עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by crak100,

שאלה איך אני בוחר נשקים במולטיפלייר ? לא מצאתי את האפשרות של "custom " כלומר נשקים מותאמים שלי... אשמח אם תתנו לי תשןבה תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  2. בסרטונים הבאים המודר ‘Chubz’ מדגים איך DOOM היה נראה ומשוחק אם היה יוצא בתקופה הנוכחית, אותי אישית זה הצחיק מאד. מה שכן, הוא צודק לדעתי. http://www.shacknews.com/article/76656/doom-mod-pokes-fun-at-call-of-duty

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  3. Started by AmitDanan,

הבנתי שהמשחק תומך רק במערכות XP האם זה נכון? שזה די הגיוני אם לא בנו אותו מחדש כי אני זוכר ששיחקתי במשחק DOOM3 בווינדוס XP שלי במחשב פנטיום 4.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  4. Started by gilad291,

מישהו יודע האם medal of honor warfighter יצא גם ל psp

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  5. Started by cb,

אהלן,יש לי מחשב סביר ביותר 4 G ראם i5 של אינטל ו465GTX 1G RAM אני מריץ את המשחק על ULTRA המשחק עבד לי חלק במשימה הראשונה בגשם עם הנפץ המשאית וכו'... לאחר מכן גם שלב ה"אימונים" בתור בן דוד עברו בסדר... ובמשימה שמתחילה בחוף הכל עובד חלק עד ההגעה לחוף עצמו,משם כל תנועה קלה עם העכבר מורידה את הFPS מ55-60 ל-0 בקטע הזוי...לאגים סקרין טירינג FPS תקראו לזה איך שבא לכם,המשחק בין רגע הופך ללא שחיק! מישהו חווה את הדבר הזה?שמעו עליו ברשת?הרצתי חיפוש ולא מצאתי דבר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום אני רוצה למחוק את המשחק call of duty wm3 אבל הבעיה שהוא לא מופיע לי בלוח בקרה,בצקרה כזה איך ניץן להסיר את המשחק? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  7. Started by UrielZ,

כאשר אני מסתכל על שרת מבחוץ כלומר מהרשימה של השרתים במשחק או דרך הXFIRE אני רואה פינג מסוים, וכאשר אני נכנס הפינג שלי הוא בערך ב-30 יותר. כשאני משחק בשרתים גרמנים למשל אני מקבל פינג 100-110 כשמבחוץ אני רואה 75-80 וחברים שלי אפילו מקבלים 65-75 גג. אם אני עושה בדיקת מהירות דרך speedtest לגרמניה אני רואה פינג 70. מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  8. Started by mrbig,

לא הצלחתי להתחבר , נכנסתי להגדרות של ה STEAM וראיתי שאני מוגדר בגרמניה , אז שינתי ל ISREAL ואת הגדרות הרשת שמתי ל 2M ומעלה אבל אח"כ הוא הראה לי שה LAN שלי STRICT ואני לא מצליח להתחבר בכלל לשום משחק (מריף את הפינגים עד הסוף ואני מחכה 5 דקות ולא מתחבר.) יש לי מודם של בזק שנקרא PRIVATE BOX - לא מצאתי איך להכנס להגדרות....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שאלה | אפשר לעשות פיצול מסכים ב-COD במחשב? אפשר לשחק שני אנשים על אותו המסך כמו בקונסולות ?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  10. Started by liorturg,

טוב, מי שכבר שמע על המשחק סימולטור הזה יכול בהחלט להבין.. את הבעייה אליה אני נקלעתי משחק מאוד נחמד עם גרפיקה סבירה.. הבעייה שלי מתחילה בכך שבמשחק יש אופיצה לנהל חברה מובילים זה דורש ממך בהתחלה לקנות מוסך חנייה לעוד משאיות.. ואחר כך לקנות משאיות ולבסוף גם לחפש נהגים הבעייה שנתקלתי בה היא, איך נותנים לנהגים שכפופים לי משימות... חרשתי על האינטרנט בחיפוש אחר תשובה לבעייה שלי, ואשמח אם מישהו יעזור לי תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by oneday,

אהלן, קניתי את סטארקרפט 2. אני מאד אוהב אסטרטגיה שיש לי "שטח" ויש לשני שטח. יש לי מבנה הבסיסי ולשני יש את המבנה הבסיסי, ואז כל אחד מפתח את הבסיס שלו, עושה הגנות, תוך כדי בונה עוד ועוד ועוד חיילים, תוך כדי הבנייה של זה הודף מספר גלי התקפה של האויב, בשלב מסויים הולך ופורץ דרך ומשמיד את כל הבסיס של האויב. פשוט, בסיסי וקל. כבר עשיתי איזה 10 שלבים בקמפיין, וכל שלב הוא איזה "קאווסט" כזה. האם מתישהו יגיע האסטרטגיה הפשוטה שאני רגיל אליה (כמו נניח במשחק הראשון, או לדוגמא כמו ברד אלרט)?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. Started by k22,

שלום מתי שיצא דיאבלו 3 רק בגלל המישחק קניתי מחשב ב3500 שקל קניתי את המשחק שיצא ב300 שקל שמתי אינטרנט 12 מגה אין פעם אחד שאני משחק ואין לעגים ולא ניתקע נימאס לי כל ההשקה הלכה לפח מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  13. היי חברים, לא יודע אם כבר פירסמו את המבצע פה, אבל בכל מקרה שעדיין לא - אפשר לשלם 1 דולר ולקבל קוד למשחקים הבאים ב-steam: company of heroes פלוס שני התוספים שלו darksiders metro מדובר בתרומה שבה אפשר לקבוע את גובה התשלום. אם תורמים מעל 5.67 דולר אז מקבלים גם את saints row the third. המבצע ממשיך לעוד 11 יום, שווה לקנות 8) הקישור: https://www.humblebundle.com/

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. בסה"כ צריך לשלם 3.93 דולר ומעלה (נכון לכתיבת דברים אלו) כדי לקבל את כל המשחקים שבחבילה, עסקה לא רעה בכלל. http://www.indiegala.com/

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  15. Started by DuDsAn,

יש לי MW3 ויש לי MW2 , BLACK OPS עכשיו יצא החדש... BLACK OPS 2 איפה כולם משחקים? איפה יש הכי הרבה טורנירים/ליגות ? איפה הקהילה הישראלית הכי גדולה? האם היא בכלל גדולה?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... היום נכנסתי לאוריג'ן וקפץ לי עדכון, אישרתי אותו ולאחר העדכון המשחק מתנתק לי משרתים, קורס, מראה כל מני באגים והבהובים באמצע המשחק ברשת. לאחר ההתנתקות מהשרת הוא מקפיץ לי בבאטלוג את ההודעה הזו: You were disconnected from EA Online (1) עכשיו יש לי גם בעיה להתחבר לשרתים. מישהו נתקל ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. קניתי מחשב חזק ועדיין המשחק לא עובד חלק עם גרפיקת מקסימום להלן מפרט המחשב : מעבד : Intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3 לוח אם : Gigabyte h77 ds3h s1155 DDR3 1600 זיכרון : g.skill ripjaws-x 2x8gb DDR3 1600mhz pc3 כרטיס מסך : ASUS gtx660 ti OC 2gb ddr5 dx 11 דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb SATA 3 כונן SSD 128 gb ספק: Seasonic 620w מע' הפעלה : win 8 64 אני תמיד רואה טקסטורות נבנות במהלך המשחק... איך זה יכול להיות עם מחשב כזה? והמשחק לא חלק ועוד בעיה שניתקלתי בה ... אני מקבל הודעה באמצע המשחק "your computer is run out of available memory " והוא ממשיך ואומר לשנות את הגרפיקה לפח…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. אהלן יש לי מחשב נייד, 64 bit, ואין לי אפשרות לשחק ברזולוציה של 1280x1024. חיפשתי פתרונות בגוגל אני לא מוצא משהו שעובד לי כמו שצריך. אשמח לקבל עזרה. תודה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. Started by orila,

בוקר טוב לא מזמן התקנתי את NV מהתחלה ואני חייב לומר לכם שבתור מישהו שמחשיב את עצמו למעריץ של הסדרה (עוד סיימתי את FALLOUT 1,2) אני חושב שהוא הכי טוב בסדרה , אהבתי את העולם שהם בנו , את זה שמהרגע הראשון יש לך בחירה (לעזור ל GOOD-SPRINGS או ללכת עם הpowder gangers ) , ועד הישורת האחרונה בו אפשר ללכת עם הNCR או להיות השליט הבלעדי נקודה שנייה יש שם הרבה יותר סיפורים צדדים כמעט בכל מקום יש משהו נקודה שלישית כמות הנשק שיש שם היא עצומה וגם כמות השיריון , בנוסף הענין עם ה faction Armour הוא אדיר (הרי אין היגיון להסתובב עם שריון של הenclave ליד הBOS ושהם יהיו סבבה עם זה) , נושא הhard core הוא מדהים מכניס עוד הרבה ענין ההרגשה שלי שהם לקחו את הפלטפורמה של FALLOUT 3 ופשוט העשירו אות…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Chamuelm,

המשחק יעבוד במולטי? כי במחשב אי אפשר כי צריך לקשר את הקוד של המשחק לחשבון בסטים.. גם בXBOX זה ככה?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  21. שלום כולם נתקלתי בשתי בעיות רציניות, הראשונה היא בעיה בחיבור למשחק עם חברים,כשמנסים להתחבר ולהיות באותו פרטי (PARTYׂ) מספר חברים יש בעיות בחיבור,קופצת ההודעה שאין אפשרות להתחבר אחד לשני. העיניין ממש שיגרתי,קורה כמעט כל פעם ונדיר שלא קורה בכלל,לאחר עשרות ניסיונות (לא בהגזמה),יציאה מהסטים וכניסה מחדש מצליחים לבסוף להיכנס לאותה הקבוצה ולשחק ביחד.רציתי לדעת אם עוד אנשים פה חווים אותה הבעיה?והאם יש דרך לפיתרון? הבעיה השניה היא ירידה ל30 FPS לדקה שתיים כל פעם מ-60 (מגבלת המסך שלי). שוב האם אתם חווים כזו בעיה?ואם לא איך ניתן לפתור?יש לציין הדרייבר מעודכן לאחרון שיצא . (המפרט הטכני שקשור-כרטיס HD7950 רזולוציה 1920\1200, 8 ראם, הכל על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים *8 כמה ש…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  22. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. איך אני מגיע למצב שאני יכול לזרוק ארגז עזרה ראשונה, זה קשור למשימה combat medic ? אם זה כן קשור למשימה הזו אז מה אני עוד צריך להשלים לא ממש הבנתי... העתקתי לכם את הנתונים שלי ...השלמתי את ההחייאה של 100חברים לצוות, 44 מתוך 100 מפקדי צוות, ולא הבנתי מה השאר? 100 ו-100..Combat MedicObjectives Revive 100 team mates100 / 100 Revive 100 squad mates44 / 100 Get 200 team heals0 / 200 Get 200 squad heals0 / 200

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  23. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את BO2 ואני רואה במבצע דרך סטים את גרסאת הדלוקס (דרך אגב התחילו מבצעי הXMAS ) השאלה שלי היא האם מפת הניוק טאוון זומבי תהיה זמינה בעתיד דרך DLC או משהו אחר? כי בתכלס בדלוקס לא ממש מעניין אותי שם שום דבר רק המפות הנוספות (את COD:WAW כבר קניתי עוד בזמנו). ולא ממש הצלחתי למצוא תשובה בגוגל לגבי העניין הזה. אני מתאר לעצמי שהם בסופו של דבר יפתחו את המפה הזאת לכולם כדי לא להגביל את עצמם. השאלה איך יהיה אפשר להשיג אותה ומתי זה יהיה (בDLC הראשון, האחרון)? כל מידע בעניין יתקבל בברכה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  24. Started by TicTacToe,

חברים המשחק בשלב open beta משחק דומה לMECH WARRIOR למי שלא מכיר. ישנם כמה קלאסים וכל אחד ניתן לפיתוח. אני לא אספר הרבה , תורידו ותנסו. כל מה שיש לי לומר זה - כיף ,כיף בטירוף הכל עובד על בסיס של עבודת צוות וניהול נכון של הMECH שלכם. תצטרפו לכיף. זה חינם!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. חוץ מסרטון עם קצת משחקיות אין יותר מדי מידע על המשחק הזה אבל אפשר לראות שיש לו כמה אפשרויות מעניינות האתר MMOBOMB מחלק מפתחות לבטא הסגורה בחינם 1. הולכים לhttp://www.mmobomb.com/giveaway/warframe-beta-keys ונרשמים לאתר 2.אחרי שמתחברים לאתר לוחצים על Get your Key (אפשר רק אחד) 3.הולכים ל http://wireframe.com/activate ולוחצים על יצירת חשבון (לא על התחברות) 4.אם נרשמתם פעם למשחק הזה צריך לוודא שאתם מכניסים את אותה כתובת מייל וALIAS שהכנסתם אז 5.אחרי שנרשמתם באתר של המשחק אתם תקבלו מייל עם לינק להפעלת החשבון 6. נכנסים שוב לhttp://wireframe.com/activate ומכניסים את המפתח שקיבלתם בMMOBOMB 7.עכשיו יופיע באתר הראשי http://wireframe.com לינק להורדה בצד ימין

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים