עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Black_eagle,

יש לי את המשחק COLIN MCREA 4... עכשיו כשהתקנתי את המשחק הכל הלך סבבה, אבל כשאני מפעיל את המשחק המסך הופך לשחור ושום דבר לא זז. רק RESET עוזר... תודה לעזורים.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  2. סביבת המציאות המדומה החדשה בחלונות 10 זוכה לדחיפה משמעותית של יכולות הגיימינג שלה, תודות לשיתוף פעולה עם פלטפורמת ה-Steam לכתבה

3. שיחקתי במישחקת עברתי את כל התחרויות שהיה של הגביעים עכשיו הגעתי כמו שהבנתי לתחרות הכי גדולה או משהו כזה התחלתי לשחק עברתי מרוץ אחד וכל השאר עדיין סגורים לא משנה מה עשיתי קניתי ביית יותר גדול קניתי את כל סוגי המכוניות שצריך לאליפות הזאת ועדיין כולם סגורים לא יודע מה לעשות והמישחק ניקנה הוא אורגינל

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  4. שלום לכולם היום חיפשתי הרבה נושאים טובים לקומנטרים אבל בסוף החלטתי לאלטר וזה מה שיצא חחחח מקווה שתאהבו (:http://www.youtube.com/watch?v=6fw2ElbUOEo

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ran_cohen,

הדבר שאני מכיר מהגנות על משחקים, זה שכאשר אתה מתקין, אתה נדרש לספק מספר סריאלי (שאותו כמובן ניתן למצוא באינטרנט בקלות). אמנם לא קניתי משחק מספר שנים, אבל שמעתי לאחרונה על כל מני הגנות מתוחכמות. איך הן עובדות? איך הן מקשות על שכפול של המשחק והתקנה עם סריאלי מתאים (בהנחה וההגנה היא לא פשוט חיזוק המנגנון שמייצר סריאלים ככה שיהיה קשה לייצר אחד משלך)?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. השקה של הקונסולה הביתית הגדולה הבאה מבית סוני עשויה להתרחש בתוך פחות משנתיים לכתבה

7. הגילדה הישראלית Kyphosis שממוקמת בשרת הפופולרי Kazzak EU מחפשת שחקני WoW רציניים שיוכלו להשתלב בגילדה. הגילדה סיימה את הרייד האחרון- Throne of Thunder ברמת הקושי Heroic (מקום 378 בעולם!) תמונה של ההריגה של רא-דן: הקבוצה מורכבת מסטודנטים, אנשים עובדים וחיילים- כולם ישראלים! לקראת פאטצ' 5.4 והרייד המדובר של ההרחבה Siege of Orgrimmar הקרבים הקבוצה מעוניינת בשחקנים ישראלים בעלי נסיון בHeroic וחושבים שיש להם את מה שדרוש כדי להגיע למקומות גבוהים יותר משכבר הגענו! (הגילדה גם מקבלת שחקני Casual שאוהבים לשחק בקצב שלהם) ימי הריידים: רביעי- 20:00-23:30 שישי- 15:00-18:30 ראשון- 20:00-23:30 בכדי ליצור איתנו קשר יש להוסיף את ה-Real ID או ליצור קשר דרך האימייל: מאור - Beo…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by The Dom,

אני מחפש חנות דיסקים בלונדון שתוכל למכור לי DARK MESSIAH אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל אולי חלק מכירים- באזור ליד אוקספורד... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. התקנתי את המשחק (הכל מקורי, הכל תקין) אבל אני לא מצליך להריץ את המשחק מהאייקון שעל הדסקטופ, רק אחרי שאני מכניס את הדיסק והאוטורן פועל ואני נכנס דרכו, לוקח שעה עד שאני נכנס למשחק, ואחרי שאני נכנס, הכיתוב מטושטש ונראה כאילו איכות התמונה ירודה ואחרי שבוחרים דמות והמשחק אמור להתחיל לפעול, מופיעה הודעת שגיאה שלא מאפשרת להמשיך לשחק. אני חושד בכרטיס המסך (ATI R9800Pro של Sapphire). אם מישהו נתקל בבעיה, או מזהה אותה ויכול להמליץ לי על פיתרון, אני אשמח. מיכאל. * אני משתמש בוינדוס XP. אם זה משנה משהו.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by Fasil,

מי רוצה לערוך סרטון ויודע לערוך סבבה?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  11. Started by myDGB blws,

נגיד ויש לאן בואו נראה לכמה קבוצות נגיע..שחקנים בודדים יכולים גם להתפקד ותוכלו לבנות לכם קבוצת מיקס במידה ותרצו אני ירשום פה מי בא לפי מה שאני יודע TEAMS: PwGaming ACT Annoy(?) MIX PLAYERS: *המשחק שישוחק בלאן יהיה GHOST לא להתבלבל המטרה להגיע ל6-8 קבוצות

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ashtarot,

שלום אם מישהו יכול להמליץ על משחקים לילדה בגיל 13 אני אודה לו יש לה מחשב לא רע אז משחקים חדשים ויפים יתקבלו בברכה תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. nfsc_demo.exe has encountered a problem and needs to close התקנתי מחדש דרייבר והתקנתי את הגירסא אחרונה DX9C ויש לי G965 ואיפה אני יכול לקבל עזרה בEA

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. שלום לכולם, עד ש bf4stats יעלה (לוקח להם יותר זמן מהמצופה), בניתי חתימת סטאטים בסיסית אשר מתעדכנת פעם בשעה. לדוגמה שלי: הכתובת האישית של כל אחד מכם תהיה: http://lol.netmission.biz/userbars/test.php?pid=#########&soldier=NAME כמובן שיש להחליף את ה ######### במספר החייל שלכם, ואת ה NAME בשם החייל שלכם. מספר החייל שלכם נמצא בשורת הכתובות בדפדפן כאשר אתם מסתכלים על הסטאטים שלכם, לדוגמה: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/danielzy/stats/195775506/pc/

15. Started by Clazimi,

מישהו משחק?

16. Started by oozy,

קניתי את המשחק מפני שבוע ואני לא יכול לשחק ברשת מתי שאני מנסה להתחבר למשתמש שלי זה נותן לי הודעה כזואת

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  17. אחרי מיקרוסופט הגיע גם התור של סוני לחשוף את הקלפים במירוץ דור הקונסולות הבא - וכעת מגיע הזמן הנכון להתחיל לבצע השוואות לכתבה

18. Started by liiight,

דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם לשים את זה כאן או בפורום תצוגה. החלטתי כאן יש לי לפעמים ארטיפקטים מעצבנים במשחק, רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קורה. אני בOC קטן של המעבד (לא כרטיס המסך) אבל אני לא בטוח שזה קשור יש לי 61.77FORCEWARE

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  19. מאיפו אני יכול להוריד את הדמו של סימס 2?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קניתי את המשחק ביום שני השבוע וכבר יש לי בעיה יש לי (NeverwinterNights) Windows XP Pro והמשחק מפסיק להגיב לי אחרי כמה זמן וכותב NOT RESPONDING ??? מה אני צריך לעשות כדי להפסיק את זה ??? בבקשה תעזרו לי בדחיפות. :-[

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by djelectric,

מוזמנים להצטרף. מנהלי קהילה - נא לשלוח לי הודעה כדי שאצרף אתכם להנהלת הפלטון. http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/102172856808566242/

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שאתם בוחרים את השרת בגיים ספיי והמשחק עולה כבר אז במשחק עצמו האם אתם מחכים הרבה זמן או שאתם רואים שהעכבר זז ואז יוצאים? כי לוקח לי מלא זמן למצוא שרת שעולה... מה אתם עושים והאם יש לכם בעיות בלמצוא שרתים?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  23. Started by pringles,

יש לי מקורי והכל קניתי בקיצור אני רוצה לשחק וכל הזמן אני אחרי 5 שניות ניזרק מהשרתים ומקבל הודעה שיש בעיה עם PUNKBUSTER הזה אז עידכנתי את המישחק עידקנתי את הפאנקבאסטר הזה וזה עדיין ממשיך איך אני מפעיל אותו לעזזל בבאופשנס של המולטי הPUNKBUSTER על YES הוספתי גם את המישחק בתוכנה הזאתי שלו ועידכנתי זה קורה הרבה יותר מידי לפעמים אבל אני כן מצליח בלי בעיה לשחק ושמתי לב שבמשימות שפועלות אין את השם של התוכנית של פאנקבאסטר אולי זה בגלל זה?... מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  24. Started by OR2OOO,

אני מעוניין לדעת, באיזה מקום(תיקייה) נמצאים הקבצים של השמירות. אשמח לתשובות...

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  25. BF2-Warzone.com פתחו שרת חדש של ראנק אייפי: 212.199.163.204:16569

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.