משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
קליפ גיימפליי שמראה איך פישר נימלט מהכלא . http://youtube.com/watch?v=cmyBk0rVAUw
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מפעם לפעם אנו עדים לביקורות כמעט הפוכות מצד מבקרים באתרים נחשבים, לא אחת, משחק שקיבל ציון נמוך משמעותית דווקא התחבב עלינו ולהיפך. מי לדעתכם האתר שהכי קולע לטעמכם או שנחשב בעיניכם להכי מקצועי ונטול חשדות...? אם בא לכם לדון בנושא זה- בכבוד! ואם כבר דיון, כמה מכם חושבים באמת שאתרים מקבלים כסף בשביל לפרסם ביקורת חיובית? ;D יש לכם 3 אופציות לבחירה ולפני שאתם בוחרים באופן מיידי, אולי תכנסו רגע לאתר שאתם אוהבים ותבחנו עד כמה הוא קרוב בציונים שלו למשחקים האחרונים ששיחקתם בהם.בכל מקרה, נתתי אפשרות לשינויים. אם שכחתי אתר חשוב, נא לעדכן. את הרשימה המלאה של האתרים תמצאו כאן: http://www.gamerankings.com/sites/index.html?sort=5
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. איך אני שם טראקים של MP3 ומפעיל אותם בSimcity 4? תודה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הכל עובד טוב ורגיל אבל כשאני מנסה להכנס לאפשרות של advanced כדי לבחור רזולוציה ואיכות משחק הוא פשוט אומר לי שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ויוצא לי מהמשחק... למישהו יש בעיה כזאת גם? או פתרון? אני כרגע משתמש ב GF2 לאחר שהקודם נשרף...שווה בכלל לקנות כרטיס מסך חדש או שתהיה לי את אותה בעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל המשחק ממש טוב.... ורציתי לשאול עם מקבלים נשקים חדשים בהמשך המשחק כי אני עדיין עם אותם נשקים.???? ומישהו יודע איך משתמשים במולטיפלייר ???
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הכירו את המיזם שרוצה להביא את העולם של Red Dead Redemption אל תוך העולם של GTA V לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי מנוי ל- origin access, אם אני מבטל את המנוי המשחקים נשארים לי בספרייה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
v1.2 טוב שהם נזכרו... עובד סבבה, סתם חשבתי אולי זה מעניין מישהו...
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
התנופה שבמאבק בטכנולוגיות הגנות הקבצים ממשיך, כשגם משחק הכדורגל הפופולרי של EA Games מופץ לפתע ברחבי הרשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אנשים יצאה סימס 2??? עם כן בבקשה לחג תביאו לי קישורים להורדה שעובדים בבקשה למי שיצליח להשיג SIMS 2 וחג שמח וכשר לכל היהודים הטובים
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי את הדמו החדש שהורדתי מVGAMES ופתאום אחרי שאני פותח את הEXE שבעצם מחלץ את עצמו ,כשהוא מגיע לסוף החילוץ המחשב פשוט קורס!! וזה קורה כל פעם שאני עושה את זה! עשיתי גם בדיקת ווירוסים ואין וירוס בפנים!! מה לעשות??!
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ככל שאני מתקדם אני שומר ושומר ואז אני יוצא מהמשחק וכשאני חוזר לשחק אני מתחיל מהעיר האחרונה שאליה הגעתי ולא מהמקום שבו שמרתי לאחרונה זה אמור להיות ככה?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
זה פשוט מגוחך כל מה שהיריב צריך לעשות זה להיתקע בי והוא משיג תכדור אין סיכוי להגיע למצב הבקעה ככה איך אני עושה שיהיה יותר קשה להשיג את הכדור? כמו שבנבא אפשר לשנות את הקושי של כל דבר אני פשוט לא מוצא את זה בפיפא תודה נ.ב המשחק הזה מגוחך
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הורדתי תמישחק ואין אפשרות לשחק נגד בוטים זה רק אני שלא מצאתי?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שיחקתי פעם (1994-1997 - משהו כזה) במשחק (2D) שזה היה בג'ונגל (והבן אדם יכל לרוץ מימין לשמאל רק) והיה עובר דברים ואנשים, היה איזה מקום שהייתי במקום גבוה יותר והיה מישהו למטה אז זרקתי אבן קדימה והוא הלך לאבן ואז הייתי בא אליו מאחורה והורג אותו, היה שם כמה נשקים שהיה אפשר להחליף בינהם ואני זוכר שלמשחק הזה היה אייקון (על הדסקטופ) של עין כזאת, אם אני לא טועה חום ירוק כזה, מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישהו יודע אם העידכון 1.2 שוחרר לרשת לPC ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על Remake/Reboot של הספינאוף האסייתי של Duke Nukem 3D שיצא שנה אחריו והיה ידוע בהומור הגס שלו לא פחות מהמשחקיות. גיבור המשחק היה הנינג'ה "לו וואנג" שנודע בזכות שורות המחץ שלו לא פחות מדיוק עצמו. מפתחי המשחק הם החברה החדשה Flying Wild Hog שפיתחה את Hard Reset המצויין. המשחק צפוי לצאת לקראת סוף הסתיו השנה (נוצר פה רצף של FPS קלאסיים שחוזרים יחד עם Rise of The Triad ו - Wolfenstein החדש). אתר המשחק - http://shadowwarrior.com/ כתבות: http://www.ign.com/articles/2013/05/22/cult-classic-shooter-shadow-warrior-returns-for-pc-next-gen http://www.joystiq.com/2013/05/20/reinventing-shadow-warrior-for-the-modern-era/ http://www.gamesradar.com/shadow-warrior-news-release…
-
- 31 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
בסגנון בטרפילד2 וכו, לילד בן 14, מחשב ברמה בינונית (מעבד AMD 3800*2 2.2 Mhz, כרטיס מסך GEFORCE 7600, זיכרון 1GB) תודה
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היום נפתחת קהילת הקול אוף דיוטי של HwZone.co.il, קהילה מאוחדת וחזקה שתקדם את הקהילה לכיוון חדש, כיוון תחרותי וטוב. המטרה שלנו, היא לא רק לקדם את השחקנים הוותיקים, אלא לקדם גם את השחקנים החדשים, לכן נכתב כבר מדריך פשוט לשחקנים אשר רוצים להכנס לקהילת הקוד הישראלית. המדריך השלם לשחקן המתחיל כתובת הטימספיק החדשה שלנו: 212.199.164.135:9910 אנו מבטיחים כי בקהילתנו תקבלו את ההנאה המרבית אשר ניתן לקבל מהמשחק בלאק אופס 2, עם תמיכה צמודה של מנהלים, מטרה ברורה של קידום הקהילה הישראלים למעלה, ללא שטויות מיותרות. אנחנו מודעים לכך שישנן קהילות אחרות כיום, אך הפיצול איננו נכון, ולכן אנו מציעים לכם בית חם פה בHwZone, אנו עומדים לקבל את כולם בברכה. דבר נוסף שארצה להוסיף הוא, שחשוב…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זהו, נמאס. קניתי מחשב ב-6,000 והוא עומד כמעט ללא שימוש. החלטתי לרכוש את המשחק הטוב ביותר מכל ז'אנר שאני אוהב. להלן הרשימה: פעולה: Bioshock - Limited Edition (בפריק) תפקידים: Neverwinter Nights 2 - מישהו יכול להמליץ על משחק תפקידים יותר טוב? אסטרטגיה: Command & Conquer 3: Tiberium Wars יש המלצות/הערות?
-
- 41 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק ב PC CDROM , ראבאק חחח 5 דיסקים אוף, בקיצור יש לי שני כוננים ובשניהם ההתקנה בקושי זזה, זה קורא קורא ואז מפסיק לאיזה 10 שניות, מה זה הדבר הזה בע, כל דיסק אחר קורא מצויין. זה כל הדיסקים קורא לאט.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כותרת ^^ אני יתחיל : אלה הם 3 המועדפים עלי , ומה שלכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
howdy אני מחפש כבר זמן רב משחקי RPG בסגנון 1-2 Fallout, וכשאני מתכוון בסגנון אני אומר בלי קסמים, חרבות ואבירים וכל הבולשיט הזה, אלא משהו בסגנון עתידני, אולי אפוקליפטי - כמו Fallout. עדיף שהשליטה תהיה בשחקן אחד ולא בקבוצה (כמו Fallout:Tactics ו - Jagged Alliance).
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
היי חברים - מישהו מכיר במקרה משחק אסטרטגיה ריאליסטי (עם כלי מלחמה מתאימים לתקופה וכו'...) מלבד C&C Generals? יעזור לי המון תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-