עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by davidcohen,

שלום!!! רציתי לדעת איך יורים ואיך נכנסים למכוניות בDRIV3R ?? ובקיצור את כל המקשים... תודה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  2. Started by DORAZABI,

התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש מה עושים?? בעיה אחרת יש לי גם במקס פיין 3 כפי שציינתי באשכול אחר בפורום

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

אתר המשחקים Vgames הכריז על "אליפות 'הד-ארצי מולטימדיה' ו-BUG ב-FIFA2007". הטורניר יתקיים במהלך חופש חנוכה בדיזנגוף סנטר בתל אביב, בתאריך ה-18/12. ההשתתפות, בפעם הראשונה בארץ בטורניר בסדר גודל כזה לטענת אנשי האתר, היא חינם אין כסף! הטורניר יתקיים במשחק הכדורגל החדש FIFA 07 על קונסולות PlayStation 2. בין הפרסים: מסך פלזמה 19' למקום הראשון, מכשיר PSP למקום השני וקונסולת PS2 למקום השלישי, מתנת "הד-ארצי מולטמדיה". ההתאחדות הישראלית לכדורגל תספק לאירוע חולצות וכדורים חתומים על ידי שחקני הכדורגל המובחרים בישראל, תלושי קנייה מתנת פומה ישראל, וכן יוצעו פרסים נוספים. ההשתתפות באירוע היא לבעלי עותק חוקי של פיפ"א 07 בלבד. יש לבוא לאירוע עם ההזמנה הרשמית שצורפה בתוך גירסאות ה-PC, או …

4. Started by DXter,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול ומה צריך לעשות כדי שאני אעתיק את השמירה שלי ככה שאני אוכל להמשיך לשחק במחשב אחר...

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by marking,

אני חושב שהזכירו את הבעיה הזאת כבר בפורום, אבל לא מצאו פיתרון (?) כשאני נכנס לAA אז אני רואה את המשחק מטושטש, למה זה? כל הכתב מטשטש וכזה חרא. יש לי רדאון 8500 (וכל הפרטים האחרים במפרט המחשב...) התקנתי את הפאץ כבר. בבקשה תעזרו. ??? :-\ :-\ :-\

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tomerbd,

אני צריך לינק להורדה לפאצי 1.01 לג'נרלס הרגיל (חיפשתי בגוגל ויש לי גירסה מקורית , אין לינק באתר ברשמי)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by -=Demon=-,

אני משועמם מ MOHHA SPEARHEAD אני צריך MULTIPLAYER חדש!!!

8. סדרת האימה תנסה להיוולד מחדש בקרוב, ותדרוש מכם חומרה סבירה יחסית בכדי להנות (או לסבול) מכך לכתבה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש קודים למשחק Test Drive Unlimited אבל לא קודים שאני צריך לעשות מרוץ מיוחד כדי לקבל כסף אני מחפש קודים שכותבים אותם או טריינר שעובד הורדתי מהאתר megagames והטריינרים שם לא עובדים אני חייב כעיקרון קוד של כסף כדי לקנות מכוניות ואני יודע שיש מרוצים שאני יכול לקבל ברבה כסף פשוט אני רוצה את הקוד תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תקציר: כמה חברה פיתחו תוכנה הנקראת ABR (ALTERNATIVE BATTLEFIELD RANKING) המאפשרת לשחקנים שאין להם עותק מקורי לשחק ולהשיג נקודות. כמו כן לאדמיניםשלא רוצים לשלם בנוסף על שרתים עם ראנקינג. התוכנה היא בטא, לכן צפוייות בעיות. את התכונה ניתן להשיג באתר www.bf2scripts.com קרדיט: http://boards.mgamers.co.il/thread.php?threadid=1362

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. מעוניינים לרכוש משחקים דיגיטליים חדשים לאוסף שלכם? יתכן שיהיה חכם להמתין עד ל-21 ביוני לפני שתבחרו לכתבה

12. המשחק החדש בסדרה המפוארת יקח אותנו אל יוון העתיקה, ואל הלוחמים הנודעים ביותר בעולם העתיק לכתבה

13. שחקנים תהיו מוכנים הגענו לשלב חצי הגמר והגמר של הטורניר נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד …

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  14. Started by Jeka90,

בשלבים האחרונים, איך אפשר לברוח מהמשטרה? אני במלך השלישי לפני אחרון ואני מגיע למצבים שאני נוסע חצי שעה, המשטרה כבר מזמינה את המכוניות הלבנות האלה ובסוף תמיד תופסים אותי. אני עם למבורגיני משפורת עד הסוף ככה שאין כבר איך לשפר את האוטו. למישהו יש שיטה לברוח מהמשטרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Xilver,

תמונות חדשות http://ps3.qj.net/Resident-Evil-5-screens-to-come-out-in-next-Famitsu/pg/49/aid/81650

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  16. Started by aa,

אני רוצה לעבור את המשימה הרביעית במשחק RENEGADE אבל אני לא מצליח להבין מה מבקשים ממני לעשות. רשום לי לחבל בטורפדו אבל אין לי מוסג איך

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  17. Started by Tubi-Ha-Gadol,

חברים סרטון שני שלי!! מומלץ לראות , ולהסתכל ביוטיוב על תיאור הסרטון יש שם המלצות לגבי איך להשתפר , ואילו מוצרים מומלצים למשחק. בהצלחה לכולם , צפייה מהנה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  18. משחקי סדרת Might and Magic חוזרים אל אתר ה-Humble Bundle ובגדול, לטובת כל מי שרוצים להכין את עצמם לקראת הפרק החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/הנוסטלגיה-בשיאה-כל-משחקי-heroes-of-might-and-magic-תמורת-כמ/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by avigdo,

שלום, האם אפשר לשחק במשחק Generals באמצעות game-pad או באמצעות ג'ויסטיק?

20. Started by אלון פ,

שלום לכולם, בגלל שלא מצאתי דיון ראשי למשחק הזה, אני שואל כאן: אני עכשיו בקטע שאני צריך למצוא מסמכים של הדוקטור ההיא. בדיוק עכשיו עברתי קטע שאני צריך להציל שני אנשים בזה שאני מפיל את הנברשת בתקרה (המנורה הגדולה) לתוך החדר על ידי זריקת שוריקאן על מה שמחבר אותה לתקרה. מה אני אמור לעשות עכשיו? תודה, אלון

21. אפשר בבקשה ? טריינר למשחק far cry הורדתי מכמה אתרים מובחרים אבל זה לא מתאים לגריסא החדשה של המשחק ... 1.31 ... , תמיד שיחקתי לפי הכללים את המשחק זהו נמאס ובהזדמנות זו אפשר אתרים שמכילים שמירות טריינרים חדשים ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  22. Started by matanch,

אפשר סוף סוף להוריד

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  23. מוכנים למהפכה? ה-Oculus Rift של פייסבוק יגיע אל מדפי החנויות בתחילת שנת 2016, בשיתוף פעולה עם מיקרוסופט ועם כותרים חדשים וייעודיים מכמה שמות גדולים בעסק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. חבר'ה, יש עכשיו מבצע ממש מטורף בטאוור רקורדס- קונים כל אחד ממשחקי EA GAMES ומקבלים את השני במתנה...זה פשוט היסטרי... ככה לדוגמא אפשר לקנות את ORANGE BOX ולקבל את CRYSIS חינם... בקיצור ולעניין- לכל מי שהתלבט אם לקנות או לא, זו תקופה ממש טובה להשלים פערים

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. הרימייק המתקדם למשחק הפעולה משנת 2006 מתקרב להשקה על המחשבים האישיים, אך נראה שהוא יסבול מהרבה מגבלות בעייתיות מאוד מבית המפיצה מיקרוסופט במהלך החודשיים הקרובים שחקני המחשבים האישיים עתידים לקבל עוד כותר מסקרן – גירסה מחודשת של משחק הפעולה המצליח Gears of War שנוצרה מחדש בהתבסס על תקן ה-DirectX 12, וזכתה לכינוי Ultimate Edition. דרישות מערכת ופרטים על המשחק, שהגיע בסוף השנה שעברה לקונסולות ה-Xbox One, עלה (ואז נעלם) לחנות האפליקציות הרשמית של מיקרוסופט – וחושף כמה נתונים לא ממש מעודדים. דרישות המינימום עבור המשחק, אשר מותאמות ככל הנראה להרצה של הכותר ברזולוציית 720p, כוללות מעבד Core i5 של אינטל (בתדר 2.7GHz או יותר) או מעבד FX משושה ליבות של AMD, זכרון RAM בנפח…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.