משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
השקה של הקונסולה הביתית הגדולה הבאה מבית סוני עשויה להתרחש בתוך פחות משנתיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הגילדה הישראלית Kyphosis שממוקמת בשרת הפופולרי Kazzak EU מחפשת שחקני WoW רציניים שיוכלו להשתלב בגילדה. הגילדה סיימה את הרייד האחרון- Throne of Thunder ברמת הקושי Heroic (מקום 378 בעולם!) תמונה של ההריגה של רא-דן: הקבוצה מורכבת מסטודנטים, אנשים עובדים וחיילים- כולם ישראלים! לקראת פאטצ' 5.4 והרייד המדובר של ההרחבה Siege of Orgrimmar הקרבים הקבוצה מעוניינת בשחקנים ישראלים בעלי נסיון בHeroic וחושבים שיש להם את מה שדרוש כדי להגיע למקומות גבוהים יותר משכבר הגענו! (הגילדה גם מקבלת שחקני Casual שאוהבים לשחק בקצב שלהם) ימי הריידים: רביעי- 20:00-23:30 שישי- 15:00-18:30 ראשון- 20:00-23:30 בכדי ליצור איתנו קשר יש להוסיף את ה-Real ID או ליצור קשר דרך האימייל: מאור - Beo…
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש חנות דיסקים בלונדון שתוכל למכור לי DARK MESSIAH אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל אולי חלק מכירים- באזור ליד אוקספורד... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק (הכל מקורי, הכל תקין) אבל אני לא מצליך להריץ את המשחק מהאייקון שעל הדסקטופ, רק אחרי שאני מכניס את הדיסק והאוטורן פועל ואני נכנס דרכו, לוקח שעה עד שאני נכנס למשחק, ואחרי שאני נכנס, הכיתוב מטושטש ונראה כאילו איכות התמונה ירודה ואחרי שבוחרים דמות והמשחק אמור להתחיל לפעול, מופיעה הודעת שגיאה שלא מאפשרת להמשיך לשחק. אני חושד בכרטיס המסך (ATI R9800Pro של Sapphire). אם מישהו נתקל בבעיה, או מזהה אותה ויכול להמליץ לי על פיתרון, אני אשמח. מיכאל. * אני משתמש בוינדוס XP. אם זה משנה משהו.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
נגיד ויש לאן בואו נראה לכמה קבוצות נגיע..שחקנים בודדים יכולים גם להתפקד ותוכלו לבנות לכם קבוצת מיקס במידה ותרצו אני ירשום פה מי בא לפי מה שאני יודע TEAMS: PwGaming ACT Annoy(?) MIX PLAYERS: *המשחק שישוחק בלאן יהיה GHOST לא להתבלבל המטרה להגיע ל6-8 קבוצות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אם מישהו יכול להמליץ על משחקים לילדה בגיל 13 אני אודה לו יש לה מחשב לא רע אז משחקים חדשים ויפים יתקבלו בברכה תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
nfsc_demo.exe has encountered a problem and needs to close התקנתי מחדש דרייבר והתקנתי את הגירסא אחרונה DX9C ויש לי G965 ואיפה אני יכול לקבל עזרה בEA
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד ש bf4stats יעלה (לוקח להם יותר זמן מהמצופה), בניתי חתימת סטאטים בסיסית אשר מתעדכנת פעם בשעה. לדוגמה שלי: הכתובת האישית של כל אחד מכם תהיה: http://lol.netmission.biz/userbars/test.php?pid=#########&soldier=NAME כמובן שיש להחליף את ה ######### במספר החייל שלכם, ואת ה NAME בשם החייל שלכם. מספר החייל שלכם נמצא בשורת הכתובות בדפדפן כאשר אתם מסתכלים על הסטאטים שלכם, לדוגמה: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/danielzy/stats/195775506/pc/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי את המשחק מפני שבוע ואני לא יכול לשחק ברשת מתי שאני מנסה להתחבר למשתמש שלי זה נותן לי הודעה כזואת
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אחרי מיקרוסופט הגיע גם התור של סוני לחשוף את הקלפים במירוץ דור הקונסולות הבא - וכעת מגיע הזמן הנכון להתחיל לבצע השוואות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם לשים את זה כאן או בפורום תצוגה. החלטתי כאן יש לי לפעמים ארטיפקטים מעצבנים במשחק, רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קורה. אני בOC קטן של המעבד (לא כרטיס המסך) אבל אני לא בטוח שזה קשור יש לי 61.77FORCEWARE
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מאיפו אני יכול להוריד את הדמו של סימס 2?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המשחק ביום שני השבוע וכבר יש לי בעיה יש לי (NeverwinterNights) Windows XP Pro והמשחק מפסיק להגיב לי אחרי כמה זמן וכותב NOT RESPONDING ??? מה אני צריך לעשות כדי להפסיק את זה ??? בבקשה תעזרו לי בדחיפות. :-[
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מוזמנים להצטרף. מנהלי קהילה - נא לשלוח לי הודעה כדי שאצרף אתכם להנהלת הפלטון. http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/102172856808566242/
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאתם בוחרים את השרת בגיים ספיי והמשחק עולה כבר אז במשחק עצמו האם אתם מחכים הרבה זמן או שאתם רואים שהעכבר זז ואז יוצאים? כי לוקח לי מלא זמן למצוא שרת שעולה... מה אתם עושים והאם יש לכם בעיות בלמצוא שרתים?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי מקורי והכל קניתי בקיצור אני רוצה לשחק וכל הזמן אני אחרי 5 שניות ניזרק מהשרתים ומקבל הודעה שיש בעיה עם PUNKBUSTER הזה אז עידכנתי את המישחק עידקנתי את הפאנקבאסטר הזה וזה עדיין ממשיך איך אני מפעיל אותו לעזזל בבאופשנס של המולטי הPUNKBUSTER על YES הוספתי גם את המישחק בתוכנה הזאתי שלו ועידכנתי זה קורה הרבה יותר מידי לפעמים אבל אני כן מצליח בלי בעיה לשחק ושמתי לב שבמשימות שפועלות אין את השם של התוכנית של פאנקבאסטר אולי זה בגלל זה?... מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת, באיזה מקום(תיקייה) נמצאים הקבצים של השמירות. אשמח לתשובות...
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
BF2-Warzone.com פתחו שרת חדש של ראנק אייפי: 212.199.163.204:16569
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום, אני מקווה שאני בקטגוריה הנכונה כי לא הייתי בטוח שזה מתאים. אני מעוניין לקנות את המשחק EA Skate 2 מ-Shopto.net, המשחק מופיע כאן: http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2SK01-Skate%202.html הבעיה היא שרשום בזמינות באותו העמוד: "Pre order", והשאלה שלי מה היא הכוונה? בד"כ אני יודע שPre order מתייחס להזמנה לפני שהמשחק יצא, אך המשחק יצא כבר, ואני לא ממש מבין מה הכוונה? האם ניתן להזמין את המשחק או שאצטרך לחכות? אשמח לקבל תשובה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
למישהו זה גם קורה או קרה? או יודע מה הסיבה? תאמת פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב ובווינדוס הקודם גם נתקע לי איזה יום וחצי זה היה ואחרי זה אני לא זוכר אם ניסתי לשחק לפני הפירמוט. אז בקיצר היום בבוקר לא היה בעיה רק עכשיו יש. אולי זה בעיה של האינטרנט לפעמיים או אצל EA . נראה אם זה ימשיך ...
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://stage6.divx.com/members/386050/videos/1112168 לא מזמן פורסמו תמונות של כיביכול משחקיות באיכות מזילת ריר אבל אם תיבדקו טוב תסירטון ותיראו תפיצפוצי משחקיות בטרילר תיראו שהגרפיקה אומנם טובה אבל לא טובה כמו בתמונות שפורסמו בקיצור כמו שאני הערכתי המשחק לא ישפר עד כדי כך תגרפיקה ועכשיו צריך ליראות איך יצא "משבר" שגם בו יש לי הרבה ספקות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, סיימתי משחקים רבים כמו: COD4 Crysis GH3 העביר את הזמן כמו שצריך... ואני עדיין מעביר איתו את הזמן. Kane & Lynch MOH Airborne ועוד מלא... ועכשיו אין לי מה לשחק, אם אפשר בבקשה להמליץ לי על משחקים (למשחב כמובן) שגם יעבירו לי את הזמן אבל הכי חשוב שאני יהנה ו"ירוץ לספר לחבר'ה". אני משחק בעיקר משחקי פעולה/הרפתקה ומעדיף משחקי גוף שלישי אבל כל משחק יתקבל! תודה מראש!
-
- 56 תגובות
- 3.9k צפיות
-