משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש דבר אחד שאני מקנא בו בשחקני הקוסנולות וזה משחקי מכות מישהו מכיר משחקים טובים מהז'אנר לPC? (לא רק 3D ,אם יש).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למה הטקסטורות של הרקע כלכך מגעילות ומפוקסלות... זה בכוונה ? שמתי הכל על מקסימום פרטים והטקסוטורת של העיר ממש עלובות שזה מגעיל !!!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אהלן חברי פורום משחקים נתקעתי במשחק ה"מעניש בקטע ש"הרוסי "מרים חביות דולקות וזורק עלי ואני צריך לפוצץ אותן שהן בידיים שלו עד שיורד לו חצי ואז הוא קופץ עלי שהוא שרוף ועולה באש ואני לא יודע מה לעשות לו הוא חסין כדורים והוא רודף אחרי.. אם אתם עדיין לא מבינים איזה שלב זה זה השלב שאיזה אחד עוזר לי גם ויש באמצע טיל שהתחתית שלו בוערת ומסביב מדרגות..
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר שמפרסמים בו מקומות הרשמה למשחקים שעדיין בשלבי בטא... אני יודע שיש אתר כזה! ואני צריך רשימה של משחקים שעובדים על לינוקס.... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
איך אני משנה את הריסוס צבע הזה במשחק לתמונות שאני בוחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
איך עושים הזמנה ??? כמה עולה משלוח וכו'
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני בשלב שנקרא CHAPTER 01 - LEVEL 05 - ENCLAVE אני בבית קברות ונלחם מול ענק בגודל של עזריאלי ואני לא מצליח לגרום לו נזק. גם כשאני יורה בו מקרוב זה ניראה שזה לא מזיז לו במיוחד. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
הורדתי פאץ' שמעדכן את המשחק מגרסא 1.1.1 ל-1.2.3. כשאני מנסה לפתוח את הפאץ', קופצת לי ההודעה הזו: הסרתי את המשחק והתקנתי שוב ועדיין הוא מקפיץ לי את ההודעה הזו. מה אני צריך לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אחרי שאני מקבל את הכדורים שלוחצים עליהם והחרקים באים אלי וכו' קצת אחרי זה אני עולה על צוק שיש עליו שומרים ואחר כך מגיע למין מחנה כזה עם הרבה מגדלי שמירה גבוהים ובשלב מסוים של הלחימה מגיעות שתי רחפות שירות עלי ואני לא מצליח להוריד אותן אני יורה עליהן אבל הן מתחמקות מהפגזים ואחר כך אני חשוף ליריות שלהן ואני אפילו לא מספיק לטעון מחדש את הבזוקה . אני משחק ברמה normal ועד עכשיו הסתדרתי עם המשחק בלי כל כך הרבה מאמצים רק פה אני ממש נתקע. בבקשה עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק שמרתי שמירה ואחרי שאני נכנס למשחק שוב הוא עושה לי AI DISABLED והאויבים לא זזים בגלל זה! איך אני מחזיר ת- AI שיפעל שוב?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
קבלתי משימה שאני צריך להגיע מתחת לגשר ושם מחכים לי שלושה אנשים אני מדבר עם האמצעי ואני לא יודע מה צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שיחקתי קצת במישחק שמרתי אותו ויצאתי,אחרי שניכנסתי בפעם השניה הכסף שלי הוסיף לעצמו 999 אלף.. איך אני מחזיר אותו שיהיה כמו מיקודם? [בערך 15 אלף.. :-[]
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין גובלינים 3 אבל כשאני מפעיל את הקובץ התקנה המסך נכבה ועובר למצב המתנה. כדי לצאת מזה אני לוחץ על alt+tab וסוגר את החלון. זה קרה לי עם כמה גירסאות שהורדתי כך שאני בספק שזה בעייה במשחק. 1. מישהו יודע איך אני פותר את זה? 2. אם למישהו יש לינק למשחק אני אשמח לדעת :-) תודה רבה
-
כבר שנה וחצי אני לא משחק במחשב בגלל שאחרי המשחק מאפיה שום משחק לא מרגש אותי שמעתי שיוצאת מין גרסת המשך למשחק ואפילו ראיתי סרטון של הרחוב וסביבת המשחק אז אם יש לכם מידע על המשחק אנא אמרו הדבר היחיד שאני יודע זה שזה אמור לצאת בסוף 2005 .
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9550 והמשחק Carom3D ל א זז לי חלק,אני לא יודע מה הבעיה עשיתה כבר הכל: עידכון לכרטיס מסך שיחקתי כבר בכל ההגדרות של המשחק... אולי למישהו ממכם יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
הורדתי את המוד Garrys Mod On Wheels איפה צריך לשים את התקיות של המוד You have to extract the contents of this zip file TWICE, once to your hl2 dir and again to the mod of your choice, (in this case, probably gmod folder) Example: Extract to D:\games\steam\SteamApps\SourceMods\gmod Extract to D:\games\steam\SteamApps\USERNAME\half-life 2\hl2
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
רציתי לידע אתכם על משחק רשת ישראלי חדש בשם מפקד צבאות. אלפי שחקנים כבר מכל העולם כבר נרשמו ומשחקים במשחק אחד נגד השני. לאתר: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account הסיפור של המשחק כדור ארץ חדש נוצר ומלחמת השליטה בעולם החלה. אם אתה רוצה להיות מנהיג של המדינה החזקה ביותר, עליך לגבור על אלפי שחקנים אחרים שמשחקים במשחק הזה בכל העולם. ההצלחה שלך תלוייה בכל כישרון אפשרי שלך, דיפלומטיה, אסטרטגיה ועוד... הוכח לכולם שאתה הטוב ביותר ! מטרת המשחק המשחק מפקד צבאות הוא משחק אסטרטגיה וחשיבה. כמנהיג למדינה חדשה המטרה שלך להיות השליט החזק ביותר בעולם ולשלוט בכל המדינות ע"י שימוש בכל האמצעים הכשרים במשחק, מדיפלומטיה ועד מלחמה ! אתה מוכרח לבנות אמפריה, שתהיה חזקה מבח…
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שם המשחק: Necromania - Traps of Darkness (או בקיצור - TOD) ז'אנר: תקפידים (ואולי הרפתקאות אני לא ממש יודע להגדיר את זה) עלילת המשחק: לפני הרבה שנים, בנקרומניה (מין עולם או ארץ של שדים ורוחות) חיו יצורים שכמו כל אחד אחר, הם אהבו ורצחו כמו מרבית הצורים החיים. בתקופה זאת קם בממלכת בני האדם מלך שאהב והעריץ את האושר והשמחה בעולם, כשראה שדרכיה האפלים של נקרומניה חודרים לממלכתו הוא החליט אחת ולתמיד לשים קץ לרוע ולאפלה ולהרוג את תושבי נקרומניה, כשסיים להרוג כמעט את כולם, הוא נתפס ונענה למצב חיים עלוב וכמעט חסר קיום, אבל לפני שנתפס הוא כלא את כל נציגי היצורים שהם תושבי נקרומניה: האביר, המכשפה, האורק (ORC), הקוסם, הגולם והשלד בכלא שהוא בעצם המשחק. היצורים השתחררו משנתם ועכשיו תוש…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה החוקית לאחר רשום מסודר והתקנה מסודרת איני מצליח לכנס למשחק רק לדמו HL2 מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי PAINKILLER GOLD EDITION ועשיתי עידכון גירסה ל- 1.64 . אני בשלב שנקרא DOCKS וקצת אחרי תחילת השלב לא ניתן לעשות שמירה מהירה וגם לא שמירה אוטומטית (תחנות אדומות). כשאני מנסה לעשות זה זורק אותי מהמישחק לחלונות. את העידכון גירסה עשיתי מ- 1.62 בתקוה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הועיל. אודה למי שיוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
World Of Warcraft בבקשההההההההה אני צריך את המישחק הזה מי יכול להביא לי אותו ? .. או על פאב או על HTTP תודה מראש לעוזרים ...
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-