עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ryu,

אם כן, אפשר הסבר? כי הבנתי שאפשר רק שזה שרת פרטי כזה שצריך לדעת את האייפי של הסרבר (אני יודע משחק ישן אבל סתם רציתי לנסות)

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  2. שלום לכולם. אני מצטער מראש על כך שאני פותח דיון על משחק כלשהו ולא עושה דיון ראשי מושקע..לצערי אין לי טיפת זמן לעשות זאת כרגע.. אבל בכל מקרה,רציתי "להכיר" לכם משחק קטן ומגניב,שיצא לפני קצת יותר מחצי שנה לבוקס בלי הרבה רעש וצלצולים,יצא לפני כחודש למחשב באנונימיות כמעט מוחלטת..ניגשתי אליו בלי הרבה ציפיות או תקוות,מתוך סקרנות טהורה..ולהפתעתי גיליתי משחק קטן-גדול,כיפי,מרשים ועשוי טוב. המשחק מרגיש לי כמו שילוב בין אונימושה ודוויל מיי קריי..האקשן מהיר,קליל ומהנה למדי,ומתובל בהרבה מאוד QTE-QUICK TIME EVENTS,אממה,שבניגוד לרוב המשחקים,שבהם הקטעים הללו מונוטוניים,משעממים,עלובים או סתם מייאשים-כאן ישנו שימוש בהן בכדי להציג סצינות אקשן מרהיבות שפשוט תענוג לצפות בהן,ומה שהופך אותן לעוד…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  3. Started by F430,

ידוע למישהו על האיזשהו פאץ למשחק בשביל וינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  4. המפיצה EA מציגה את דרישות המערכת הבסיסיות והמומלצות עבור הכותר ה-23 בסדרת הכדורגל המגה מצליחה, והן מציעות שינויים מזעריים ממה שדרשה מאיתנו FIFA 16 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אלו-הן-דרישות-המערכת-של-fifa-16-והן-לא-יפתיעו/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by overload,

יש דבר אחד שאני מקנא בו בשחקני הקוסנולות וזה משחקי מכות מישהו מכיר משחקים טובים מהז'אנר לPC? (לא רק 3D ,אם יש).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by redti,

שלום לכולם חזר לי החשק לשחק בגלל הpatch החדש של americas army שהוא כולל מפה חדשה sand storm מפה מאוד כיפית מתאימה גם לחיילים הרגילים וגם לכוחות המיוחדים משהו פצצה הpatch שוקל 9.4 mb בלבד. הורידו אותו ותנו את חוות הדעת שלכם ניתן להוריד את הpatch מפה:http://www.3dgamers.com/games/americasarmy/ תבחרו indiana שאתם מורידים זה כי מהיר 110 kb בשבילי...

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  7. רוצים לחזור בזמן 100 שנים ולחוות את המלחמה הגדולה ביותר שידע העולם עד אז מכמה זוויות שונות? בסוף החודש זה קורה לכתבה

8. איפה אפשר לקנות משחקים מקוריים בזיל הזול ? אני מעוניין לקנות את המשחקים הבאים בכדי לשחק בהם ברשת בלי הרבה בעיות.. - half life 2 + cs:source - BF2 - warcraft המשחק החדש שלהם שכחתי את שמו.. אפשר כתובות לאתרים ומחירים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ac1240,

אני לא מצליח לעבור את האימונים (רק התחלתי) ואני באימונים של ה RUSHING והוא אומר לי לעשות CUT RIGHT וכאלה דברים חלק מהם אני מצליח בלי בעייה וחלק אני לא מצליח בכלל למישהו יש מדריך למשחק ? אני לא מצליח לעשות JUKE RIGHT זה מראה לי את הסימון של ה כפתור ימין במקלדת אבל לא קורה כלום שאני עושה עם זה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  10. Started by RDS,

טוב אז אפשר המלצה לסימולטור טיסה? ניסיתי בעבר את FLIGHT SIMULATOR X, אבל הוא לא היה ממש קרב לפי מה שהבנתי.... אז שהמשחק יהיה כמה שיותר מציאותי... גרפיקה פחות משנה, אבל שלא יהיה ממש עלוב... כמו כן עדיף שהמטוסים יהיו יחסית חדשים... תודה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  11. Started by noam_m,

NOM.ESET Weekly Tournaments Series - December Weekly #4 שלום לכולם, הנושא הזה ירכז את המידע לטורניר השבועי הזה ב NOM.ESET Weekly Tournaments Series הטורניר יתרחש ביום חמישי, ה29 לדצמבר 2011, ויתחיל בשעה שמונה בערב הטורניר הינו פתוח לכל שחקן ישראלי עם משתמש בשרת האירופי. ההרשמה מתבצעת באתר Binarybeast על כל שחקן שנרשם לבצע CONFIRMATION שיפתח שעה לפני הטורניר. שלב ה CONFIRMATION נסגר בשעה 19:55. שחקנים אשר לא עשו Confirmation עד השעה הזאת לא יוכלו להשתתף. כל הסיבובים בטורניר הם "הטוב משלוש מפות" = Best of 3 בטורניר הזה המפה הראשונה בכל סיבוב נקבעת על פי MAP VETO. השחקן שמופיע "עליון" בבראקט בוחר ראשון. כל שחקן בוחר מפה אחת שהוא לא רוצה לשחק עליה וממשיכים עם הבחיר…

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  12. Started by Matan22494,

שלום, בזמן האחרון יש לי חשק למשחק ג'יפים טוב מאתגר ומציאותי לא מרוצי ג'יפים וזה אלא נסיעה בשטח וכל מה שכרוך בזה מישהו יוכל ללהמליץ לי על אחד כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by דניאל52,

למה לוקח כל כך הרבה זמן להחליף בגדים בגרסת ה PS2?? ולמה כש אני נוסע מהר מאוד במכונית ואני עוצר מהר רואים הכל מרוח כזה זה קורה בגרסת ה PS2. ראיתי שיש את GTA:VCS ל PS2 ו PCGAMES.CO.IL שווה לקנות?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. טוב, אז אחרי 3 שנים בצבא ללא הרבה זמן לשחק (ובלי חומרה מתאימה להריץ את זה) השתחררתי וגם הזמנתי מחשב חדש, ועכשיו אני מעוניין בהמלצות למשחקים טובים שיצאו ב-3 שנים (פלוס-מינוס) האחרונות. אין העדפה לז'אנר מסויים כזה או אחר, אני מוכן לשחק בערך בהכל, מלבד משחקי מירוצים שמשעממים אותי למוות... בכל מקרה, תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  15. מה אני עוששה כאן? עברתי את המגן הזה הראשון והשני אבל בשלישי אני נפסל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  16. Started by approx,

המלצה לסימולטור טיסה אבל משהו של מטוסי קרב אני רוצה מישחק שהוא חדש משנת 2002 ככה ועד היום ומשהו אם קרבות אוויר וזה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. Started by yaronshahaf,

שאלה שבטוח עלתה בפורומים אבל אני לא מוצא אז אם מישוה יביא לי לינק או משהו זה גם מספיק והשאלה: מה צריך בשביל לשחק אונליין עם הגירסה הפרוצה.. הבנתי שצריך להתחבר לשרתים מזופיים או משהו בסיגנון בנוסף אם מישהו יודע איך אפשר לשחק במפות של ההרחבות : ARMOR FURY ןEURO FORCE אני אודה לו מאוד על העזרה..

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. Started by netanel38121,

יחסית משחק ישן של חברת UBI אני חיפשתי בכל חנות שרק אפשר ולא מצאתי אז בלת ברירה אני פונה לאינטרנט אולי יש סיכוי להשיג אותו מאיפה שהוא Suzuki Alstare Extreme Racing זה השם שלו. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק המלא אני ישמח עד השמים כבר כמה שנים אני מחפש אותו יש לי את הדמו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. Started by אלון פ,

שלום לכולם, יש לי בעיה ב BFH. כשאני מנסה להכנס לסרבר, זה טוען תוך שניות, ומתנתק, ומציג שגיאה 15. אחרי זה כשאני מנסה להתחבר, הוא טוען מלא זמן ואז אומר שאין לי סרבר להתחבר אליו. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  20. Started by kaisman,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים מלאים חוץ מKAZZA ומורפיוס! כאילו אתרים!

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  21. Started by gkman,

אני רואה ברשת כל הזמן משחקים בגרסת RIP ממה שאני הבנתי ( תקנו אותי אם אני טועה) שמשחק ריפ שוקל פחות ממשחק רגיל. איך אני הופך בעצמי משחק לגרסת RIP?

22. אני רוצה למחוק רק את הסרטים שבכניסה למשחק ואת הסרטונים שבמשחק עצמו להשאיר.. איזה למחוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. Started by jackal,

שלום רב רציתי לדעת האם ניתן לשחק במשחק CALL OF DUTY עם גוייסטיק? אם כן כיצד אני מפעיל אותו. בברכה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  24. שמתי לב שנורא בא לי לעשות שימוש בבקר, אבל לעיתים רחוקות הוא באמת מתאים למשחקי ה - PC. אפילו סקיירים שמתוכנן לקונסולות לא מהנה בעליל עם הבקר (או שאני גרוע לחלוטין כי אני רגיל לעכבר - אבל אני מוצא את יכולת הדיוק למשל עם קשת נמוכה בהרבה).. פיפא ו - NBA למינהם לא כל כך מעניינים אותי כרגע.. והמשחק היחידי שאני נהנה לשחק עם הבקר כרגע זה DARKSIDERS. אשמח להמלצות על משחקים שלא דורשים דיוק (כדוגמת דרקסיידרס).. משחקים שכבר ניסיתי ולא כל כך אהבתי - DIRT, StreetFighterIV, TRINE2,AC2.. תודה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  25. Started by alexrta,

כל מה שצריך לעשות להיכנס לפה: http://www.fileplanet.com/betacenter/swat4/ למלות את הפרטים ולקבל CD-KEY וזאת בתנאי שיש לכם חשבון ב- FILEPLANET אם לא אז פשוט תפתחו אחד זה חינם! אני עכשיו מחכה להתחלת ההורדה שלי לצערי למי שיש את החשבון החינמי צריך לחכות עד ששרתי ה-PUBLIC יתפנו

• 1 תגובה
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.