משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
המבצעים הגדולים של Steam ממשיכים גם היום, עם מגוון רחב של כותרים מהשנה האחרונה במחירים הנמוכים ביותר שלהם עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/far-cry-4-%d7%95%d7%9b%d7%9c-%d7%94-call-of-duty-%d7%9c%d7%a1%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזו גרפיקה יותר טובה? ב-CSCZ או על D3D אבל לי TEXTURE DETAIL או על OPENGL אבל אם TEXTURE DETAIL ;D
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
זה לא חדש...אני פרסמתי ת'רד מזמן על זה אבל מאז זה עבר ועכשיו פתאום זה חזר שוב.. : לא משנה מה אני עושה: מפעיל את זה על HIGH \ EXTREME משחק עם הרזולוציה \ פרטים\ VSYNC, יש קטעים שיש הרבה דמויות באותו אזור או ירייה אינטנסיבית של מכונות ירייה או משהו כזה שפשוט גורמים למשחק לצנוח מ50 פריימים שהוא טס בהם ב1600X1200 ל10 פריימים ופחות וזה ממש מעצבן בנוסף, מדי פעם, כשהמשחק מתעייף זה פתאום נתקע לרגע, פשוט קופא... נוסף להכל, כשאני יוצא לWINDOWS, הPEAK על 200 יותר ממה שאמור ...זה זולל לי את הזיכרון ....למרות שיש לי 512 :-\ ואז זה גם מאט את המחשב לכמה זמן יש גם מפות שהוא פשוט זוחל ויש מפות שהוא פשוט טס זה ממש מוזר... יש לי axp 1800 , 512mb DDR, geforce 4 ti4200 ולי מה שהבנתי…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי לא מזמן התקנתי עוד פעם את Yuri's Revenge על המחשב שלי )Athlon 64 3000+( והטעינות מאד ארוכות.. זה לא ממש מפריע לי סתם ככה, הקטע הוא שאני מתקין גם על המחשב השני שלי שהוא פחות טוב ושם הטעינות מהירות, ובגלל ההפרשים אני לא יכול לשחק ברשת... כשאני מנסה לשחק המחשב הפחות טוב מסיים את הטעינה הרבה לפני ומתחיל את המשחק ללא השחקן השני לא נראה לי שיש לי וירוסים המחשב פועל בסדר סך הכל... מה יכול לגרום לבעיה כזו ניסיתי לסגור את כל התוכנות האחרות על המחשב בדקתי ספייוור ומחקתי הכל אין לי אנטיוירוס אבל אין לי בעיות אחרות במחשב אז אין לי מושג מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על איקון המשחק הוא מופעל משמיעה קולות אבל מראה משך שחור מה עושים ??? חשוב לציין ב AMD של אחי זה עובד
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק במשחק הזה עם מקלדת או שזה ממש גרוע? ואם אי אפשר אז אפשר עם גיימפד עם אנאלוג סטיק 1??? (זה: http://www.gamingxp.com/hardware/artikel/logitech_wingman_action_pad/full_view.jpg)
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
GeForce 8800GTS 3.00 GHz DX 9 Windows XP HIGH / MINIMUM / LOW ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
כן כן ... לא סתם אמרנו שגם השבוע תהיה הפתעה אני שמח להכריז שאדם "plato" ציפור, מצטרף לקבוצת הStarCraft2 של קבוצת NOM-Gaming , הישראלי הראשון שגר ומייצג את ישראל בקוריאה, ועשה בחירה מדהימה ומאוד לא טריויאלית של לנסות להיות מקצוען איפה שזה באמת נחשב מקצוע. אנחנו מאחלים לאדם בהצלחה, אנחנו יודעים שהאתגרים שהוא מצפה להם הם גדולים ולא פשוט לעשות מה שהוא עושה, ומקווים שכל הקהילה איתו ותומכת בו ! אנחנו בNOM-Gaming נעשה כל מה שאנחנו יכולים כדי לדחוף ולהביא את אדם ושחקנים נוספים למקסימום. GO GO NOM.plato !!! בהצלחה ! SECTORIX.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איזה משחק ענק כל שלב ושלב מיוחד וכיף לשיחוק גרפיקה ופיזיקת משחק מדהימות ומנוע קל יחסית וזה שהמשחק קצר עושה אותו עוד יותר טוב כי הוא קצר ואיכותי כל שלב מתוכנן מעולה.. אהבתי תשלב בונוס בסוף במטוס שחושבים שזה נגמר
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
Hello everyone, I made trades for a long time and never fell for scam. Yesterday, a friend of mine was in my house and made a trade from my steam with someone scam him and took all the skins and knives on my inventory total of 423$. I hate to ask this because I know it's rude and wrong but it's my only hope to get somthing back. I'm going to be happy if you guys give me a small donation, something you dont need or even if you have a surplus of skins. You can write inappropriate comments and that's fine, I understand that, but it's my only hope to start somehow even if i'm humiliating myself. Thank you guys for reading this text, have a great day. My trade link: ht…
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
כותרים עדכניים נהדרים משילים מעצמם את הגנות הקבצים ומצטרפים לחנות המקוונת הפופולרית - שמציינת את המהלך עם מחירי מבצע, כמובן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94-saints-row-darksiders-%d7%95-metro-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%91-gog-com/
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
לאחר שהרמה הקשה ביותר ב NBA LIVE 2005 אינה פקטור, אני מחפש יריבים אנושיים.... אשמח לקבל הודעה לפרטי.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
הי חברים! נראה לי שתהנו מהסרטון החדש שהכנתי. אחרי ה-286 מהפעם הקודמת, נראה לי שאתם נהנים מקצת חומרה רטרו!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ההודעה הזאת עולה לי במשחקים (לא כבדים כמו HL2 או DOOM 3 או רידיק) במשחקים ישנים כמו CS 1.6 או New World Order ששיחקתי ב- FAR CRY וב-HL2 לא עלו שום הודעות מישהו יודע מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדי להבין את העלילה של NWN2 אני צריך לשחק ב NWN1. כי יש לי את 2 אבל ב 1 אף פעם לא שיחקתי... ואני רוצה להתחיל לשחק
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי פרו 2012 על המחשב , ברגע שאני מעלה את המשחק הוא עולה מסך שחור עם כדור כחול מסתובב ונתקע , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה צריך לעשות, בכדי שאני אראה את הפינג של השרתים באתר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי שלב 2 וסיימתי את כל המשימות מה הלאה איך אני מיתקדם??? תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בן דוד שלי משחק במשחק והוא מחפש טריינרים וצ'יטים..יש למישהו מקור להורדה? תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני וכמה חברים שלי רוצים לשחק את זה אבל לא יודעים איך. כאשר אנחנו נכנסים לנטוורק יש לנו שם 4 אפשרויות: 1.Internet TCP/IP Connection For Direct Play 2. IPX Connection for direct play 3. modem connection for direct play 4. serial connection for direct play אנחנו הורדנו את המשחק חוקית מהאתר של רוקסטאר קלסיקס. מישהו יכול לעזור לי אולי, ולהגיד מה אנחנו צריכים לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
היי אנשים, פעם כל כך אהבתי את המשחק הזה,אני זוכר שהייתי משחק מול חברים דרך המסנג'ר- משחק מגניב לגמרי, היה גם אפשרות לשחק דרך ה ZONE אני לא בטוח שבכלל מישהו משחק שם,היה מעצבן אותי אז לראות את כל החבר'ה שהשתמשו בצ'יטים במשחקי און ליין. בכל אופן משחק מגניב לגמרי . הייתי רוצה לשאול כמה שאלות ברשותכם: אני לא מצליח להתקין אותו על WINDOWS XP MEDIA CENETER 2005 האם אתם מכירים פתרון לכך?2 אם יש איזה משחק מטוסים דומה היום?(רק גרפיקה טובה)שאתם יכולים להמליץ עליו?אני לא מתכוון לסימוטלטור משעמם שאתה מטיס 6 שעות מטוס אלא יותר לקרבות משימות הצלה וכ'.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-