עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.cheatcc.com/pc/chaser.html לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by Green,

שלום אני מחפס לקנות בוקס אני רוצה בוקס עם ציפ ושני שלטים עדיף קריסטל רציתי לדעת איפה הכי כדאי לקנות אם באינטרנט או בחנות רגילה ואם אתם מכירים חנות באמת טובה וזולה שאני יכול למצוא את מה שאני רוצה אם יש טלפון של חנויות או אתרים שאפשר לקנות שם זה הדיל הכי טוב שראיתי עד עכשיו אבל זה עדיין יקר מידיי http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=728 תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by giliboy,

מצאתי... אחלה משחק!

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by redti,

אהלן חברי פורום משחקים נתקעתי במשחק ה"מעניש בקטע ש"הרוסי "מרים חביות דולקות וזורק עלי ואני צריך לפוצץ אותן שהן בידיים שלו עד שיורד לו חצי ואז הוא קופץ עלי שהוא שרוף ועולה באש ואני לא יודע מה לעשות לו הוא חסין כדורים והוא רודף אחרי.. אם אתם עדיין לא מבינים איזה שלב זה זה השלב שאיזה אחד עוזר לי גם ויש באמצע טיל שהתחתית שלו בוערת ומסביב מדרגות..

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  5. Started by coorva,

אני בשלב שנקרא CHAPTER 01 - LEVEL 05 - ENCLAVE אני בבית קברות ונלחם מול ענק בגודל של עזריאלי ואני לא מצליח לגרום לו נזק. גם כשאני יורה בו מקרוב זה ניראה שזה לא מזיז לו במיוחד. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. Started by maoz14,

פעם לפני הרבה זמן היה משחק אופנועים שאתה מתחרה ואתה יכול לתת מכות למתחרים תוך כדיי נסיעה אתה נותן להם בעיטות זה נראה דפוק כזה מהרחוב זה משחק ממש חמוד ויש לך שוטרים לפעמים אתה יכול לתת לשוטרים מכות וזה ולקנות אופנועים זה משחק ממש ישן תודה לכל העוזררר !!

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by urielka,

באתר הרשמי: http://www.xbox.com/en-US/xbox360/factsheet.htm כתוב שם שיש ביצועים כללים של 1 TERA FLOP רק כדי שתבינו המחשב על בדירוג 398 מבצע כ1004 GFLOPS(כTERAFLOP) והמחשב הזה מבוסס על 512 מעבדי APLHA: http://www.top500.org/sublist/System.php?id=6708

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. אני משחק הכול עובד חלק פיתום המשחק נתקעה מופעיה מסך כחול ולפעמים פשוות עושה ריסטרת מה הבעייה? יש לי p4 3000 cache לוח אם של asusP4P800-E Deluxe זיכרון 512 A DATA? xfx 6800GT256 MB

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by HumanFly,

למה הטקסטורות של הרקע כלכך מגעילות ומפוקסלות... זה בכוונה ? שמתי הכל על מקסימום פרטים והטקסוטורת של העיר ממש עלובות שזה מגעיל !!!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  10. המפרט - Amd 64Bit 3000+ S939 Msi Nforce 4 Neo4-f 1024 Mb ram pqi 2336 CAS2 WD 160GB S-ATA PowerColor X800XL 256MB VIVO אני משחק על 1280X1024 שהכל על הכי גבוהה (כולל פילטרים) וזה נתקע לי כל הזמן. לפעמים כשאני מגדיר את ההגדרות ולפעמים בתוך המשחק. רוב הזמן שזה נתקע אני חייב לעשות Reset ולפעמים זה פשוט יוצא ך- Desktop. (זה מעודכן לגרסה 3.1) תודה לעוזרים! (ד"א - המשחק היחיד שיש לו עוד כרגע חוץ מ- Far Cry על המחשב הוא Hitman Contracts והוא עובד לי מצוין)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by musari,

שיחקתי רשום לי משימה הושלמה אבל השלב לא עובר מה אני צריך לעשות איך משיימים משימה ניסיתי לחזור לרכב אבל גם לא עוזר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אם כן: icq 164931364 messenger: sheff2k1@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

http://www.megagames.com/news/html/pc/ut2007firstdetails.shtml

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by overload,

יש דבר אחד שאני מקנא בו בשחקני הקוסנולות וזה משחקי מכות מישהו מכיר משחקים טובים מהז'אנר לPC? (לא רק 3D ,אם יש).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by D@nny,

כשאני מפעיל את המשחק(כל אחד מהם) אחרי ההתקנה אז ההפעלה הראשונה עובדת מצויין..הגדרות תצוגה וכאלה כשאני מפעיל אותו בפעם השנייה , הוא יוצא כשנטען המסך הראשי...זה קורה בשני המשחקים.. כשהיה לי ג'יפורס שתיים, זה לא קרה. עכשיו יש לי r9550 יש מצב זאת בעיה עם תאימות של כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by gigabot,

וואי אין במה לשחק כל המשחקים כבר נטחנו... יש הצעות למשחקים מעניינים?..

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by dabaz,

מישהו זוכר לפניי כמה שנים טובות (לפחות איזה 8 נראה לי) היה משחק עם "גרפיקה" מוזרה כזו, והיה צריך לעבור עם הכדור מלכודות בעזרת חוטים. יכול להיות שהיו כמה סוגים של כדורים כאלה? (מן יצורים מוזרים)... אם יש לכם מושג איך קוראים למשחק תרשמו פה בבקשה. ואם משהו לא מובן תשאלו, כי הזכרון שלי לא משהו...

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by coorva,

שלום האם המישחק הזה יצא או אמור לצאת למחשב האישי? תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  19. Medal Of Honor : En Premiere Ligne Medal of Honor Soleil Levant Medal of Honor: Dogs of War Medal of Honor: European Assault Medal of Honor: Frontline Medal of Honor: Rising Sun אמרו לי ש-Frontline ו-En Premiere Ligne זה אותו דבר ו-Soleil Levant ו-Rising Sun גם אותו דבר לא כל כך הבנתי מה למשחק אחד יש שתי שמות ?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  20. משום מה הסרבר תמיד אבל תמיד על OFFLINE למרות שאני מחובר לאנטרנט משהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by lharpaz,

היי, אני מניח שכולם שמעו על הבעיה שבה כל האויבים ב-Half Life 2 מפסיקים לזוז. ניסיתי לטפל בזה עם הפאטצ' ולא הצלחתי. חבל. אם יש למישהו פתרון - אני אשמח לשמוע. בכל מקרה, פתאום זה התחיל לקרות לי גם ב-Half Life 1. מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך מסדרים את זה?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  22. Started by STRENGTH,

סיימתי את התוספות שלו..ובסוף שסיימתי היה סרט ואז היה רשום שאני SLAYER זה אומר שאני בדרגה גבוהה יש יותר טוב מזה? ומה זה אומר שהרגתי הרבה יצורים במהירות? וגם לא הבנתי למה עשו את האח של DIABLO BAAL פחות חזק מדיאבלו

• 55 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. http://hardocp.com/article.html?art=NzY3

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ?! נראה אם מישו יכול לעזור עכשיו לא כמו בפעם הקודמת שלא ממש ידעתם מה הפיתרון לשאלה שלי , אוקי אז המשחק הוא מלפני עשור שנים כנראה לא ממש זוכר הוא מבוסס על חתול כזה עם משיכת אב"ח על פרצופו והמשחק הוא כזה שאתה אוסף יהולומים כאלה ועובר שלבים די משעשיים הוא מלווה במוסיקה חמודה ואוייבים מצחיקים , שמו של המשחק משו בסגנון של דינמו חתול סגול כזה עם אב"ח אוקי רק מישיכול לעזור שיכתוב תגובה .. אז תודה רבה לעוזרים !! מקווה שבאמת תעזרו : יאלה ל"ט בלאט ! ;D

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  25. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

. תודה-גיל.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.