עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by hadarK,

E3 2014 קרב אלינו ויתקיים ב-10-12 ביוני, 11 יום בדיוק. רשימה מלאה של כל המשחקים שאושרו ולאלה מכשירים ישוחררו: 2K Games Evolve (PC, PS4, Xbox One) NBA 2K15 (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) WWE 2K15 (TBA) Activision Blizzard Call of Duty: Advanced Warfare (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) Destiny (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) Bandai Namco Lords of the Fallen (PC, PS4, Xbox One) Capcom Deep Down (PS4) Monster Hunter 4 Ultimate (3DS) Deep Silver Metro: Redux (PC, PS4, Xbox One) Disney Disney Infinity: 2.0 Edition (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U) Fantasia: Music Evolved (Xbox 360, Xbox One) Electronic Arts Battlefield: Hardline (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox …

• 77 תגובות
    • 14.1k צפיות
  2. Started by ben_amitai,

המשחק הותקן בסדר בלי שום בעיות התפרית עולה כמו שצריך אבל כשאני מתחיל מרוץ אז אני לא רואה את כל הטקסטורות... הבעיה הזאת הייתה לי גם בדמו של CRYSIS. הדרייבר שלי זה 7.11 החדש. יש גם תמונה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. Started by vitali02,

הבעיה היא שכשאני משחק בערב(בצהריים אין לי את זה) יש לי לאגים במשחק הכל נתקע כאלו תקיעות קצרות כאלו השאלה מה לעשות? מה צריך לשפר? כדי שהלאגים יפסקו

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by לוח שנה,

אני משחק באמפייר ונפוליאון. יש לי גם את רומא ממזמן, כדאי לשחק בה?

5. Started by Roeebaeloha,

שלום אני רוצה לקנות את Wolfenstien אבל לא מצאתי אותו בסטים ואז בדקתי באוריגין למרות ששיערתי שהוא לא יהיה שם וגם שם הוא היה חסר איך אני קונה את המשחק DRM FREE,עותק פיזי,או פשוט תוכנה כמו סטים רק שאיננה מוכרת?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bennnn,

שלום אני משחק כרגע ב VAMPIRE.THE.MASQUERADE.BLOODLINES והגעתי לשלב הראשון אחריי הטוטוריאל....... שאלתי היא האםפ המשחק מאוד קשה ?וראיתי שרשמו שזה rpg אבל זה גם אקשן כזה מגוף ראשון ושלישי האם מומלץ להמשיך לשחק בו והאם מישהו סיים אותו ומוכן לתת חוות דעת? תודה כי אני התרשמתי שהוא מאוד יפה אבל אני לא יודע מה הסגנון ככ עדיין ואם הוא יהיה מאוד קשה....

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  7. Started by nucleo,

קיצר, כבר איזה שנתיים שיש לי עותק נוסף בסטים ותכלס, מה אני כבר יכול לעשות איתו? (: אני אשלח אותו לראשון שיבקש רק תעשו טובה ותבקשו רק אם אתם באמת רוצים לשחק בו שאני לא אשלח למישהו שזה ישב אצלו בצד במקום למישהו שישחק

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  8. הבחירות של גולשי פלטפורמת הגיימינג הענקית עשויות להפתיע אתכם במספר היבטים - אך לא בקטגוריה הראשית והחשובה ביותרלכתבה

9. השאלה בכותרת תודה..

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by DS,

נגיד שאני רוצה לקנות מוצר מחול(EBAY אמזון וכאלה) ואני מזמין XBOX והוא עולה 400/500 דולר. זה יעלה בערך 2000 ש"ח אבא שלי אומר שיש מיסים אז זאת בעיה גדולה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ולרי88,

קודם כל אני מחכה למשחק הזה הרבה זמן .. ! ואני חולה על כל הסדרה .. 5 צריך לצאת ב3 לאפריל לפי מה שאני יודע.. ואני יודע שיוביסופט מוציאים אותו לאור ... אז השאלה שלי היא כזאת .. אם תהיה מערכת הגנה כמו STARFORCE ... למשחק . ? מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by shapin,

UBISOFT שיחררו את הדרישות מערכת, נראה שהם ממשיכים בקו של AC עם דרישות מערכת גבוהות יחסית. [h=3]MINIMUM[/h] Supported OS Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz Memory 4GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM) Direct X Version 11 Hard Drive 30 GB available space Sound Card DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers [h=3]OPTIMAL[/h] Supported OS MS Windows 7 SP1, MS Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better Memory 8GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon R9 290X or better (…

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by d30DK,

נכנסתי עכשיו למולטי בדפדפן וקיבלתי הודעה על גישה מוקדמת להרחבה החדשה Final Stand. לא מצאתי כאן דיון עליה ודי מוזר שלא שמעתי עליה לאחרונה כי תמיד דיברו כאן על הרחבות שהולכות לצאת, במיוחד שבועיים לפני התאריך המיועד. העדכון שוקל 2.09GB יורד יחסית מהר. מישהו כאן עדכן את ההרחבה והספיק לשחק?

14. ראיתי את witcher 2 ל Xbox האם מדובר בגרסה המורחבת כמו בכותר הקודם ? אני משער שהיא תגיע אחרי תקופה ל pc

15. היי אנשים, אם אפשר בבקשה לקבל המלצות למשחקים שאפשר שלדעתכם הם מתאימים לשחק יחד עם אנשים: (לא חובה אחד נגד השני). -מלחמה -מירוצים -מה שבא לכם- ממשק יפה שיראה מרשים על LCD מסך LCD 720P 42" טושיבה מחשב : QUAD6600 כ.מ: HD2600 PRO 512 MB (משחקים ברזולציה 720P) RAM = 4 GB לוח P5KVM של ASUS

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. Started by MoAv,

יש לי 2 בעיות בהתקנת משחקים . אני לא יודע אם יש מישהו שנתקל בזה אבל במשחק Unreal The Awakening אחרי שהורדתי וצרבתי את ה-ISO התחלתי להתקין את המשחק וכשהמחשב ביקש את הדיסק השני הוא נתקע והודיע לי על Catastrofical Error ויצא מההתקנה ( לא פחות ולא יותר) במשחק C&C Generals הוא מתחיל להתקין בסדר עד שהוא מגיע לקובץ די גדול שפשוט הוא מוחק אותו ומתחיל מהתחלה והוא לא מסיים את ההתקנה . את שני המשחקים הורדתי ב- IMESH ושניהם נראים לי משחקים מלאים לגמרי ושצריכים לעבוד . אם מישהו יודע למה או נתקל בזה שיעזור לי בבקשה !!!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by hadarK,

שיחקתי לפני כ-7 שנים בערך במשחק שהייתי רוצה לשחק בו שוב. המשחק הוא דו-ממדי ואתה ילד עם רוגטקה שמנסה להציל או לעזור לאבא/סבא שלו. המשחק נע כמו chicken invaders החלק התחתון נעלם ואתה לא יכול לחזור. זה יהיה ממש נחמד אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את המשחק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%a4%d7%a1%d7%95-%d7%9e%d7%99%d7%98%d7%91-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-square-enix-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%97%d7%99%d7%a7%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^BHmaster Vs. Acai סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^HeNili Vs. qTp|TearAx סיבוב Semi Final - המשחק: PwEman Vs. PwBulugulu סיבוב Semi Final - המשחק eSr^BHmaster Vs. eSr^HeNili סיבוב Grand Final - המשחק: eSr^HeNili Vs. PwEman צפייה מהנה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  20. מוד ה-Ragdoll של גירסת ה-PC למשחק המצליח מאפשר לכם לנצל את המנוע הפיזיקלי ליצירת קומדיית סלאפסטיק אמיתית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93-%d7%a9%d7%9c-gta-v-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%97%d7%95%d7%a7/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yotam360,

מפרט 3000+ AMD 7800GT 512*2 של קינגסטון (לא בדואל) מה הבעיה??

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by tomer03,

אז ככה המערכת שלי היא: Q9450 עם כרטיס המסך HD4870 והמשחק ניראה ממש מטושטש..אני לא ממש מבין מה הסיבה..ראיתי תמונות וסרטוני וידאו ואצל כולם רואים את הצבעים והמשחק עצמו בצורה חדה!!! המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות ללא תקיעות כמובן... אשמח לעזרה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by sashakrik,

נתקלתי באיזה באג במשחק שמונע ממני להתקדם אם מישהו מכיר את הפתרון אשמח לשמוע תראו בסרטון המצורף איך הוא פותח את הדלת עם remote electrical charge כשאני יורה על המנוע של הדלת היא לא נפתחת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by r1plet,

הסדרה איבדה את הפופולריות מזמן, והמשחקים התחילו לצאת רק יותר ויותר גרועים עם כל משחק חדש מאז TONY HAWKS UNDERGROUND 2, אבל אני בטוח שלפחות חלק קטן מכם פה שיחקו לפחות במשחק TONY HAWK אחד, בPC או בקונסולה, לפחות בסינגל פלייר. מדובר באחד ממשחקים ממש לא רבים, שהקהילה פיתחה והביאה לביצועים שמפתחי המשחק בחיים לא היו מצפים לראות ממנוע המשחק ומה שהפיזיקה שלו מאפשרת. אני מאמין שזה אחד ממשחקים בודדים שאינם FPS אך פיתחו (בזמנו, עכשיו כבר כל הERA נגמרה) תחרותיות וטורנירים גדולים ורציניים, וקהילה עם אופי מיוחד וייחודי משלה. אני אפשר לומר שחקן VETERAN של THPS, משחק כבר משהו כמו 5 שנים ואמנם זה היה נורא נדיר, אבל היו שחקנים ישראלים בודדים במשחק, כשרובם המכריע היו שחקנים לא רעים בכלל. …

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. Started by DrStyle,

אממ התקנתי את המשחק ויש מלא מלא תקיעות.. עשיתי חיפוש קטן וראיתי שיש למלא אנשים את הבעיה הזאת למישהו יש פתרון? אגב המחשב שלי מספיק חזק

• 3 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.