עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בהתחלה המשחק היה מקרטע לי שהכרטיס היה מתחמם החלפתי דרייבר ועכשיו המשחקלא רץ חלק למה??

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז אחרי שאח שלי דרך על הדיסק והוא לא קורא אותו יותר אז הורדתי תדיסק מהנט והוא עושה לי שהוא לא אורגינאלי עכשיו מן הסתם הוא לא אורגינאלי איך אפשר שזה יעבוד הפעלתי עם הדימון

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by the godfather,

התקנתי את המשחק אלף לייף 2 והוא מבקש ממני סידי קיי מישהו ייכול לתת לי אותו בבקשה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

GTA: San Andreas מפיצים: Rockstar Games מפתחים: Rockstar North ז'אנר: Action תאריך שיחרור: 7.6.05 תוכן מידע מקדים [Freak]: סדרת GTA לקחה אותכם, השחקנים, ושמה אותכם בנעליו של פושע קטן המעוניין להפוך לגדול. המשחק האחרון בסדרה, San Andreas לוקח את כל הטוב שהיה בסדרה, בעיקר במשחקי GTA3 ו-GTA: Vice City ומוסיף לזה כמויות נדיבות של חומר חדש, מרענן ומהנה. גם במשחק הזה תשחק בן אדם הרוצה להפוך להיות ברון פשע, אלא שהדרך למעלה ארוכה מאוד. הגרפיקה של המשחק פשוט מדהימה ורמת הפרטים גבוהה במיוחד. הדמות שלכם תתפתח עם הזמן, וכל הפעולות שתעשו ישפיעו באופן ישיר עליה. המשחק מאפשר לכם מגוון רחב של פעילויות, החל מגניבת המכוניות הקלאסית, דרך פשעים אלימים יותר, ואפילו הפעלת קזינו…

• 23 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by tal_levi1000,

התקנתי היום את המשחק והוא עובד בצורה חלקה ביותר (למשעה זה די הפתיע אותי יחסית לכרטיס הישן שלי FX5600XT אבל לא משנה) אבל אחרי איזה 10-15 דקות בצורה פתאומית מופיע לי המסך הכחול הזה (די נבהלתי- פעם ראשונה שזה יוצא לי מאז שעברתי לXP) וכתוב שם משהו על: DUMPING PHISICAL MEMORY TO DISK עושה איזה ספירה כלשהיא ומאתחל את המחשב מה הבעיה מישהו יודע? למישהו עוד זה קרה? בקשה תעזרו לי המשחק הזה נראה לי מזה טוב ואני מת לשחק בו תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nore0,

amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 פעם הורדתי את הדמו והוא עבד בסדר

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by Ben_G,

שלום, רצ"ב המפרט שלי : AMD 3000 64BIT 1 GB RAM PC3200 SAPPHIRE X800 XL אני מריץ את GTA SA על X4 AA ו X 8 AF ברדייבר במשחק אני קבעתי שיהיה רק MIPMAP ביטלתי את ה FRAME LIMITER ואת ה- AA ... אני מקבל בין 37 - 42 פריימים האם זה נורמלי או שאני אמור לקבל הרבה יותר עם הקונפיגורציה הנוכחית שלי ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by pc student,

חברה משם מה בכל פעם שאני משחק המשחק נתקע ומופיע מסך כחול ריק והמחשב עושה ריסט. אני לא קולט מה קורה ואני זקוק לעזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. Started by ofer_mat,

משהו יודע אך לעבור את השלב הזה?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by LazyBoy,

בגלל כל השאלות על דיאבלו בזמן האחרון התקנתי את המשחק שוב. לצערי (הרב מאוד) כל הדמויות שלי כבר פגו. איבדתי 7 חשבונות של MULES עם כל החפצים והRUNES הכי חזקים במשחק. :'( התחלתי מכשפה חדשה ואני צריך מישהו שיכול לעשות לי RUSH קטן או במקרה הכי גרוע רק לתת לי WPS. תודה. Lazyboy עריכה: הי!! זאת ההודעה ה500 שלי! מזל"ט לעצמי.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by neogod,

אני לא יודע לאן זה שייך ואם מישהו יכול לעזור לי בזה אבל..... הורדתי את All Neo Geo Roms For Mame 32 Cd1 , ויש שם רק קבצים של רומים. יש לי את האמולטור NEO GEO ו MAME,איך אני מפעיל את הרומים האלה בשביל לשחק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני לא מביען למה זה קורה??? לפני כמה חודשים הייתי משחק ב need for speed בלי בעיות על האיכות הכי גבוהה והיום הסימן של העכבר זז לאט וכאלה ויש את זה בעוד כמה משחקיםם אז למה זה קורההההה?? ומה צריך לעשות כדי שזה יפתרר(חוץ מפרמוטטט)???

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by oded15,

מישהו יודע אם san andreas יצא לחנויות גם בדיסקים ולא רק dvd

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  14. 1 איך אני משיג אותו וכמה זה עולה 2 איך הגרפיקה? איך אני מתחבר לשרתים (אף פעם לא שיחקתי ברשת - איך זה אגב??) 3 אם אפשר תמונות אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by night-fire,

תנו בשמות של המשחקים!! תרביצו בשמות ורק אל תתנו לי mu כי אני שונא תמשק ההזה,gunbound אנימשחק אז לא לשים בבקשה.. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  16. אל ת'צחקו amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 מה צריך לשדרג בשביל שמשחקים כמו Boiling Point: Road to Hell Far Cry יעבדו בצורה חלקה וטובה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by pssy11,

World Of Warcraft בבקשההההההההה אני צריך את המישחק הזה מי יכול להביא לי אותו ? .. או על פאב או על HTTP תודה מראש לעוזרים ...

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  18. Started by nore0,

הקול של היריות לא נשמע טוב מקורטע כזה לא רשמתי את ההודעה בפורום סאן אנדרס כי חשבתי שזה מתאים יותר לכאן (דריברים וכו') אז זה קשור לדריברים ??? איך יודעים מה להוריד ואיזה כרטיס קול יש

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  19. שלום יש לי בעיה קשה במשימה של הריקודים במסיבת החוף אני מגיע ל DJ לוחץ לה Y ואין לי את העיגול והחצים היא פשוט סתם עומדת מולי מה הבעיה? למה לא נותנים לי לרקוד? מה הקטע שלהם? איזה קישורים חסרים לי? הצילו מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by Stanly,

רציתי לדעת מי משחק במשחק הזה... ואם למישהו יש עצות לשחקנים מעולים וזולים מאד (אני משחק עם מכבי תל אביב...)

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by Lord_Northakh,

שלום, יש לי R9800Pro. לאחר זמן מסויים של משחק בסאן אנדריאס (בד"כ 20-40 דקות), פתאום הגרפיקה קופאת, והמסך נהיה שחור. ברקע אני שומע את המשחק ממשיך כרגיל. אחרי כמה שניות מופיעה בווינדוס הודעה של הדרייברים של ATI, שאומרת שהמאיץ הגרפי הפסיק להגיב ולכן ה-VPU RECOVERER איתחל אותו. כשאני חוזר למשחק, הוא עובד שוב, וכמובן, לא מאותה נקודה שהוא קפא (אם הייתי באוטו למשל, הוא המשיך לנסוע). הבעיה שלפעמים קורה שזה לא מצליח לחזור למשחק, וההודאה אומרת שה-VPU RECOVERER לא הצליח לאתחל את הכרטיס. ואז אני חייב לעשות ריסט, ולאבד את כל ההתקדמות במשחק :\ חשדתי שזו בעיית חום, אז הורדתי את האוברקלוק של הכרטיס, אבל עדיין הבעיה קיימת. לא היו ארטיפקטים למשל, וחוץ מזה, הכרטיס שלי באוברקלוק הריץ א…

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  22. איך מורידים את זה?! ניסיתי הכל הגדרות להתקין דרייברים כלום בבקשה אנשים עיזרו!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by *NightMare,

התחלתי לשחק אבל אני ממש לא מבין מה הולך שם... למה כדאי לעלות נקודות בכל רמה... ומה כל דבר שאפשר להוסיף לו נקודות עושה? אשמח לקבל גם טיפים אחרים... תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by liav12,

השאלה בכותרת..לא יודע מי לבחור תודה על העזרה

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. יש לי pentium 4 1.8 radeon 9600 pro בלי OC, דרייברים אחרונים 5.6 אני משחק על HIGH דיטייל, 1024*768*32 draw distance בערך על שליש. הפריים הממוצע הוא 24..... :s05: אולי יש משהו שאפשר לעשות בנידון או שאני צריך להחליף את מחשבי :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים