משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
http://www.dumpalink.com/media/1132138191/Granny_Gamer whoa! אם היא רק היתה צעירה יותר ב50 שנה...
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
האם ניתן לשחק במשחק מספר שעות קטן כל פעם ועדיין להתקדם? (יש לי רק איזה שעתיים לשחק כל בוקר, האם יש אזורים שצריך לשבת עליהם כמה שעות ברצף בשביל לעבור אותם?) מה קורה אם אני מפסיק לשחק לתקופה? האם החשבון מוקפא או נמחק? (ואם כן, תוך כמה זמן) האם כדאי להמתין שתצא ההרחבה ורק אז לקנות את שניהם? מה קורה כשמגיעים לדרגה 60? הכל משעמם וצריך דמות חדשה בשביל האתגר? ושאלת המשך, כמה המשחק ITEM DEPENDENT? אחד מהדברים שלא אהבתי בדיאבלו היה העובדה שעם החפצים הנכונים המשחק נהיה קל מאוד ולא היה צורך בכישרון בשביל לשרוד. האם אפשר לשחק באירופה עם דיסקים שנקנו בארה"ב? ושאלה אחרונה, כמה מכם משחקים WOW? תודה, LazyBoy
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשחק רשת Halo: CE הואמשחק רשת מדהים. השאלה שלי למי שרואה את מה שאני כותב היא, מהו שם הפרופיל שלו בהאלו....אין צורך בפרסום פרטים מיוחדים. אולי רק את השם הפרטי וזהו.... המטרה שלי לראות האם נתקלתי בשחקן ברשת וגם לראות בכללי כמה טובים השחקנים מישראל. אז אם אתה משחק בהאלו ברשת (אפילו אם זה פעם ב...) אז רשום את שם הפרופיל איתו אתה משחק, ואם אתה רוצה אז רשום את שמך הפרטי. ורשום מה הרמה שלך במשחק (לדעתך) ומהו הנשחק האהוב אלייך. ואם תוכל, רשום שמות פרופילים של שחקנים ברשת שלדעתך חזקים במשחק (אם השחקן לא מישראל אז רשום שהוא מחו"ל...). וכדי להתחיל, שמי הוא קובי ושם הפרופיל שלי בהאלו הוא Hunter. והנשק האהוב עליי הוא ה-Pistol (האקדח). והשקנים שהם הכי חזקים לדעתי הם: Alon TDCyUrD@d T…
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
וואי אני מאושר חחחח ;D הנה הכתבה http://www.gamespot.com/ps2/driving/needforspeedmostwanted/review.html את הציון ידעתי שיהיה באזור הזה כבר הבנתי לפי הדמו
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה אני משתגע
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=2561&rtn=main-topten
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים amd 500 mhz tnt riva2 32mb 128mb ram pentium2 300 mhz 128mb ram gforce2 mx איזה גרסא של פיפה +\- כל אחד יכול להריץ???
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני צריך ת'קוד האתקנה של פיפה 2006 אני צריך דחוף תודה מראש ספי.....
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה זה אומר אם המשחק עובד בMENU לאט ושאני מתחיל לשחק זה עובד מהר(גם הסירטונים עובדים לאט)
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש אתר כזה...בעיקרון אני מתעניין במרוצים... אני לא מחפש TOP 10 או משהו בסגנון... אני מחפש רשימה איכותית... גם של כל המשחקים זה יהיה טוב..
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס הזה http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N343-AX יריץ לי משחקים כמו GTA SAN ADRESS HALF LIFE 2 COUNTER SORUCE FAR CRY FEAR. הכרטיס הוא 256 ביט אם לא ראיתם. את המשחקים אני מתכוון להריץ ברזולוציה של 1024 על 768 על HIGH בלי פילטרים וכלום אז בחזרה לשאלה האם הכרטיס יריץ טוב את המשחקים. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי סקריפט של קאונטר סטרייק סורס שכותב cover me reloading כל פעם שטוענים...עכשיו איך אני מתקין אותו? אםאני לא טועה צריך לעות "העתק הדבק" לאיזשהוא קובץ של הגדרות או שצריך לשמור את הפקודות האלה כקובץ בnotepad...מישהו יכול לעזור לי בבקשה? הינה הסקריפט alias +reloadScript "+reload; coverme; say_team Reloading, cover me" alias reloadOFF "" alias teamChat "bind r reloadOFF; messagemode2" alias pubChat "bind r reloadOFF; messagemode" alias +enter "+attack" alias -enter "-attack; bind r +reloadScript" bind "r" "+reloadScript" bind "Enter" "+enter" bind "u" "teamChat" bind "y" pubChat" ועוד משהו מישהו יודע איפה אני יכול למצוא, או יכול להביא לי סקריפט שכל פעם ש…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מישהו שיחק? יש רשמים? שווה ההשקעה? דרך אגב, התקנתי את הפאטצ' 1.2 אצלי ומאז המשחק לא עולה.... לא יודע מה קרה, מחקתי, התקנתי, כלום.... מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש למישהו את המשחק הזה..? איך הפעלתם אותו יש לו STARforce יש לכם קראק משו .. תביאו...
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
-
-
בתור אחד שמשחק רקfps (ולא מת על משחקים אחרים) ראיתי בזמן האחרון המלא מתלהבים מ wow עכשיו לא הבנתי משהו ... זה אשכרה משחק עם שטחים אין סופיים בלי סוף שרק מגלים דברים חדשים כל הזמן?? זה כמו עולם אמיתי עם פוליטיקה ושלטון וצבא ודברים כאלה? אם אני קונה תמשחק עכשיו ליפני שיוצאת הרחבה או כמעט שנה אחרי שהוא יצא יש טעם לשחק ?? משחקנים שכן משחקים התשלום החודשי 60 שקל לחודש שווה את זה ? (לא כולל התשלום על המשחק עצמו) הא ואני לא רוצה למות בגלל ששיחקתי במשחק יותר מידי...
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לעבור את המשימה השלישית של המשחק ששם צריך להפוך את ה VW Beetle למכונית שתצוף על המים אני כבר ניסיתי הכל ואפילו מצאתי אתר איפה שאומרים מה לעשות ואת השלבים אבל זה לא עוזר כי ברגע שאני מגיע ליום האחרון הוא כותב לי שהמכונית לא מוכנה..... מה עושים? מישהו שיחק או עברת את השלב הזה?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
אוקי כולם לא מזמן השאלתי לחבר שלי את האקונט שלי ועכשיו הוא החזיר לי אותו הקטע הוא שהוא שינה איימיל וססיממא עכשיו האימיל שלו היה של hotmail והוא נסגר וההססימא הוא שכח עכשיו יש לי תשם משתמש של האקונט ות2 סידייקם שבו מה אפשר לעשות ? על מנת להחזיר תאקונט ?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
Your videocard « NVIDIA GeForce4 MX 440 (Microsoft Corporation) » is not supported. Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ). Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements. Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements. זה מה שכתוב לי כשאני מנסה להעלות את המשחק. בדקתי ודרישות המינימום למשחק דורשות מינימום כרטיס מסך Gforce 3 ולי יש 4... עד כמה שאני הבנתי כול הבעיות קשורות לכרטיס מסך שלי ש"לא תומך" במשחק יש למשהו מוסג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע איך בודקים איזה ציפ יש לי בקונסולה ?PS2 יש לי משחקים שלא עולים לי אולי בגלל שזה שייך לציפ אחר ?? איך אני בודק ? והאם יש אפשרות אחרת להפוך את הדיסק לסוג הציפ שיש לי או להמיר אותו בכידי שיקרא את תוכן הדיסק תודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בסגנון:Knights of the Old Republic 2,Elder Scrolls 3,Gothic 2?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-