עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קצת אחרי קונסולות ה-PS3 וה-PS4, בקונאמי מביאים את הגירסה הקלה והחינמית לגמרי של המשחק הפופולרי שלהם למחשבים האישיים אוהבים כדורגל אבל עדיין לא רכשתם את Pro Evolution Soccer 2016, מסיבה זו או אחרת? יתכן שעכשיו כבר לא תצטרכו לבזבז עליו כסף כלל – משום שהוא זמין ב-Steam בגירסה נוספת וחינמית לגמרי. במפתחת ומפיצה קונאמי השיקו רשמית בפלטפורמת ה-Steam את Pro Evolution Soccer 2016 myClub, שמהווה גירסה 'קלה' למשחק הכדורגל הפופולרי עם גישה למצב משחקי ידידות (מקוון ולא מקוון) עם שבעה מועדונים ונבחרות בולטים שמהם ניתן לבחור, מצב האימון של המשחק שיסייע לשחקנים מתחילים להתחזק ולהשתפר – ובעיקר מצב ה-myClub הנרחב של הכותר, שדומה ל-FIFA Ultimate Team של המתחרה ומאפשר לשחקנים לבחו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by g@s,

אם אתם רוצים קלאן טוב אז שלחו הודעה או תוסיפו אותי H20}humotel

3. הוא נקנה שבוע שעבר, וכבר הספקתי לסיים אותו. הוא ממש קצר. אז עכשיו - סתם בשביל הכיף, אני רוצה לנסות צ'יטים. אז כמובן שצריך לפתוח את חלון הקונסול (~), אבל אני לא מצליח. באתרים ברשת אומרים שצריך להתחיל את המשחק עם -Developer, ואין לי מושג למה הם מתכוונים. אנא עזרו לי!

4. Started by DarkTesticle,

שלום, הורדתי את המשחק, הורדתי את כל הפאטצ'ים הקיימים מגרסא 1.5 עד 1.8.26 ושום דבר פשוט לא פועל (אני יודע שמתקינים פאטצ' לפני קראק) כל אחד שאני מנסה עולה השגיאה "This update is not compatible with your installed version" הדבר היחיד שפועל הוא העידכון מהמשחק עצמו, שמעדכן את המשחק לגרסא 1.8.1.21 אבל על גרסא זו ניסיתי את כל הקראקים הקיימים וכשאני לוחץ על איקון המשחק שום דבר אינו קורה לא משנה באיזה קראק מדובר. ניסיתי אפילו להתקין את גרסאת ה"פלוס" של המשחק אבל גם לזה שום קראק לא פועל. עיזרו לי בבקשה. (הדבר היחיד שכן פועל זה הקראק לגרסא המקורית של המשחק, בלי שום פאטצ', אבל יש קטע במשחק בו חייבים פאטצ' תיקון ולכן אני צריך אותו)

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  5. Started by alergic,

אני רוצה לקנות שרת CS פרוץ לחודש על איזה חברה אתם ממליצים?

6. Started by bbarakt,

*כותרת* מי יכול לתת לי קישורים לטופ 10 של שני האתרים? אני מתכוון לשנת 2007. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  7. Started by asi2k1,

מישהו פה יודע איפה יש להוריד ספיידרמן החדש זה דחוף שמעתישזה משחק ממש פצצה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

מישהו יכול אולי להביא לי אתר שממנו אפשר להוריד את השירים (Theme Songs) של סדרת המשחקים מונקי איילנד (1, 2, 3 ו 4) ? ???

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  9. הורדתי את הדמו של המשחק והפעלתי אותו על 1280X1024 שזה הכי הרבה למסך שלי ועל X6 AA שזה המרבי ביותר . בהגדרות גראפיקה המתקדמות שמתי חלק על בינוני וחלק על גבוה HIGH . המשחק רץ לי ברמה שלא האמנתי על כמעט 20 FPS והוא זז חלק . אני עם כרטיס מסך X1650PRO . כנראה שהשמועות שצריך כרטיסי גראפיקה טובים (8800GTS ומעלה ) זה שטויות.

10. Started by mMmSaK,

שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע לאחת המשימות במשחק הסבר על המשימה: אומרים לך לשים C4 על משאית תדלוק ואז לעלות למגדל מים גבוה ולחכות לשיירה שמגיעה מישהו יודע מה צריך לעשות במגדל מים שהשיירה כבר מגיעה? זה כל הזמן עושה לי משימה נכשלה וזה מוזר מצד אחד אומרים לי לא לתקוף ושיש משימה נכשלה אומרים לי מתחת לתקוף את השיירה לפני שעושים עלייה מארב

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  11. אהלן, (מדובר בGears of War ולא בGod of War) ראיתי איזה בוט שמחזיק 2 רובים, איך זה? ויש שלב מסויים שראיתי שכולם עושים טלפורט ממקום אחד לאחר, לא מקומות ספציפיים - פשוט עושים טלפורט. איך עושים? והאם יש טריקים מסויימים במשחק, יש לאסוף כל מיני שטויות, מאמין שזה בעיקר תחמושת אבל אין פה איזה תוספות לנשקים? כמו שאמרתי, כל מיני טריקים שאני פשוט לא יודע שאפשר לעשות. תודה רבה! עריכה: הסתדרתי עם הטלפורט היו לי גם 2 רובים למרות שאני לא בטוח איך עשיתי את זה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. Started by ezx,

ניכנסתי למישחק ואני לא יכול לשים יותר מ 800 600 זה פשוט לא נותן לי יותר מזה מישהו ניתקל בזה יודע למה? אני מישתמש בדריבר 71.25 6800 של לידטק מסך mag 17 786 pfs אויי בבקשה שיהיה פה מישהו שיודע למה זה כולי באסה על המישחק הזה תודה לכול העונים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. Started by Slick Pulla,

שלום כשאני עושה LOAD GAME ומעלה משחק ששמרתי המשחק עולה במצב של GAME PAUSED. השאלה היא איך אני יוצא מהמצב הזה ומעביר למצב של משחק LIVE?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  14. Started by Sculpy,

שלום לכולם פונה כאן למי שמשחק ARK אני כבר מעל לכמעט שנה מנהל שרת ARK ישראלי השרת אופס ב8.4 (לא הולך להתאפס בשנה הקרובה) שיושב בישראל לשרת יש ביקורות טובות מזמין אותכם להצטרף להלן פרטים על השרת שם השרת: NESTA [PVP] 5x ALL https://www.facebook.com/NestaOnline/ דף הפייסבוק Diffculty: 5x Gathering 5x leveling 5x Taming Type: Full PVP no rules (most of the server is friendly) Daily active admins (Naseem, Sculpy) Teamspeak server: 216.72.36.123 password: lol2k Server Settings 5x Experience 5x Gather 5x Tame 1.0 Egg Laying Interval 10x Mating Interval 10x Baby Mature Speed 10x Egg Hatch Speed old schoo…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  15. Started by IlanF,

קבלתי מייל שבו רשום שהם מתכוונים לפתוח מחר את כל המפות. הבטא נסגרת ביום שלישי, אז תתחילו לשחק כמה שיותר. מי מתכוון לבוא לשחק? אני לא יכול לשחק, הבאתי את הסריאל שלי למישהו כאן ומחקתי את המשחק, אבל אני בטוח שאתם תהנו...

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  16. אני מחפש הרבה ולא מצאתי עדיין

17. פלטפורמת המציאות המדומה של סוני תכלול דיסק פיזי שמזכיר לנו נשכחות משנות התשעים העליזות לכתבה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. תאריך ספציפי לא חודש!!! תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. Started by xlSnaK,

אני מוריד מביטורנט עכשיו ת'משחק בגודל של 742 מגה. עכשיו צריך איכשהו להמיר את הקובץ למשהו שיעבוד ב ps2 פה יש אתר שמסביר אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להסביר בקצרה איך עושים שמה.. או שיש לו שיטה יותר פשוטה האתר: http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/18/275350 תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. Started by Black_Call,

יש פה כאלה שמשחקים דייזי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Thug Love,

אני ראיתי תמישחק למכירה באתר אמריקאי נראה לי אז הוא יצא המשחק או לא ואם לא אז מתי הוא יצא תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. אהלן חברים, קניתי מחשב חדש לפני איזה חודש וחצי. מחשב נחמד מאוד, GTA 4 עובד לי איכות גבוהה באופן טוב. הבעיה היא במשחק nfs undercover, הגעתי בערך לאמצע המשחק ולאחר שאני מסיים מירוץ מסוים המשחק יוצא לוינדוס אומר לי error report של חלונות ורשום שהוא לא הצליח לטעון איזה קובץ שדומה בשם ל pnkbster משו כזה. אני לא יכול להמשיך במשחק ככה כי זה יוצא כל פעם. בעיה נוספת היא ב moto gp 08 של קאפקום, איך שאני מתחיל את המשחק ולוחץ על start race או רוצה לטעון מירוץ כלשהו, המשחק יוצא לחלונות ורשום לי אפשרות של error report. איך אני מסדר את זה חבר'ה? תודה מראש ויום טוב

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  23. Started by nimni,

אני ממש לא אוהב לשאול שאלות כאלה אבל מה הבעיה של המשחק הזה ??? התקנתי אותו מהדיסקים (צרובים) וזה אחרי שחבר שלי התקין אצלו ואצלו זה עובד כמובן, בקיצור אצלי הוא לא מצליח להתקין ואומר שיש קטסטרופיק פיילר.... יש לי מחשב חזק 1.8 עם כרטיס מסך חדש של פורס. ניסיתי גם להעתיק את המשחק כולו להרד דיסק ואז להתקין מבפנים אבל אז יש פעם בעיה עם קובץ MS332.DLL שהוא לא נמצא. או שהיה גם בעיה שהוא ביקש להכניס דיסק למרות שהעתקתי את כל המשחק על המחשב. אין קובץ בין שאפשר להפעיל עם תוכנת DAEMON. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי פעם אחת בחיים לשחק סוף סוף במשחק הזה במחשב שלי אני יודה לו מאוד. תודה מראש, נימי

24. אני רוצה לחזור לשחק בקלאסיקה הזו, אבל הגרפיקה כבר התיישנה יותר מידי בשבילי. מישהו מכיר מודים לשיפור הגרפיקה (רזולוציה מודרנית, AA וכד)

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  25. Started by danield51,

צריך המלצה למשחק אסטרטגיה...מישהו יכול לתת לי משחק טוב?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.