עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. גרסה 1.0 מלאה בבאגים. עברו כמעט 4 חודשים מאז יציאת המשחק לשוק, אם לא יותר.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. היי חבר'ה! מישהו יודע אם אפשר באיזושהי דרך לשחק PES2008 על IP של מארח ומתחבר בגירסת מחשב? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  3. Started by alex125,

שלום לכולם אני משחק בהירוס 5 במשימות אני בשלב 5 עם האלפים במשימה 3 שהיא המתים כובשים לי את ממלכה אני כובש אותה בחזרה אחרי זה גם את כל ממלכות אחרות אני כובש וכל כמה זמן הסגולים (המתים) באים לכבוש לי את ממכלה אני מנצח אותם כמה פעם וגם אני מוצא את שני גבורים אחרים ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כל מפה שלי רק המתים כל כמה זמן באים ואני לא יודע מה לעשות אך לסיים את משימה ?? תעזור לי בבקשה תודה!!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  4. אהלן יש לי מחשב נייד, 64 bit, ואין לי אפשרות לשחק ברזולוציה של 1280x1024. חיפשתי פתרונות בגוגל אני לא מוצא משהו שעובד לי כמו שצריך. אשמח לקבל עזרה. תודה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. Started by sherlock1212,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3132773,00.html

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  6. Started by CyberBot,

אם אני מתחבר לחשבון שיש לו פרימיום במחשב שלי ואז מתחבר לשלי בלי פרימיום זה יעשה בעיות?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  7. Started by eladser,

האם אפשר לקבל עוד פירוט על הלאן, פורמט/מפות/BO?/פרסים/וכו? חושב שזה מאוד רלוונטי שבוע וחצי לפני הלאן?

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  8. Started by AreaDooM,

יש לי בעיה , כשאני משחק בכל דבר על מסך מלא זה עושה MINIMIZE בעצמו ואין לי מושג איך לגרום לזה להפסיק, יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by EladZone,

שלום, הבנתי שניתן לחבר את השלט של הסוני 4 למחשב בצורה אלחוטית, אשמח לשמוע אם מישהו עשה זאת ואם זה עובד בצורה תקינה לפני שאני קונה את השלט כמו כן, איזה ציוד כדאי לי לקנות בכדי לחבר אותו ב BLUETOOTH למחשב? תודה רבה אלעד

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  10. Started by Trimmer,

שלום למומחים, יש לי בעיה שאולי הפורום הזה יכול לעזור לי איתה. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך להוציא מוסיקה של משחק ל-WAV או משו כזה? מדובר על משחק בשם "Styrateg", משחק לא כל כך חזק, אבל המוסיקה שבו מגניבה... חפרתי בקבצי המשחק ולא מצאתי בו אף קובץ מוסיקה אחד.. תודה מראש למי שיכול לעזור לי עם העניין הזה. נ.ב. אני משתף את המשחק, צרו איתי קשר ע"מ לקבל לינק להורדה. אני יכול להמליץ להוריד את המשחק רק בשביל המוסיקה שבו. שוב תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. Started by NiMo1771,

אני די חדש בCOD ורציתי לדעת עם איזה נשקים אתם מעדיפים לשחק בקלאסים של אסולט וסאב מאשין בינתיים יש לי רק עדcm901 באסולט ועד pp90m1 בסאב, אז צריך להתחשב בזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by lumi,

הסרתי את כל התוכניות והמשחקים מהמחשב והתקנתי מחדש הכל עובד כמו שצריך למעט MOHAA כשאני לוחץ על האייקון אני רואה תמונה של המשחק ובנוסף הודעה: please insert the correct CD-ROM , select OK and restart application למיותר לציין: 1. הדיסק בכונן 2. משחקים אחרים כגון דיאבלו2 פועלים כרגיל דרך הכונן 3. הסרתי והתקנתי מספר פעמים אבל אני מקבל אותה הודעה מה אפשר לעשות? האם הcd נפגם?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  13. יישר על ההתחלה שאני מעלה את שלב ראשון ממש בסרט הוא עושה לי ריסט למחשב מישהו נתקל בבעיה ? עשיתי אפדייט למשחק .....ניסיתי להעלות אותו מהרדיסק אחר לגמרי עדיין

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  14. Started by UltraTouch,

הורדתי את המשחק deadlight -flt-full 2012 ושסיימתי להוריד ניכנסתי לקובץ RAR וזה מה שאני רואה (ראו תמונה מצורפת) איך אני מתקין את זה בבקשה חייב עזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Alex89,

כל טעינה או סרט שרק במשחק הוא ממזער לי את המשחק...

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. כיום אפשר לבדוק FPS אפילו עם תוכנה פשוטה כמו fraps במבחני ביצועים של כרטיסי מסך רשום כמה FPS הם נותנים בכל משחק אבל זה ידוע וברור שבמשחק יש מקומות שמאמצים את הכרטיס=פחות FPS ומקומות שקלים לכרטיס=יותר FPS (לדוגמהנ: במשחק NFS C הכרטיס נותן מן הסתם פחות FPS בעיר ויותר על ההר) אז איך במבחני ביצועים רשום מספר אחיד של הFPS שהכרטיס מסוגל לתת בכל משחק?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. Started by noiZE,

http://www.youtube.com/watch?v=sPlZaZkDgmc

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by nim901,

שלום, בזמן האחרון אני משחק די הרבה ב ET ואני נתקל בהרבה בעיות. למשל אם אני מתחבר לסרבר אחרי שהוא טען אז במסך של הבחירה (אם אתה רוצה להיות אמריקאים או גרמנים) ברגע שיש את הקול שאומר מה צריך לעשות המשחק נתקע ולפעמים כשהוא טוען המשחק פתאום יוצא. מה לעשות ? ולמה זה? יש לי P4 2 GHZ R 9200 SE 256 RAM ואני רוצה לציין שבחופש זה עבד מצוין זה התחיל בערך כמה ימים לפני שהחופש נגמר

19. Started by Born2Kill,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=77125.msg2613352#msg2613352

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. Started by Funkyzord,

האם בסרטים אתם רואים ריבועים?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  21. Started by אוריפ,

כשאני משחק בMicrosoft Flight Simulator 2004, אני נתקל בבעיות תצוגה נוראיות (מצורפת תמונה...)! יש לי מעבד אינטל 2.4, 768 ראם, ורדיאון 9800 פרו עם הדרייברים החדשים (3.7). המשחק הוא מקורי לגמרי! מה קרה? בבקשה!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. שיטת הדירוגים והביקורות של פלטפורמת הגיימינג תתן מעתה דגש משמעותי הרבה יותר על מידע עדכני, אשר יעניק סיכוי משופר לכותרים שהושקו במצב רע ושופרו משמעותית בהמשך מערכת הדירוג של Steam הפכה כבר מזמן לאחד מהכלים הטובים והחשובים ביותר בארסנל של חובב המשחקים הממוצע, שמסייעת לו להבין איזה משחק מומלץ, לאילו אנשים ומאיזו סיבה – כל זאת בהתבסס על "חוכמת המונים" של אלפי ולפעמים גם עשרות אלפי צרכנים. עם זאת, בעידן בו כותרים מתבססים על טכנולוגיה מתקדמת ומסובכת יותר מאי פעם בעבר, משחקים רבים מוצאים את עצמם מגיעים אל השוק עם מגוון מגבלות ובעיות טכניות פוטנציאליות, שברוב המקרים נפתרות או לפחות מצטמצמות בתקופה שאחרי ההשקה עם עדכונים וטלאים למיניהם. כעת, ב-Valve מכריזים על הח…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. פלטפורמת ה-VR של סוני מתקרבת במהירות להשקה הגדולה שלה לכתבה

24. Started by wombatz,

אני סטודנט לפסיכולוגיה ומריץ מחקר בנושא שינה ומשחקי מחשב/וידאו. אשמח אם תוכלו לענות על השאלון המצורף. תודה! https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_5mYuIn4kNzFFPFz

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני חדש בכל הקטע של המודים לHL אני סיימתי ממש הרגע את המוד ROCK 24 - ממש קצר אבל מוד יפה ואני רוצה למחוק אותו איך מוחקים את המודים ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.