עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by hagai-,

לאחרונה נתקלתי בבעיה ב CS כאשר באמצע המשחק המשחק יוצא ואני מקבל את השגיאה: התקנה מחדש של המשחק לא פתרה את הבעיה. מערכת הפעלה: Windows Xp Pro . מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  2. Started by Dadude,

?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  3. Started by omri_ro,

אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר, איזה קבצים אני צריך ולאן להעביר אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  4. קוראים לו IRC.CO.IL DEMO מה האיי פי תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. Started by cool zero,

חיפשתי בעמודים הראשונים(3) ולא ראיתי לינק לזה אז אני מבקש פה שוב למישהו יש לינק ל-UT2003? בתודה מראש cool zero

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  6. Started by King Of Action,

כששידרגתי לאחרונה מוינדוס 98 second edition ל-xp profisional מספר משחקים הפסיקו לעבוד וברגע שאני מנסה להפעיל אותם הם פשוט לא עובדים. המשחקים הם STAR WARS - JEDI KNIGHT 2 , RETURN TO CASTLE WOLFSTEIN, MEDAL OF HONOR -ALIED ASSULT. שמתי לב למשהו משותף ביניהם שהם עולים באותה צורת משחק, כלומר יש מין חלון שמופיע כשלוחצים על אייקון המשחק וטוען כל מיני נתונים. המשחקים האלה עבדו לי ב-98 SECOND EDITION ולפתע כששידרגתי ל-xp הם הפסיקו לעבוד. ניסיתי להתקין אותם מחדש וזה לא עזר. הודעת השגיאה שמופיעה לי היא: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  7. well, שחקי הdeathmatch לפחות, מישהו יודע לאן נעלם השרת הנהדר הזה (מקווה שזכרתי את השם נכון)? אם לא, יש שרת ספציפי שאתם נהנים לשחק בו? (ובלי מוד הקפיצות בבקשה) כרגע אני משחק רק בשרת של BILL G., וממש מעצבן לשחק שם, לי לפחות.

8. Started by misha182,

בבקשה צריך דחוץ את המספר של tiger woods pga 2003 מדובר על המספר שצריך כדי להתקין את הדיסק (cd key) תודה מיכאל :AR15:

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  9. Started by x-dude,

מישהו ניסה את הדמו הזה? הורדתי אותו מהאתר של Nvidia אבל שאני מפעיל אותו כאילו הכרטיס מסך שלי לא תומך בו...מטושטש מושלג כזה....ויש לי GF4 TI-4600 אני משתמש ב Detonator 41.09 ב readme כתוב שהמשחק תומך בדרייברים האלו,ניסיתי להוריד רזולוציה ל 1024x768 עדיין לא עובד.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. Started by aa,

אני רוצה לעבור את המשימה הרביעית במשחק RENEGADE אבל אני לא מצליח להבין מה מבקשים ממני לעשות. רשום לי לחבל בטורפדו אבל אין לי מוסג איך

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

מאיפה אני יכול להוריד את העדכון לגרסה החדשה או עדכונים אחרים אם יש

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  12. כמובן שכשמנסים להתחבר לחדר זה מוריד את השלב אוטומטי אבל זה איטי לאללה ולפעמים נתקע למישהו יש אתר?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  13. מה עושים???? הגעתי אליו הוא איבד את ההכרה לפני שהספיק לומר מי או מה ואין לי מושג איך ממשיכים ולאין הולכים!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. הכותרת אומרת הכל... תודה

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  15. Started by lir@n,

שלום !!!! יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 4 טי אי 4200 עכשיו לאחר שהקנתי את Detonator 42.01 המחשק ג'י טי איי שלוש לא פעל לי !!! אבל שאר המשחקים עבדו ועבדו טוב יותר... כי בדרך כלל עקב המחשב היחסית חלש שלי יש 'תקיעות' באמצע המשחק כיאלו התמונה נעצרת לחלקיק שניה.. יש לי כמה שאלות... א.האם יש Detonator בטוח לחלוטין כי התקנתי את כמעט את רובם וכל אחד עשה לי בעיות במשחקים ב.האם יש תוכנה כלשהי של אנ ווידיה שעוזרת למחשבים חלשים שיש להם כרטיס חזק? ג.האם אין פיתרון אלה לשדרג? בתודה מראש Lir@n

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  16. Started by idanpc,

שמירה אוטומטית מ"ס 42 (CHECKPOINT) אני צריך ליסגור מפסק של חשמל כלשהו ואני לא מוצא אותו! תעזרו לי בבקשה נואשות!!!

17. Started by RomaDev,

שלום! הורדתי השבוע את המשחק Duke nukem Manhattan Project המשחק הזה מצויין ואני ממליץ לכולם את המשחק!!!!!

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  18. Started by son gohan,

האם xiaoxiao ימשיך בסרטים שלו כנסו לאתר www.newgrounds.com תחפשו XIAOXIAO ותראו סרטים מחודשים (הוא כבר מפסיק להביא סרטים)

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  19. Started by MishaK,

זוכרים את המשחק Red Faction? משחק לא מהזקנים ביותר, כבן שנתיים בערך, אך לדעתי הביא איתו משהו שבהחלט לא רואים בכל משחק, או יותר נכון בשום משחק והוא מנוע ה-Geo Mod המאפשר להרוס בזמן אמת כ-99% מהסביבה שלנו. אם במשחקים אחרים כאשר אתם מתחבאים מאחורי קיר ויורים עליכם טילים שלא עושים כלום לקיר, הרי שעם ה-Geo Mod אין לכם ממש מקום להסתתר מכיוון שהטיל פשוט יעבור את הקיר ויפגע בכם... רילאיסטיות במיטבה. אם הייתם מחובבי המשחק, חדשות טובות לכם. חברת THQ החלה לפתח את משחק ההמשך גם ל-PC. בנתיים אין הרבה מידע על המשחק, אך תמונות יש בשפע. כמו כן גם שתי טריילרים מגרסת ה-X-Box של המשחק. תהנו

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. Started by son gohan,

מישהו יודע איפה יש תמונות של ESF וגם בבשה לינק למשחק

21. Started by User_Name,

יש לי בעיה, אני לא יכול לראות את התמונות של השחקנים בצד (Portraits) שאני משחק ברשת, ניסיתי להתקין את המשחק פעמיים מחדש על חלק, וזה לא עובד, מה לעשות? תודה. ???

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  22. Started by dbsh,

בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תביאו לי את המשחק Disney's Aladdin: Nasira's Revenge עובד 100% תודה אז מה אם זה warez אז יהיו פה משחקים בלי להעליב את האחראי תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

מיד לאחר הסרטון בהתחלה, כשאני בוחר לחזור לספינה, זה יוצא מהמשחק עם השגיאה Assertion failed: iKey>=0&&iKey<IK_MAX [File:UnIn.cpp] [Line: 441] History: UInput::Process <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- WM_KEYDOWN <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 00240238 256 <- MessagePump <- MainLoop Build: Jan 7 2003 18:16:21 מישהו? המערכת היא amd 1.4g ti4600 msi w/ 40.72 winxp drivers dx 8.1 256ram ddr winxp +sp1

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. Started by Gnome,

אתם אם יצא או ייצא(בעתיד) שר הטבעות שני הצריחים בעתיד למחשב?

25. אני מחפש כבר מלא זמן משחק מחשב ישן ישן שקוראים לו שיקאגו יש שם מכונית אדומה קטנה וצריך לברוח ממשטרה עם למישהו יש מושג על מה אני מדבר בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים