עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. איפה(אם זה אפשרי) אפשר לשחק משחקים של Mega Drive במחשב? היה לי קונסולה עוד לפני זה אבל אני לא זוכר את השם הכונה שלי לאתר שאפשר לשחק את המשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מעוניין בהמלצות למשחקים קטנים (רצוי משחקים שלא דורשים התקנה) עבור Windows XP (בלי אמולטורים). הכוונה שלי היא למשחקים תמימים (לאו דווקא עבור ילדים קטנים) עם גרפיקה טובה בלי יריות ודם. מישהו מכיר משחקים נחמדים כאלה כדוגמת Commander Keen? היה עוד משחק שאני לא זוכר את שמו עם יצור קטן שעיר וחמוד. בעיקרון, מדובר במשחקים בהם אתה רץ ואוסף מטבעות, פאור-אפ וכדומה, ומעיף את ה"אוייבים" הלא מזיקים (לא מפלצות) בכך שאתה קופץ להם על הראש, או משהו כזה. אשמח לקבל רשימה קצרה של כמה משחקים מומלצים ונחמדים מעין אלה (רצוי חינמיים).

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by doorman,

יש לי Geforce2 GTS, כשאני מפעיל את המשחק הוא רושם לי הודעת שגיאה שחסר קובץ glide2x.dll (אני מתאר לעצמי שזה קשור ל driver של וודו). עשיתי חיפוש באתרי FTP ומצאתי קובץ כזה, עכשיו הוא עדיין נותן לי error אבל לא רשום כלום בתוך החלון. המשחק עולה למרות ה- error אבל הוא פועל לי בחלון קטן (אני לא יכול להגדיל אותו על כל המסך). למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את זה ולהגדיל ל- full screen ? תודה The Doorman

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני לא מבין. פעם, כשהייתי קטן, כשעוד שיחקנו ב-C&C, שהיה אחד ממשחקי הטסטרטגיה הגדולים מעולם, אהבתי מאוד את הז'אנר הזה. עכשיו, אני כבר לא מתחבר אליו. אבל למרות זאת, שיחקתי ב-WarCraft III שבהתחלה היה נראה כמו כל משחק אסטרטגיה סטנדרטי אחר. התחלתי לשחק, עברתי כמה שלבים, ואז הגיע הניצוץ הראשון. הניצוץ שבלט כ"כ! אי אפשר היה להתעלם ממנו למשך כל המשחק. הסרטונים. הם היו כל כך ריאליסטים! אני חייב להודות שאלה היו אחד הגורמים המרכזיים שאמרו לי: "יש עוד סרטונים בהמשך, בוא תגלה אותם". הסרטון האהוב עליי היה בסוף המשחק (כאשר *ספויילר* ארט'ס הורג את אבין המלך, מראים את הצל שלהם *סוף ספויילר*) וגם הסרטון עם המפלצת הענקית (שכחתי את שמה) עם העץ הענק. הסרטון עם האורקים במערה היה יפה ג…

5. Started by ag43,

קניתי LOGITECH RUMBLE II CORDLESS ובינתיים אני מנסה אותו על POP3. רציתי לדעת האם עדיף להשתמש בבקר השמאלי הרגיל או ב"כובע" השמאלי? וסתם המלצות לשימוש מהנה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by blbb,

פראג מובי שעבדתי עליו בשביל חבר כבר כמה זמן מקווה שתאהבו את התוצאה ואשמח ללייק אם אהבתם:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני גר בירושלים, אני קונה עכשיו אינטרנט 20-30mb ורציתי לדעת מי מהספקים והתשתיות נחשבים הכי טוב למשחקים כמו starcraft2 battlefield3 .ובכללי עם מי אנשים הכי מבסוטים תודה! חג שמח

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by MINIME,

אני צריך בבקשה את הקבצים של ה CABBIE גם TXD גם IMG . כי הם נמחקו לי בלי זה המשחק לא פועל . יבורכו העונים. תודה מראש MINIME . :-\ :-\ :-\ :-\

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by sxs,

הפעם בבנק. אני משיג את המפתחות מהמנהל, הורג את כולם אבל הכספות לא נפתחת(הדלתות עם הסורגים האלה נעולות!) מה עושים? :AR15:

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by gman_il,

לא ראיתי פה דיון על הנושא. GT נניח נתנו פה אחד ל- MW2 (המשחק הטוב ביותר לכל הקונסולות והמחשב) Gamespot נתנו ל- Demon's Soul. מה דעתכם? מהו משחק השנה? אולי נעשה את זה לפי ז'אנר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי בעיה עם כמה משחקים שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד.... בכל פעם שאני מפעיל משחקים מסויימים המחשב פשוט מתחיל מחדש מעצמו. עשיתי חיפוש לוירוסים, תוכנות ריגול ויש לי פיירוול טוב, אבל גם אחרי כל זה זה נמשך. בנתיים זה קרה לי במשחקים הבאים: Need For Speed Underground2, Beyond Good&Evil, Flatout Demo. המשחק flatout demo לפני כמה ימים אבל פתאום זה התחיל להפעיל מחדש את המחשב... שאר המשחקים עובדים. לעתים רחוקות המחשב מתחיל מחדש מעצמו גם באמצע משחק כלשהוא. מה לעשות? בתודה מראש, לידור

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  12. אני שואל כי היום היה לי משחק הזוי, שיחקתי בNuketown עם קבוצה של נובים ועשיתי 26-0. פעם ראשונה שהרגתי כ"כ הרבה במשחק אחד. אולי אני לא בפורום המתאים אז אנא תקנו אותי אם כן. שיחקתי עם AUG עם Extended Mags Crossbow Scavenger pro Slight of hands Flak Jacket לא שיחקתי במשחק הרבה זמן וחזרתי אליו לפני איזה חודש חודשיים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. תודה רבה רבע !!!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. שלום לכל חברי קהילת HWzone ולקהילת הגיימינג של HWzone בפרט. במידה ותמיד חלמתם ליצור או להיות גיבור על, סוני נותנת לכם את האפשרות לעשות זאת - בחינם. עצבו דמות של גיבור או של רשע וצאו להגן\לכבוש את העולם יחס עם חברים ברשת.המשחק הינו משחק עולם פתוח רב-משתתפים בו קיימות אפשרויות משחק רבות כאשר העיקריתהיא סדרה של משימות המסודרות בצורה כרונולוגית ומהוות עלילה מתמשכת. כסופר גיבור (או רשע),פתוח בעבורכם עולם שלם של אפשרויות בו תעזרו לאחרים, תשדרגו את יכולת השחקן שלכם על ידיעלייה בדרגות וכמובן תשתתפו בתחרויות מול הצד השני - תחרויות ה-PVP. הדיון הזה נפתח על מנת לשתף חוויות, לתת עצות ולעזור בכל הנוגע להמשחק המשחק זמין בחינם להורדה בשירות STEAM כאן: http://store.steampowered.com/ap…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. ב- HL2 מי שהוריד את הקובץ של 2 הג'יגה צריך את העדכון או לא ? מה נסגר? הכוונה לעדכון של שגרפיקה יותר טובה ומשחקי רשת שניתנים להורדה בליונטוורק האם אפשר להוריד את זה לגירסה של הראר של ה- 2 ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by firemebad,

היי האם יש לכם המלצות ל - SHOOTHERS ממלחמת העולם הראשונה ? כל המשחקים שנתקלתי בהם עד עכשיו עסקו רק במלחמת העולם השניה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. המשחק או שיוצא באמצע או שמקרטע כאילו אני משחק על מערכת מלפני חמש שנים(ויש לי חדשה). חיפשתי הרבה באינטרנט וכו' ולא מצאתי מדריך ספציפי לבעיה הזאת.... יש כאן מישהוא שיודע הוא הצליח? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Snake_Eater,

ריידן, סקורפיון וכל החבורה יחזרו לביקור ב-14 לאפריל במשחק חדש עם הדמויות הישנות והאהובות לכתבה: http://hwzone.co.il/mortal-kombat-x-%d7%99%d7%a6%d7%90-%d7%91%d7%90%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש כמות מוגבלת להוסיף שרתים ל favourite בבאטללוג? משום מה חלק מהשרתים שהוספתי בעבר אני לא רואה אותם, זה על חשבון החדשים שהוספתי ?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by vitali_pe,

היי אנשים אז ככה: חברים שלי הפילו עלי לארגן לנו lan party לכבוד סוף השנה. הבעיה היא שבערך שנתיים לא עקבתי אחרי שוק המשחקים והרקורד שלי עומד על בערך משחק אחד לחצי שנה... אוקי, פרטים טכניים: + אנחנו 3 אנשים + עוד 2 דרך חיבור VPN ( כלומר לא יהיו איתנו לאורך כל הסופש). + המחשב הכי חלש זה הלפטופ שלי, והוא די חלש: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 @ 1.66GHz nVidia GeForce 8600M GS - 256 MB 2GB RAM + משחקים ששיחקנו בעבר (אלה שאני זוכר): neverwinter nights 2 storm of zehir Red alert 2 starcraft dungeon siege 2 serious sam 1\2 unreal tournament 2004 (או 2003 לא זוכר..) baldur's gate 2 אני אשמח אם תוכלו לזרוק לי רשימה של משחקי LAN כיפיים , עם דגש על RTSים, …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. עם כרטיס מסך TI4200 הוא עובד ובאותה המערכת עם 2 כרטיסי מסך שניסיתי 9600XT של ספייר גם128MB וגם 256MB המשחק לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה (הדרייברים מעודכנים). מה יכולה להיות הסיבה - זה כבר משגע אותי.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by רוני1,

יש לי שם קצת בעיה .. העניין הוא שאני לא בטוח אם מותר לדון על זה בפורום זה .. לכן על מנת לא לעצבן את אחראי הפורום אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי איזה כתובת שאפשר לפנות אליו לשם .. איסיוקיו או איממיל או משהו אחר ... תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  23. כמו שכתוב בכותרת.... המון זמן לא הייתי בעסק חח ורציתי לקבל כמה המלצות למשחקי פעולה חדשים! עם גראפיקה טובה... משהו בסיגנון Half-Life 2 ,FAR CRY ,Call of Duty תודה מראש

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  24. כאילו אני לא מבין מה חדש בו??... הקטע שלו שהוא לPSP בלבד?...

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  25. משהו יודע מהי הפקודה להפעלת מד רמות הפריימים לשניה ב ( SOF2 ( 1.3GOLD EDITION ? תודה

• 4 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.