משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לדו', האם יהיו כמה סוגים של מכוניות? כי המסרטונים נראה שיש רק את הF1.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באמצע התקנת הדיסק הראשון אני מקבל הודעת שגיאה(critical failure in main),והוא יוצא מההתקנה. האם הבעיה בדיק או במחשב(למחשב יש מפרט מעולה ולא צריכה להיות בעיה)? בהרבה תודה....
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לשנות את detail lvl ליותר גבוהה איך שאני משנה המסך נהיה שחור עם כל מיני נקודות כאלה יאנו חלק מהתמונה.. כל שאר ההגדרות על הכי גבוה ברזולוציה 1024*786 משהו כזה אקיצר הכל פועל יפה חוץ מזה תודה מראש. אלי
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי R9800Pro. לאחר זמן מסויים של משחק בסאן אנדריאס (בד"כ 20-40 דקות), פתאום הגרפיקה קופאת, והמסך נהיה שחור. ברקע אני שומע את המשחק ממשיך כרגיל. אחרי כמה שניות מופיעה בווינדוס הודעה של הדרייברים של ATI, שאומרת שהמאיץ הגרפי הפסיק להגיב ולכן ה-VPU RECOVERER איתחל אותו. כשאני חוזר למשחק, הוא עובד שוב, וכמובן, לא מאותה נקודה שהוא קפא (אם הייתי באוטו למשל, הוא המשיך לנסוע). הבעיה שלפעמים קורה שזה לא מצליח לחזור למשחק, וההודאה אומרת שה-VPU RECOVERER לא הצליח לאתחל את הכרטיס. ואז אני חייב לעשות ריסט, ולאבד את כל ההתקדמות במשחק :\ חשדתי שזו בעיית חום, אז הורדתי את האוברקלוק של הכרטיס, אבל עדיין הבעיה קיימת. לא היו ארטיפקטים למשל, וחוץ מזה, הכרטיס שלי באוברקלוק הריץ א…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי רציתי שתספרו לי קצת על המשחק הזה והאם שווה לקנות אותו? (ואני מתכוון באמת לקנות... ) כמה הוא עולה? והאם מוכרים אותו עדיין הרבה למרות שהוא לא ממש חדש? וגם האם קשה להתקין אותו כדי לשחק ברשת עם התוכנה STEAM ו הכול?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש שחמט באיכות ורמה טובה... יש למישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
רק ל 1.6 .....מה אני צריך לקנות ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי תגידו אפשר לשחק במשחק GUILTY GEAR XX RELOAD ברשת? עם כן תביאו לי את התוכנה בבקשה.. ;D
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את המשק Prince of Persia The Sands of Time ואני לא יודע למה אבל רואים את הכל מתושתש בצבע לבן כזה למה זה ? זה לא קרה לי שאף משחק...... ויש לי כרטיס מסך חדש radeon 9800......
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
גמרתי את כל המשחקים המענינים ועכשיו בחודש האחרון אין במה לשחק יש למישהו המלצות ?
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בUNDERCOVER , בדר"כ זה קורה כשאני מעצב את האוטו.. המשחק פשוט נתקע ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט למחשב.. כל הדרייברים מעודכנים וזה קורה רק במשחק הזה.. קראתי בפורום אחר שכתבו שזה אולי ספק חלש וזה קורה כי אין מספיק כח לספק ואז המחשב לא מזהה את הכרטיס או משהו כזה .. מפרט מלא בצד .. אני משחק בגרסא המתוקנת של רילואדד אבל זה קרה לי גם בגרסא המקורית של המשחק .. נראה כאילו הבעיה במחשב שלי ולא במשחק עצמו.. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אחים שלי אני רוצה לדעת אם יש איזשהם תוספות ל enter the matrix?... אני פשטו מת לראות אם יש איזה עוד שלבים... (משחק ישן אך עדיין כיף לשחק בו)
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חבילת ה-Humble Bundle החדשה מציעה לכם לרכוש משחקי אינדי שזכו לאהדה גדולה במיוחד מהגיימרים ובזיל הזול, כמובן לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש משחק אסטרטגיה טוב לשחק בו שיחקתי בכמה בזמן האחרון אבל לא מצאתי משהו שבאמת ראוי המטרה היא לשחק ברשת אז רצוי מולטי טוב ועם הרבה שחקנים (ועדיף מאוד לא גייםספיי) הגבלה קשה על היחידות כמו בcompany of heroes שצריך לכבוש נקודות כדי ליצור עוד יחידות זה משהו מאוד מעצבן אז עדיף בלי חוץ מזה רצוי שיהיה אפשר ליצור הרבה יחידות ושהאפשרויות במשחק יהיה מגוונות red alret 3 דומה למה שאני רוצה אבל כל מיני דברים שעשו שם גרמו למשחק להיות הרבה פחות טוב מהפוטנציאל שהיה לו למי שיש המלצות, בבקשה שיכתוב
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי, לא ראיתי דיון ראשי אז אני שואל כאן... טב התחלתי לשחק והמשחק ממש טוב! רואים מצויין והוא בכלל לא כבד. אבל יש בעיה... אני לא מצליח לשמור (גם AutoSave המשחק ביטל, והאפשרות של לשמור ידנית באפור ואי אפשר ללחוץ עליה..) אשמח אם מישהו יסביר לי איך לתקן את זה כדי שאני יצליח לשמור. תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
התקנתי Yuri's Revenge וRrd Alert2 על המחשב שלי ולא עובד לי Yuri's Revenge מישהו יכול לעזור לי בבקשה!!! (יש לי וינדוס XP)
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מה המטרה של המשחק? והאם אפשר לעשות שלבים?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://hitech.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20070806_890173&layer=hightech&layer2=coupon&layer3=technology לדעתי אם זה יצא אל הפועל זה יהיה משהו נחמד מאוד מאוד !
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
זה ממש מתסכל... ניסיתי לעדכן גירסא ל1.2 וזה לא עזר.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
-
http://store.steampowered.com/app/268910/Cuphead/ ולאיזה גילאים מינימום ברמה הקלה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי 4 שרתים שונים מביסייטס, שבכולם אחרי מעל חודש נהיו לאגים ודרופים עד לרמה שאי אפשר לשחק. אני מחפש חברת שרתים חדשה, חשוב שהם יספקו גם ונטרילו אני מעוניין בשרת נעול עם 100 טיקרייט. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס (קצת ישן) רדיאון 9000pro שך ג'יגבייט. היום (לפני שעה) התקנתי את היטמן 3 וכשאני נכנס למשחק אני רואה את כל הסרטונים ולפני שזה מגיע למסך הפתיחה המסך נהיה שחור והמסך עצמו נדלק ונכבה כל 10 שניות. ויש הודעה שאומרת שה VCR (או משהו כזה) איתחל את הגדרות הכרטיס. אין לי מושג מה הבעיה, לחברים שלי זה עובד מצויין, אבל יש להם כרטיס של נבידה ולי יש של ATI ורק לי זה ככה. יש לכם רעיון מה הבעיה? והאם גם לכם זה קרה בהיטמן 3? דבר אחרון - רק במשחק הזה זה קורה, באנדרגראונד, אנריל 2003 ועוד הכל סבבה. וכן, המשחק מקורי.
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-