עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by vourt,

בימים הקרובים שניהם באותו מחיר ומלבט מה יהיה משחק טוב יותר לאוהבי מרוצים ואקשין (אני והבן שלי בן 7:-)) מה אתם אומרים? Need for Speed Payback או Forza 7 ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Avi313,

אהלן חבר'ה, אני משתמש בכרטיס מסך Albatron 7600GT. לאחרונה אני משחק במשחק FEAR והגרפיקה דיי טובה חוץ מזה שהמשחק תקוע קצת. זז לאט מאוד ולא בתנועות שלמות, קיצר, תקוע. ואני לא יודע ממה נובעת הבעיה. חשבתי אולי דפקו אותי בכרטיס מסך, אבל חבר שלי אומר שבטח יש בעיה בהגדרות תלת המימד של הכרטיס, אבל אין לי מושג למה לשנות אותן. אני מריץ את המשחק על מערכת: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 965P-DS3 Corsair 1 GB (2x512) DDR2 533 ואלה הפרטים החשובים אני חושב... מה אתם אומרים?

3. Started by Art Tatum,

מדען מסתבך בניסוי מטורף. משהו משתבש. אתה מוצא עצמך זרוק בלי כלום בעולם חדש. חייב לשרוד. הלילה מגיע ואיתו החושך והמפלצות, חייב להיות מוכן. הרעב מאיים. השפיות מידרדרת. העולם מלא סכנה. והחורף מעבר לסיבוב... אין הזדמנות שניה. המוות הוא סופי. שילוב של כמה רעיונות מז'אנרים שונים. fun fun fun

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי משהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לשחק בסרברים פרטים במשחק MUonline ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. למישהו זה קרה? הורדתי עוד גרסה של המשחק וגם שם זה עושה לי את זה

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by בלוסטון,

אני לא יודע מה יותר טובב... //// לא שיחקתי ב PES6

7. Started by SAOD,

בנסיון התקנת משחק. הודעת השגיאה מציינת כי יש צורך בהתקנה של DIRECTX מעל 0 או גבוה יותר. לאחר בדיקה ע"י הרצה של dxdiag ב-RUN מצויין כי יש DIRECTX 9.C ואין שגיאות. גם לאחר התקנה מחודשת של DIRECTX, לא עזר... מישהו נתקל בבעיה זו? אגב המשחק הוא NFS C...

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  8. חשבתי שהיום הזה לעולם לא יגיע. Supreme Commander, משחק המתוכנן ע"י כריס טיילור, שעבד בזמנו ב-Cavedog Entertainment, בית היוצר של משחק האסטרטגיה המעולה Total Anninhiltion, מיועד להיות היורש הרוחני של אותו משחק מהפכני. נקווה שיצא בקרוב. ל-Q&A ועוד תמונות - קישור

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by mosh18,

אפשר לדעת איך פותחים שמה חשבון למה אני לא הבנתי

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  10. כמו שניתן לראות, לאחר שנים של הבטחות סוף סוף הוכנסו שיפורים רציניים, מנוע חדש (תלוי למי אתם מאמינים) אבל לאחר שפורסמו דרישות המערכת, צפה בי תחושת נוסטלגיה מתקופת טרום BO2 שבהם גם שמענו על "שיפורים רציניים" במנוע האם באמת ישנו שינוי או עוד פעם ספין שיווקי, אין שינוי. עוד פעם..... לא הספיקו רק הדרישות גם אחרי סרטוני GAMEPLAY זה נראה כמעט אותו דבר בטוח לא כמו המתחרים. כולם מרגישים שאבד משהו מאז MW2 הכול נראה אותו דבר עוד לא נדבר על המשחקיות, אבל כל שנה שמענו שיש שיפורים, משהו קרה למשחק, נהיינו כמו הזומבים של אפל מקבלים כל זבל שמביאים לנו. לצערי אם ימשיך כך בעוד זמן קצר COD לא יהיה יותר משמעותי בקרב האנשים מטטריס. עולם המשחקים מתקדם אבל CALL OF DUTY נשאר מאחור מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by amit_Sal1,

התקנתי את המשחק הפעלתי אותו נסעתי קצת ואז כשהגעתי למסלול הראשון הוא נתקע במסך כזה סינגל פלייר ומולטי פלייר (המשחק לא ממש תקוע פשוט המסלול לא עובד)

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by hrsi88,

כי אנחנו מגניבים: http://he.twitch.tv/hrsi88

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by Interl-Conore,

תודה.. יש למישהו?

14. Started by vinipyx,

אני מנסה להיתחבר לשרתים ואני מקבל BAN הוספתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Black Mesa, היצירה המרשימה שהעניקה לאחד ממשחקי הפעולה החשובים בהיסטוריה מראה ותחושה מודרניים אך נותרה ללא נקודת סיום במשך שנים - מעניקה לנו תאריך השקה לשלבים החברים לכתבה

16. Started by theone123,

שלום לכלום אני רוצה לצרוב משחק ל XBOX שהורדתי מ OVERNET הקובץ הוא ב ISO. ניסיתי לצרוב דרך NERO ב IMAGE אבל ללא הצלחה הXBOX לא מזהה לי את המשחק (רושם לי שאיננו מזהה את הדיסק) אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בנושא זה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ובכן בשלשוה ימיןם האחרונים שיחקתי ב Project Eden וב Return to Castle Wolfstein... אני חייב לומר שאני מאוכזב! כן, שמעתם נכון, מאוכזב. למה, אתם שואלים? אני אומר לכם למה. דוגמא ראשונה: אני משחק לי ב PROJECT EDEN... בין המשחקים היותר טובים ששיחקתי בזמן האחרון... אפשר לקרוא לזה הקווסט של הדור החדש... הוא לא ממש קווסט אבל זה המשחק הראשון שבו הייתי באמת צריך לחשוב (וגם ממש נהנתי לעשות את זה)... העלילה מעניינת ביותר, הדיאלוגים מענינים (למרות שהקרטר, הכושי (צבעוני) במשחק נשמע כמו איזה דרומי מטומטם), המוזיקה מגניבה, ואפילו צורת הלחימה הקצת מתסכלת הייתה מהנה במבט לאחור... אבל מה? הסוף! המפתחים לא יודעים לסיים משחק! יש להם עלילה מנצחת ואלמטנים נהדרים, ומשחק חשיבתי ומרתק... אבל הם מ…

• 25 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by יוסי המפלינג,

שלום הורדתי MOD מפה של מריו לETS2 הוא עובד לי אבל עד שהוא מתחיל את המשחק ואחרי זה כשאני עושה LOAD GAME לוקח לו מלא מלא זמן להפעיל. יש לי 8 GB זיכרון יעזור אם אני יוסיף עוד 4 GB או שזה לא קשור לזיכרון בתודה מראש לעוזרים יוסי

19. אני צריך אתר טוב שבודק אם המשחקים יפעלו אצלי במחשב. עד עכשיו נתנו לי שתיים ושניהם לא היו טובים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bilbo,

אני קצת לא מעודכן .. אפשר לקבל רשימה של משחקי DX10 ?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by shdrthki1,

עכשיו שסיימתי את קריסיס 2 המחשב הפך ליהות קצת משעמם, וחשבתי לנסות לעבור קטגוריה לאסטרטגיה . אני מחפש משחק בסגנון של AGE OF EMPIRE , שיחקתי קצת ב NAPOLEON TOTAL WAR ולא ממש אהבתי , אז יש לכם המלצה למשחק שיזכיר יותר של AOE ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by EdenC,

שלום, יש לי ג'ויסטיק ומקלדת. אני רוצה לעשות משחק שחקן נגד שחקן בCARBON. חיפשתי שם באפשרויות ולא מצאתי,מישהו יודע? תודה רבה, עדן

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

אני מחכה כבר שנה למשחק הזה,הוא היה צריך לצאת בחודש הזה,אבל עכשיו הוא נדחה לעוד שנה ל PC :'( :'( :'( :'( :'( :'( תראו פה ותגידו לי אם זה באמת נכון :-[ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=35241

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by musari,

אמור היה לצאת מישחק בשם S.T.A.K.L.E.R או משו בסיגנון פשוט ברח לי השם השמועות אמרו על מנוע גרפי מדהים...מישו יודע משו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Kobi Harosh,

שלום לכולם וחג שמח . אפתח בהסברה קצרה למה אני מתכוון , ואשמח לתגובות עיניינות בלבד מי שיש לו TRASH TALK שישמור לעצמו . Clan\Team Captian - הוא הלידר של הקלאן בכל טורניר/קאפ אחד המנהלים יפנה אליו והוא יחליט מה קורה . Clan\Team Captian יסומן באייקון ייחודי שהוא רק לו . המטרה היא לא שקלאנים יריבו עכשיו על מי לידר או קפטן , אלא יהיו בוגרים ויחליטו מי הקפטן שלהם . אשמח לתגובות ולשמוע מה דעתכם בנושא לפני שמוציאים לפועל את הדבר אם בכלל יש ביקוש לזה . תודה .

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.