עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by YinnoN,

אני די חדש במשחק ואני משחק בפאץ' הכי חדש שלו (לא זוכר איזה מספר). אני צריך ips לסרברים טובים עם פינגים נוחים ושיש בהם שחקנים. ד"א, בbf2 עד איזה פינג המשחק יזרום לי בצורה נורמאלית ? תודה. תיקון טעות ! - הגרסא שלי היא לא זאת שיצאה לפני כמה ימים אלא פאץ' אחד לפני.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. טוב אני בודק עוד מישחקים אבל זה האמולטור לצערי בשפה אחרת מאנגלית (אותם אותיות) וזה בלי קול עדין ויש גליצים בגרפיקה http://yopyop156.ifrance.com/

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  3. Started by kinggil,

שלום, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמשחק את המשחק הנהדר הזה?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  4. Started by yotam360,

האם יש שרתים ישראלים של America's Army???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. חברים יש לי PS1 רציתי לחבר אותו למחשב דרך ה VIVO של ה-7800GT שלי .. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. Started by AreaDooM,

יש לי בעיה , כשאני משחק בכל דבר על מסך מלא זה עושה MINIMIZE בעצמו ואין לי מושג איך לגרום לזה להפסיק, יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  7. Started by i.k,

חיפשתי איך בונים צי ימי במשחק ולא מצאתי. מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. Started by yotam360,

....???

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. Started by MisterVB,

בשלב הראשון במשימה הראשונה אחד המטרות היא: secure The I-Mac 10 לא הבנתי מה צריך לעשות בזה חיפשית בכל השלב לא מצאתי כלום עשיתי הכל חוץ מזה אין לי מושג מה צריך לעשות בזה וזה דופק אותי אני לא יכול לעבור שלב

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. Started by myossi0,

אני התקנתי אותו ועכשיו שאני נגיד נכנס לאוטו אני לא יודע איך לצאת ממנו וגם העכבר שם הוא זז הפוך...\ מה אניי יכול לעשות ואיך משנים את זה?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  11. מה אתם אומרים על האון ליין של Medal Of Honor: Pacific Assault???

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. שלום! יש לי פלייסטיישן 2 ואני רוצה לדעת לדוגמה אם יש לי משחק לפלייסטייישן 2 ואני צורב אותו על דיסק DVD איך אני צורב אותו רגיל כמו דיסק DVD רגיל או שצריך משהו מיוחד בצריבה כדי שזה יעבוד לי על הקונסולה ודרך אגב יש לה צ'יפ של צרובים אני מתכוון בעיקר למשחק שהורדתי מהאינטרנט ??

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. חברה יש לי פלייסטיישן 2 אני רוצה לדעת איך אני צורב משחק שיש לי על המחשב לפלייסטיישן והוא יעבוד לי ודרך אגב יש לי את הצ'יפ אז האם אני צריך תוכנת צריבה מיוחדת ? אני מתכוון לצריבה בפורמטים (PAL,BIN,ISO,IMAG וכול שאר הסוגים האחרים יש לי צורב DVD אבל בחיים עדיין לא צרבתי איתו דיסק DVD אז תסבירו לי בצורה שאני יבין תודה !

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. מה הסיבות שיכולות להיות...? אני וחבר שלי מנסים לשחק פיפא ביחד ברשת..direct ip זה נכנס והכל למשחק עד שמגיע למשחק זה עושה LOST CONNECTION ???????????למה???????

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  15. Started by Drek Boy,

הסתכלתי עכשיו על התוכנה הדרושה כדי להריץ BT2 וזה רושם שצריך כרטיס קול לא מובנה שתומך ב DIRECT X 9 אבל למי יש כרטיס קול לא מובנה במחשב? זה נכון או שזה סתם חרתא?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. Started by netanel1,

מישהו יודע אולי אם יש אמולטור בעזרתו אפשר לסחור בקלפים כמו במשחקים של יוגי הו או משהו דומה. כי לי יש את ה-VBA והוא לא עושה כלום בנושא, ד"א יש לי גם רשת אם צריך כדי לסחור ממחשב למחשב, אם למישהו יש עצה או משהו דומה בבקשה שיעזור לי.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. Started by bluemail,

איפה אפשר להגדיל את הניסיון של שלושתם מעד 150 ליותר מזה ???

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. שלום, הורדתי את המשחק America's Army: Special Forces, Q-Course בהורדה חוקית מנענע תוכנות ולא ווארז יש פה למי שמעוניין: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=217471&sid=127 ועכשיו אני ממש לא יודע איך משחקים ומה צריך לעשות, אני יודע שצריך לעשות קודם משימות בשביל לשחק ברשת והכל אבל אני לא יודע איך נכנסים למשחק ברשת, ולאיפה צריך להיכנס בשביל לבצע את המשימות קודם לכן ובכלל איפה משנים מקשים ומה צריך לעשות בכל משימה שדורשים ממך כדי שתוכל לשחק ברשת. בבקשה תנו איזה מדריך או הסברים למשחק לא חייב תמונות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. Started by ולרי88,

מישהו יודע משהו עליו ? מתי הוא יוצא .. ? מה הדרישות ..? הולך להיות משחק אחד הכי חזקים שהולכים לצאת בהיסטוריה ...! דברו על המשחק אחים שלי! ראיתי את הסרטון שלו נדלקתייייייייייייייייייייייייי...

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. כמו שכתוב בכותרת.... המון זמן לא הייתי בעסק חח ורציתי לקבל כמה המלצות למשחקי פעולה חדשים! עם גראפיקה טובה... משהו בסיגנון Half-Life 2 ,FAR CRY ,Call of Duty תודה מראש

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. אז ככה יש לי כמה משחקים אחד מהם זה פיפא 2006 והשני זה true crime streets new york עכשיו יש לי כרטיס מסך geforce fx5200 128 מעודכן לדרייבר הכי חדש זכרון 780 מחשב פנטיום 4 2800 מגה הרץ עכשיו אני לא מבין למה המשחקים האלה מזייפים לי הולכים לי בפלאשים[קירטועים] האם זה מהארד דיסק שלי למה הוא עושה המון רעשים שאני נכנס למשחק או לדף אינטנרט וכל זה או שזה הכרטיס מסך עשה את שלו עכשיו אם זה הכרטיס מסך יש לי 350 שקל מה אתם ממליצים לי לקנות משהו טוב יותר מאף אקס?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  22. אני צריך שמישהו יעזור לי אני רוצה לדעת איך עושים 619 וכל מיני תרגילים יפים במשחק איתו וגם אני מחפש איך עושים תרגילים יפים עם ג'ון סיינה מי שיכול לעזור אני אשמח תודה !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shefi,

משהו שיחק בCommandos Strike Force איך המשחק הזה? איך המולטי שלו כמה סרברים יש?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  24. יש לי התקנות של המשחק סימס 2 ו3 הרחבות למשחק. לכל הרחבה EXE חדש המפעיל את המשחק. אני מתקין את הסימס 2 ועליו הרחבה ועליו עוד הרחבה ועוד הרחבה אח"כ (ומשתמש בEXE של ההרחבה האחרונה) ??

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. Started by OmEr.il,

שלום אני צריך שמישהו ישלך לי את הקובץ SWAT4.EXEבתיקיית סיסטם. אני רוצה לעדכן את המשחק,הבעיה שבטעות דפקתי שם משהו ואין לי ת'דיסק,וכל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון בשביל חבילת ההרחה שרכשתי,הוא אומר לי שחסר לי הקובץ הזה.אז אם מישהו שיש לו SWAT4 יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד... תודה,עומר נ.ב:סליחה עם עברתי על חוק של הפורום :

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים