עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by shloosh,

דבר ראשון,זהו משחק חייתי בהחלט!! פשוט מעולה! הורדתי את הסרטון של המשחק ,שזה מראיפ בעצם את המשחק עצמו! ואפילו אצל המתכנתים של המשחק שהדגימו אותו ,המשחק פעל לאט!! ותחשבו איזה מחשב יש להם!!!

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  2. כל פעם אני מנסה להתקין וברגע שהוא מסיים לאתחל את ההתקנה הוא יוצא ממנה לא משנה מה עשיתי הוא לא מצליח להתקין.. וניסיתי אפילו את הדמו זה קורה מיד אחרי שהוא מתחיל להתקין את הדרייבר של AGEIA.. תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by miky,

חברה למי שמכיר את gunbound יודע שאחרי שאתה כותב את שם המשתמש ואת סיסמה ולוחץ אנטר מופיע לך לואד של תוכנת ההגנה ונכנס לצשחק אצלי זה לא קורה אני כותב את הסיסמה את השם לוחץ אנטר ושום דבר לא קורה תוכלו לעזור לי?

4. Started by Holography,

בעיקר פעולה או אסטרטגיה RTS בסגנון CNC כרגע יש לי: Command & Conquer Generals Zero Hour :ylsuper: Doom 3 Painkiller Max Payne 2 Hitman Contracts Prince of Persia The Sands of Time Perimeter Tony Hawk's Underground 2 FAR CRY תודה!

5. Started by megastorm,

אז ככה אני הגעתי לשלב האחרון (אני חושב) ויש מין חור ענק למטה וחור מגעיל למעלה ויש מפלצת ענקית שיורה עליי מליון טילים ומלא מפלצות יוצאות מהחר למטה . ב pda או איך שקוראים לזה רשום לי שם " ditroy the hell gate" משהו כזה עכשיו לא משנה כמה אני מפוצץ את המפלצץ מליון טילים לא קורה לה כלום וגם ניסיתי לחפש בסיביבה אין כלום שאני יורה למטה לחור של הגהנום גם לא קורה כלום מה אני עושה איך אני עובר את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. Started by LazyBoy,

סוף סוף עוד פרטים! http://www.gamespot.com/pc/rpg/elderscrollsivshiveringisles/news.html?sid=6165504&tag=topslot;title;3&om_act=convert&om_clk=topslot

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. Started by zzz727,

הורדתי את red alert 3 ושאני מנסה לדוגמא בסקרימיש כל המפות בסימן שאלה נגיד ואני בוחר באיזה מפה זה יוצא לי מהמשחק ורושם שגיאה עכשיו מצאתי מפה אחת באינטרנט ועכשיו זה עובד אבל רק מפה אחת אתם יכולים להעלות לי את הקובץ של המפות ולהגיד לי איפה לשים את זה בדיוק אני חושב משהו data ואז office או משהו כזה......

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע מה הכתובת של השרת הישראלי של אמריקס ארמי.

9. Started by shaulking,

מי רוצה לשחק MEDAL OF HONOR ברשת מי שרוצה שיכתוב לי כאן ונקבע כבר?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by fish,

zakook lcrack tov shel fear toda.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by x-dude,

אני מת לשחק את המשחק הזה,למישהו יש איזשהו רעיון? רק אל תגידו לי להשתיל windows אחר.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  12. העורך הפעם מאפשר לבנות מפות לשחקן יחיד. תקיפת בסיס, צייד, ריצה מנקודה A לB ו-Assault. צילמתי את זה מהמחשב שלי: https://www.youtube.com/watch?v=2z0lUvcENuQ

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-black-friday-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-green-man-gaming/

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by shaulking,

למי יש גרסא 1.0 של GENERALS ורוצה לשחק ברשת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מישהו יודע איך לכוון שם מקשים? ומה הם המקשים האורגינליים?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by shefernadav,

רציתי לדעת האם זה רק אצלי או לא ? אי אפשר לשחק בBF4

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by The Dom,

1) משחק מרוצים של סאות'פרק- מאד מהנה. יש לך אופציות להקיא על הדרך ולהפליץ ושלוח טיל או לירות מן לייזר על מי שמאחוריך והוא יתחיל לשיר ולרקוד. :P 2) משחק מרוצים של סוניק הדורבן. יש לך שם מלא שלבים, ו..... קיצר משחק חביב. תודה למוצאים.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  18. היי אני מנסה כבר הרבה זמן לשחק ברשת מול חברים שלי אבל הוא כל הזמן אומר לי שהוא מחכה לשחקן אחר... אני משתמש באפשרות של משחק דרך הip, החברים שלי גם רושמים את הip שלי אבל זה עדיין לא עובד... זה לא עובד גם שאני מארח וגם שאחד מהם מארח מה יכולה להיות הבעיה?, ואיך פותרים אותה? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by ras81,

למישהו יש מדריך מהרמה הבסיסית של אפילו איך לבעוט לשער כמו בן אדם? תודה

20. Started by pc student,

נמאס לחקות יש תאריך מדויק?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני רוצה לקנות תמשחק אבל אני לא יודע אם הוא ירוץ לי טוב(הורדתי תפרוץ לראות אם עובד לי והוא לא פועל) אני כן מצליח להריץ BFBC2 עם הגדרות על גבוהה-גבוהה מאוד עם FPS נחמד ביותר השאלה אם אני יצליח להריץ גם את BF3 ומזה אני מפחד שאני יקנה ובסוף המשחק לא ירוץ לי

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%a2-%d7%94-source-2-%d7%a9%d7%9c-%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91/

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by Shbd,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. טוב יש לי בעיה בFPS בקאנטר 1.6 שאני במחשק משחק אבל אין אף אחד לידי הFPS לי יכול להגיע ל100 אבל שיש לידי אנשים שהולכים איתי או נלחמים איתי הFPS שלי יורד בטירוף ל30-40 וזה מעצבן מאוד !!!! הפרט שלי : פנטיום 4 1.7 512 DDR 120 GB GFORCE FX 5200 128MB WIN XP עשיתי את כל הפקודות בקונסול שקיימות כדי להרים את הFPS ל100 כולל שינוי ההגדרות בכרטיס מסך!! אין לי שום ווירוס או תולעת במחשב ! אני משחק בלי שום תוכנה פתוחה.... כאן אני אפרט מה בדיוק עשיתי כדי שתוכלו להגיד לי מה לא בסדר ותעזרו לי .... הפקודות: FPS_MAX 100 FPS_MODEM 100 בהגדרות של הכרטיס מסך עשיתי ככה : נכנסתי מאפיינים--הגדרות--מתקדם--GEFORCE FX 5200--הגדרות ואיכות ביצועים (זה השלישי למי שיש אנגלית)--סימנתי שם מושבת זה לפ…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  25. חבר'ה... יש משחק שאני מחפש כבר מלא זמן ואין לי מושג איך קוראים לו.. משחק מאוד ישן מהמשחקים של פעם.. יש כמה טנקים במשחק ב2D (שני מימדים) שממוקמים על הר או מדרון והמטרה במשחק בעזרת זוויות ירייה ועוצמת יירייה לפגוע ביריב....בהמשך אפשר לקנות כל מיני טילים מיוחדים וכאלה... מישהו אולי זוכר איך קוראים לזה???? המון תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.