש מדריך מהרמה הבסיסית של אפילו איך לבעוט לשער כמו בן אדם? תודה

15. Started by pc student,

נמאס לחקות יש תאריך מדויק?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני רוצה לקנות תמשחק אבל אני לא יודע אם הוא ירוץ לי טוב(הורדתי תפרוץ לראות אם עובד לי והוא לא פועל) אני כן מצליח להריץ BFBC2 עם הגדרות על גבוהה-גבוהה מאוד עם FPS נחמד ביותר השאלה אם אני יצליח להריץ גם את BF3 ומזה אני מפחד שאני יקנה ובסוף המשחק לא ירוץ לי

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%a2-%d7%94-source-2-%d7%a9%d7%9c-%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91/

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by Shbd,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. טוב יש לי בעיה בFPS בקאנטר 1.6 שאני במחשק משחק אבל אין אף אחד לידי הFPS לי יכול להגיע ל100 אבל שיש לידי אנשים שהולכים איתי או נלחמים איתי הFPS שלי יורד בטירוף ל30-40 וזה מעצבן מאוד !!!! הפרט שלי : פנטיום 4 1.7 512 DDR 120 GB GFORCE FX 5200 128MB WIN XP עשיתי את כל הפקודות בקונסול שקיימות כדי להרים את הFPS ל100 כולל שינוי ההגדרות בכרטיס מסך!! אין לי שום ווירוס או תולעת במחשב ! אני משחק בלי שום תוכנה פתוחה.... כאן אני אפרט מה בדיוק עשיתי כדי שתוכלו להגיד לי מה לא בסדר ותעזרו לי .... הפקודות: FPS_MAX 100 FPS_MODEM 100 בהגדרות של הכרטיס מסך עשיתי ככה : נכנסתי מאפיינים--הגדרות--מתקדם--GEFORCE FX 5200--הגדרות ואיכות ביצועים (זה השלישי למי שיש אנגלית)--סימנתי שם מושבת זה לפ…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  20. חבר'ה... יש משחק שאני מחפש כבר מלא זמן ואין לי מושג איך קוראים לו.. משחק מאוד ישן מהמשחקים של פעם.. יש כמה טנקים במשחק ב2D (שני מימדים) שממוקמים על הר או מדרון והמטרה במשחק בעזרת זוויות ירייה ועוצמת יירייה לפגוע ביריב....בהמשך אפשר לקנות כל מיני טילים מיוחדים וכאלה... מישהו אולי זוכר איך קוראים לזה???? המון תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Cupid Me,

היי מחפש תוכנה שיודעת לעדכן משחקים אוטומטית (הכוונה ל-PATCH) מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NiMo1771,

כעקרון אני שחקן COD אבל הוא התחיל לשעמם.. לכן חשבתי אולי לקנות BF3 אני אוהב את COD בגלל שהוא מאוד מהיר ותמיד יש אקשן, השאלה היא האם גם בBF3 יש דברים כאלה? האם המפות לא גדולות מדי? אני לא ממש רוצה לשחק במפות שאתה צריך להסתובב במפה 5 דקות רק בשביל למצוא אוייב.. ואם אני כבר קונה, האם כדאי לקנות גם את ההרחבה back to karkand?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הפרק החדש בסדרת הדגל של יוביסופט נחוש לשכנע אותנו שהפארסה של Unity לא תחזור על עצמה, עם סרטון משחקיות ארוך במיוחד. האם הוא גם מרשים במיוחד? בואו לצפות ולהחליט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/45-דקות-של-סיור-מרהיב-בלונדון-של-המאה-ה-19-ב/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by chmmr,

בשלוש השנים האחרונות הייתי שחקן World Of Warcraft מאז ה beta האמריקאית, ה beta הארופאית, הגירסה הארופאית, ימי molten core ועד ה black temple של היום. תמיד הייתי שחקן hardcore שגמר כל instance אפשרי ושיחק (בשנה האחרונה) תמיד ב 2000+ arena team. אבל לאחרונה יותר מדי דברים קטנים מפריעים לי במשחק ואיני מוצא אותו מרתק באופן מספיק. השנה יוצאים שני משחקים חדשים Warhammer online , Age Of Conan שניהם mmorpg ואמורים להיות איכותים ובעלי משחקיות גבוהה שימשכו מיליוני אנשים. אני מתלבט איזה משחק לקנות כאשר אני נוטע לכיוון war בגלל הסיפור העשיר (מאז 1983) והגזעים שבו בניגוד ל aoc שבו ישנם רק human. מעניין אותי אם ישנם פה עוד שחקני mmorpg בעלי התלבטות זהה, ולאיזה כיוון הם ילכו.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by HaJ-B,

שלום לכולם! לאחרונה גיליתי כי המשחק הנ"ל עדיין פעיל ברשת. ממליץ בחום. ישנה קהילה גדולה של שחקנים, ולמרות שמשחק די ענתיקה, הוא עדיין חי ובועט! כל שצריך לעשות זה להתקין את הפאטץ' האחרון 1.3 ולהיכנס (להתקנת המשחק יש צורך בהורדת NVIDIA PHYSX LEGACY). הרשת פעילה גם עבור גרסת HATRED הפרוצה. אם עברתי על חוקי הפורום, ראשית אני מתנצל, ותוכלו לערוך איזה חלק ממהודעה שתבחרו, כמו גם למוחקה מקווה להתקל בשחקן אחד או שניים מהארץ, ולא להרגיש לבד... לילה נעים, חגי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.