עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sambusak,

שלום. נמאס לי שהנאצים הורגים אותי כל הזמן והחלטתי ללכת על צ'יטים. ניסיתי לעשות מה שכתוב באתרים אבל אני לא מצליח להוסיף בשורת ה-Target שום פרמטר לתוכנה. ניסיתי אפילו משהו סתמי כמו פרמטר בשם 1/ או 1-, ואני מקבל הודעה: 'The name "d:\prg... \...exe -1' specified in the target box is not valid. Mke sure tha path and file names are correct. למה Windows מסרב לאפשר להכניס פרמטרים? תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. Started by bob lee swagger,

3. Started by Zadu,

קיבלתי מחשב חדש לגיימינג ואני צריך משחקים טובים לשחק. תנו לי רשימה של משחקים חדשים חדשים שיצאו וכדאי לשחק מאוד בהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by b1rka,

צריך להביא מסך מחשב כבל אינטרנט ו??? כל הכבלים שמחוברים למחשב??!?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. Started by TimoTy,

חיפשתי בגוגול וגם באתר של EA ולא מצאתי ......... אם תוכלו להביא לי לינק בבקשה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/cyberpunk-2077-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%9b%d7%91-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%a9%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%90%d7%9e%d7%a5-%d7%9e%d7%aa%d7%a8%d7%9b%d7%96-%d7%91-witcher-3/

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  7. Started by D@nny,

שלום אני מעוניין לשחק נגד חבר במשחק טופ ספין.... המשחק מפנה אותי להשתמש ב GameSpy Arcade יצרתי חשבון חדש, הכל טוב ויפה... עכשיו, איך אני משחק נגד משתמש אחר?... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  8. Started by UrielZ,

כאשר אני מסתכל על שרת מבחוץ כלומר מהרשימה של השרתים במשחק או דרך הXFIRE אני רואה פינג מסוים, וכאשר אני נכנס הפינג שלי הוא בערך ב-30 יותר. כשאני משחק בשרתים גרמנים למשל אני מקבל פינג 100-110 כשמבחוץ אני רואה 75-80 וחברים שלי אפילו מקבלים 65-75 גג. אם אני עושה בדיקת מהירות דרך speedtest לגרמניה אני רואה פינג 70. מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  9. הכוונה היא לעוד חלק שמורידים בעדכונים או לחלק השני של המשחק? כי אם זה זה לא נראה לי הגיוני שיש רק עוד חלק אחד... מישהו? נ.ב: כבר יצא החלק השני של המשחק?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  10. Started by GrayFox,

מה המצב יש לי FEAR אבל אין לי CRACK למישהו יש בשבילי

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  11. Started by DEMON HUNTER,

סוף סוף המשחק הכלי והחייתי הזה מגיע אלינו סוף סוף : http://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2002-07-13&platform=1#10698

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by amit27,

אני במשימה נראה לי האחרונה של האיש בלי עין שזורק דינמיות למעלה , מה צריך לעשות? בבקשה תעזרו לי...

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  13. Started by SaXtoR,

שלום אני וחבר רוצים לשחק יחד במולטיפלייר, , מעין סרבר אישי כזה, עכשיו כמובן שהוא מבקש IP וכל שאר הדברים, השאלה שלי איך נרשמים והאם צריך לקנות חשבון? יש שרתים קיימים שאפשר להיכנס אליהם? כמו במשחקים מסוימים עם התוכנה STEAM וכו', פה אני יודע שזה עובד עם GAMESPY לא?? צריך לקנות סרבר פרטי/משתמש או משהו בסגנון ? אני איך אני נרשם ועושה את הפעולות הבאות בשביל לשכן מחשב ליד מחשב/שכן ליד שכן ? תודה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  14. אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר שיצא לי לשחק בהם.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  15. היי, חבר קנה את המשחק, התקנו, נכנסו למשחק דרך האייקון על השולחן עבודה, לי זה נכנס רגיל, ולו הופיעה הבעיה הזאת אני לא מצליח למצוא אנשים שיש להם אותה, לכולם יש Right now בסוף ולו אין.. זה בעיה ממש מוזרה ואני לא מצליח למצוא פתרון.. מה זה יכול להיות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Ewingum,

מישהו מכיר את המשחק CyberJudas? (יצא בשנת 1996) משחק ההמשך לShadow President

17. Wildman Video Update #1: Prototype Gameplay and Q&A

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  18. Started by The Ball,

שלב מספר 2, עשיתי את כל מה שצריך לעשות חוץ מלהציל את כל האזרחים. הצלתי את כולם חוץ מאחת שעושה לי קצת בעיות עם לשים את האזיקים... היה כתוב בתדרוך שהיא חולת נפש P: מה עושים במצב כזה?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. Started by davidcohen,

היי, התחלתי לשחק במשחק ויש לי 2 נקודות בתפריט של ה skill-ים. יש שם skill-ים עם מנעול, כאלו שכבר יש לי וכאלה שהם בלי מנעול אבל כשאני רוצה לקחת אותם אני לא יכול ... מה הם ? צריך אולי עוד נקודות בשבילם ? ואם כן, איך אני רואה כמה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

כשאני משחק בקמפיין אני רואה שהגרמנים זורקים עלי רימון ושמהחיילים האחרים מצליחים לזרוק את הרימון שזרקו עלי חזרה אליהם! איך עושים את זה כמו שצריך? כי ברוב הפעמים פשוט נהרגתי מזה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. Started by ~BaRaK~,

ת'רד המלצות מודים ת'רד זה נפתח במטרה לשיתוף מודים שאתם ממליצים עליהם. מה זה בעצם מודים? מודים הם תוספות למשחקים קיימים שמפותחים ע''י מעריצים. התוספות האלה יכולות לבוא לידי ביטוי כמשחק שנבנה על המנוע של המשחק המקורי, כמפות, נשקים, דמויות חדשות ועוד. דוגמא טובה למוד מאוד מוצלח היא counter strike שיצא כמוד למשחק Half life והוא משחק מאוד פופולארי גם אחרי יותר מ 10 שנים אחרי יציאתו. מי שלא מכיר מודים או לא העז לנסות, יוכל להיחשף כאן לנושא המופלא הזה. לכל המלצה תוסיפו תיאור, קישור, מאיזה משחק המוד, תמונות בגודל נורמלי והוראות התקנה אם אין קובץ התקנה לאותו מוד. כל מוד שאתם ממליצים עליו חייב להיות מוד שאתם ששיחקתם בו. אתרים מומלצים למודים (תציינו גם אתרים מומלצים שלכם ואני י…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אני צריך שמישהו יעזור לי אני רוצה לדעת איך עושים 619 וכל מיני תרגילים יפים במשחק איתו וגם אני מחפש איך עושים תרגילים יפים עם ג'ון סיינה מי שיכול לעזור אני אשמח תודה !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by .AloN,

המשחק ישחורר ב2004 והנה האתר הרשמי: http://www.codemasters.com/flashpoint2 כרגע לא ידוע הרבה על המשחק.. אז נאלץ לחכות לחודש הבא לתערוכת E3 שיספק לנו מידע על המשחק הגדול הזה !

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. Started by nesber,

אני משתוקק ליריבים...... איסיקיו 164931364 מסנג'ר: sheff2k1@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. Started by pompon,

אני צריך למצוא איזה משהו לפתוח את החלון זכוכית בכדי להשיג את הניטרוליצרין. קראתי שזה אמור להיות על השולחן אבל אני לא מוצא את זה! מה זה ? מפתח? נראה לי איך שנכנסתי לחדר שם התפרעתי עם הטלקינזיס וזה עף לעזאזל ואין לי מושג איפה זה עכשיו. עזרה הצילו...

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.