עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by STRENGTH,

אני משחק ב CREER ואז עברתי מלא שלבים.. ועדיין אני לא יכול לקנות חלקים.. השאלה איך אני קונה הכל נעול שם וכל המכוניות האחרות כבר מה זה מהירות ביחס אלי.. מה עושים?! צריך עוד לחכות?! בבקשה תעזרו לי!!! :'(

2. Started by psychuil,

כמה שאלות: * אני היחיד שחושב שהAA שיש שם הוא בדיחה? אני על X4 וזה נראה כאילו אין בכלל. * איך זה שיצא פאץ' ביום השחרור? לא היה יותר פשוט לשלב אותו בשחרור? * אין נושא ראשי עדיין? זה אחלה משחק.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  3. Started by yayala@IBezint,

איך אני משחק UT 2003 ברשת?

4. הבנתי שזו מין טרילוגיה של 3 משחקים ו-WARHEAD היה רק הרחבה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. Started by sudoko,

שלום חבר'ה קניתי מחשב חדש והתקנתי את המשחק והוא עובד חלק...אבל כנראה חסר משהו שאין קול... מישוה יודע מה יכולה להיות הבעיה אולי? תודה לעוזרים.

6. שאני מנסה להתקין את הפאטץ' הכי עדכני (יש קטעים במשחק שדמויות מדברות ואני לא שומע כלום וחוץ מזה הבנתי שיש עוד באגים) זה אומר לי COULD NOT RETRIEVE VERSION NUMBER! INSTALLATION WILL BE ABOTRED מישהו? עריכה: מה לעזאזל????? אני לוחץ על האייקון של המשחק... הUPDATER נפתח לי ואני עושה לו NO (כי זהל א עובד במילא כמו שכתוב למעלה) וזה מתחיל לטעון את המשחק וקורס!!! המשחק עבד לפני שעתיים בערך... לא עשיתי שום שינוי לשום דבר שקשור למשחק. יש לכם מושג מזה יכול להיות????

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. Started by DORAZABI,

במקס פיין יש לי 4 דיסקים אני מכניס את הראשון מתקין ואז נגמרת ההתקנה..והוא לא מבקש דיסק שני..כל מה שהוא התקין לפי מה שראיתי זה רק שפות.וכשאני מכניס את הדיסק השני הוא לא נותן אופציית התקנה...יש בו DATA 3 אייקון ועוד משו..מה עושים? כמו כן יש לי בעיה גם בהפעלת FAR CRY 3 מקורי,התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש חייב עזרה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by -LosNir-,

היי אני מחפש משחקי Adventure Quests מצחיקים כאלו, בסגנון של The Neverhood. יש הצעות למישהו?

9. Started by ForresT,

טוב,נכנסתי למשחק ואני בוחר בקמפיין חדש הבעיה שזה לא מגיב!אני לוחץ ולא קורה כלום..כנ"ל בחלק מהדברים האחרים,אני לוחץ על הVIDEO ולא מופיע שום מסך. מישהו יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. אני קניתי את התוספות של spell force אבל העותק של המשחק המקורי שלי מזוייף וזה אומר לי שהוא לא יכול להפעיל בגלל שזה מזוייף. מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  11. Started by davis5,

יש לי משחק במחשב אחד ואני רוצה להמשיך לשחק במחשב אחר .איך אני מעביר את המשקים השמורים?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. Started by ben060,

יש לי תמשחק AOE 2 רציתי לדעת כמה FPS הוא מוציא? ולמה במחשב הנייד שלי אני לא יכול לשחק ברוזולוציה 1024*768? אשמח לקצת הסבר בנושא

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  13. אני מעוניין לחזור לזה....הייתי בחודש הראשון שהמשחק יצא...מאז השתנה הרבה ורציתי לדעת אם יש כאן שחקנים ישראלים שעדיין משחקים בזה...

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  14. Started by redti,

שלומות חברי פורום משחקים! אני צריך עזרה בשלב הרביעי בהיטמן 3 אני צריך להרוג איזה דוכס ואת הבן שלו שגרים בתוך טירה עתיקה ויוקרתית כזאת... ולהציל עוד איזה מישהו שנמצא בתוך מרתף יין ואני יודע איך להגיע אליו יש גדר שחוסמת את הדרך לדלת שלו !!! מישהו יודע מה עושים? ניסיתי הכל!!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  15. אני רוצה לדעת פשוט למי יש את המשחק או כבר הזמין אותו ב- Steam, כי בנתיים לא פגשתי ישראלי אחד שקנה את זה.

16. Started by ofeky1,

יש שרתים שאני לא מצליח לשחק בגלל שהפינגים גבוהים יותר מ 100! משהו מכיר פקודות שיורידו לי קצת את הפינגים?

17. Started by navk2,

תיראו את המערכת שלי בצד ימין. מה אתם אומרים איך זה יעבוד אצלי ? אני אוכל להנות מזה ? ובכלל שאלה למי ששיחק המשחק הזה באמת כזה מלא בבאגים כי בגיים ספוט אמרו שהבאגים בסך הכול קטנים ולא כל כך נוראיים,וגם ראיתי סירטונים זה ניראה דיי סביל...

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  18. Started by Nightbeat,

הסתדרתי... אוברקלוק של 800MHZ למעבד והפריימים כבר קפצו מ60 ל120.

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  19. Started by tom123,

במסמכים שלי יש משהו אבל ניסיתי לשים שם וזה לא הולך.... אם מישהו יודע בוודאות שיגיד..

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  20. Started by avner_100,

שלום יש לי bf2 ומזמן לא שיחתי בו . עכשיו שניסיתי לשחק בפעם הראשונה שיחקתי איזה חצי שעה ואז המשחק נסגר לי סתם ככה... נכנסתי עוד הפעם וזה יצא לי באמצע הטעינה של הסרבר... עכשיו התקנתי את הפאטץ החדש שלהם 1.41 משהוא והורדתי את הקראק והתיקון ל סרברים מ מגה-גיימס ועכשיו יש כמה סרברים יחידים שזה יכול להתחבר אליהם כי אני יכול להכנס רק לסרברים הפרוצים.. שכאני נכנס לסרברים האלה כשזה גומר תתעינה אני לא עושה כלום ואז זה מביא לי הודעה כזאת : תעזרו לי בקשההה אני חייב לשחק אין לי מושג מה לעשותתת ////// תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  21. צהרים טובים חברים אני מחפש משחק טנקים ישראלים עם גרפיקה מדהימה אילו שמות של משחקים כאלה אתם יכולים להציע לי?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  22. Started by navk2,

בעקבות הנושא הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247152.0 התקנתי את 1.41 . התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 5 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  23. Started by Vidati,

שלום אנשים, חבר טוב שלי בנה משחק שמבוסס על דפדפן המשחק הוא סוג של המשך רוחני ל"גינדיס" שהיה יחסית פופולארי לפני מספר שנים. Zloof הוא לא עוד אחד מהמשחקים רגילים שאתם מכירים. בzloof אתה רוכש אזור אמיתי - על המפת העולם של גוגל - ובונה את העיר שלך. המשחק מפתח את המחשבה והוא בעל ממשק גרפי יחודי. אז בוא עכשיו בנה את העיר שלך והתחל לפתח את עוצמתך הכלכלית, הצבאית והפוליטית. רק כך תוכל לשלוט בעולם! המשחק בחינם ללא הורדות. www.zloof.co.il אני מקווה שאני לא עובר על שום חוק, רק עוזר לחבר לקבל קצת יחס ולצבור קהילה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. יש לי את המשחק המקורי ואני לא זוכר האם התקנתי את הפאצ'ים ואיזה אז הורדתי את 1.1,1.2 ואת 1.2.1. כשאני מנסה להתקין את 1.1 או את השניים האחרים הוא תמיד נותן לי את ההודעה הבאה : אגב איך אני יכול לדעת דרך המשחק (אם בכלל) איזה גירסה מותקנת לי ?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  25. המפלצות שלי מתות ממש מהר איזה TRAITS לשים שישמור שהן לא ימותו מהר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.