משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לקוח מ-IGN THQ has allegedly acquired the rights to publish videogame based on the HBO mafia TV series, The Sopranos. In a report released Thursday, Banc of America analyst Gary Cooper said THQ will publish the game, expected in the first half of 2006. http://xbox.ign.com/articles/613/613720p1.html אפשר קצת פרטים עליו (אם יש בכלל)
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
פחות מחודש לארוע הגדול של השנה, חשבתי שיהיה כדאי לפתוח דיון שירכז את כל המשחקים שכניראה יופיעו שם, יש הרבה כאלה אני מאמין שיש עוד, זה מה שעולה לי בראש כרגע (יש גם חברות שלא הזכרתי כמו CODE MASTERS). עדיף להתיחס רק למשחקים שיכול להיות שיצאו למחשב (כלומר אין צורך להזכיר משחקי FIST PARTY של סוני/MS/נינטנדו). ACTIVISION (המשחקים יפוזרו על ארועים של חברות אחרות, הם לא עושים משהו מרוכז ב E3): - MW3 כמובן, לא סוד גדול - משחק ג'יימס בונד חדש מ RAVEN - Spider Man Edge Of Time - Transformers: Dark of the Moon - Transformers: War for Cybertron 2 - פלטפורמה חדשה ל COD, כניראה משהו שיבוא במקום STEAMWORKS - PROTOTYPE 2 - DIABLO 3 (בליזארד) EA - Need For Speed The Run - NE…
-
- 60 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתקין את הCRYSIS ואני מגיע לנקודה מסוימת בערך ב75 אחוזים מההתקנה ומקבל שגיאה על קובץ סאונד מסוים בAIRFIELD יש לי אפשרות לבטל לנסות שוב להתעלם. אם אני מנסה שוב אז זה לא עוזר ואם אני מתעלם אז יש עוד מלא קבצי סאונד כאלה דפוקים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
את כל הנ"ל הצגתי כרבים, הרי ישנם המון סוגים של רובי-ציד. המון סוגים של אקדחים, המון סוגים של נשקי-צלפים. וכדו'..
-
- 44 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
-
-
שלום רב שמתי לב שיש כ- 3 טלאים למישחק הזה. למיטב הבנתי, לשחקן יחיד אין צורך בכל הטלאים. האם מישהו יכול להגיד לי איזה מבין הטלאים אני צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
טוב אז ככה בעיקרון רציתי לקנות CS:CZ בכדי שאני יוכל להוריד את CS:Source אז בדקתי באתר של באג וראיתי שיש להם את ה Condition Zero... אוקיי אז הלכתי לבאג בקניון הרים בכפר סבא - לא היה להם... סבבה אז אמרתי לעצמי לפחות אני אקנה HL רגיל בשביל הסי די קי... הם הוציאו ממנו את הסידי !!! מה כתוב באתר של באג ציטוט "יש לכם כבר, אבל אין מספר סיריאלי? מתים לשחק קאונטר על האינטרנט". בגללם נסעתי עם האופניים עד לכפר סבא! כתוב על האריזה של האף לייף שהוא לא מיועד למשחק רשת - אז שאלתי את המוכר והוא אומר לי שלא מייצרים יותר סיריאלים. אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! אז ראיתי באמת שלא מייצרים רק אחרי שחזרתי למה לא כתוב באתר שלהם??????????????? באתר של פריק כתוב! אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! מ…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
האם למישהו יש אתר שאומר מה המקשים של כל משחק? כי קניתי gamepad למחשב (וניסיתי להעזר בכם קצת בקשר למשחקים אבל רק מישהו 1 שם עליי [http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227476.0] - עדיין אפשר לעזור! ) ואני רוצה לראות מה מקשים של משחקים לPS2 כדי שאני ידע מה הדרך הכי נוחה לשחק (כן אני יודע שזה לא תמיד הכי נוח, אבל לי לרוב נוח המקשים שהחברות מביאות... חוץ מNBA:-X) הדבר הכי קרוב שהשגתי זה הFAQים ב gamefaqs.com ששם לפעמים כתוב מה המקשים אבל זה רק אם כתבו את המדריך לגרסת הPS2 של המשחק... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה להתיחס לשאלה הזאת באופן רציני ולכבד את המגיבים. לאחרונה התעוררה בעיה בקרב הקלאן שלי , בה אנשים לא יכולים קבוע לשחק בימי חמישי בCUPS בין 6:30-10. השאלה כאן , באיזה יום אתם לא יכולים לשחק וגם איזה יום אתם כן מעדיפים לשחק בבקשה שרק Clan Captains יכתבו פה || אם יש להם אנשים בקלאן / הם עצמם לא יכולים ביום חמישי / זה מפריע להם ביום חמישי ומעדיפים יום אחר . יום ראשון , שני , שלישי , רביעי , מוצ"ש , שישי 16:00-19:30 דיון זה הוא רשמי וכל החוקים חלים עליו גם כן .
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סתם אני רוצה לדעת כמה כל אחד התקדם, בינתיים אני כבר עשיתי את כל הקווסטים שקשורים ל Pennsula District, סיימתי את הקווסט של הכלא, החזרתי את המוח של ה Waterdevien Creature או משהו כזה ל Aribeth, ובדיוק אני בכניסה ל Begger's Nest, שיחקתי איזה 6-5 שעות ברצף, הייתי צריך לצאת מתישהו. ;D אני משחק Rough עם יכולות של Wizard, בשם Taejus Boujeric. בינתיים יש לי משהו בערך כמו 11000 נקודות ניסיון, 15-10 שעות משחק אני מעריך. ה Henchman שלי הוא האורק הלוחם, שכחתי איך קוראים לו, אבל הוא דיי חכם לאורק, בטח אתם יודעים על מי אני מדבר. ת'אמת, זה המשחק תפקידים הראשון שאני משחק בו, ובכלל לא ידעתי ואני גם לא יודע, אולי רק בכלליות מה זה D&D ומה זה חוקי המהדורה השלישית או דבר כזה, אבל המשח…
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם יש זמנים שבהם משחקי COD כגון MW או המשחק שעתיד לבא COLD WAR במחיר נמוך ממאה שקל? זה ממש אבסורד שהם לוקחים כאלה מחירים גבוהים בזמן שמשחקים כמו BF5 נתן להשיג בחנות הרשמית ב 70 שח. אני לא מוכן להוציא על משחק יותר מ100 שח. אבל אני מאד רוצה לשחק בCOD וזה פשוט לא יורד במחיר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשקט בשקט, בלי ששמנו לב יצא השבוע פרק הסיום לטרילוגיית RUNAWAY. לדעתי סדרת הקווסטים ה"קלאסיים" מהטובות של העשור האחרון. המשחק הראשון בסדרה -RUNAWAY: A ROAD ADVENTURE היה קווסט בסגנון "הצבע והקלק" של תחילת\אמצע שנות התשעים. עם גרפיקה "מצויירת" ועלילה מעניינת ומלאת טוויסטים המשחק ממש מצא חן בעיני בזמנו. החלק השני המשיך עם אותם סממנים ועלילה קצת יותר "דימיונית". עכשיו הגיע החלק השלישי לרכישה דיגיטלית. אני אישית מתכנן לשים עליו יד ברגע שיהיה לי זמן. לדעתי משחק חובה לכל חובב קווסטים באשר הוא. אתר המשחק: http://www.runaway-thegame.com/
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרחבה כל כך מיותרת ומפגרת לדעתי, מטרו נשארה בדיוק אותו הדבר וכולם נטחנים כמו בשר תותחים(אפילו בסרבר שאסור להשתמש בEXPL) כמו לפני 3 שנים!! רק עשו אותה יותר מכוערת. מה הקטע עם הסופת חול בGULF OF OMAN? ממש אי אפשר לעשות סנייפינג או להשתמש במטוס\מסוק(שזאת אמורה להיות מפה במיוחד לדברים האלה) כדי לדחוף את הפיצ'ר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי עליו שהורס את כל המשחק ולא טוב לשום דבר. ולא זה ממש לא עובד לשחק בתור Ghost כמה שניסיתי שם..וגם כן חוץ מהדבר המגעיל הזה לא השתנה שום דבר במפה. וOF גם לא השתנה בצורה מספקת. הוסיפו קצת זיקוקים ואולי היא ידידותית יותר לחי"ר, סך הכל חייב לציין שזאת מפה טובה בבסיס אבל מה הפואנטה בלשחק בזה שוב? קספיאן הכי פחות גרועה מביניהם כי כמובן שהיא הייתה טובה מ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתחיל בחושך בשלב בתוך מחסן כזה ויש כפתור לפתוח את השער או להכנס דרך הדלת ומצד ימין יש 2 אנשים ועוד כמה ישר ועוד משאית אחת שנוסעת על הגשר ושאני הולך עד הסוף הגשר שבור ל 2 ואני לא יודע איך לעבור מישהו הבין?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
http://www.gamepro.com/article/previews/222859/dead-rising-2-off-the-record-preview/ יותר מידי משחקי זומבים!אני אומר לכם
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המשחק הבא בסדרה היוקרתית של Ubisoft מיועד לנחות בעונת שוברי הקופות של סוף השנהלכתבה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא יכול לבנות בסימס 2 ! מה אני יכול לעשות כדי להתגבר על הבאג הזה ?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
החלטנו על איזה שרת אני לא מבין מישהוא מוכן להסביר לי על הסיכומים. ???
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היום קניתי את חבילת כל ה-GTA בסטים (אחד המשחקים הוא GTA SA), יש לי שמירה שסיימתי בה את המשחק לפני כמה שנים טובות. כאשר ניסיתי להעביר את השמירה למחשב עם המשחק שהורדתי מסטים, הוא מכניס אותי לתחילת המשחק ולא לנקודה של הסוף, למרות שהוא מזהה את השמירה וכותב את שמה. יש למישהו רעיונות איך לפתור את הבעיה? עריכה: אם זה משנה אני חושב שהשמירה נוצרה על הגרסה הראשונה של המשחק, וסטים הביא לי את V3.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עוד אחד מהלהיטים הגדולים של עולם ה-PlayStation עומד לשבור את הבלעדיות שלו, וזה כבר מרגיש כמו השגרה החדשה שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
ממש מוזר... http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3 1.6 מתוך 10 !!
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן ? רק הורדתי את המשחק ... עד שזה הגיע ל8 אחוז זה לקח יותר מחצי שעה ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
השבוע צפויים לצאת Destiny, הפרוייקט החדש של יוצרי Halo ו-Call of Duty, ופרק נוסף של סדרת משחקי המכות המבוססת על מותג האנימה נארוטו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-destiny-%d7%95%d7%a0%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%95-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-