משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אני מנסה להפעיל את המשחק כבר שעה ולא מצליח התקנתי והכל טוב ...המשחק התעדכן דרך האינטרנט אבל הוא לא עולה לי.. כשאני לוחץ על הקובץהפעלה המחשב חושב כמה שניותוזהו ממשיך כאילו כלום... מזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
עוד שאלה: איך אני יודע להעריך כרטיסי מסך? כלומר כרגע בשבילי הם רק אותיות באנגלית ומספרים, איך אני מסתכל על זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי. חשבתי לשתף אתכם בבעיה נפוצה מאוד הנוגעת למשתמשי סטים בגרסאותיה האחרונות ובפתרון הפשוט ביותר שלה. הבעיה מספר גדול של משתמשים מתלוננים וחווים מסך שחור, קיפאון או קריסה של משחקים מסויימים מיד בעת הרצת המשחק דרך סטים, דוגמה אחת טובה היא Tomb Raider. במידה ותנסו לשחק במשחקים אלו בגרסה לא תואמת סטים, המשחקים יעבדו ללא כל בעיה. הרוב המוחלט של אלו החווים את הבעיה משתמש בכרטיסי מסך מסוג NVIDIA. דרייבר בעייתי של הירוקים? לא בטוח: כבר אזכיר שיש פה דגש עקיף מאוד על NVIDIA שלא קשור אליה בכלל, על מנת שלא לעורר הסתייגות מיותרת. קראו את הפוסט. הדרך לפתרון המאוד פשוט - (לא חייב לקרוא, אם כי זה משעשע) גם אני הייתי עד עכשיו חלק מאלו שחווים את…
-
- 1 תגובה
- 11k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את ה-Patch v1.3 משום מה... וזה מה שהוא רושם לי: http://img64.imageshack.us/img64/3999/hhhln1.jpg למה זה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה החוקית לאחר רשום מסודר והתקנה מסודרת איני מצליח לכנס למשחק רק לדמו HL2 מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/LHX_Attack_Chopper http://www.old-games.org/games/lhx אחד המשחקים החרושים שלי בתור ילד עובד טוב מאוד ב XP בויסטה צריך לאפשר ל CMD להיות FULL SCREEN עדיף להשתמש בכרטיס קול אונבורד כי היו לי בעיות עם הכרטיס קול ה PCI שלי . יש לי בעיה אני זוכר למשל שהאפאצי היה מגיע ל 200 קמ"ש אבל אני מצליח להגיע רק ל 160 אני זוכר שצריך להדליק מבער אחורי בשביל זה אבל עם איזה כפתור ? לא מצאתי את הכפתור הזה .
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
*לא ידעתי שאסור לבקש מס' סריאלים* אנא קרא את חוקי הפורום בראש כל פורום ושמור עליהם!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני יודע שיש את F.E.A.R הראשון. ויש את F.E.A.R. First Encounter Assault Recon ואת F.E.A.R. Extraction Point Expansion Pack ואת F.E.A.R. Perseus Mandate ויש גם משחק רשת חינמי. 1 איזו הרחבות יש בדיוק (לפי הסדר) ? 2 האם להרחבות אני צריך את המשחק המקורי או שהם לא קשורות ? 3 איך המשחק רשת ? יש שרתים\שחקנים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
הסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי: (יש לי windows me עם אפשרות לשדרג ל windows xp pro או אולי לxp home) למה יש לי fps נמוך לעזאזל?! בשביל זה קניתי כזה כרטיס מסך?! למה הgta3 שלי לא נותן לי אפשרות לרזולוציה מעל 640x480 ו16bit colors? ??? האם כדאי לי לשדרג לxp ואיזו גירסה? אין לי הרבה כסף אז אני צריך פיתרון קל, זול ומהיר (אני מאוד מאוד מאוד מעדיף בלי קניית חומרה חדשה) איך יודעים את קצב ה fps במשחק (אני רק מעריך) תודה רבה, אסף המשחק הטוב בעולם :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סוני מגיבה לעסקת הענק המתגבשת של מיקרוסופט עם רכישה חדשה משלה - צנועה הרבה יותר אך עם זאת חשובה ויוקרתית בזכות עצמהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
- 2 followers
-
-
-
אין לי כוח לעשות אותה והיא היחידה שחסרה לי בשביל להיות צלף. המרקסמנשיפ שלי זה על 35 אבל עשיתי את המשימה האחרונה כבר 5 פעמים ואין לי יותר כוח לעשות. יש איזה דרך לעבור אותה בלי ממש לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
הורדתי את המשחק בשני קבצי ISO, התקנתי עם דיימון טולס, חילצתי את הקראק לתקיית המשחק אני לוחץ על המשחק אבל כלום לא קורה.. מישהו יודע למה? ואת הקראק אמורים לפתוח עם ווינראר? מצורפת תמונה של התיקייה+ קובץ הווינראר(הקראק)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בינגו!!!!!!!!!! מצאתי אתר ממש מגניב של משחק בינגו ועוד בעברית... באתר ניתן גם למצוא את ההיסטוריה של הבינגו, סטטיסטיקות, כיצד לשחק ואינדקס לאתרי בינגו נוספים. כדאי לכם לבדוק אותו www.bingo.co
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
כל תנועה מהירה שעושים עם העכבר ף גורמת לכך שרואים מטושטש זה ככה המשחק או משהו בהגדרות?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני ב Campagin 2 (the cultlist) משחק במשחקון השלישי (The Conquest). אמור לכבוש את כל שלוש הערים ולהביס אחד המדמויות... ניסיתי את המערכה הזאת בכל מיני דרכים ותמיד נכשל (בסופו של דבר גם אם אני כובש 2 או 3 ערים, מגיע הדמות אותה אני אמור להרוג ותמיד יש לה צבא בערך פי 2 משלי), מישו יכול לתת טיפ אסרטגי איך עוברים את המערכה הזאת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שיחקתם כבר ב Ghost Recon משחק אדיר !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=uFykQuhxO1c&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXgשלום לכולם ! כאן אביאל בפרק ראשון בסדרה חדשה ב- The Walking Dead Season 2 אז אם אהבתם סמנו זאת ומצטער שהמשחק לא על רזולוציה מתאימה ויש שחורים בצדדים אני יתקן אתזה בפרק הבא. צפייה מהנה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
eQuilibrium אני מצטער ששמתי פעמיים, פשוט לא ידעתי באיזה פורום לשים.... roster: שרון - sawyer steam id: STEAM_0:0:29499493 רעות - n1kita steam id: STEAM_0:1:27756567 נוריאל - thebearjew steam id: STEAM_0:0:30880277 נתן - razor steam id: STEAM_0:0:30137867 איגור - apostasy steam id: STEAM_0:1:28019145 sub: שוקי - falcon steam id: STEAM_0:1:30264617 איש קשר: שרון (SAWYER) פרטים ליצירת קשר אימייל lotr@netvision.net.il טלפון 054-44-83-780
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
הורדתי את batman arkham city והוא לא מעלה לי אותו נסיתי 2 קראקים וגם לא עובד מישהו יכול להביא מדריך עם קראק בדוק תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אךך עוד טורניר יוצא לדרך וכרגיל כיף לפרסם אותו! אנחנו רק עוד 2 טורנירים לפני טורניר הרבע מאה שבו נחלק פרסים ממש ממש ממש ממש שווים וכדאי לחכות. כמו כן אנשים חשוב מאוד שתמשיכו להתחרות ולהתמודד ולהרוויח נקודות כדי לקבל דירוג גבוה כי בקרוב הדירוג הזה ישפיע על משהו חשוב מאוד בנוסף לפרס שהזוכה יקבל בסוף השנה שהוא יקר ערך בפני עצמו. אז כמה דברים חשובים לפני כן. 1. אתר z33k נתן לנו להפוך להיות טורניר קבע באתרו מה שאומר יותר חשיפה לטורניר וסבירות גבוהה שיותר ישראלים שלא מכירים את הקהילה אבל כן משחקים באתר z33k כמו אלעד 'Gutow' גוטו שהשתתף והגיע למקום הרביעי בטורניר יצטרפו לרשימת הטורנירים. בנוסף הטורניר יופיע עם לוגו ממש גדול כמו כל הטורנירים היוקרתיים באתר …
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום , כשאני נכנס למשחק CS , CZ ואני לוחץ על אחד מהמספרים שבצד ימין של המקלדת המשחק יוצא ונותן לי את השגיאה הזאת : http://img230.echo.cx/img230/329/1236qn.jpg איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-