עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. למכירה כ15-20 משחקי מחשב בעיקר קווסטים, כולל פנטזמגוריה, מיסט וכד' באריזות מקוריות מתאים לאספנים. מיכל- 0523682081 mbendor@netvision.net,il

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. Started by dennis14,

המוד נקרא Velaya - Tale of a Warrior ומתרחש לאחר סיום המשחק המקורי. המוד יצא בעבר בגרמנית בלבד אך לאחרונה תורגם לאנגלית, התגובות של שחקני גוטיק עליו חיוביות מאד, אני אנסה אותו בעצמי שיהיה לי זמן. הנה כל הפרטים עליו וקישור להורדה - http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=732368

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  3. Started by kozimus,

שלום. שידרגתי מXP לWIN7 התקנתי את המשחק מחדש והעתקתי את השמירות לאיפה שהן אמורות להיות אבל כאשר המשחק מנסה לטעון את השמירות הוא אומר לי שהם CORRUPTED למרות שב XP הן עובדות ללא בעיה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  4. Started by F430,

ידוע למישהו על האיזשהו פאץ למשחק בשביל וינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  5. Started by vitali02,

הבעיה היא שכשאני משחק בערב(בצהריים אין לי את זה) יש לי לאגים במשחק הכל נתקע כאלו תקיעות קצרות כאלו השאלה מה לעשות? מה צריך לשפר? כדי שהלאגים יפסקו

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by אושר (:,

טוב הורדתי תמשחק אתמול .. בקיצור סבבה התקנתי והכל... נכנסתי למשחק ואז הוא עושה הודעת שגיאה שצריך לעדכן זה יוצא ואחר כך ישר עושה שגיאה ככה בדיוק: (אין אפשרות לאתר רכיב) הפעלת ישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MFC71D.DLL.התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. בכל אופן ניסיתי לעשות UPDATE בתיקייה וזה עושה אותה שגיאה. לא מבין למה, המשחק פועל, ההתקנה עברה, מה הבעיה ? עזרה דחוףף ד"א יש לי ויסטה 32 ביט אם זה קשור אז אין טעם לחפור.. אבל אם זה עובד על ויסטה אז עדיין לא מבין מה הבעיה ?!?! תודה!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  7. אני לא יודע עם זה המקום המתאים . תוכלו למחוק את האשכול .. WoW Valkyrie-Fun Server Wotlk הכתובת : http://wowvalkyrie.servegame.com/ הרשמה: http://wowvalkyrie.servegame.com/ind...t⊂=register השרת בגירסא: 3.3.0a = 3.3.0.11159 רמה מקסימלית:100 exp:high drop:high money:high quest:high set realmlist wowvalkyrie.servegame.com באתר יש מערכת דואר הודעות פרטיות אפשר להעלות תמונות יש מפת מחוברים וכו'..... יש באתר פקודות ששחקן רגיל יכול להשתמש בהם ובקרוב יוספו עוד כמה פקודות. מקומות אימון: Monsters village- מקום אימון ו PVP Unpvp monsters - מקום רק לאימון פקודות שאתם יכולים להישתמש: .tele - להישתגר לכל מקום שתירצו לדוגמא: .tele orgrimmar .tele stormwind .tele monsters village .tele…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Gimel,

http://www.commandandconquer.com/classic?sourceid=eag1321 חברת EA משחררת להורדה חינמית את שני המשחקים האלו. אתם מוזמנים להוריד ולהתנסות

9. Started by ozdaya,

היי, שאלה: שיחקתי במשחק פיפא 2010 בקונסולת ה- PS3 וממש אהבתי את המשחק (אפילו יותר מה- PES 2010) אבל לא הצלחתי לבדוק האם הגירסא של פיפא 2010 למחשב הינה זהה, פחות טובה או אולי יותר טובה. מישהו יכול לעזור? האם יש הבדלים? תודה.

10. כלומר לא ברשת/און ליין תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אתמול קיבלתי את המחשב החדש מעבד פנום 2 965 5850 כרטיס מסך לוח גיגבייט GA-770TA UD3 בכל מקרה כשאני מנסה לשחק בבטלפילד החדש כאילו העכבר לא מצליח להגיע להגדרות וכו הוא פועל אבל אי אפשר להתמקד על האפשריות ולהתחיל את המשחק. אותו דבר מתרחש במשחק קרייסיס הראשון עם העכבר שאני מסמן נגיד ללחץ על להתחיל משחק ואין תגובה.עידכנתי את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך.. מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by klips,

שלום לכולם אני מחפש מקום ממנו לרכוש את המשחק BAD COMPANY 2 במחיר הכי זול ומה ההבדל בין הגרסה הרגילה לגרסה LIMIT האם עדיף לקנות אותה כי לא ראתי שמוכרים אותה פה בארץ אשמח על כל עזרה ויעוץ ....

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by soundf,

שלום... דבר ראשון האם הCOD6 למחשב האישי כולל מולטיפלייר??? אני זוכר בהשקה אמרו שהוא לא יכלול מולטיפלייר זה עדיין ככה??? דבר שני יש לי אקסבוקס 360 פרוץ ואני רוצה לשחק בCOD6 ברשת כמובן שאני לא יכול .חבל שאי אפשר להחזיר אותו למקורי ... בעקבות זאת השאלה: אם יש מולטיפלייר למחשב האישי -כמה עולה COD6 למחשב??? ואיפה הכי זול לקנות והאם המחשב שלי יריץ את המשחק (בהגדרות בינוניות ) ??? מפרט: Primary Adapter Graphics Card Manufacturer Powered by ATI Graphics Chipset ATI Radeon HD 4550 Device ID 9540 Vendor 1002 Subsystem ID 026C Subsystem Vendor ID 1043 Graphics Bus Capability PCI Express 2.0 Maximum Bus Setting PCI Express 2.0 x2 BIOS Version 011.012.000…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  14. שלום לכולם. מחיפוש ברשת אני מבין שיש שם איזושהי בעייה עם כיוון הרזולוציה ע"פ בחירתך אני פשוט לא מצליח למצוא פתרון ראי לעניין הזה. האפשרויות היחידות שקיימות ב Disply settings הן 800X600 או 1024X768 וזה קצת הזוי. אני צריך לכוון ל 1366X768. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by yosda-boy,

שלום רב, הבעיה במשחק היא שכאשר אני עושה Play ואז בוחר סגנון משחק נגיד DeathMatch אז אין לי אפשרות לבחור סרבר, הוא כותב שהוא מחפש סרברים ואין לי אפשרות לבחור סרבר. הוא נכנס ל - DeathMatch אבל אין לי אפשרות לבחור את השרת. איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש Mystery.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  16. ראוי לציין שמדובר במערכת WIN7 ולפני כן, כשהיתה מותקנת XP SP3 הכל עבד בסדר. ניסיתי גם לעשות מצב תאימות ל-XP וההודעה נשארת

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  17. Started by Ron321321,

שלום יש לי Red alert 2 (קנוי) וקיבלתי מחשב חדש וינדוס 7 והמשחק עובד לאט רציתי לשאול אם זה קשור למערכת הפעלה או אם אפשר לתקן את הבעיה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. היי חברים. החלפתי מחשב ולאחר התקנה מחודשת של המשחק ניסיתי להעלות את המשחקים השמורים שלי. למרות שמיקמתי אותם בספריה המשחק פשוט לא רואה אותם. ניסיתי אפילו לשנות את השם של אחת השמירות הישנות שלי וכלום לא הואיל. יש למישהו רעיון? תודה חנן

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. Started by newyork3,

שלום רב. ברשותי WIN VISTA 32 . בנוסף יש לי GTA IV (מקורי) אני מנסה להתקין את המשחק ומקבל את השגיאה הבאה: http://img691.imageshack.us/img691/2406/39560473.jpg לחיצה על הקישור של מייקרוסופט לא מוביל לשום דבר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  20. Started by ori24,

היי לכולם אני "תקוע" במשחק וצריך עזרה. בשלב של הRUINS אחרי שמחלצים את המפקדת טקילה מהמלכודת צריך ללוות אותה עד לדלת המעבדה. אני מלווה אותה והורג בדרך את המפלצות ומשגיעים לדלת היא הולכת לצד ולא מפסיקה להשתעל ולעמוד במקום. לפי הסרט של השלב שראיתי היא אמורה לפתוח את הדלת ולא לעמוד בצד ולהשתעל וזה נמשך עד אין סוף. האם זה קרה לעוד מישהו? צירפתי את הסרט,זה בסוף הסרט מה שאני מדבר,לכו לסרט תחת השם" Aliens VS Predator 2010 (3) Walkthrough – Marine Mission 4 “Ruins” part 2 הנה הקישור:http://www.videogamesblogger.com/2010/02/05/aliens-vs-predators-walkthrough-video-guide-for-all-3-species-pc-xbox-360-ps3.htm

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

יש קהילה למשחק Company of Heroe?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  22. נראה כמו שילוב היברידי בין HALF LIFE, UT3 וBORDERLANDS

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. Started by ori24,

שלום לכולם, שאני מפעיל את המשחק אז יש סאונד רגיל אם זה באות של NVIDIA ושל 2K GAMES בהתחלה וגם בתפריט עצמו ובסרט הפתיחה של המשחק יש סאונד רגיל. אך שהמשחק עולה אחרי סרט הפתיחה ומגיע לקטע של הים אז אין סאונד בכלל וגם שמתקדמים במשחק הסאונד נעלם כליל. יש לי WINDWOS 7. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. Started by Daniel :D,

סרטון קצר שהכנתי על מקרה של אחד למליון שקרה לי במהלך מרדף משטרתי. תראו בHD אחרת לא רואים בברור את השוטר יורה. תהנו תגיבו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by mpdesign,

האם יש עדיין שמשחקים במשחק הזה אם כן בואו נעשה משחק רשת דרך האמצ'י. החדר בהאמצ'י נקרא mps-zd כל המעוניין המשחק יתחיל ב-23:30 כמו כן יש כבר שתי שחקנים. המשחק בגרסה 1.05

• 1 תגובה
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים