עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by freesoul23,

בחלקים שונים של המשחק, המשחק נתקע ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והאופציה היחידה היא CTRL+ALT+DEL , האם למישהו קרה משהו דומה או מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?

2. Started by AdiR^SiNaI,

שאלה יש אפשרות לשחק red faction 2 באינטרנט יש אפשרות?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. Started by uvs,

אין לי קול של דיבור כלומר אני רואה שמדברים ובכתוביות מופיע טקסט אבל אני לא שומע אותם זה מאופשר בהגדרות וכול הסאונד האחר של המשחק אני שומע אותו מצוין ( יריות וצלילים) היתה לי את הבעיה הזאת גם בדמו הרשמי של המשחק

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  4. זה עדיין בשלב הראשון ואחרי שעליתי בסולם וקפצתי בעזרת העצים- הרגתי שני חיילים שלהם ואז יש גם בצד שני עצים אבל אני לא יודע איך להגיע אליהם.. זה אחרי כבר הצלילה של הברז האדום ויצאתי כבר למנהרה גבוהה מאוד עם חלונות סורגים גבוהים ויש לי שם עוד גשר עצים אבל הוא גבוה אז אני לא יודע איך להגיע אליו... [attachment deleted by admin]

5. Started by dark_zero,

בבקשה למשחק הראשון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  6. Started by ולרי88,

יש למישהו את המשחק הזה..? איך הפעלתם אותו יש לו STARforce יש לכם קראק משו .. תביאו...

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  7. יש אתר כזה...בעיקרון אני מתעניין במרוצים... אני לא מחפש TOP 10 או משהו בסגנון... אני מחפש רשימה איכותית... גם של כל המשחקים זה יהיה טוב..

8. Started by Yuron,

שלום לכולם אני לא מצליח לעבור את המשימה השלישית של המשחק ששם צריך להפוך את ה VW Beetle למכונית שתצוף על המים אני כבר ניסיתי הכל ואפילו מצאתי אתר איפה שאומרים מה לעשות ואת השלבים אבל זה לא עוזר כי ברגע שאני מגיע ליום האחרון הוא כותב לי שהמכונית לא מוכנה..... מה עושים? מישהו שיחק או עברת את השלב הזה?? תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  9. אני לא מצליח לשחק ברשת שאני מחפש שרתים אין כלום הכול רק וניסתי הכול מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

10. Started by tommer_s,

סקר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.gamershell.com/news/26505.html תורידו למי שאין לו אני מוריד עכשיו למנהלים אם כבר פתחו דיון כזה על המשחק הזה ועל הדמו תנעלו בבקשה וסליחה אם אכן יש דיון כזה

12. Started by tom123,

במסמכים שלי יש משהו אבל ניסיתי לשים שם וזה לא הולך.... אם מישהו יודע בוודאות שיגיד..

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  13. Started by BIR,

אני בקרירה עם הקבוצה אינטר מילאנו יש לי משחק של גביע מול ריאל מדריד.. ואני בא לעשות play זה רושם לי http://img477.imageshack.us/my.php?image=fifa9tc.jpg תודה רבה לכול מי שיעזור.. אני מקווה שה הפורום הנכון אני מכיר גם את גיימר יש שם פורום מיוחד בשביל זה אבל משום מה זה לא ניכנס לי לאתר זה רושם לי שגיאה של LINE משו..7

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. אני זוכר שהיה איזה מוד שבעזרתו היה אפשר להכין סרטים עם המנוע הגרפי של המשחק HALFLIFE2 .....למישהו יש לינק או שיש לו את הקבצים לזה?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. Started by ilaysk,

דחוף מאוד!!!!!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  16. Started by asdasdasd,

יש דרך לעשות לכל אחד מגרסאות הקאונטר סטים משלו ?? מן "מולטי סטים ACCOUNTS" כזה ? כי תודו שזה דיי מעצבן כל פעם להעביר מ אקואנט של סורס ......לזרו .....חזרה ל סורס .....ל 1.6 .....סורס ....וכו, יש דרך ליצור לכל סוג משחק סטים משלו ככה שלא צריך להחליף כל שניה בין 3 אקאוונטים ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  17. כאמור, מכרתי WORLD OF WARCRAFT DWARF PRIEST 60 "משוכלל" בEBAY ב1722 שקל, הבחור שמכרתי לו WOW שלח לי בדואר SC: CT בחינם בגלל שהייתי נחמד והוא קיבל אותו עם הנייד שלו של ALIENWARE. סתם שאלתי אותו בפוקס אם יש לו, אמרתי מה יש להפסיד.... פתאום הוא אומר לי שיש לו ואין לו מה לעשות בו כי הוא לא אוהב את הג'אנר הזה וזה עוד ארוז ויושב אצלו במדף כמה חודשים, אז הוא שלח, והגיע לי שלשום, פשוט משחק הירואי ! סיימתי את הראשון, ההרחבה והשני, כל הסדרה פשוט מדהימה ! כמה חיכיתי למשחק הזה שניייייייייים, אני ממליץ לכולם לקנות אותו ולהנות ממנו ברשת, איזה כיף זה, יש 2 מצבי רשת, אחד זה שאתה ועוד מישהו מהעולם עושים MISSIONS מול המחשב ועוזרים אחד לשני לדוגמא לטפס עם חבלים (אחד תופס למעלה השני מטפס וכ…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. אווקיי יש לי את המשחק(ניד פור ספיד מ.ס ) 1)מזה פילטרים? 2)אני רוצה לדעת אם כל הפילטרים והאפקטים עובדים כי שמעתי שצריך לשנות כל מיני דברים בהגדרות... הרזולוצית מסך שלי היא: 1280על768פיקסלים. הכרטיס מסך שלי הוא: radeon 9600 se 128mb אני רוצה כמובן שיראו את המשחק הכי טוב שאפשר(בלי לשנות יותר מידי רזולוציה). אם אתם רוצים עוד פרטים על המחשב רק תבקשו. תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. Started by yarl,

אני מחפש את התיקיה של ניד פור ספיד ב- דוקומנט אנד סטינג אבל אני לא רואה אותה בשביל להדביק את קבצי הציטים שהורדתי איך אני מצליח לזהות את התיקיה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  20. Started by icebreak,

http://www.thatcloudgame.com/game.htm ? אם כן איך זה..

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. Started by FIRE-KID,

1.אני מנסה לעשות את התחרות הטבעות הזאת... לקחתי את בראיינט... אני בא לעשות הטבעה הוא עולה להטביע ויורד מהר בלי להטביע מה הקטע של זה? לפעמים אני מצליח בקושי להטביע... 2.בתחרות שלשות למשהו יש עצות לקליעות טובות? למה אני קולע רק 1 ל5 ככה... וכולם קולעים פוול...

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. Started by dark_zero,

כשאני משחק הוא יוצא לי מהאינטרנט ומהמשחק אבל כשאני לא משחק במשחק הוא לא יוצא מהאינטרנט

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. Started by nore0,

זה אותו אחד שיש ל-PC או שעשו כל מיני שינויים כמו ב-Far Cry Instincts

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. Started by comablack,

למה שאני מעביר בsettings ל shader 3.0 אוטומטית ה aa הופך ל disabled

• 1 תגובה
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים