עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mMmSaK,

שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע לאחת המשימות במשחק הסבר על המשימה: אומרים לך לשים C4 על משאית תדלוק ואז לעלות למגדל מים גבוה ולחכות לשיירה שמגיעה מישהו יודע מה צריך לעשות במגדל מים שהשיירה כבר מגיעה? זה כל הזמן עושה לי משימה נכשלה וזה מוזר מצד אחד אומרים לי לא לתקוף ושיש משימה נכשלה אומרים לי מתחת לתקוף את השיירה לפני שעושים עלייה מארב

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Googleness,

למי שלא מכיר Eve Online הוא משחק MMO, למעשה יותר סימולציה חברתית המתרחשת בחלל בגלקסיה אחרת בה לשחקנים מותר לעשות ככל העולה על דעתם (כמעט) ואימפריות שנשלטות בידי שחקנים שולטות ביד רמה בשטחים גדולים של הגלקסיה. למעשה אם תבדקו באתרי חדשות (אפילו לא של משחקים) תוכלו לקרוא סיפורים על קרבות ענק של אלפי שחקנים בו זמנית עם נזקים בשווי של מאות אלפי דולרים. בEve אין המרה של כסף אמיתי לכסף של המשחק אבל ישאופציה לרכוש PLEX שהוא מוצר אלקטרוני המאפשר לפתוח 30 ימי מנוי למשחק ולמכור אותו לשחקנים בתוך הMarket במשחק תמורת Isk שהוא המטבע של Eve. על ידי המרה של מחיר הPLEX לIsk מבצעים את כל הערכות הנזק האסטרונומיות למשחק. בכל מקרה פרוייקט מעניין של CCP וDark Horse Comics נותן לנו ב - חינם - ג…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Fadida,

המשחק היה מעניין, בהצלחה בפעם הבאה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eNtro,

ביו טיוב, מי זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by snaek212,

שלום, קניתי את המשחק באנגלית דרך CJS ואני בחלון שמציג לי את הקוד קבלתי קוד כזה: xxx-xxx-xxx-xxx אני ניסיתי להפעיל אותו דרך origin אבל הוא לא מקבל אותו. לפי הדוגמה ב-origin זה צריך להראות כך: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx איך אני מפעיל את הקוד? עדכון: הצלחתי, יש להפעיל את הקוד דרך האתר amd4u תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Noririco,

אז מה דעתכם ? באילו משחקים אתם משחקים? אני מחפש להגדיל את ספריית המשחקים החברתיים שלי (במיוחד אחרי שחיברתי תשלטים של הסוני למחשב). אני פחות מתעניין בSHOOTERS כי אני ממש לא מבין איך מישהו יכול לשחק עם ג'ויסטיק אחרי שהוא שיחק עם עכבר ומקלדת. בכל מקרה? איזה משחקים אתם מכירים שניתן לשחק עם אנשים נוספים??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. התקנתי פאטץ' (1.0.7.0) ל-GTA IV, ומאז אני לא מצליח להיכנס למשחק. הכנסתי לצורב את דיסק מס' 1, הוא טוען אותו ואז כלום. פשוט כלום. חשוב לי לציין שלא נעשה שימוש במשחק לפני התקנת הפאטץ'. אני התקנתי אותו ישר עם סיום התקנת המשחק על המחשב. מה אני צריך לעשות כדי לשחק בו כמו שצריך? תודה רבה.

8. Started by DivineS,

בוא תצטרפו אלי למסע מדהים בין כוכבים אני עושה סטרים לפעמים PFFFT כל הפאנבויז עכשיו לראות מובן?! http://www.twitch.tv/divinesl משחק ראשון CG 2v2 http://www.twitch.tv/divinesl/b/515909859 להעביר ל 39:00 לתחילת המשחק כולם לראות כי אמרתי מובן? מובן מה נראה לכם? ידעתי או לא ידעתי? שכולכם פאנבויז שלי ואתם תראו את זה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by fragon,

למי שלא ראה ומי שראה ורוצה לראות עוד פעם הנה אוסף סרטים של השחקנים מ mydgb מכל מני תקופות. fragon gilad blwz Divine משותפים: תהנו

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. הייתי צריך למשוך בכמה חוטים כדי לקבל את התמונה הזאת אז תנו קרדיט

12. Started by yortem,

יש לי קוד קופון למשחק thief חינם לחשבון הסטים שלכם (קיבלתי אותו כי קניתי כרטיס מסך של AMD) אני מוכר אותו ב-100 ש"ח למי שמעוניין, במייל yortem AT walla.co.il או בהודעה פרטית פה. המשחק עולה בסטים 50 דולר (180 שקל) http://steamcommunity.com/app/239160

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by instanz,

שלום לכולם אני חדש בקהילה הזאת אני בטוח שכמה אנשים מכירים אותי מהשרת המוצלח שפתחתם. הולך להיות בקהילה הזאת דברים רציניים כמו תחרויות ולאנים בעתיד הרחוק אני ישמח לדעת קצת וכמובן אם יהיו עוד שרתים?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by GooG,

איפה הסרברים אני לא יכול לעמוד בזה יותר

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  15. אני כבר שואל את האדמין יותר מ5 פעמים איך שינוי ניק אחרי 15 סיבובים של משחק תקין לגמרי ולאחר שנבחרו השחקנים מפריע למהלך המשחק וככה הוא מגיב לי: וגם נועל לי את הנושא בלי להגיב לשום טענה זה כבר טרולינג לכל דבר מה שהם עושים ואני לא צוחק מנהלי האתר אתם מתכוונים לטפל בזה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  16. Started by ToxicFi7h,

החג נגמר ואיתו היו אמורים לבוא השרתים. איפה הם? זאת שאלה (אל תבינו אותי בגישה כאילו אתם חייבים לי משהו, לא זה הכוונה) אני רק מתעניין

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  17. זה 40 דקות, אבל שווה את זה:

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  18. Started by יצחק הראל,

היום החברים רצו להפתיע אותי לכבוד יום הולדת ונתנו לי דיסק של המשחק אותו קנו מאמזון הדיסק הגיע סגור עם עטיפה פתחתי את העטיפה והתקנתי את המשחק לאחר מכן שמתי את הקוד הסודי ורציתי לשחק אלא שאני לוחץ על play וכלום לא קורה הגלגל מסתובב וכלום לא נדלק אני רוצה להוסיף שהמערכת שלי חדשה ביותר וכוללת בתוכה מעבד i7 וgtx 780 ti וזה המשחק הראשון שהייתה לי אפשרות לשחק בו אני יודע שכל הבעיה הזו נשמעת מוזרה אבל הכל אמיתי לוחצים על play וכלום לא קורה אני מאוד מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה כי חבל להזמין טכנאי בהרבה כסף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by הגיימר,

תקוע לי המשחק בשלב 15 בלבד אפילו כשמריץ על הגדרות נמוכות עם 4600 נ.ב בשאר השלבים זה עולה יופי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by Zadu,

קיבלתי מחשב חדש לגיימינג ואני צריך משחקים טובים לשחק. תנו לי רשימה של משחקים חדשים חדשים שיצאו וכדאי לשחק מאוד בהם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, כידוע לכם בתחילת חודש מארס ועד תחילת חודש אפריל, התנהל בקהילה שלנו טורניר 3 על 3 בין קבוצות נבחרות על פרסים ידועים מראש שלושה הארד דיסקים של WD BLACK 1 TB. הקבוצות שניהלו את הקרב נתנו קרבות מעניינים, ומתוכם הכנסנו את חלק מהצילומים הנבחרים, כידוע לכם הצילומים הם מהספקטייטור של המשחק ולכן היו לנו אפשרויות מרובות למבטים ופיכך גם תוכלו לראות כמה כיוונונים ושינויי מצלמה לא רגילים. נשמח תמיד לתת לכם גיבוי באמצעות סרטון למשחקים שתנהלו בשרתים שלנו, הפרסים הם בחסות חברת ההארד דיסקים האמריקאית WD. מתוך משחק קבוצת - Noob Killerz Vs RaZThEKinG צפיה מהנה:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by alonpsp,

היי, התקנתי את המשחק lego marvel super heroes על גבי המחשב, המשחק עובד כ-3 דקות ואז המסך נהייה שחור, על מנת להתחיל לעבוד על המחשב מחדש נידרש לבצע לעשות ריסטרט. נא עזרתכם בהבנת הבעיה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by IDan2013,

שלום! אתמול התחילה לי בעיה שכל הזמן נותנים לי קיק בגלל PnkBstrB.exe. איך אני מסדר את זה?אי אפשר לשחק ככה.. תודה מראש!

24. Started by klayton,

Rocksteady חוזרים :funn:

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  25. !!! יש סיכוי לשתף בתהליך ? יש הערכת זמן למתי השרתים יעבדו ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים