עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by approx,

אפשר לשחק ברשת ? יש לי מישחק מקורי יש סרברים ישראלים ? מישהו יכול להביא לי סרברים טובים

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  2. נגמרה הציפיה! ההמשך למשחק Guild Wars 1 קיבל תאריך יציאה רשמי: https://www.guildwars2.com/en/ תאריך השקה - 28.8.2012, יום שלישי משעה 10:00 (25.8.2012, יום שבת משעה 10:00 לרוכשים בקניה מוקדמת) על המשחק: המשחק הוא Massively multiplayer online role-playing game או בקיצור MMORPG. זהו משחק תפקידים ברשת אותו משחקים עם המון אנשים נוספים (בדומה להרבה משחקי MMO שיצאו בשנים האחרונות). אבל עצרו - אל תחשבו שכבר שמעתם וראיתם הכל. המשחק הזה לא דומה לשום משחק MMO אחר שראיתם. 1. בגלל שאנחנו ישראלים, הדבר הראשון שארשום כאן הוא שאין תשלום חודשי. קנה ושחק. 2. העולם יושפע מהמעשים שלך. ז"א: אם תיכשל בלעזור לאנשים במשחק (אמיתיים או NPC), מקומות שלמים ישתנו על ידי האוייבים, …

• 116 תגובות
    • 35.7k צפיות
  3. Started by duk4u,

לאחרונה רכשתי כרטיס - G.F 6800GT ואיתו קיבלתי את המישחק הנ"ל. בקיצור עברתי את שלב האימונים ואנני יודע כיצד להמשיך. שאלתי היא, האם שלב האימונים בא כמקדים למישחק כמו בספלינטר סל. או זה שלב מקדים למישחק רשת. אשמח לקבל תגובות מכל אלה שיש להם נסיון במישחק המדובר

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. לאחרונה נתקלתי באחד המשחקים היותר ממכרים שניתקלתי בהם ברשת. המשחק מזכיר את המשחק של פוקימון שיצא לגיימבוי בזמנו, משחק באמת ממולץ לכולם. שמו: Mardek 2 http://flashworld.co.il/Games/Mardek_2.php אם מישהו זקוק לעזרה, רוצה להגיב, או כל דבר אחר נא לרשום פה!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by ruff stuff,

מישהו שיחק אולי ברוקי legends או ב fight night 2 ? הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם איך הם .

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by ido,

לדעתי גם 2004 ירוץ השאלה באיזה רזולוציה ובאיזה רמה של פירוט.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by ShahafH,

האם מה שיש לי כרגע מספיק בשביל להריץ את זה באיכות סבירה? אני כרגע לא על המחשב שלי אז אני אגיד לכם בכלליות intel pentium 4 3 ghz kingston 512 mb DRR X2 Geforce 7800 gs oc אם צריך עוד משהו תודיעו לי

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by Oranili,

האם נפילת FPS במקומות מסויימים זה נורמלי ?... יש מקומות שה FPS שלי יורד ל33.. ואז חוזר ישר ל66... זה בסדר? .

9. Started by IlanF,

Humble Indie Bundle חוזרת עם עוד חבילת משחקים מעולה במסגרת "שלם כמה שתרצה" https://www.humblebundle.com הפעם בחבילה: Rochard Shatter S.P.A.Z Torchlight Vessel ואם לשלם מעל הממוצע: Dustforce

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ניסיתי ב YAHOO וריק שם..??

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by nim901,

http://www.rockstargames.com/IV/

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. משחק האינדי האפלולי והנהדר של סטודיו Playdead זמין להתקנה חינמית בחנות המשחקים המקוונת, לרגל השקה של כותר חדש ומסקרן לא בכל יום משחקים שעולים כסף מוצעים בפלטפורמת ה-Steam ללא עלות בכלל, אז כשזה קורה – מומלץ בהחלט לעוט על ההזדמנות ולנצל אותה. זה בדיוק המצב כעת, כשמשחק ההרפתקאה והפלטפורמה האפל והמצמררLIMBO זמין בחינם, רק עד מחר. LIMBO הוא משחק קצר שמכניס אתכם אל נעליו של ילד קטן אשר מוצא את עצמו בעולם מסוכן ובלתי מוסבר, והוא נחשב לאחד מכותרי האינדי המובחרים ביותר שנוצרו בשנים האחרונות – במידה ועדיין לא התנסיתם בו, לוותר על ההזדמנות לעשות זאת בחינם כעת יהיה בגדר פשע גיימינג. להמשך: https://hwzone.co.il/נצלו-את-ההזדמנות-משחק-הפלטפורמה-הנהדר-l/

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  13. אני כבר על סף ההתיאשות, פשוט לא מצליח להפעיל את המשחק קרייסיס! שבגללו, אפשר להגיד, קניתי את המחשב. קניתי מחשב, עכבר, ומקלדת במיוחד בשביל להנות כמה שיותר מהמשחק ומה שקורה זה שאני יושב ומבזבז את כל הזמן הפנוי (שגם ככה אין) בלהילחם עם המחשב. בהתחלה עוד הייתי משחק בצורה סבירה עם ניתוקים כל 20-30 דקות שזה היה מתסכל, אבל לפחות היה אפשר לשחק. כרגע אני לא מצליח להפעיל את המשחק השמור בכלל. בזמן המחשק המחשב נתקע וכשאני נכנס ל - task manager אני רואה את השורה הבאה: - Crysis Dx10 - mar 11 2008 (19:40:48) -not responding לאחר חיפושים רבים וחפירות בכל מיני אתרים ברשת נתקלתי באנשים עם בעיה דומה אך ללא פתרון בשום מקום. התיאשתי מלנסות להפעיל את המשחק, ורציתי לעבור לשחק ב crysis wa…

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. המשחק מתוכנן ל-2007 ויציג משחק יחיד משופר לעומת שאר המשחקי הסדרה וזאת מבלי לזנוח את מצב המולטיפלייר: http://www.joystiq.com/2006/08/21/new-battlefield-console-game-in-the-works/

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלות בנוגע לבעיות למשחקים אם לא אז תעבירו לפורום המתאים. יש לי בעיה בהעלאת המשחק Pro evolution 2009 התקנתי אותו וניסיתי את כל הקראקים האפשריים ועדיין אני לא מצליח לעלות אותו כשאני בא לפתוח אותו הוא רושם לי The application failed to initialize properly (0xc0000005). click on OK to terminate to application מקווה לעזרה כי אני כבר משתגע.. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

היי, איך אני יכול להשיג את חבילת הפרימיום, אין לי ויזה בינלאומי (ואני לא יכול להוציא בגלל שאני חייל). אז איך בכל זאת אפשר להשיג? האם צריך בכלל ויזה בינלאומי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Shadowman,

יכול ליהיות מצב כזה שהוא לא עובד אצלי בגלל הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  18. יש לי HALF LIFE 2 ואיתו נמצא גם המשחק Counter Strike הצלחתי להיכנס רק ל-HL2 ולא ל-Counter Strike איך אפשר לשחק ב-CS לא ברשת רק נגד המחשב במצב בוטים או איך שלא קוראים לזה ומה יותר יפה וחדש Counter Strike Counter Strike Condition Zero Counter Strike Source אף פעם לא הצלחתי לשחק (ואני לא מדבר על משחק ברשת שצריך ת'סיסמה המקורית ואת הסטאם וכל השטויות האלה אני רוצה לשחק נגד המחשב מצב בוטים) במשך 3-4 שנים אני מנסה להתקין ולא מצליח שיחקתי פעמיים אצל חבר וזהו

• 14 תגובות
    • 6k צפיות
  19. ניסינו שאני יעשה הוסט והוא יתחבר אליי וגם להפף ורושם לנו פיילד תו קונקט! ואם חברים אחרים זה עובד.....ואאין לימ ושג מה עושים!

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. מבצע הקיץ הטרי של החנות המקוונת הפופולרית GOG מציע קונספט מעניין, כשכל רכישה באשר היא תזכה אתכם גם במשחק החלל Rebel Galaxy ללא עלות נוספת לכתבה

21. Started by elad76,

אוקיי. יש לי 2GB DC עדיין המשחק לא עובד טוב ניסיתי לשים AF16 בליAA 1024 עם SHDOWS והוא היה על 20 רוב הזמן... לפי מה שבדקתי כשאני מסמן שיפעיל SHDOWS הוא מפעיל לי גם SOFT SHDOWS, הSOFT לא מסומן אך הוא מופעל. איך אני יודע?אחרי שמתי SHDOWS היה על 20,שמתי SOFT וזה נשאר על 20.וגם לא היה שינוי בSHDOWS.הם עדיין נשארו אמיתים. מה לעשות??נמאס לי מהמשחק הזה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by pazer005,

טוב, לאחר שנוסה הרעיון של בניית ליגת בתים, הגעתי למסקנה שאני חושב שגם אתם מבינים שזה קצת בעייתי. ההגיון השיטה היא ליגת סולם. כלומר, יהיו כמה משתתפים שרוצים, יוכלו תמיד להצטרף משתמשים חדשים. כל אחד יהיה אחראי למשחקים שלו ויוכל לשחק 70 משחקים ביום או משחק אחד - כרצונו. הרשמה כל אחד ירשום פה בהודעה את השם שלו ומספר ICQ שלו ופה בעמוד הראשי אנחנו נעשה טבלה. הפורמט יהיה: שם - פז ICQ: 156306764 קבוצה: מנצ'סטר יונייטד אני כבר אדאג שיהיה כאן דף קשר השיטה הליגה כאמור תורכב מכמות שחקנים בלתי מוגבלת שכל אחד יוכל לקחת רק קבוצה אחת שלא תפסו לפניו. כל מתחרה יתחיל את הליגה אוטומטית עם 100 נקודות. כל הפסד יוריד 3 נקודות מהמאזן וכל ניצחון יוסיף 5 נקודות. בשיטה הזאת כל אחד יוכל לבחור אם לשח…

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by Liran3331,

דבר ראשון המשחק נותן לי רק רזולוציות מסויימות (אין למשל 1280X1024...) דבר שני אי אפשר להפעיל פילטרים דרך המשחק ואם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד פשוט לאט לא הצלחתי להפעיל אף פילטר והגרפיקה לא משהו, אם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד לאט ואני לא חושב שזה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי השליטה בעכבר ובכוונת גם קשה ואי אפשר להפעיל ZOOM כשמתחבאים מאחורי משהו(זה סתם גורם לבזבוז תחמושת) ועוד משהו, לא הבנתי איך מפעילים SNEAK CAM כדי ליראות מה קורה מאחורי הדלתות (במשחק אומרים לי לעשות את זה אבל לא אומרים איך) מישהו יכול לעזור? אתם יכולים לראות בתמונה שאין AA ואני לא מצליח להפעיל

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. לא הבנתי כלום איך אני מקבל את הקופון אם מישהו קיבל אותו והבין איך מקבלים אותו אני ישמח אם הוא יגיד לי בתודה עמית

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  25. אני התחלתי להוריד לפני יומיים את המשחק UNREAL TOURNAMMENT 2004 ועד עכשיו ירדו לי 400MB. המשחק הוא בגירסת DVD. מרוב טיפשוטתי אני שחכתי שאין לי צורב DVD, כך שהמשחק יתקע לי על הכונן הקשיח או שאני בסוף אצטרך למחוק אותו. רציתי לדעת אם אני יכול איכשהוא בכל זאת לצרוב את המשחק על דיסק רגיל בורב רגיל?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.