עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הידעתם שסדרת משחקי ההתגנבות והפעולה הנודעת מבית הידאו קוג'ימה חוגגת יום הולדת 30? בואו לשמוע על הדרך שעברה מאז ועד היום לכתבה

2. קרייטק חשפה gameplay בתעורכת E3. רמה ויזואלית מאוד גבוהה טריילר:

3. Cuphead, המשחק שיכניס אתכם לסרט מצוייר של דיסני מתחילת המאה הקודמת, יוצע במקביל בשלוש פלטפורמות PC שונות מאוד לכתבה

4. הפרק החדש בסדרה של חברת אקטיוויז'ן יספק לנו מצב עלילתי חדש שלם, מסתורי ועמוס במתים-חיים - בסגנון מלחמת העולם השנייה, כמובן לכתבה

5. הפרק החדש בסדרה המצליחה מבית מיקרוסופט מתיימר להשאיר אבק לכל המתחרים שלו לכתבה

6. שלום חברים,כל הזמן שאני נכנס למשחק הוא יוצא ,מצ"ב שגיאה . [תמונה]יש לציין שהכל היה בסדר זה קרה לאחרונה!בבקשה חברים תעזרו לי ..נתונים:WIN 7 32BIT עברית geforce gtx 745intel core quad q8300 2.5ghzניתן לשימוש4GB RAM 3GB

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Asaf Mordechai,

ראו תמונה, חלק מהDLC, אני לא מצליח להתקין למרות שרשומים לחשבון, רעיון?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  8. Started by mMmSaK,

אני מנסה להיכנס למשחק TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS אבל מופיעה לי שגיאה כבר הרבה זמן ולא עוברת. שילמתי על המשחק כמובן הכל חוקי וזה כבר עבד ולא רק ששיחקתי אלא גם ברשת. לא מצאתי שום איזכור

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  9. חודש לפני ש-Star Wars Battlefront 2 בגלגולו המודרני מושק - גם המשחק המקורי מ-2005 שחולק איתו את השם זוכה לחיים חדשים עם תמיכה במצבי משחק מקוונים דרך Steam ודרך GOG לכתבה

10. כותר הפעולה ההמוני החדש של Bungie כבר הספיק לצבור מיליוני שחקנים ב-Xbox One וב-PlayStation 4, ומוכן להסתער גם על תחום חדש לגמרי עבורו בעזרתה של בליזארד לכתבה

11. במשחקים רבים יש בעיה שהם קלים, או אינם מספיק קשים. זו אינה הבעיה בWARCRAFT 3. אני משחק בגרסה הרגילה REGION OF CHAOS, גרסה 1.00. יש שם איזה שלב של בני האלמוות ,שלב 4 אולי, (אם תרצו אתם לכם את השם המדויק) שהוא פשוט קשה לבל יתואר, וכנראה פשוט בלתי אפשרי למעבר. אני חושש, שאולי זה משהו שפטץ יכול לסדר? פשוט ממה שהבנתי מאוד מסובך להתקינו, בגלל זה אני מעוניין לדעת אם הפטץ קשור פה, או שאני פשוט צריך להשתפר? אני לא רגיל לכזה קושי מטורף מWARCRAFT 2.

12. אחרי שנים של אכזבות ונסיונות כושלים, נראה כי נמצאה הדרך לגרום לקמע של חברת Sega לבלוט לטובה: לחזור אל השורשים, בלי יותר מדי הפתעות והתחכמויות לכתבה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  13. אחרי שבעלי ה-Xbox One קיבלו מעל ל-200 כותרים שונים מעידן ה-Xbox 360 שזמינים עבורם בלחיצת כפתור - כעת מגיע תורם של כותרים נבחרים ראשונים מתקופה וותיקה עוד יותר לכתבה

14. Started by shai11,

לא שיחקתי בערך 7 שנים בתקופה שלי היה COD4 וקרייסיס מחפש משחקים דומים שירצו על הלפטופ שלי הוא לא כזה חזק כרטיס אנבידיה MX150 לא חייב משחקים חדשים כיוון שלא שיחקתי הרבה מאוד שנים

15. מיקרוסופט אישרה כי הפסיקה לייצר את תוסף הקונסולה הייחודי שלה, שבע שנים אחרי שהוצג - אך סביר להניח שאין לכם סיבה להצטער על כך לכתבה

16. Started by hardgore1,

הי מה ה VR הכי מתקדם היום? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. המשחק הפופולרי ביותר בהיסטוריית שירות המשחקים למחשבים האישיים מסרב לעצור, ומצעיד אותנו אל שיא מדהים של שימוש לכתבה

18. Started by xcalibur,

אהלן, שמי גיל ואני כותב באתר tektok.co.il. תוכלו למצוא כאן את הביקורת המקוצרת שלי ל-COD WWII: קריאה נעימה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. בזמן שבו סדרות כמו Tony Hawk's Pro Skater או Skate הן כבר לא יותר מנוסטלגיה עמומה, פרוייקט מימון המונים טרי רוצה להחזיר את הז'אנר האהוד לחיים לכתבה

20. שלום לכולם, מצאתי קבוצה של גיימרים מעל גיל 18 סופר מעניינת אם מישהו רוצה מוזמן. אני לא ידע אם מותר לשים לינק אז פשוט תחפשו israeli gamers - old school נתראה

21. אירוע ה-Game Awards חזר גדול מאי פעם לסיבוב הרביעי שלו לכתבה

22. הי, מחפש לקנות הגה למשחקי מירוץ מכוניות ב PC. מתלבט בין שני ההגאים של LOGITECH, האם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אחרי שחלק ניכר מהמפיצות הגדולות בשוק בחרו לאמץ רכישות בכסף אמיתי בתוך כותריהן ויצרו המולה - אנחנו מתחילים לשמוע על כותרים חדשים מבתים צנועים יותר שמתגאים בהליכה נגד הזרם לכתבה

24. השקה רשמית ומלאה תורמת לזינוק נוסף בפופולריות המשחק הכי מפתיע של שנת 2017 לכתבה

25. חלוקת הכותרים החינמיים של פלטפורמת ה-Humble Bundle מתחדשת - אז אל תפספסו את ההזדמנות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים