עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לידתה מחדש של סדרת משחקי התפקידים מבית BioWare נראית מבטיחה ומרשימה יותר מאי פעם בעבר בקדימון חדש לכתבה

2. Started by OvOnoob,

שלום חברים. כידוע לחלקכם צאתו של הכותר המצופה RE7 ממשמש ובא, ואני נמצא בהתלבטות ממש גדולה האם לקנות או לא. גילוי נאות, אני חסיד מושבע של כל הfranchise הזה, החל מהמשחקים הישנים ביותר ועד לחדשים ביותר (אפילו סלחתי על re6), כולל הסרטים האמתיים וסרטי האנימציה. אני חושב שסיימתי את re4 ו5 משהו כמו 10 פעמים כל אחד במשך השנים (אל תשפטו אותי חחח) אבל... נראה שre7 יהיה פשוט שונה מדי. אני באמת מרגיש שזה מתחיל לאבד כל קשר למשחקים שכל כך למדתי לאהוב first person? באמת? ובלי coop?. מה אתם חושבים? לקנות או לא? ( כסף לא כזה בעיה כרגע, אבל זה לא אומר שאני אוהב לזרוק סתם) לגב האם ל pc/ps4 זה כבר דיון אחר (עם ר…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Galit17,

כשאני מפעילה את Startup זה מה שרשום לי: תמונה א. תמונה ב היא התמונה ששם נמצאים הקבצים של redists ניסיתי להפעילם אבל הוא לא נותן לי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קודם כול מישחק גדול ממליץ לכול מי שאהב אתDungeon Siege 1. ממ אז ככה אני בתחילת המישחק והזאת שמנהלת תכלא אמרה לי למצוא SHRINE ולישתות ממנו כי אני חולה,אה ולהביא את המיים חזרה. מצאתי תמקום אבל צריך ליראות בזה עם חץ וקשת ירית וזה אומר שאני חלש מידי, איזה סקילים אני אמור לשפר??

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by cold fire,

אז ככה יש לי נייד של DELL עם כרטיס מסך X1400 עכשיו סיימתי far cry שחקתי בו על 1280X800 על medium , המשחק ממש יפה רציתי לשאול איזה עוד משחקים דומים יש ושירוצו על הנייד שלי בלי בעיות?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. אקספי: 500עונה:2נקודות לרמה:לוחם, קוסם, אלף, סמונר, רייג : 5 נק' לרמהלאחר משימה של מרלון 6 נק'.אמגי, לורד : 7 נק' לרמהמקסימום סטטים: 32767 רמה מקסימלית: 400אחוזי שילוב: 75%Blood castle Chaos castle Devil squear Castle siege Illusion Templeשרתינו מאוחסן ומוגן היטב!אנטי אק חזק שניבנה במיוחד לשרתינו בשביל לתת לכם את הכי איכות!בעלים : Aviel מתכנת : Dor Cohen עוזר בעלים: Amos מנהל ג'יאמים: Ranמנהל משחק: Yukiפקח משחק: Eyal בהצלחה לכולם

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by מאפיונר,

אני ב83 אחוז ואין לי שום מרוץ עשיתי את כולם כול המרוצים מקום ראשון וכול הטרמפיסטים פרפקט ואין לי שום דבר לעשות מה עושים?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  8. אני מחפש משחק של מטוסי או מסוקי קרב....שיהיה משחק טוב וגרפיקה מעולה....תודה

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by RDS,

שמעו, פשוט משעמם לי (המחשב שלי בתיקון... אני עם הלפטופ שלא מריץ פיפא), ככה שדי משעמם... אז אם זה נושא מטומטם כל כך עד כדי נעילה, אל תעזרו את עצמכם... אה וד"א יש סקר למעלה..

10. בע''ה, שלום חבר'ה, האם יש דרך לדעת איך יעבוד משחק על מערכת מחשב מסוימת מלבד דרישות מערכת של המשחק? מדובר במשחק FALCON 4 AF ובמשחק FALCON OF המשחק הנ''ל כוללים תוספות ופאצ'ים למשחק FALCON 4 המקורי. אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1680X1050 ובמפרט הבא: 1. intel i3 550 2. GIGABYTE H55M-D2H 3.DDR3 1333Mhz 2GB Kingston כרטיס המסך הוא המובנה של המעבד. אז......איך יעבוד המשחק? תודה וחג פורים שמח ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. היי חברה אני מחפש אתר שיש אפשרות להוריד ממנו צ'טים או טריינרים לאנריל טורנמנט 2003 . חיפשתי אך לא מצאתי ולכן יגעתי ------------ אשמח לכל גלגל הצלה שתזרקו לי

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  12. Started by Gotze,

חברים כוכב ראשון כבוד אני מתרגשת תפרגנו קצת WOW OMG וכמובן ממטוזה ADV

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by tsur1,

שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajCZ0qX1S6Pk9BYenoQ40pJ76g9_suVeVROrD-9LIM8/viewform

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by ISB,

שלום לכולם, ושבוע טוב. באשכול זה רציתי להציג את שרת דיסקורד חדש, יפה, מושקע שתוכלו לעשות בו כל מיני דברים שאפרט עליהם בהמשך. אז קודם כל, קצת רקע על מה יש בשרת. חדרי השרת זה בעצם כל החדרים השונים שיש בשרת והסבר קטן עליהם. יש אותו עותק כזה בשרת שתוכלו להתבונן בצורה יותר נעימה וברורה. השרת בעצם מיועד כך שהמשתמשים שאוהבים לגלוש ב"Discord" תהיינה להם את האפשרות לדבר על המשחק פורטנייט עם אנשים שונים. האתר כולל מידע על המשחק כמו משימות שבועיות, עדכונים וחדשות פורטנייט שתפרסם בעדכניות את החנות של המשחק. כמו כן, אפשר גם לבדוק את הסטטיסטיקה שלך וחבריך במשחק בעזרת פקודה קלה ופשוטה [הסברים נוספים בשרת]. תוכלו…

• 0 תגובות
    • 7.9k צפיות
  15. Started by Swed,

על המשחק : S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky הוא משחק מקדים לSTALKER המקורי. כלומר האירועים שקורים בClear Sky קודמים לו. אתר הבית של המשחק http://cs.stalker-game.com/en/ פיתוח - GSC Game World הפצה - Deep Silver ז'אנר - פעולה, תפקידים תאריך יציאה 15.9.08 תיאור מפורט : המשחקיות עצמה עדיין דומה. נשחק שכיר חרב שעובד עבור חברה שמנסה להשיג חפצי ערך מהאיזור הנגוע. כמובן, יש גם שכירי חרב אחרים שמנסים לעשות את אותו הדבר ובו זמנית גם מגוון יצורים מעוררי חלחלה שגדלו באיזור הנגוע שלא אוהבים את הפולשים החדשים. כל המשחק קורה בגוף ראשון, כמו הקודם, והאקשן שומר על הקצב הגבוה. נקודת הבדל קטנה אך בעלת משקל היא העובדה שאותם חפצי ערך כבר עדיין לא נראים לעין (בעוד שנה, כן..) לכן כדי למצוא ול…

• 235 תגובות
    • 32.2k צפיות
  16. Started by alex15,

ה WARROCK עובדת על ויסטה או שלא ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by אור4578,

היי, אני מחפש מתכנת של שרתי מיינקראפט שיוכל לעזור לי עם השרת שלי. השרת הזה פעיל 24/7 כי אני משלם עליו כסף, יש אתר כמעט מוכן של מידע על השרת וגם אינסטגרם ואיימיל לתמיכה טכנית. בנוסף יש גם שרת דיסקורד, הדבר היחיד שחסר זה מישהו שיוכל לעזור לי להכין את השרת, מישהו שהוא מתכנת שרתי מיינקראפט ומבין המון בהם. אני מחפש כבר כמה שבועות מישהו שיוכל לעזור לי ולצערי לא מוצא. תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Iron Man,

אני מחפש בכמה אתרים את העידכון של HL מגירסה 1109 ל1110 ואני לא מוצא או שההרודה נדפקת או שמשהו אחר קורה. בבקשה תביאו לי לינק לעידכון. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DS,

אני יכול להציע הצעה? שנעשה שרת ישראלי למשחק COD 2 בבקשה,דני

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by ssll8,

Tov az kaha 99% she ani kone CoD4 dereh steam. ha beya sheli im steam she yesh li mehirut mafna pahot me 10 kb/s ani mefahed liknot et cod4 ve lehakot shavua ad she hu yered :'( :-\ az kitser yesh lemishu pitaron la beya Yesh li router ba bait D-Link DI-524 ulay ze ha beya huts mize lo yodea ??? toda le kol ha ozrim tmuna lehamhashat mehirut http://img529.imageshack.us/img529/8599/mafaneu1.jpg

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. אחרי שסיימתי את הקמפיין ב3 וב4 החלטתי לרכוש גרסה מקורית ולשחק במולטי ב4 מחפש טיפים לשחקן מתחיל- סוגי המשחק, איפה הכי כדאי לצבור ניסיון בהתחלה, שימוש בנשקים ועוד...

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  22. Started by intel suck,

עברתי כבר את שלושת הבוסים הראשונים אני שולט בשלושת האזורים ובחלק מהאזור הרביעי ועדיין לא נפתחו לי מלא מכוניות המכונית הכי יקרה שיש לי בינתיים זה השברולט קורבט איך אני פותח את שאר המכוניות?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. Started by Spiderpaz,

אחי הקטן משחק בזומבי מוד שמה ומתי שהוא שם ליזרים יש לאגים אחושרמוטה... (ואני לא מFXP!)

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by Maor_T,

אהלן ..אני רוצה להבין משהו לגבי המשחק הזה כי רק עכשיו נזכרתי לשחק בו יש מלא גרסאות למשחק ויש משהו כזה שצריך לקנות אקאונט או משהו אני ממש לא מבין בזה אני רוצה רק להשיג את המשחק בהורדה חינמית אם אפשר ומה שאני רוצה זה רק לשחק בין 2 מחשבים בבית שלי בלי להכנס לשרתים אחרים... אז אני צריך בכל זאת לקנות אקאונט ?? או שזה רק למי שרוצה להכנס לשרתים אז הוא צריך אקאונט או סידי קי או מה שזה לא יהיה? אם מישהו יוכל לעזור לי באיסיקיו אני אשמח מאוד...(כי פה קצת מוגבלים בדיבור..) 106502544 תודה מראש..

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. המשחק קצת יקר אבל שווה http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/videogames/B000065SQJ/qid=1027877340/br=2-4/ref=br_ts_th_4/103-8194081-2944653

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.