משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום. רציתי לדעת, לפני שאני מתקין את המשחק GTA - San Andreas, מה רמת התכנים בו. יש לי אחות קטנה בת 11, ולא אכפת לי שהיא תדרוס אנשים / מכות / יריות / דם / בלאגן (את זה היא עשתה כבר בוייס סיטי ) אבל אני לא רוצה לראות פתאום זיונים במשחק... (כמו שראיתי פה בתמונות, זה היה חלק מסרט? או מוד כלשהו?) בקיצור למה לצפות?
-
- 25 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
המשחק מבקש ממני להתקין דירקס אבל זה כבר מותקן והתקנתי אותו מיליון פעם מה לעשות?? נ.ב יכול להיות שזה בגלל שהמשחק מותקן לא באותו כונן של הדירדירקס??
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מיהו יודע מה קוד הכניסה של need for speed underground 2 ??? ??? ??? ??? דחוף!!!!!!!!!!!11
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה הניק,שרת מועדף,קלאן עם יש ? אצלי זה הניק שיש פה OmerOle ולפעמים קשקושים בסוגריים ( Lame Day).
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איסיקיו 164931364 מסנג'ר sheff2k1@yahoo.com אין לי שום פאטש(לא שופטים ולא ליגה ישראלית) ולא מתכוון להתקין ;D
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
טוב, אני קניתי תמשחק בגרסה dvd, ויש לי dvd במהירות 16 וכשאני מתקין את המשחק, נפתח לי הודעת שגיאה, הינה תמונה: http://img204.echo.cx/img204/6762/150015001488151315013xt.jpg בבקשה אחים שלי, תעזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית איטיות במשחקים למרות שיש לי מחשב שמשיג ואף עובר את בקשות המערכת אליהם. בין המשחקים בהם קורה התקלה: "Revenant" - כן המשחק הישן והטוב, איטי מאד אפילו בתפריט המשחק עוד לפני שנכנסים למשחק עצמו, קרה מקרה בו המשחק עבד נורמלי לאחר התקלה, אך חזר למצבו המעיב לאחר רסטארט. "LOTR - war of the ring" - שיחקתי כמה שלבים ראשונים בלי שום בעיה ולפתע החל המשחק להאיט עד כדי אי אפשרות לשחק, מכאן והלאה הבעיה לא נפתרה. "Rising Kingdoms" - משחק חדש מ2005 שהתפריט בו מתפקד במהירות מצויינת אך במשחק עצמו המהירות איטית, למרות שהדבר לא חמור כמו במשחקים הקודמים. ניסיתי לעדכן דריבריי מסך, דיירקט איקס, אפילו עשיתי פורמאט והעניין לא נפתר. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש איפהשהו טריינר עורך חפצים ודמות שמתאים לגרסאת המשחק 1.10???
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום - יש לי בעיה עם GTA-VC: כל פעם שאני משחק ב-Vice City ו-Max Payne 2, המחשב עושה RESET בעצמו בנקודה אקראית (כל פעם זה שונה)... בדקתי טמפ' - הם בסדר עדכנתי כרטיס מסך, כרטיס קול, לוח אם - את המפרט שלי ניתן לראות למטה. ל-Vice City אין צורך לעשות Patch כי הדבר היחיד שהוא עושה זה פותר בעיות גרפיות - כמו ארטיפקטים. אגב, לפני שקניתי את ה-R9600XT שלי, היה לי GFX5200 ואיתו לא היו לי בעיות של RESET... בבקשה - משעמם לי ואני מת לשחק שוב במחשק ה"קדוש" הזה! :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ניד פור ספיד איזה חודש שיחקתי בו הסרתי אותו מהמחשב ואז רציתי שוב להתקין אותו זה סיים להתקין העתקתי קראק והוא לא עובד
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
כשאני מתקין את המשחק הוא מבקש ממני דיסק מספר 4 אני מכניס אותו הוא מתקין טיפה ואז הוא נתקע ומראה לי שגיאה שחסר קובץ hl2.ico1 בתקיה hl24.CAB ויוצא מההתקנה. הקובץ hl2.ico1 נמצא בתקיה hl25.CAB מה לעשות? אגב... המשחק הוא מקורי! פעם התקנתי אותו והוא עבד דיי בסדר עכשיו אני מתקין והוא לא...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני חדש במשחק. נכנסתי להגדרות שיחה קולית במשחק ושם הכל מוגדר בסדר. כשאני נכנס לשרת אני שומע את השחקנים מדברים אבל אני לא רואה שהם שומעים אותי. מה עוד צריך לעשות? עם המיקרופון באופן כללי אין בעיה ובמסנג'ר וכל זה שומעים אותי. ואם יש פה כאלה שמשחקים באנריל אז תגידו לי שנשחק ביחד ותלמדו אותי קצת
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי PAINKILLER GOLD EDITION ועשיתי עידכון גירסה ל- 1.64 . אני בשלב שנקרא DOCKS וקצת אחרי תחילת השלב לא ניתן לעשות שמירה מהירה וגם לא שמירה אוטומטית (תחנות אדומות). כשאני מנסה לעשות זה זורק אותי מהמישחק לחלונות. את העידכון גירסה עשיתי מ- 1.62 בתקוה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הועיל. אודה למי שיוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה החוקית לאחר רשום מסודר והתקנה מסודרת איני מצליח לכנס למשחק רק לדמו HL2 מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת מתי המשחק מגיע לארץ והאם מישהו מתכוון לקנות אותו ? אני התרשמתי מאוד מהדמו, מעניין מה חודש במשחק המלא, הבנתי שחברת ההפצה התחלפה לפני כחודשיים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בHL2 כל האויבים והדמויות במשחק פשוט לא זזים מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להיתחבר או שאין מקום או שיש לי בעיה בתיקשורת ואם אני מצליח להיתחבר(מואד נדיר ???) הפינג שלי בשמיים, קרוב ל 900
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם המשחק יצא לחנויות?.. פשוט מחכה מחכה למשחק אבל לא מוצא אותו. מישהוו אולי יודע פרטים על המשחק?.. המשחק. age of empires 3 אסטרטגיה בזמן אמת.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אחרי שקניתי SA גיליתי שההרגשה הרבה יותר כייפית כשאתה קונה את המשחק המקורי....לכן הייתי רוצה לקבל ממכם המלצה למשחקים שווים שכדי לקנות שיהיה בהם מולטיפלייר ושלא יהיה משחקי אסטרטגיה, כי אני שונא. תודה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שם המשחק: Necromania - Traps of Darkness (או בקיצור - TOD) ז'אנר: תקפידים (ואולי הרפתקאות אני לא ממש יודע להגדיר את זה) עלילת המשחק: לפני הרבה שנים, בנקרומניה (מין עולם או ארץ של שדים ורוחות) חיו יצורים שכמו כל אחד אחר, הם אהבו ורצחו כמו מרבית הצורים החיים. בתקופה זאת קם בממלכת בני האדם מלך שאהב והעריץ את האושר והשמחה בעולם, כשראה שדרכיה האפלים של נקרומניה חודרים לממלכתו הוא החליט אחת ולתמיד לשים קץ לרוע ולאפלה ולהרוג את תושבי נקרומניה, כשסיים להרוג כמעט את כולם, הוא נתפס ונענה למצב חיים עלוב וכמעט חסר קיום, אבל לפני שנתפס הוא כלא את כל נציגי היצורים שהם תושבי נקרומניה: האביר, המכשפה, האורק (ORC), הקוסם, הגולם והשלד בכלא שהוא בעצם המשחק. היצורים השתחררו משנתם ועכשיו תוש…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי, אני חדשה פה אז שלום לכולם! אני יודעת שזה משחק קצת ישן אבל בכל זאת...אולי מישהו זוכר.... נתקעתי במשחק RAYMAN2 בשלב של הלוייתן במיים.... צריך לשחות אחריה ולתפוס את בלוני האוייר שהיא שולחת לך....אני שוחה אחריה אבל אין לי מושג איך מסיימים את השלב ולאן הולכים.... הלוויתנית לא מובילה אותי לשום מקום! :'( תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו פעם שלישית שאני שואל את זה ועוד לא ענו לי הסנסטיבטי של העכבר שונה ... המהירות של מלעלה למטה שונה מהמהירות של ימינה ושמאלה וזה פשוט נורא מעצבן בקושי אפשר לכוון ככה ! מישהו יודע איך לסדר את זה ? בטוח נתקלתם בזה...
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 ואני שומע בגיטאי רק ב2 רמקולים מישו יודע לגבי זה משו ??
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם מה יותר מומלץ לשחק בGTA SA - מקלדת או גיימפד? עם מה אפשר להתבטות יותר בחופש הפעולה ובמהירות התגובה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-