עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by User_Name,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת במשחק הזה - כאשר פותחים את המשחק, עוברים הסרטים, ואז רואים את המסך הראשי, ופתאום מתרסק. שמתי לב שאם אני פותח את המשחק, ומיד יוצא לחלונות (לוחץ במקלדת על החלון בלי לתת למשחק לקרוס) ופותח שוב את וולברין כדי שירוצו פעמיים במקביל רק אז אני יכול לשחק, מה עושים? חיפשתי תיקון לבעיה והוא לא קיים. (דרך אגב, עוד לא הצלחתי לעבור את ACT II איפה שאסור שיראו אותי אחרת השלב נגמר, ואני לא שולט על כל המהלכים של וולברין, בגלל שהמטומטם שכתב את המדריך לשחקן כתב את המהלכים עם הכפתורים של ברירת המחדל, ואני שיניתי את הכפתורים כי הם כפתורים לא נוחים, אז אני לא יודע לעשות טריקים) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. Started by zag_zag,

בשנה-שנתיים האחרונות המחשב שלי (במפרט) כמעט ולא עומד בדרישות המינימום של רוב המשחקים :-\. בקרוב עומדים לקנות לי מחשב חדש שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים. מישהו יכול להמליץ לי על משחקים טובים שפיספסתי בשנה האחרונה? ל-GTA Vice city אני מצפה בקוצר רוח (מאד אהבתי את הקודמים) ושיחקתי גם ב-Freelancer (קצר אבל טוב) תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by Shook,

יש לי את המשחק ואני בעיקר אוהב לשחק במשחקי ה C&C את משחקי ה"סקרימש". עכשיו בכל הגירסאות הקודמות של C&C במשחק הסקרימש היה שם אפשרות לבנות את כל המתקנים האפשריים, בג'נרלס נראה לי שזה לא הולך ככה, כי בטריילירים שראיתי ראיתי הרבה יותר רכבים ובניינים שניתן לבנות האם הסקרימש בג'נרלס שונה משאר הC&C ? ועוד שאלה קטנה, יש בכלל דברים שניתן לבנות למים ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום!!!! אני די חדש בקטע ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. יש לי בעיה במשחק no one lives forever 2: בפרק הרביעי "A spy in a H.A.R.M way" בחלק "Inner Yard" (אני מקווה שלא טעיתי באיות המקומות), אין לי מושג איך להגיע ל- "New record buildings". יש חומה ששעריה חשמלים ואי אפשר לעבור אותה (אחי הקטן עבר כבר מזמן את הקטע הזה והוא טוען שצריך לקפוץ מעל החומה, וניסיתי, וזה ממש ממש לא הולך!!!). זה אחד המשחקים האהובים עלי ואני לא רוצה להשתמש בקוד של "לעבור שלב" בשביל לעבור את הקטע הזה, כי זה סתם הורס את כל הכיף! אם למישהו יש מושג איך עוברים את המקום הזה - בבקשה תעזרו לי!!!! בצפייה לתשובה, קובי, Red Fox.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. שלום שלום המשחק נתקע באמצע ורושם את ההודעה הבאה: a problam has been detected and windows has been shut dowbn to prevent damage to ur comp if this is the first time you've seen this stop error screen restart your comp. if this screen appears again follow these steps: check to be sure you have adequate disk space. if a driver is indentified in the stop msg disable the driver or check with the menufacturer for driver updates try changing video adapter. check with your hardware vendor for any bios updates. disable bios memory options such has caching to remove or disable components restart your comp press f8 to select advanced options and then select safe mode technical info…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  6. Started by Jack_g,

מי שלא יודע זו היא חבילה של שניי דיסקים וכרטיס שמאפשרת לPS2 לקרוא דיסקים פרוצים. בכל אופן מישהו יודע איםה ניתן לקנות את זה בארץ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  7. Started by 1tanai,

מישהו יכול להביא לי כל מני סקינים של הצבא הישראלי להורדה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. Started by avivbar,

כל פעם שאני עושה משחק חדש אז זה טוען איזה חצי ואז יוצא לשולחן עבודה. מישהו יכול להגיד לי איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. Started by alexrta,

שלום לכולם!!! רציתי לדע כדאי לשחק ב- Elder Scrolls III: Bloodmoon צריך את חבילת ההרחבה שיצאה לפני זה? או רק את המשחק המקורי הראשון? נ.ב עשו אחלה שידרוג לפורומים תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. עם משהוא רוצה לשחק אז שיצור איתי קשר באיציק 158860650 נ.ב בזמן האחרון אני מנסה ליבנות מפה..... הצלחתי להבין איך פועל בונה המפות... בניתי מפה מיסכנה... אבל הייתי רוצה מאוד לשפר אותה... רק באסה שיש כמה דברים שאני לא מבין בבונה מפות של המשחק... עם מישהוא יודע אז אפשר להיעזר בו???? ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. Started by Mortar,

רציתי לדעת אם מישהו פה משחק AGE OF KINGS המורחב... משחק ההמשך לAGE OF EMPIRES הקלאסי, מה אתם חושבים על המשחק ? אהבתם אותו ? ומה אתם חושבים על המחשק החדש AGE OF MYTHOLOGY. 8)

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  12. Started by Kenny,

היי , התקנתי את המשחק גירסא 1.6 ואז ישר התקנתי את גירסא 1.7 (את ה upgrade) לא בדקתי אם 1.6 עובד , ועכשיו שאני מנסה להריץ את הגריסא החדשה יותר , הוא כותב לי את זה : No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1760 MHz with 255MB RAM Video: RADEON 9700 PRO (6360) Failed to enter Entry: Can't find file for package 'M-FX' History: UGameEngine::Init <- InitEngine יכול להיות שלמישהו כבר היתה את הבעיה כאן , ניסיתי לעשות חיפוש , אבל האתר הזה עובד לי כל כך לאט שהחיפוש פשוט נתקע :-\ תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למישהו יש מושג כמה לוקח המישחק Enter the matrix וכמה דיסקים במדויק. וכמה הוא לוקח אחרי התקנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. Started by demonshlomo,

יש לי WARCRAFT 3 מותרן ועדיין לא סיימתי אותו.... ויש לי גם את חבילת ההרחבה לא מותקנת... השאלה שלי היא כזאת: אם אני יתקין את החבילת הרחבה זה ישנה משהו מהמחק הרגיל? מה היא מוסיפה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. Started by alexrta,

סוף סוף הגיע לידי משחק טניס חדש ואני חולה על משחקי טניס ... אבל כל פעם שאני מעלה אותו אני מקבל את ההודעה SYNC OUT OF RANGE מה הבעייה??? ??? נ.ב המחשב שלי עומד בדרישות. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  17. אני מחפש את טומב ריידר החדש (בבקשה בלי ביקורות, אני אהבתי את כל הקודמים בסדרה) - מישהו יודע איפה אני יכול למצוא באזור השרון ? יש ל ARCADIA אבל הם רחוקים.. יש חנות קרובה שמוכרת את המשחק החדש?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  18. Started by game kILLer,

טוב אז ככה כל מי שמשחק אנמי טריטורי בטח ראה אותנו אנחנו מחפשים שחקן או 2 כל המעוניינים שלחו לי הודעה פרטית.... אנחנו מצפים למישהוא שיודע לשחק טוב........ ILK_CKY!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by dvirl,

יש לי את כרטיס הרקולס 4500 מבוסס קירו 2 בהפעלת etm אין לי אפשרות לבחור רזולוציה והמשחק לא רץ ומוציא הודעת שגיאה fullscreen mode not supproted אנא עיזרו לי במציאת פיתרון תודה דביר

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. Started by DesperadoS,

שלום חבר'ה ... חיפשתי בכל העולם וכנראה שלא מספיק משום שלא מצאתי אף לא משחק אסטרטגיה אחד שישתווה לcommand & conquer generals במידה ומישהו מכם שמע ראה שיחק באיזה אסטרטגיה מקצועי וראוי אני אשמח לתגובות ........ תודה ...

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  21. אני חולה על הסוג הזה אבל אני לא מצליח לימצוא כותרים טובים!. אני ממש אהבתי את וNFS 5 ואני ממש רוצה משהו אחר,סיימתי 5 פעמים... שמעתי שNFS החדש יהיה בסיגנון אבל אני לא יכול לחכות אני מקווה שתעזרו לי בבקשה . אני פתוח להצעות.... תודה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  22. Started by P.Stepanov,

שלום לכולם [glow=red,2,300][/ אני מאוד רוצה לשחק ב DIABLO 2 LOD בפאץ' החדש הביעיה היא שאין לי אם מי לשחק. אם גם אתם מעונינים לשחק אם מישהוא אז תיצרו איתי קשר אני מאוד אשמח!!! מספר הICQ שלי הוא:1996774617 אני מאוד מקבע שמישהוא קרא את הההודעה הזאת! טוב תודה על זמנכם הפרטי!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by AKA Psyco,

אני רואה תסרטים טוב עד שהדמויות מתחילות לדבר ואז הסרט מתחיל לקרטעה(עם אפסקות של כמה שניות בין כל אוורה) מה אני יכול לעשות כדי לפטור את בעיה זו? אל תגידו לי לדלג על הסרטים כי אז אני לא הבין מה קורה במשחק

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למישהו יש מושג מתי יוצא Tropico:Pirate Cove???

25. Started by t d,

חבריה, אחרי צפיה בלתי נסבלת... tony hawk pro skater 4 מחליט לקפוץ לביקור במחשב! :clapper: http://www.gamespot.com/pc/sports/tonyhawksproskater4/news_6073486.html

• 1 תגובה
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים