משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול להשיג demon tool שמישהו יביא לי לינק תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני משחק בגריד (אחלה משחק ), מסך 17, רזו' 1024, הכל על HIGH ו- ULTRA . 8XMSAA, ו- VSync. המשחק נראה מעולה פשוט, רק מה?.. במבט מתוך האוטו, כשמסתכלים במראה האחורית, זה נראה כמו NFS 1 או משו כזה... (סתם הגזמה, אבל נראה ממש רע עם קווים מפוקסלים כילו אין AA וכו') תמונת מסך מאוחר יותר אפרסם אם דרוש.. השאלה היא האם זה רק אצלי קורה או שזה באג כלשהו של המשחק? (עוד משו - כל פעם שאני שם 1280 ועושה ריסטרט למשחק, זה נשאר על 1024... ) תודה עודד.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
זו השגיאה שמופיע לי כשאני מפעיל את המשחק עם Anti-Blaxx : http://img251.imageshack.us/img251/3084/error4ox.jpg ואילו ההגדרות שלי ב Anti-Blaxx האם הם בסדר?: http://img251.imageshack.us/img251/7103/settings5nb.jpg
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש ליש אלה האם יש חנות בארץ שמוכרת את הגרסא הזו ואם לא אפשר לינק לחנות בחו"ל אני מבקש לא רק את המשחק אלא גם עם גיטרה ואם אי אפשר האם הגיטרות של ה XBOX 360/PS3 מתאימות גם למחשב עדכון נמצאה חנות שאני חושב יכולה לשלוח אם מישהו הזמין משם אז בקשה שיתן לי פידבק על החנות https://www.game.co.uk עדכון נוסף המשחק נמצא בסנדאיט עם גיטרה בעלות של 66 אירו http://www.sendit.com/sendit/10049854.product האם החנות הזו אמינה? בתודה מראש יובל
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק אחרי 100 שעות בערך, ואלה התובנות שלי לגביו: 1)אם יוצרי the wicher הלכו על משחק תפקידים עם קריצה למשחק פעולה אז פה זה בדיוק הפוך. משחק פעולה עם קריצה למשחק תפקידים 2)לא יודע למה, המנוע של משחקי ,assassin's creedכמעט תמיד אכזב אותי. (על pc) המשחק הזה כבד מאוד, לא מלוטש מספיק, ותריך מערכת חזקה מאוד להריץ אותו חלק וחבל. 3)שיחקתי בכל משחקי הסדרה. הכותר שהרגשתי בו הכי "מתנקש" שאפשר, היה unity. היה לו המון כשלים כשלעצמו אבל הכיוון היה טוב, כך שsyndicate מבחינתי היה מצויין! במשחק הזה, להתנקש משמעו להרוג מישהו כמו כל אחד אחר.. שום תכנון, שום סינימטיות.. כל המערכת הימית ב black flag הייתה מצויינת, וציפיתי למשהו לא פחות עמוק במשחק הזה. בפוע…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הקבצים של משחקי מגאסון בעבר (למי שתהה). אם מישהו יוכל לשים פה קישור לתוכנה, זה יהיה מצוין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מקווה שתאהבו אם כן פרגנו בלייק ושתהיה לכולנו שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
יש לי XP חוקי עם עדכונים, אני מוריד משחקים באימיול בקובץ WINRAR אחרי שאני פותח את הקובץ נפתחים לי כל הקבצים של המשחק, אני מנסה להתקין ע"י לחיצה על אייקון SETUP או AUTORUN אבל הם לא נפתחים, יש הודעת שגיאה, לפעמים הוא כותב שלא ניתן לפתוח את WINDOWS INSTALLER ולדעת אם הוא חוקי(משהו בסגנון הזה), איך אני מתגבר על הבעיה הזאת ומצליח להתקין משחקים (מדובר במחשב חדש וחזק) בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כלומר לא ברשת/און ליין תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
המותג החדש והנוצץ של באנג\'י ואקטיוויז\'ן צובר תאוצה נאה, ויזכה גם להמשכיות לכתבה: http://hwzone.co.il/destiny-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-10-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%a9%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%9e/
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
השאלה הראשונה, איך אפשר לדלג על הסרטים ועל ההסברים הארורים במשחק? אח שלי מחק לי את השמירה ונמאס לי לראות את הסרטים מחדש. השאלה השניה, מישהו מכיר איזה עורך טוב או טרינר נורמלי למשחק? אין לי כוח לעשות שוב את הארבע משימות הראשונות.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
תגידו בבקשה יצא דיאבלו דמו ? כי אני רואה הרשת מוצפת Diablo 3 Official Demo LEAKED"
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
כמובן שאלה שמועות ושום דבר לא רשמי אבל סתם מעניין – Lasgana: BF4 Lasgana: Coming October 23rd, 2013 Lasgana: development just started, expected to be done in 1 yr [Nirolak's Note: Since this is the one likely to elicit the most "this is fake" notes, I feel I should elaborate. Given some later points (like already have an internal demo), this seems to refer to EA's normal two year development cycle of a one year pre-production cycle with ~30-40 people and then ballooning up to 150-300 people to make the game after most things are prototyped and planned out. Visceral, BioWare, and a fair number of publishers outside EA also operate this way since it allows you to have mul…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. איך אני מגיע למצב שאני יכול לזרוק ארגז עזרה ראשונה, זה קשור למשימה combat medic ? אם זה כן קשור למשימה הזו אז מה אני עוד צריך להשלים לא ממש הבנתי... העתקתי לכם את הנתונים שלי ...השלמתי את ההחייאה של 100חברים לצוות, 44 מתוך 100 מפקדי צוות, ולא הבנתי מה השאר? 100 ו-100..Combat MedicObjectives Revive 100 team mates100 / 100 Revive 100 squad mates44 / 100 Get 200 team heals0 / 200 Get 200 squad heals0 / 200
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
סיימתי את המשימות של העיר השנייה והשלישית ועכשיו חזרתי לעיר הראשונה. לא עשיתי שום צי'ט אבל לא יודע למה נראה כאילו כולם פה השתגעו... כל האנשים הולכים מכות אחד עם השני וגם כל הזמן המכוניות של השוטרים עולים באש. זה אמור להיות ככה ? אולי זה באג ? מישהו יודע למ זה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
עם ה DOSBOX הקול עובד בדרך כלל עם כל המשחקים פשוט יש כאלה משחקים ששומעים את הקול ואת המוזיקה בצורה מקוטעת ואני לא יודע אם זה פגם במשחק , קובץ או בחירה לא נכונה של כרטיס קול . ב SETUP אני עובר כרטיס כרטיס ואין אותו דבר שומעים טוב ולרגע מקוטע .
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה הורדתי Steam ומה עכשיו להתקין ואיזה שם משתמש לרשום
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את המשחק כמו שצריך והכל אבל זה עדיין עושה לי את הבעיה גם אחרי שאני שם אותו אחרי שאני שם אותו אני לוחץ על ההפעלה של המשחק וזה אומר לי שזה לא צריך להיות שמה ( ב SISTEM 32) אני מזיז אותו משמה זה אומר לי שהוא חסר מה למען השם אני צריך לעשות עם זה?:smiley7: תודה מראש לכל העוזרים:cheesy:
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני נמצא בשלב שנקרא relic כמדומני. המשימה שיש לי היא secure the extraction point so the vtol can land למיטב הבנתי הקטע הזה הוא בעייתי כיוון שצריך לגרום לארבעה קוראינים בחליפות ננוסוט לצאת ממחבואם ולהרוג אותם על מנת שה- vtol ינחת. לא משנה מה אני עושה אין שום סימן לקוריאנים. גם לאחר הסתכלות ב- youtube על כל ההמלצות איך לגרום להם לצאת ממחבואם - שום דבר לא עוזר. ניראה לי שזה באג במישחק. (התקנתי את כל הפאצ'ים שצריך) מחפש cheat שמאפשר לי לעבור לשלב הבא אך לא ניראה לי שקיים. האם מישהו יכול לשלוח לי שמירה שלו לאחר הקטע הבעייתי הזה?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק RollerCoaster Tycoon והמשחק עובד בסדר, אבל אני לא מצליח לטעון משחק שמור, וכשאני מנסה אני "נזרק" מהמשחק. אני עובד עם WIN XP PRO. כשניסיתי להתקין את המשחק אצל חבר עם WIN 98 לא הייתה שום בעיה עם המשחק והיה אפשר לטעון את המשחק השמור. ניסיתי לחפש פיתרון באתר של המשחק אבל לא מצאתי. ניסיתי להוריד PATCH מהאתר שלהם למשחק שאמור לעדכן את המשחק, אבל שניסיתי להתקין אותו נאמר לי שהגירסה שלי מעודכנת. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במשחק אני רואה כתמים לבנים בגלגלים ובכשביש תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-68568332.JPG זה קורה לפעמים זה בעיה במשחק? ד"א הכרטיס הוא:9800gtx+ הכל על הכי גבוה וגם פילטרים והמעלות 50 במאמץ
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
הסושיאל קלאב לא עולה ובגלל זה הג'י טי איי לא עולה.... ניסיתי לכניס את הדיסק ולעשות repair להתקנה וזה גם לא עזר גם להפעיל את הסושיאל קלאב מהדיסק לא עוזר... מה לעשות רק להתקין מחדש?... איך שומרים את השמירות זה שמור בקליינט שלי ווינדוס לייב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש אנשים בחוץ, אני נכנס למועדון, ויש אנשים גם בפנים, אבל אין שם שום דלת ואין אפשרות לעשות כלום, אני תקוע פשוט במועדון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-