משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
כאשר מפעיל את המשחק Lego Star Wars,מופיעה לי השגיאה הבאה:
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כל מה שהיה חסר למשחק הראשון כדי להפוך למשחק הטוב בעולם זה הגרפיקה... תקראו ב-GAMESPOT.COM תקראו את הכתבה ותראו את התמונות,משחקיות אפילו יותר משופרת וגרפיקה מדהימה... לאכול ציפורניים עד שיצא...
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3088200,00.html#n מיקרוסופט... אין לי משהו אחר להגיד על זה
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הורדתי פאץ' שמעדכן את המשחק מגרסא 1.1.1 ל-1.2.3. כשאני מנסה לפתוח את הפאץ', קופצת לי ההודעה הזו: הסרתי את המשחק והתקנתי שוב ועדיין הוא מקפיץ לי את ההודעה הזו. מה אני צריך לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר משחקי קווסט בסיגון Alone In The Dark 4? שבהם אתם מפחדים כל המשחק וכבר בטוחים שכל שניה תשמעו איזה צעקה או שיקפוץ עליכם כלב מת מהשיחים ותקפצו מהכיסא מרוב בהלה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שיהיה הכל פתוח.. חיפשתי בכל העולם... תודה!
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מוכן לקנות משחק...לא רוצה לשלם חודשי...אמן שWOW היה כזה...אין לי בעיה עם חינמיים...בזמנו הייתי קשור לPT ....חבל שהפך ליקר כ"כ. ראיתי MU וחיפשתי פינה להקיא,כמו כן גם את רוד אונליין ועוד הרבה זבל מאח שלי הקטן שלא עוזב את גיימר....מישהו מכיר משחק עם גרפיקה טובה...INTERFACE טוב ובלי באגים בכל פינה אני אשמח לשמוע הצעות ;D תודה לכולם
-
- 45 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- בבקשה אני צריך דבר שגורם ל : Need For Speed Under Ground 2 ול- הנסיך הפרסי 2 לעבוד בלי דיסק.... בבקשה אני חייב את זה דחוף תודה לכל העוזר
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי עצבים לסיים את המשחק אני סתם נהנה לשחק פה ושם אבל אין לי הרבה מכוניות מן הסתם. אני לא מוצא בשומקום צ'יטים לגרסת ה- PC וכאן אני מבקש את עזרתכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
מה עושים?? בבקשה תעזרו לי ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
המשחק הוא CONFLICT DESERT STORM 2 לא מצליח לעשות לו UNINSTALL, לא דרך "התחל", לא דרך לוח הבקרה/הסרת או הוספת תוכנה ולא דרך הקובץ שבתקיית המשחק..... למישהו יש רעיון ????? תודה.aaaaaa32
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ראיתי שיצא לו הרחבה ורציתי לישאול איך המישחק?[גם ההרחבה וגם הרגיל]. תודה.
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את Counter-Strike ה-Steam עולה אני לא יודע מה צריך לעשות ???
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איך עושים הזמנה ??? כמה עולה משלוח וכו'
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
הוספתי את הקובץ שצריך לשחק באניטרנט והפעלתי את המחשק דרך התיקיה של הסיסטם, עכשיו כשאני מנסה להתחבר אני לא מצליח ואני בטוח ב1000 אחוז שכל הפרטים נכונים. למנהלים: זה משחק חוקי וחינמי אז לא לנעול...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3087042,00.html המקלדת שלי רטובה מהריר שנוזל לי...
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בס"ד שלום שמי TZ ויש לי בעיה ב בטל-פילד ,המשחק היה מותקן ונמחק בצורה לא נכונה וכך נגרמה בעיה שהוא חו7שב שהוא מותקן. ניסיתי להעיף אותו דרך ה"REG" והוא נותן לי להתקין אותו ,אבל תהליך ההתקנה "הולך מהר מאוד" ולא מתקין כלום אם יש למישהו איזו עיצה בשבלי(תוכנה טובה ל"REG")תודה TZ
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
בשלב השני אני לא יודע איך משחררים את הבחורה שקשורה על הריצפה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לפני כמה שנים התחלתי לשחק (ממש כשהתחיל המשחק). אם אני זוכר נכון עברתי את ה25-30 הונור. אבל אני לא מצליח לשחזרת את החשבון עכשיו אחרי שהפסקתי לשחק כמעט שנה. אז חשבתי אולי יש למישהו איזה חשבון ישן שהוא לא משתמש בו ועבר איתו את ה15 הונור לפחות? אני יודה מאוד למי שיעזור. thx. מצאתי פתרון לבעיה.
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הורדתי את המשחר half life2 מהתוכנה אימיול, אך איני מצליח לצרוב את קבצי ה-.cue חוץ משל הדיסק החמישי. עזרו במהירות יבורך במזל טוב לכל מי שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-