עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Refaelo,

הגעתי למרוץ שאני לא יכול להשתתף בו כיוון שאין לי כוכב אחד ,וכאשר אני מנסה לקנות דברים שחסר לי יש עליהם סמל של מנעול. חוץ מהמרוץ הזה אין עוד מרוצים ב"underground" תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. שלום אז ככה בעיה ראשונה היא שקנתי לחבר מתנה פיפ'א עכשיו הוא היתחיל להתקין וב35% זה אמר לו שחסר איזה תמונה או משהו!! מה אני עושה?!?! עכשיו בעיה שנייה זה שיש לי חברים שיש להם פיפ'א ואני רוצה לשחק ברשת ולא יודע איך.. איך עושים זאת??

3. Started by Thug Love,

סימיתי תמשחק זהז ובא לי לשחק עם טריינר אז מישהו יכול להשיג לי ולא צריך קודים כי יש לי כבר תודה מראש!

4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למישהו יש מישחקי פלאש להביא לי? משעמם לי אז למישהו יש מישחקי פלאש להביא לי?

5. אני פשוט לא מצליח להבין מה לעאזאל אפשר לעשות שם על מנת להבקיע........ מישהו כאן אולי השתלט על הנושא ויכול להסביר? אציין שלא שיחקתי באופן רציני בפיפא מאז גרסת 2002

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. Started by ESC,

התקנתי את המשחק.. אבל כשאני מעלה אותו.. אז לא רואים תמונה... וזה בכל רזיולוציה.. מה הבעיה ?? ואיך פותרים אותה??

7. Started by hellyeahmofo,

אתם יכולים להזכיר לי כתובות של אתרים עם משחקים קלאסיים זה היה לי ב favorites ואיבדתי את זה...

8. Started by Mortar,

בחצי שנה האחרונה אני ועוד כמה חברה מכל העולם עובדים על מוד שנקרא The Somme Valley או בקיצור TSV, המוד עוד לא יצא אבל אנחנו עובדים עליו בכל המרץ ומקווים שיצא בקרוב... אם לא נסיים אותו לפני HL2 אז כנראה שנעביר הכל לSOURCE ולאט לאט נשדרג את המשחק עד לרמה שמכבדת את המנוע החדיש קצת על המוד: המוד משחזר את מלחמת העולם הראשונה בכלל ואת הקרב על עמק הסום בפרט. מהר מאוד עם תחילת המלחמה הפכה הליחמה יותר ויותר ססטית וכל מאמץ לפרוץ דרך האויב נבלם כאשר התוצאות היו עקובות מדם, ב1916 הצרפתים והבריטים פתחו בהפגזה על החפירות הגרמניות שבעמק הסום במטרה לרכז את המאמץ המלחמתי שם ולהוריד מהלחץ בחזית שהייתה בעיר הצרפתית וורדון, לאחר הפגזות הסתערו הכוחות לעבר החפירות הגרמניות ולרוע מזלם של בע…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by evman007,

יש 2 קבצים של bin ושתיים של קיו בפעם הראשונה פתחתי את הבין הראשון ועשיתי setup והוא ביקש את הדיסק השני ב50 אחוז התקנה. אז בפעם השנייה פתחתי את שתיי קבצי הבין לאותה תיקייה ואז הוא ביקש את הדיסק השני ב98 אחוז! איך עושים את זה לפי הסדר?

10. מי שהיה משחק דרך ה ip הרי בטוח יודע שהיה אפשר לדבר באמצע בעזרת צאט בדרך כלל זה היה f10 חיפשתי באתר של ea למה הפסיקו את זה זה הורס את חוית המולטיפלייר ? למה הפסיקו את זה מישהו יודע .

11. Started by J.a.C.k,

אתמול יצא GTA SAN ANDREAS מתי לדעתכם הוא יגיע לחנויות בארץ? האם לדעתכם הוא יהיה דומה לGTAVC וGTA3

12. Started by levran007,

אני לא יכול לבנות בסימס 2 ! מה אני יכול לעשות כדי להתגבר על הבאג הזה ?

13. Started by megastorm,

אז ככה אני הגעתי לשלב האחרון (אני חושב) ויש מין חור ענק למטה וחור מגעיל למעלה ויש מפלצת ענקית שיורה עליי מליון טילים ומלא מפלצות יוצאות מהחר למטה . ב pda או איך שקוראים לזה רשום לי שם " ditroy the hell gate" משהו כזה עכשיו לא משנה כמה אני מפוצץ את המפלצץ מליון טילים לא קורה לה כלום וגם ניסיתי לחפש בסיביבה אין כלום שאני יורה למטה לחור של הגהנום גם לא קורה כלום מה אני עושה איך אני עובר את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. Started by TNT,

אני משנה את הרזולוציה בהגדרות, אבל בפועל שהמשחק מתחיל הרזולוציה לא משתנה. מישהו יודע למה? איך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשיםםםם... אממ יש לי בעיה במשחק COD. כאשר אני רוצה להיכנס למולטיפלייר הWIN רושם לי שהיתה לי בעיה בעבר והוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המשחק במצב בטוח... אני עונה שלא והמשחק לא עולה... במצב הרגיל שלו (לא במולטי פלייר) המשחק עולה. אשמח אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש אלדד כהן. נ.ב יש לי מערכת הפעלה Win xp pro sp2.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. Started by elad-k1,

לאלה שמשחקים במישחק מה אני אמור לעשות בשלב השני שהוא ניקרא ה-כפר אני מגיע לעיר שהכול אש ובסוף לשער כזה שסגור מה אני עושה תודה... ???

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. Started by Shmoolik,

היה לי פעם את המשחק הזה כבר שאני לא יודע במדיוק איך קוראים לו. אפשר היה לבחור שם את UNDER TAKER , YOKOZONA , DIESEL , BINGO THE CLOWN ועוד כל מיני. אהה ו BAM BAM BIGOLO.. אבל אני לא מתכוון למשחק WWF WRESELMENIA , כי הוא ממש ישן , אז לא זה. אחד אחר. וגם לא WWE RAW שהוא יחסית חדש.

18. אני מוכן לארח את חברי הפורום על המחשב שלי במשחק "America's Army" היום מהשעה 12:00 אז מה אתם אומ

19. Started by Lethal_Acid,

לא היה לי זמן להיות לאחרונה בחנויות ובאינטרנט יש תאריכי יציאה שונים. אם כן כמה עולה? האם שווה משהו או לחכות כבר ל NFSU2?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. Started by Thug Love,

אני ראיתי תמישחק למכירה באתר אמריקאי נראה לי אז הוא יצא המשחק או לא ואם לא אז מתי הוא יצא תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. Started by artur2,

למישהו יש אימולטור שעובד טוב?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי התלחלתי היום לשחק בNBA2005 והלחצנים בכלל לא נוחים, אז ניסיתי לשנות אותם. ניכנסתי להגדרות לחצנים שיניתי מה שרציתי ושמרתי, אני בא לשחק וזה עובד עדיין על הלחצנים הישנים מה אני עושה?, אני כבר מישתגע! תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

אני משחק ב CREER ואז עברתי מלא שלבים.. ועדיין אני לא יכול לקנות חלקים.. השאלה איך אני קונה הכל נעול שם וכל המכוניות האחרות כבר מה זה מהירות ביחס אלי.. מה עושים?! צריך עוד לחכות?! בבקשה תעזרו לי!!! :'(

24. Started by fitch,

ראיתי פה ט'ד על הלף לייף שהוא ניפרץ.... ומישהו אמר שהוא קיבל ניוק מה זאת אומרת ניוק? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. Started by Thug Love,

הבאתי מחבד את המשחק Dead To Rights ממזמן ועכשו היה בא לי לשחק בוא שוב אז התקנתי אותו (3דיסקים)התקנתי בנפרד את הדיסק הרבעי שזה הקראק ולא היה שגיאות או משהו הכול חלק עכשו המשחק עולה סבבה אבל אני מגיע בשלב הראשון (למי שמכיר תמשחק במועדון שם) אני עובר איזה דלת ואז נהיה לי מסך ורשום בגדול comming soon יעני בקרוב כאילו אני משחק בדמו ופעם ששחקתי לא היה לי את זה אז מה קרה פתאום ממה זה יכול להיות?? נ.ב ניסית להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים