עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ban26,

שמתחילים את המשחא המשימה הרשונה זה להרוג איזה עכבר הקיצר ירדתי לשם הרגתי עכבר קטן הכל סבבה פתאום מופיע עכבר ענק איך הורגים אותו

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by natu,

שלום לכולם אני יודע שהמשחק די ישן אבל אני ועוד חבר מחפשים שחקנים שרוצים לשחק ברשת! אז מי שמעונין שלח לי מייל ל- natu@nana.co.il נתי מנין

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by KF,

שלום יש לי כמה שאלות לגבי BATTLEFIELD 2 לפני שאני קונה: 1)רציתי לדעת איך המשחק ? הוא יפה ? מהנה ? 2) איך הגרפיקה שלו ? 3)איך המשחק יעבוד לי ? (המפרט בחתימה) כרגע אני בOC למעבד 3227 מגה הרץ. תודה.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by STRENGTH,

סיימתי את שני המשחקים ונהניתי מאד,אין הרבה משחקים שאני אוהב כל כך וחורש עליהם כל היום.. סיימתי את המשחק השני ביום אחד!!! הוא היה ארוך,אבל טוב. אז לא הבנתי כמה דברים,עכשיו ALCAMIS הזאת תיהיה כלואה במימד אחר? ויש מישהו שיכול שרוצה לשחק איתי ברשת (MULTI-PLAYER)? טוב ולשאלה שהכי מעניינת אותי!! יהיה המשך שלישי למשחק התותח הזה?! אני חייב לשחק במשחק הבא!! הסוף השאיר אותי במתח ולפי מה שהבנתי יכול להיות המשך,אז יהיה המשך ? :jump: :jump:

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  5. קודם אני פותח בזה שאני בטוח שרבים יודעים על מה אני מדבר.... גיליתי שיש מקום בהרים ממש גבוהה שאפשר להגיע אליו עם מסוק (למטוס אין שטח לנחות) ובהר הגבוהה הזה (ממש בגובהה העננים) יש שם זוג אופנים שכשרוכבים עליו ישנה אפשרות לעשות תחרות רכיבה על אופני מרוץ במסלול ההרהרי יחד עם עוד מתמודדים הפרס לא ידוע לי כי התיאשתי אבל זה בהחלט יכול להיות מעניין - שווה לנסות! צירפתי תמונה מהאיזור למרות שאני לא סטוח שהיא תעזור כ"כ הרבה פה מדברים על הביצפר לנהיגה והביצפר לטיסה שקונים וכמובן את הביצפר לאופנועים אבל אני מצאתי גם ביצפר לכלי שיט מאוד נחמד ומשימות חביבות - שווה לנסות (יש שם כלי שיט נדיר ומיוחד) [attachment deleted by admin]

• 220 תגובות
    • 24.9k צפיות
  6. אחרי שהתקנתי את המשחק הוא ביקש שאני יתקין דרייבר חדש של נוידיה התקנתי אותו והמפרט של המחשב שלי הוא GEFORCE 4 440MX 256MB זיכרון ,מעבד פנטיום 3 ג'יגה אחד , ואחרי שהפעלתי את הדמו לאחר הפעלה מחדש של המחשב בגלל הדרייבר אז הפעלתי אותו ועולה לי מסך שחור המסך כזה משתגע עושה רעש של המעבר למשחק ואז חוזר לי שולחן העבודה מה עושים?

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  7. יש אפשרות לשחק במפות ביינוניות\גדולות (32\64) בסינגל פלייר? אם כן, איך? תודה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. Started by *NightMare,

שמעתי עליו הרבה אבל לא שיחקתי בחיים... מה הוא? איך הוא? לאיזה משחקים הוא דומה?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

אתמול שחקתי כמה שעות מלאתי את כל הכוכבים(שלושה כוכבים על הקסדה ) וקיבלתי שתי מדליות מישהו יודע מה זה המדליות האלה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. תודה רבה רבה למי שיעזור לי!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

אז ככה... היה לי את ג'י טי איי מותקן במחשב שלי הכל טוב ויפה, עד שהחלטתי להתעסק יותר מידי עם אובר קלוק והג'י טי איי לא עבד פיתאום וגם לא האנטי וירוס ועוד כמה תוכנות... עכשיו החזרתי את האובר קלוק למצב הקודם שלו ואני לא מצליח להתקין את הג'יטיאיי מבלי לקבל הודעת שגיאה כל כמה שניות :-\ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  12. הייתי רוצה לדעת המשחק BATTLEFIELD 2 הוא רק מולטיפלייר או שהוא לשחקן יחיד? כי הקודמים היו גם ליחיד וגם מולטיפלייר ואני רוצה לדעת מה המשחק הזה ?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  13. Started by orjerby,

איך מקליטים בבאטלפיילד 2?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  14. לדעתי, ישנן חמש מפות שפשוט לוקחות חלק גדול בהצלחה של המשחק והן : Kubra Dam Gulf of Oman (מפת ההיכרות מהדמו המשובח) Mashtuur City Sharqi Peninsula והמפה ה-מ-ו-ש-ל-מ-ת -----> Strike @ Karkand מה אתכם?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  15. כבר שלושה ימיים שאני מנסה לשחק ב Battlefield 2 וזה פשוט בילטי אפשרי כל פעם זה יוצא לי עם הודעת שיגאה אחרת ! נראה לי שיש להם שם יותר הודעות שגיאה מב windows , זה התחיל כבר בהתחלה או יותר נכון לפני ההתחלה ... בהתקנה שהודיעה שיש קבצים פגומים , חלק היא הצליחה להתקין לבסוף לאחר כמה לחיצות עצבניות על retry וחלק לא . אחרי זה זה היה הפאץ' שלא הסכים להתקין את עצמו . אחרי זה היה את ה "...unmodified content" . אחרי זה את בעיות עם הפאנק באסטר... וכל הבעיות חוזרות על עצמם ! החלק הכי עצוב זה שאחרי חרישה בפורומים דרך גוגל בניסיון נואש לפתור חלק מהתקלות הבנתי דרך אנשים אחרים שחוו את הבעיה, שלEA אין פיתרון ! והם לא יודעים מה לעשות נאמר שם שכל המשחק דפוק מיוסדו לדוגמה ההתקנה שלא הו…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by GrandMaster,

יש לי בעיה מאוד מציקה. בכל משחק רשת שאני משחק כל בערך 7 דקות המשחק נעצר לכ-10 שניות. אבל לא נעצר כאילו כל המחשב נתקע, אלא נעצר במובן של אני לא יכול לזוז בכלל. לא יודע, בקיצור, אי אפשר לשחק. הבעיה הזאת מאוד מאוד מציקה, שכן היא מתרחשת בתדירות גבוהה ותמיד פוגעת בחווית המשחקים. יש למישהו רעיון מה הבעיה? היום התקנתי SP2 והבעיה עדיין לא נפתרה.. תודה מראש, אלון

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by aldema,

השגתי את הGTA בגרסת הדי.וי.די וכל פעם שאני מנסה להתקין אותו הוא נתקע ב70% וכותב לי שיש בעיה עם קובץ אודיו בשם ambience ואומר שהוא לא תקין או מקולקל... צריך עזרה דחוף המחשב חדש ועובד פיקס!! יש לי 6600GT זיכרון 1024 : הכל חדש עלה 6000 -מחשב תותח אני חייב עזרה אני לא מצליח כבר זאת הפעם הרביעית....

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  18. שלום לכולם ! אני חדש פה ... אני מקווה להסתדר פה טוב... ;D יש לי battlefield 2...הוא עובד לי מצוין ואני משחק בו כמה ימים כבר... עכשיו אני כבר רואה שרוב הסרברים של הרנקד עברו כבר לגירסה של 1.02 ונשארו רק 22 סרברים של רנקד ! :s05: התקנתי 1.02 ושאני נכנס למשחק מופיע לי מסך שחור ואז זה חוזר לי לווינדוס.... ניסיתי גם להתקין קודם את 1.01 ואז את 1.02 אבל זה לא עזר.... בבקשה בבקשה תעזרו לי ! בבקשה זה כל כך חשוב...

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  19. http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe יש לשמור את הקובץ בספריה מסודרת ורק אז להריץ אותו. כל שעליכם לעשות הוא לבחור את המשחק המבוקש ולבצע בדיקת עדכונים עבורו. התוכנה אמורה למצוא את מיקום המשחק אוטומאטית (במידה וברשותכם עותק מלא של המשחק ולא ריפ). שווה דאבל.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. ראיתי שיש את אפקט Bullet Time המשחק הוא Counter Strike ??? לא ידעתי שיש בו Bullet Time פעם אחת שיחקתי במשחק אצל חבר אני מת לשחק בו אבל אני לא יודע איך עוברים ת'סטאם הXXXXX הזה יש לי ת'-Counter Strike הזה שמקבלים עם HALF LIFE 2 ב-Counter Strike-Condition Zero יהיה אפשר לשחק בלי הסטאם הזה שמפריע או שזה אותה הגנה כמו שעשו עם ה-CS שב-HL 2 ??? וכן יש לי סידי קיי מקורי אבל הסתבכתי שם אז מקווה שתעזרו

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by nahonh,

שלום יש לי ראוטר DLINK604 ואני מעוניין לשחק ברשת במשחק PRO EVOLUTION 4 וכשאשר הרוטר מחובר אין לי אפשרות וכשאני מנתק אותו אני מצליח. מישהו יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר?????

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. אפשר כמה טיפים במחשק PES4 ... אני לא ממש מצליח לעשות דברים יפים... איזה מהלכים יפים או הכנסות כדור בהגבה איכשו לרחבה... משהו יכול אולי גם ללמד אותי איך לבטוע כדור חופשי???(אני לא רוצה למסור אותו) ולמה המד של הבעיטה רץ כל כך מהר??!!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. הרגע הרצתי את הבטא גרפיקה מהממת משו בסיגנון DOOM3 אבל פחות חשוך...אני יביא עוד תמונות תיכף... [attachment deleted by admin]

• 95 תגובות
    • 6.9k צפיות
  24. יצא לי לחשוב על זה... אני לא זוכר הרבה משחקים שסיימתי... תמיד נשבר בשלב מסויים...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by overload,

התקנתי את המשחק. המשחק רץ על איזה 50FPS בהגדרות נמוכות הבעיה היא שכמה שאני מעלה יותר את ההגדרות יש יותר ויותר ארטיפאקס ובאגים. אף פעם לא שמעתי על משחר שעושה ארטיפקס בהגדרות גבוהות בלבד, כל המשחקים האחרים פועלים יופי ואין OC ד"א. זה קורה לעוד אנשים? (קטליסט 5.7)

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.