משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שיחקתי במשחק שמרתי שמירה ואחרי שאני נכנס למשחק שוב הוא עושה לי AI DISABLED והאויבים לא זזים בגלל זה! איך אני מחזיר ת- AI שיפעל שוב?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/218662.html לא יודע מה איתכם, אותי זה די הצחיק... אנשים שמבלים את זמנם בשנאה פשוט מעוררים בי לרוב רחמים. הפעם הזו לא הייתה שונה. למי יש ככ הרבה זמן לבזבז על שינאה בעולם הזה? ולמה? אגב, זה רק מחזק לי את הרצון לשחק במשחק המדהים הזה. (שיגיע כבר למחשב!)
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://www.gunzonline.com אחד המשחקים הכי כייפים ששחקתי בזמן האחרון מישהו פה המליץ לי עכשיו הודות ל Tov_Tov המלך! תורידו ! שחקו! הניק שלי שם הוא שוקי אם בא לכם אולי נרכיב איזה קלאן ישראלי.... המשחק ממש לא כבד ורץ מהר גם על מחשבים לא כל כך חזקים
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
bloodrayne 2 ftp://theuser:9K5ya@ftp4.3dgamers.com/pub/3dgamers/games/bloodrayne2/br2final.zip splinter cell pandora tomorrow http://www.gamershell.com/download_filehell.pl?hellID=4790&mirror=2&a=1204321562448.53&b=init תכתבו את דעתכם!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המשחק יעבוד במולטי? כי במחשב אי אפשר כי צריך לקשר את הקוד של המשחק לחשבון בסטים.. גם בXBOX זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אוקיי אז לפי מה שראיתי כאן לרוב האנשים שרכשו את באטלפילד 2 יש בעיה ואני מקווה לעזור לכם לפתור אותה. ראשית כל תמחקו את המשחק לחלוטין שלא יהיה לו אפילו מיני קובץ של זכר, כלום. 1) תתקינו אותו דרך הדיסק דיוידי שרכשתם. 2) סיימתם להתקין?, כנסו למשחק שימו על ההגדרות הכי נמוכות שיש גם אם יש לכם geforce 6800gt או x850xt ושחקנו נגד בוטים. המשחק פועל הכל טוב?, עברו לשלב הבא. 3) כדי שתוכלו לשחק ברוב הסרברים עליכם לעדכן את המשחק בעזרת פא'ץ שיצא לא מזמן 1.02 את הפא'ץ ניתן להוריד מכאן: http://pub.mgamers.co.il/downloads/bf2/patch/bf2patch_v_102.exe לכל אלה שהתקינו את הפא'ץ והוא עשה להם הודעת שגיאה בסופו שיעשו את הדבר הבא: תורידו את הקובץ שנמצא למטה: http://pub.mgamers.co.il/downloads/bf…
-
- 88 תגובות
- 9k צפיות
-
-
כידוע המשחק מכיל הרבה אלימות ודברים כאלה ולכן הרבה הורים מתלוננים על המשחק החברה יצאה בשאלה לציבור אם להוציא את המשחק, כל מי שרוצה שהמשחק יצא צריך להירשם פה http://www.petitiononline.com/soldier3/
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חלק אמרו לי שהמולטיפלייר שלו לא טוב האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז סוף סוף אני מדביק את הפער בעקבות הזמנה של מחשב דנדש.... היות ופיספסתי את המשחקים שיצאו בתקופה האחרונה אודה לכם אם תעירו את עיניי על האחדים שלא כדאי לי להפסיד הרשימה שלי כוללת כבר: COD4 Crysis Dirt C&C Kanes Wrath Splinter Cell Double Agent Rainbow Six Vegas 2
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק מופיעה לי שגיאה. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי חברה, מישהו יודע איך אפשר להפעיל את המשחק בוינדוס ויסטה 64ביט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הEAX זה נשמע חבל"ז (יש לי 4.1) אבל יש בעיה עם היריות , זה כזה נקטע כזה.. יצא איזה עדכון לזה? כי לא ראיתי יש לי גרסה 1.04
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היה לי משעמם אז החלטתי שוב לסיים את המשחק (פעם שלישית) ואני לא הבנתי עדיין כלום מהעלילה. מה האיש הזה רוצה בהתחלה ומה הוא רוצה בסוף? ומה הקשר של האנשים שהשתלטו על העולם?! מה הקשר של איליי (הכושי בלי הרגל) והבת שלו בכלל? (או שהוא סתם מדען שמנסה לעזור :-\...) אני רק יודע שהאיש הזה שמופיע על ההתחלה ובסוף היה גם ב-hl הראשון והוא היה משקיע בפרוייקט הזה בהתחלה של hl שהיה ניסוי שנכשל ואז באו חייזרים וכו'... ראו אותו רק פעם אחת בכל ה-hl הראשון נדמה לי וזה היה בהתחלה, טיפה אחרי שהניסוי שנכשל.
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קראתי לע המשחק half life 2 ונוצר בי הצורך לראות את המשחק הראשון. ברשותי מחשב שקניתי לפני שנתיים (1700 מגה הרץ גיפורס 2 וכולי),רציתי לדעת האם המשחק Half life (הראשון) יכול לעלות לי על המחשב אפילו שברשותי מחשב חדש עם מערכת ההפעלה windows xp. עוד שאלה היא האם ניתן עדיין לקנות את המשחק?,או שהפיתרון היחיד הוא הורדה בלתי חוקית מהאינטרנט?. תודה.
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
תראו בבקשה את הסרטון עכשיו העלתי/הכנתי אותו עם הפלאפון [בגלל שהתוכנה שמקליטה מורידה את ה FPS באופן חד(ל30) ובאופן מוזר גם את ה"לגים" אז לא יכלתי להדגים לכם את זה אם הייתי מקליט דרך התוכנה]: תשימו לב איך המשחק נתקע בקביעות כל כמה שניות http://youtube.com/watch?v=9PnEZxY6pR8 יש לי "lagges" והפינג אצלי בסדר גמור, fps 100 (המפרט בצד), הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבות את המחשב לפחות ל10 דקות ורק אז אני יכול לשחק כחצי שעה בלי ה"לגים" האלה. יש הצעות לפתרון? עריכה: עכשיו בדקתי את זה במשחק רגיל(לא ברשת) וגילית שככל שאני מוריד את הFPS הוא הולך יותר מהר אבל אין lagges ,ככה זה גם במשחק ברשת אבל עם לגים. יש פקודה שבעזרתה ניתן להגביר את המהירות: cl_forwardspeed והיא נשארת אותו דבר ג…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכם! הבעיה שלי/שאלתי היא(...) כשאני נכנס במשחקים (כול משחק עד היום, לדוגמא FarCry,NFSU, Freedom Fighters, וזה רק מדגם מייצג כך שזו לא בעייה ספיציפית במשחק ספיציפי) להגדרות המקשים, אז במקום אותיות באנגלית (נגיד W ללכת קדימה) מופיע לי אותיות ג'יבריש (אותיות מסוג õ,î וכדומה). השאלה שלי היא האם מישהו נתקל/מכיר את התופעה הזו? וחשוב מזה,כמובן,מה הפיתרון לכך? מיותר לציין שזה מאוד לא נוח, במיוחד שמתחילים לשחק במשחק חדש ולא רגילים למקשים שלו... בתודה מראש חבר'ה... (ניסיתי לעשות חיפוש לנושא אבל זה קצת קשה... מה אני אמור לכתוב? ג'יבריש?... :-\ )
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים . אני מעוניין לשחק את BF2 ברשת, והיות והסכום הכספי הוא לא עניין של מה בכך בשבילי, אני רוצה לשחק קצת לפני שאני אבצע את הרכישה. אם יש כאן בחור ששיחק מספיק, נהנה מהמשחק, רוצה לאפשר לחבר אחר (אני) להנות, ומעוניין להשאיל את הסריאל שלו (רק לתקופה של שבוע-שבועיים), אני אודה לו . עדיף שתאפשרו לסריאל שלכם להיות בשימוש, למלא את ייעודו, מאשר להתייבש בהארדרייב שלכם . אל תתנו לו למות ! המשך יום נעים לכולם ! 8)
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי לימצו משחק יפה כמון תחזירו לי תגובה בבקשה נוווווווווווווווווווווווווווווו צחק לא לקחת ברצינות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם רואים את המפרט שלי בצד אתם מבינים שאין לי בעיה להריץ את המשחק על מקסימום בכיף, הקטע הוא שהמשחק כיאילו כל הזמן על משהו כמו 15FPS ולא משנה אם אני על ההגדרות הכי נמוכות או הכי גבוהות! בדקתי אם ההארדיסקים חושבים בלי הפסקה, אבל הם ממש לא... גם עשיתי איחוי "וטיפול" למחשב בתקווה שזה ישנה משהו וכלום... :-X חיפשתי בהגדרות אופציות כמו V-SYNC ושוב לא נמצא כלום... בקיצור זה חייב להיות עניין של הגדרות במשחק, אז אם למישהו יש מושג או ניסיון עם זה אני יודה לו מאוד! תודה רבה! (צירפתי תמונה של ההגדרות עכשיו) [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש קובץ הזה London Racer Destruction Madness[EN-FR-DE][www.pctorrent.com].cue תודה זה כולי בסביבות 150 קיי ;D בבקשה עזרה תודה אחים (: :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
טוב.. היום קיבלתי מחשב חדש ואני מתקין את הסטים והכל.. התקנתי דריברים חדשים של הכרטיס מסך ושל הסאונד אבל כאשר אני נכנס לתוך המשחק משחק אני משחק 10 שניות ואז יש קפיצה של 200 פינג , וככה זה נמשך. אני חייב להגיד שאני משתמש בקונפיג שהשתמשתי בוא לפני קנית המחשב והפינגים שלי היו בסדר גמור.. מישהו יודע מה לעשות..? אה.. ואני בבזק בן לאומי אם זה עוזר. תראו נתנו לי פקודות והם עזרו בקצט אבל עדין יש לי את אותה בעיה מעצבנת! אני ממש לא יודע מה לעשות..אמרו לי לעשות: The normal rates: rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 if you still have it, try these: rate 25000 cl_cmdrate 60 cl_updaterate 60 אבל זה לא עזר לי.. מה יכול להיות הבעיה??? :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
CD Project RED פרסמו סרטון של 48 דקות משחק מתוך Cyberpunk 2077. מראה על הקצה מה מצפה לנו מהמשחק שעדיין נמצא בפיתוח ולא הוכרז תאריך יציאה. מוסבר בסרטון שזהו עדיין משחק בפיתוח ולכן יכולים להיות שינויים שיתווספו כשהמשחק יצא וגם הגרפיקה ועוד הרבה דברים יכולים להשתפר עד אז. לדעתי נראה ממש טוב גם מבחינת המשחקיות וגם איך שזה נראה כרגע. Cyberpunk 2077 Gameplay Reveal
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אחרי שראיתי את MEDAL OF HONOR החדש בתחילה, חשבתי שזה משחק ממש כושל ולא מועדכן לרמה הגרפית של היום. אבל עכשיו אני כותב את השורות האלו אחרי שנתתי למשחק עוד צ'אנס והאמת ששיחקתי 3 שעות רצופות בלי להפסיק אני מעריך שעברתי בערך שליש משחק בהנאה ממש ייחודית לסוג המשחק!! הבעיה הגדולה שנראית מבאסת בהתחלה היא שאין אינטרקצייה ממש גדולה עם הסביב במובן שאי אפשר לפוצץ ארגזים או להפיל עצים ודברים כאלו...חוץ מיזה הגרפיקה ממש טובה והמשחקיות ממש זורמת וההרגשה היא שבכלל לא מחכים לזמן טעינה של מסכים. כל מסך מתחיל בסיום סרט מהמסך הקודם כך שפתאום מיתוך הסרט קופצים למשחק עד שממש קשה להבין שנגמר הסרט וזה ממש מכניס לאווירה ויש רציפות בין כל המסכים. ככה למשל אתה פעם חייל שמקבל גיבוי ממסוק ופתאום א…
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול להמליץ לי על משחקי ירי (גוף ראשון) משהו בסגנון טירת הנאצים (המשחק היחיד נראה לי שסיימתי אותו ) ? אבל שהדרישות (חומרה) לא תהיינה גבוהות, וגם שתהיה אפשרות לשחק ברשת (אני רוצה לנסות את זה פעם אחת). תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-