עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, התחלתי לשחק Far Cry, ומדי פעם הוא קורס לי ומוציא אותי ל Critical Problem (או משהו כזה..) האם זה בגלל הגדרות הוידאו שלי? מפרט: AMD Athlon +3000 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 2X Corsair CMX512 512 MB PC3200 DDR Sapphire RADEON X800XL באיזה הגדרות אני אמור להריץ את המשחק? Low, Medium,High? אגב, כשאני אומר לו לעשות Auto Detect הוא שם לי את הכל על Low...להשאיר את זה ככה? זה משחק כל-כך כבד? בתודה ניר

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by uzana2004,

סוף כל סוף הצלחתי להפעיל אותו(בואו לא נרחיב על זה) מה שרציתי לדעת זה האם יש איזה מדריך(עדיף בעברית) לשחק במשחק עצמו ז"א הסבר על הדמויות ואיזה אפשרויות יש במשחק...

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by idofr,

אני מנסה להכנס למשחק הוא שם שניה דף שחור ויוצא ממנו... =\ (על מחשב של חבר לא על שלי....) אם למישו יש רעיונות בבקשה....

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by killer4god,

סתם רוצה לראות תגובות של אנשים בקשר למישחק.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  5. הוא הופך לכחול אחרי שהוא שואב מהשלט חשמל לפני זה הוא היה בעל חשמל צהוב והיה קל להביס אותו אחרי שהוא נהיה כחול הוא כבר בלתי ניתס לנצחוןן

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  6. שלום, ראשית אציין שהמשחק לא מקורי לי והוא רץ בפורום אחר... הרעיון הוא להמציא חידה הקשורה למשחק / דמות ידועה ממשחק ועל שאר הגולשים לפתור ולהגיע לתשובה. מי שפתר ראשון (!) את החידה נותן חידה משלו וכך הלאה. מדי פעם אציין את מצב הנקודות של כל גולש לפי מספר תשובותיו הנכונות בת'רד. אציין שהחידות צריכות להיות אובייקטיביות ולא נוטות לפרשנות אישית. נא לשים לב, רק אותו אחד שענה נכון על שאלה רשאי לתת חידה משלו !!! בהצלחה ותהנו! הערה חשובה: על מנת שרצף המשחק לא ייעצר, אם עניתם נכון ואתם לא מתכוונים לכתוב חידה משלכם, ציינו זאת ומישהו אחר מהגולשים יכתוב חידה משלו. אתחיל בחידה קלה: הוא מתמחה בלא להיראות משתק את אויביו במעט או ללא יריות מגיח מן הצללים, מנפץ מנורות סוכן חשאי ל…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by NIRAN,

זו השגיאה שמופיע לי כשאני מפעיל את המשחק עם Anti-Blaxx : http://img251.imageshack.us/img251/3084/error4ox.jpg ואילו ההגדרות שלי ב Anti-Blaxx האם הם בסדר?: http://img251.imageshack.us/img251/7103/settings5nb.jpg

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. Started by X_Dror,

מישהו מנסה לגנוב את ההצגה ל-DOD:S... : http://www.fileplanet.com/157205/download/Call-of-Duty-2-Demo-%5BSingle-Player%5D http://www.gamershell.com/download_10902.shtml http://files.gaminghorizon.com/cod2demo.exe http://www.3dgamers.com/news/more/1096482945 http://files.filefront.com/Call_of_Duty_2_Single_Player_Demo/;4182131;;/fileinfo.html

• 48 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. אני רוצה לדעת פשוט למי יש את המשחק או כבר הזמין אותו ב- Steam, כי בנתיים לא פגשתי ישראלי אחד שקנה את זה.

10. Started by ahuvit,

שלום! הורדתי דרך האימיול את המשחק NBA 2005 וירדו לי 2 קבצי BIN ו- 2 קבצי CUE. קראתי שאפשר בעזרת התוכנה ULTRAISO לפתוח את קבצי האימג' במקום לפתוח בעזרת הדיימון טולס או לצרוב וכך להתקין את המשחק על המחשב. אבל זה כבר משחק שני שאני לא מצליחה להתקין על המחשב... התוכנה עובדת, המשחק קיים ב- 2 חלקים וכשאני מתקינה ומגיעה לחצי ההתקנה כתוב "נא להכניס דיסק 2" ואני לא מצליחה להמשיך להתקין את המשחק על המחשב שלי. המשחק עובד רק כשפותחים את האימג' עם הדיימון טולס. למה לא מצליח לי להתקין..? בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Frozen-Ice,

יש פרוץ או שחייבים לקנות ?? ואני יודע שצריך לשלם על משהו חודשי לא ? מאיפה קונים ואיך קונים ? וכמה עולה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AVL,

אני לא שחקן WOW אבל זה נראה לי די מטורף\מגניב http://computers.walla.co.il/?w=/4/785551

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

למי יש את המשחק הזה? איך הוא?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

סיפור מעניין, מסתבר שTEKKEN הגיע לרמה כזאת גבוהה בזכות חוזה ארוך טווח שחתמה NAMCO עם SONY. החוזה אמר שNAMCO תייצר את סדרת משחקי הטקן שלה לפלייסטיישן בלבד במשך 10 שנים, ובתמורה תשלם לה SONY סכום נכבד שישמש למימון הפיתוח של המשחק בעיקר. בעוד כשנה, החוזה מסתיים, וNAMCO תחל לייצר את סדרת הTEKKEN לכל הקונסולות, וכנראה גם למחשב. cheers

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. There is a post in the G4TV forums containing some interesting facts about the Revolution console. It seems it will feature a dual threaded IBM Custom PowerPC working 2.5GHz with 256KB L1 cache and 1MB of L2 cache, an ATI RN520 core at 600MHz with 256MB RAM, some 512MB at 700 MHz of system RAM, a PPU chip with 32MB and a sound card capable of DD 5.1 DTS 7.1. There's no way to verify the authenticity of the information, so just take it as a rumor. What we know for a fact is that it is very probably that one of the Revolution titles will be a Mario game, but I think anyone could have figured this out. במיקרה שזה נכון אז למהפכה יהיה PPU שזה מעבד לחישוב פיזיקה וזה אומר שנוכל…

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by KermitShor,

הורדתי את גרסת clone cd (מה שיש כרגע..) התקנתי עם אלכוהול 120 ואני לא מצליח להפעיל את המשחק רושם שאני צריך להכניס סידי (היה אותו בעיה בadvent rising אבל בסוף הסתדר כשסמנתי אפשרות rmps מה אני עושה? איך אני מפעיל את המשחק?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by -OmeR-,

טוב אז אני בא לשחק היום ואין בכלל סרברים. אולי איזה 2...ובהיסטוריה יש כמה סרברים שאם אתה מנסה להיכנס לחלק מהם הוא אומר Server is out of date אני לא מבין מה הקשר... חשבתי על האפשרות שמישהו פרץ לי לחשבון...אבל אם כן אז למה הוא לא שינה את הסיסמא...? זה יכול להיות? לעוד מישהו יש את הבעייה? ד"א שיניתי את הסיסמא... תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by zuk666,

אם כן, יצא לכם להפעיל משחק ברשת?? משום מה, אני לא מצליח למצוא עוד משתמשים ברשת.. המשחקים שאני מנסה הם: WORLD TOUR SOCCER CHALLENGE EDITION UNTOLD LEGEND: BROTHERHOOD OF THE BLADE משחקים מקוריים.. זה מוזר, כי הWEB עובד לי ואני גולש ב PSP ופשוט ה MULTIPLAYER לא רואה עוד שחקנים.. אגב, אם מישהו מעוניין, אפשר לקבוע איזה יום למשחק..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by אביחי,

כאשר אני מפעיל את המחשק במחשבו של אבי.התפריט לבחירת שפות (שמופיע בתחילת הכניסה למשחק).מעביר כל שניה אפשרות בחירת שפה אוטומטית . כאשר אני לוחץ Enter (בזמן, שהמחשב מגיע לשפה הרצויה),אני נכנס למשחק. בתפריט בחירת הקבוצות הוא שוב מעביר אוטומטית את הקבוצות ואי אפשר להכנס למשחק. כרטיס המסך הוא: GeForce fx 5200 מערכת הפעלה: windows xp Professional

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by kobibo,

בדקתי בדביק וראיתי אכן לא מעט אתרים כאלו אבל לא מצאתי באמת אתר טוב שמביא סיקורים למשחקים חדשים שיצאו ומשחקים שעומדים לצאת. אודה להמלצה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום שאני מנסה לשחק בSWAT 4 במולטיפלייר תמיד יש לי פינג גבוהה ויש לי תקיעות וניתוקים מהשרת שם. פיפא 2005 אני לא ממצליח לשחק עם חברים במוליטפלייר (לא בLAN) למה מה הבעיה? זה גם בעוד כמה משחקים אבל אני נותן דןגמא של משחקים שאני כל הזמן מנסה יש לי רשת אלחוטית ואני לא המחשב המרכזי...זה קשור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by just_me,

משום מה בימים האחרונים אני סובל מלאגים עצבניים ב GW. וזה ככה רק GW כי במבגביל אני משחק BATTLEFIELD2 וזה בסדר שם. מישהו יודע מה קורה?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by pazer005,

יש לי בעיה במשחק הזה. התקנתי אותו עכשיו ואני רואה את פני השטח ממש גרוע אתם יודעים בפיקסלים כאלה, כאילו עשו את זה ברזולוציה ממש נמוכה. הלכתי לתפריט ושיניתי את הכל שיתאים לגר]יקה הכי טובה ובאמת הכל עבד והאוטו נרארה כמו שצריך חוץ מהמסלום עצמו. יש שם מקום לשנות Anti Aliasing או משהו כזה שברגע שאני משנה אותו המסך פתאום הופך לשחור. יכול להיות שזו ההגדרה שמשנה את ותתקן את זה אבל למה המסך הופך לי לשחור?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  24. המחשב בוודאות לא מתחממם . המשחק פשוט נתקע בלופ של סאונד , שומעים ברקע איזה שלשה צלילים של ארור וזהו נתקע . עידכנתי דריוורים עדכנים הכרטיס קול הוא ON BOARD של REALTECK הלוח MSI NEO 4-F אודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by ezx,

אנשים נופלים דרך הריצפה ואז מתים באג בדריברים ??? אם כן מה לעשות תודה לכול העונים והתקנתי כבר מחדש ויש לי את הכי חדש

• 0 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.