עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח
    Started by אורח,

1. הפילטרים לא פועלים אצלי, בכל שאר המשחקים הם פועלים ובמשחק הזה לא, למה זה? אני משתמש בדרייברים אחרונים של אומגה. 2. לפעמים כשאני משחק המשחק פשוט יוצא לדסקטופ ככה סתם, למה זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

רק עכשיו שמתי לב למשחק הזה. תמיד רציתי לשחק במשחק סטייל "כוכב כחול" אבל בגרפיקה של ימינו. האם Wings Over Israel עונה על זה? שווה לשחק בו?

3. הכותר החדש של יוצרי Max Payne כבר לא בלעדי לחנות המשחקים של מיקרוסופט ולחלונות 10, ומקבל את אהדת הגיימרים לכתבה

4. Started by rroonnii,

הורדה - http://www.gamershell.com/download_32426.shtml סרטון - http://www.gametrailers.com/player/usermovies/202696.html תמונות - http://www.gamershell.com/pc/operation_thunderstorm/screenshots.html?id=342814 כנראה זה משחק ירוד, אבל בחוסר משחקים שיש, זה המצב :'( [עדיין לא שיחקתי בדמו ]

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  5. תוכלו להגיד לי אתרים לא חוקיים עם משחקים מלאים אני מת להוריד כי אין את כל המשחקים בקאזה וזה משגע אותי

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. Started by The Ball,

אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני באמצע עונה במשחק. אני חיפשתי את השמירה בתיקיות, אבל לא מצאתי. חבל לי לאבד אותה אז החלטתי לחכות עוד קצת עד שמישהו פה יוכל לעזור לי... יש מישהו כזה? ???

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. Started by mavingadol,

אמרו לי שיש משהו בפורום שמוכר את המשחק BF4 ב 100 ש"ח איך אני מגיע אליו ? אני לא מוצא אותו . אפשר קישור למשתמש שלו ? או את הטלפון שלו ? אני רוצה לקנות ולא לשלם הרבה כסף .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. בתודה....אם אפשר...אז איפה אני יכול להשיג אותו בארץ..??

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94-rts-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-cc-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/

10. Started by bitran,

לפני שאתם קונים משחק אתם יכולים לבדוק אם תריצו אותו אני רוצה להציג את האתר ** אתר לבדקית דרישות מערכת באתר תוכלו למצוא דרישות מערכת לכל המשחקים חדשים וישנים בנוסף תוכלו למצוא גם באתר כתבות וסיקורים על משחקים אז שלא תקנו סתם משחקים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. רכשתי Empire Total War. להפתעתי הרבה גיליתי שאני חייב להתקין גם Steam. אני לא סובל את התוכנה, אבל זרמתי. בהתחלה נאלצתי להתקין Steam. אחר כך נאלצתי להמתין עשר דקות עד שהוא יסיים את העדכון. בהמשך נאלצתי ליצור חשבון. ברגע שהגעתי כבר למסך התקנה גילתי ש-Steam מחייב אותי להתקין את המשחק על C. לי אין מקום על C, אז מה לעזאזל אני אמור לעשות? מצאתי בסוף פיתרון. אז עכשיו, אחר כל הכאב ראש, חזרתי לבית אחרי העבודה כדי סוף כל סוף להתקין את המשחק ולשחק. אז קיוויתי. מסתבר שאני לא יכול לסיים את ההתקנה כי כבודו שלא מצליח להיכנס לחשבון שלי ב-Steam. אם זה הכאב ראש שצריך לעבור בן אדם שרכש משחק מקורי אני מצטער שקניתי אותו. הייתי יכול להוריד תוך מספר שעות מ-Torrentleech, לשים Crack ונגמר הסיפור…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. Started by shtr_asaf,

אני משחק בהאלו,עכשיו אני לפעמים רוצה להיות הוסט של משחק,הכל טוב ויפה ואני עושה את זה ,אבל איך אני מתאים למשל את הרכבים? כי לי מאוד חשוב רכבים ויש מפות שאני משחק בהם שפעם יש בהם קצת רכבים ופעם הם מפוצצים... אז איך אני משנה את זה? כי אין לי שום אפשרות לשנות את הכלים במפה,לפחות שאני לא מוצא.. עזרו לי!!!!! תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. Started by The Dom,

בזמן האחרון אני רואה מלא צ'יטרים ואין לי מושג איך לקחת את הSTEAMID ולדווח לVALVE. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  14. הדרישות מינימום שלו זה: מעבד 1.7MHz זיכרון 512MB 2.5GB פנוי כ.מסך עם 128MB ותומך DX9 המשחק יפעל לי על הגדרות הכי נמוכות? את המפרט אתם יכולים לראות בצד. תודה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  16. Started by VeR-MaN,

שלום,אני מחפש משחקי קלפים,פוקר,טקסס הולדם.וגם משחקי קזינו. עם יש משחק טוב למחשב אפשר המלצות בבקשה? ואם יש משחק כזה שהוא נגיד סטייל Play65 שמשחקים ששבש על כסף לא אמיתי/אמיתי...כזה רק של פוקר. בבקשה תעזרו לי. בתודה דניאל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם. ברשותי משחק ישן ומגניב מהעבר הרחוק שעבד יפה מאד על כל סוגי ווינדוס עד לווינדוס 7 (על אמולטור של דוס). לצערי, לא מצליח להפעיל אותו על ווינדוס 10, אפילו לא על אמולטור של דוס. מישהו יודע איך מתגברים על הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  18. Started by Nvidia_1,

כאן כתוב : http://www.easports.com/articles/04a/upcoming.jsp שזה יותא ב- 28 לכל הפלטפורמות ! אפשר להאמין לזה ? כי חלק אומרים שזה יוצא ב- 11 חלק ב 21 מישו יודע

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. Started by IME3,

http://www.fortunecity.com/underworld/fifa/168/marsmaniacs.htm זה היה משחק מעולה אני זוכר שרק שיחקתי את הדמו הרכב היה מרחף מעל למסלול וההתנהגות והפיזיקה היו מעולים המסלולים היו עם עליות וירידות חדות וסיבובים חדים כל הקפה קיבלת בונוס והרכב היה נוסע יותר ויותר מהר והייתה במאבק עם עצמך לסיים סיבוב לפני שהזמן אוזל היה משחק ממכר ניסיתי למצוא אותו מספר פעמים בעבר אף פעם לא הצלחתי

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. Started by benor,

מישהו ניסה לשחק בזה אני שחקתי וזה ממש משחק דפוק גם אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by ns,

אוקיי אם יש למישהו שאלה על קאונטר סטרייקת אז אפשר לשאול אותי !!! :AR15:

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  22. Started by omri_ro,

אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר, איזה קבצים אני צריך ולאן להעביר אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  23. Started by bay,

כשאני מחניס את הדיסק לסידי רום הוא מראה לי שגיאה כזאת THE PROCEDURE ENTRY POINT CREATEPROCESSWITHTOKENW COULD NOT BE LOCATED IN DYNAMIC LINK LIBRARY ADVAPI32.DLL.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. היי חברים, האם מישהו נתקל בבעיה שהמשחק לא עולה? הצלחתי להפעיל את המשחק פעמיים וזה לאחר הורדת כל התהליכים שרצים ברקע (אנטי וירוס, בקר משחקים לוג'יטק וכו.. אה גם לאחר הורדת ה OC מהמעבד) זה הסטאפ שלי: Intel(R) Core(TM) i7-3820 CPU @ 3.60GHz Corsair 16GB 1600 Nvidia GeForce GTX 1070 Asus X79 (מערכת הפעלת)SSD 480 עליו התקנת את המשחק Build 14393 Windows 10 *גם לאחר התקנת העדכון האחרון כלום לא השתנה אפילו המצב יותר גרוע אשמח לעזרה מאלה שנתקלו בסוגייה תודה!

25. יש הנחה על המשחק Insurgency והאמת הוא נראה די טוב (אבל Squad נראה יותר טוב ). האם יש הבדל בקניית המשחק בין Steam ל-Humble Bundle? קישור לעמוד המשחק ב-Steam. קישור לעמוד המשחק ב-Humble Bundle.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.