משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדמו Stalker.Alpha.Build1096 וכשאני נכנס למשחק עולה לי מסך אפור (MS DOS ) וכתוב שם את כל זה
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ירידה חזקה בטעם טוב http://www.gametrailers.com/player/35146.html?type=flv why would a guy hide in a barrel? its even more stupid than hiding in a cardboard box...
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב הרבה בטח יודעים שרכשתי PS2 אתמול וסך הכל בינתים רכישה טובה ואני משחק כרגע בRE4 (מישחק מאוד טוב לדעתי) הבעיה שיש לי חשק למישחק בסיגנון STAR FOX (לא חיב עתידני) ואני לא מכיר שמות של מישחקים טובים בסיגנון לPS2 למישהו יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ויודע אם יש לו תוספות או משהו?? כי המשחק ממש חמוד עם גרפיקה ממש חמודה!
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מתכנן להתחיל לשחק STALKER בפעם הראשונה והבנתי שיש מוד כזה שאמור לשפר את חווית המשחק עשרת מונים. אשמח לפירוט על המוד הנ"ל והאם הוא מתאים גם למי שמשחק בפעם הראשונה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. הכל התחיל במוזה לבניית באגי אך בשל הקשיים והחוסר כסף מתפשרים כרגע על סימולטור אז קודם כל היה צריך לבחור הגה. בשוק יש מגוון חברות ודגמים בהתחלה התלבטתי על הg27 שנמכר בארץ עם אחריות במחיר סביר. אבל החסרונות שלו זה שהוא לא תומך ב-Xbox ואני משחק גם בforza וב-dirt שהם יותר ארקיד אבל ברמה גבוה מאוד!! ובשביל הפעלה לxbox צריך רכיב הנקרא XCM F1 http://www.xblafans.com/rich-racing-...#axzz2KxgU7WsI הוא קצת יקר בסביבות ה-100$ ויכול להיווצר בחלק מהמשחקים באג שלא יעביר את מלוא הפידבקים רטט וכו'. אז אם ההיתי לוקח את החבילה הזו ההיתי משלם בסביבות ה-2000 ש"ח על הגה של logitech g27 שלא הכי מתקדם + xcm f1 . ואחריות לשנה …
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קיבלתי מSAPPHIRE קוד לבטה של המשחק LOADOUT Loadout of the Week - Week 1 (8/27/12) (Loadout Gameplay/Commentary) אני לא כל כך אוהב את זה. מישהו רוצה? כל הקודם זוכה.... שלחו לי ה"פ
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ראיתי אצל האתר חומרה של טום שהיה רשום שהם בדקו ביצועים של היילו בBUILD IN אחד האם אני יכול לבדוק בלי תוכנות נוספות?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אם כן באיזה שרת אתם משחקים ומה השם של הדמות? יש סיבה למה אני לא מצליח למצוא את האתר של ה cash shop?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השקה רשמית ומלאה תורמת לזינוק נוסף בפופולריות המשחק הכי מפתיע של שנת 2017 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם היום היה לי משעמם וחיפשתי הרבה נושאים טובים לקומנטרי אבל בסוף החלטתי סתם לאלטר חחח מקווה שתאהבו (: http://www.youtube.com/watch?v=6fw2ElbUOEo Mahno_Gaming
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
האם למשחק הנ"ל, קיים קובץ הגדרות שבו אוכל לשנות את הרזולציה באופן ידני, מבלי להכינס לתוך המשחק עצמו? הבעיה שלי היא שאינני מסוגל להפעיל את המשחק ברזולציה נמוכה מ-1024X768, ואילו ברירת המחדל היא ברזולוציה נמוכה יותר. בתודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
צריך רק להירשם ולקחת מפתח - https://eu.alienwarearena.com/giveaways/FINAL-FANTASY-XIV-A-Realm-Reborn-Closed-Beta-Key-Giveaway יש כרגע איזה 2000, בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אוסף אינדי חדש באותה מסורת של "תרום כמה שתרצה" http://www.humblebundle.com
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
התחלתי לשחק Star Wars Knights of the Old Republic בפעם השניה אחרי שלפני כמה שנים הקפדתי לבחור דברים טובים בנתיים הגעתי לכוכב הראשון ובחרתי רק דברים רעים עד עכשיו זה לא שינה כלום במשחק אולי יהיו שינוים קטנים אולי יהיה סוף שונה אבל חוץ מיזה הבחירות עד עכשיו היו בולשיט בקיצור אני לא חושב שרוב המשחקים האלו באמת מאפשרים 2 עלילות וחבל לדעתי היו יכולים לעשות כמו בסדרת CNC שיהיו 2 או 3 עלילות לפי הצד שבוחרים וזהו
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז למי שמכיר ולא מכיר EES = ESL Euro Series שהוא אחד מהטורנירים הגדולים ביותר של ה ESL פורסמו עכשיו הבתים במשחק שאנחנו משחקים CoD:BO2 ובטורניר הזה יש כשלושה קבוצות ישראליות שעלו לפי דירוגים שהיו בלאדר ה A-SERIES שהשלוש עשרה קבוצות שהיו מדורגות ממקום ראשון עד 13 קיבלו הזמנות לטורניר הזה + שלושת הקבצות שהיו בטופ ארבע בעונה הקודמת של ה EES, כאמור שינו לו את השם ל Euro Series והשם הקודם שלו כפי שהרוב מכירים זה היה EMS = ESL Major Series. אלו הקבוצות הישראליות שהעפילו לEES Activation CLASSIC saevus הפרסים בטורניר הזה עומדים על כ-3000 יורו! מקום ראשון - 1500 יורו מקום שני - 900 יורו מקום שלישי - 600 יורו ACTIVATION - הקבוצה שלי קיבלנו בית קשה יחסית לפי דעתי הכי קש…
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אז ככה... אני מחפש משחק מירוצים חינמי כמובן של מולטיפלייר. (כמה שיותר איכות ומישחקיות ככה יותר טוב) מישהו במקרה מכיר משחק אחד?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
-
או במילים אחרות תחליף לסוליטר (לא משחקי רשת) ;D
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפחות בעולם הפחות חוקי 2 דיסקים הוצאת deviance יצא אתמול *אל תנעלו לי כי זה חוקי לגמרי*
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לא מזמן התקנתי ACT OF WAR החדש שיחקתי הרבה וזה והיו לי בעיות במהלך המשחק מכייוון המתמונה הבהבה ואמרו לי שזה לא בריא אז סתם נכנסתי לאתר הבית והורדתי את הפא'ץ החדש אחרי שהתקנתי אני לוחץ על הקיצור דרך וקופץ לי שגיאה: Wrong disc Inserted please insert CD\DVD Act Of War........ אבל הדיסק בכונן? מה עליי לעשות
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בעלת הבית החדשה של סדרת משחקי Gothic הפתיעה עם טיזר משחקיות חינמי במנוע ה-Unreal Engine 4 עבור הפרק המקורי משנת 2001 - ועכשיו דעות המעריצים יהיו אלו שיכריעו האם הפרוייקט יהפוך רשמי או ייזנח לכתבה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
אני נמצא בגשר והוא לא רוצה לעבור לי מה אני עושה עכשיו?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-