עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום! אשמח לעזרה! אנחנו מנסים להוריד CC למשחק SIMS 4 מאתרים כמו אלה - https://www.thesimsresource.com/downloads הקבצים שהיו יורדים בהתחלה היו עם סיומת PACKAGE והצלחנו להוריד קובץ אחד אבל מייד אחריו המחשב לא מאפשר לפתוח יותר אותם וכותב לי הודעה כזו - האם יכולים לעזור לי לפתור את הבעיה.? מדובר במחשב חדש . תודה רבה ! יעל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by superginiman,

כרגע יש 3 חבילות קנייה בSTEAM לHL2 אני תרגמתי והנה זה חבילת ברונזה: HL2 וCS SOURCE חבילת כסף: HL2, CS SOURCE, HL1 SOURCE, DAY OF DEFEAT SOURCE חבילת זהב!!!: HL2, CS SOURCE, HL1 SOURCE, DAY OF DEFEAT SOURCE , מדריך אסטרטגיה, 3 פוסטרים של HL2 . כובע, גלויה, מדבקות, דיסק השירים מהמשחק, וסיכוי לזכות לטיול לVALVE . לרשימה הרשמית http://www.hlfallout.net/ כתוב שם גם על חבילות ה"ממשיות" שאתה קונה בחנות

• 110 תגובות
    • 5.8k צפיות
  3. Started by ron1739,

שלום, יש לי בעיה, כשאני נכנס למולטי, כתוב לי שם "Your NAT Type: Strict" ובשביל לפתור את הבעיה הוא אומר לי לפתוח UPnP בראוטר, אז אני משנה את זה בראוטר ל-Enabled. וזה עדיין עושה לי אותה בעיה STRICT. למה? איך אני פותר את זה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יש לי קובץ של אצטדיונים חדשים למשחק אבל אין לי מושג איך להתקין אותם. יש לי את התוכנות שאפשר דרכן לשנות את הקבצים של המשחק אבל אני לא מוצא שם משהו שקשור. תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  5. Started by AVL,

יש לי מכרה שרוצה לקנות ממני את הPS2 לילד שלה, מדובר בדגם העבה , בלי צ'יפ , עם כרטיס זכרון 8M , שני ג'וייסטיקים (לא מקוריים) , וכמה משחקים כולל GTA SAN ANDREAS ו FINAL FANTASY X2 , בכמה כדאי לי למכור? אני לא רוצה לדפוק אותה במחיר אבל מצד שני אני די לחוץ על כסף אז אני גם לא רוצה לתת אותו במחיר נמוך מידי תודה לעוזרים! (זה די דחוף )

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by bitzikc,

די נהנתי מ-supcom וההרחבה יצאה כבר לפני זמן מה! http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommanderforgedalliance/index.html?tag=tabs;summary למישהו כבר יצא לשחק? אני אשמח לשמוע ביקורות.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 32 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, גברים! יש לנו פרק חדש בשבילכם והוא מלא הפתעות: יוגי צריך ויטמינים, ינאי כבר על ריטלין ולוני מוקף ארגזים… (כמו שאומרים – “אם ההר לא בא למוחמד – אז מוחמד צריך לעבור דירה..”) איפה היינו? אה כן, יש לנו פרק שווה בשבילכם היום: יוגי חוזר לעבר עם מכונת (הפופקורן) הזמן הקטנה שלו וחווה מחדש את Saint Row 2. יש לנו סקירת מאזין על קרייסיס 2. המון חדשות חמות וטריות (MW3, Dead Island, Assasin’s Creed Revelations ועוד…) וידאו השבוע (ביוני למדי), פינת הפליקצ’ארט, שאלה שבועית חדשה והמון שאלות מאזינים (חלקן מו…

8. Started by DS,

אז ככה התחלתי את המשחק והתחלתי מפה אחת. עכשיו מה אני עושה?? הולך לסינים האלה והורג אותם?! קיצור לא מבין את המשחק בכלל

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by לוח שנה,

איפה מגדירים רמת קושי וכמה תנועה יש וכו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by Lumber_Jack Jim,

פעם היה מספיק ללחוץ על PrtSc... מה אני עושה לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. ניחושים נאיביים או סודות עסקיים עסיסיים שנחשפים מוקדם מהמיועד? רשימת משחקי העתיד של פלטפורמת GeForce NOW יוצרת הדים ברשתלכתבה

12. Started by cganir,

שלום לכולם ! חשבתי לפתוח פה THREAD כמו בפורומים הגדולים, בו נוכל להשוות ביצועים של המשחק המדהים החדש הזה. אז קודם כל, צריך להוריד את הדמו. אני לא אתן פה לינקים, כי יש הרבה כאלה, ואפשר למצוא בקלות. אחרי ההתקנה, יש לגשת לספריה שבה התקנו את המשחק, ולהקליק על קובץ שנקרא Benchmark.exe. לאחר הבדיקות יופיע מסך קטן ובו התוצאות. כל אחד שבודק, שישים את התוצאות שקיבל + מפרט מזורז של המכונה עליה רץ המשחק ! בהצלחה ! אז הנה הראשון : FlyBy:108.93 BotMatch:38.32 Resolution : 1024x768 AMD T-Bird 1.4 GHz Gigabyte 7VRXP 256MB DDR PC2700 memory Hercules FDX Radeon 8500LE with Catalyst 2.3 Drivers.

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by MilkMan,

חיפשתי בגוגל וכול אתר אומר משהו אחר, אחד אומר סוף 2006, אחד אומר בפברואר [עכשיו], אחר בכלל אומר 2009 :'(

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by ben_amitai,

הבעיה שלי היא כזאות: הגעתי למסימה האחרונה (אני חושב) אחרי שניטרלתי את הפצצה במערה הזאות המשחק פשוט... לא יודע איך להסביר את זה, המשחק לא מגיב אבל כשאני נכנס למנהל המסימות הוא מראה לי שהוא פועל בסדר. איך שאני מנטרל את הפצצה זה מה שאני רואה : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by shiran69,

אני רוצה לקנות פלייסטיישן2 ואני לא חודעת מה כדי לקנות ואיפה משהוא הציע לי את הדגם 5004 או k מה אתה אומרים??? ומה לגבי הציפ אומרים שהוא הורס את הפלייסטיישן וגם תנו לי מחיר לגוסטיקים רוטטים ,זיכרון דיוידי בתודה..... שירן (בת)

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by NOM.ESET | frasE,

NOM.ESET nek - STEAM_0:1:7257507 rishoN - STEAM_0:0:17989380 badE - STEAM_0:0:25256639 infront - STEAM_0:0:15648380 h1noy - STEAM_0:1:21737946 gl

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by shimon956,

הורדתי את המשחק מן האתר ואני לא יודע איך לשחק בזה מישהו בבקשה יכול להסביר איך משחקים ???

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by FPSbanana,

יש לי חשבון מקורי לא גנוב ולא פרוץ ולא השתמשתי בצ'יטים וקיבלתי באן מהסטים אני נכנס לCSS הוא לא נותן לי להיכנס!

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by stone cold,

טוב הרבה לא מכירים תסידרת מישחקים הזות אז ככה Kingdom Hearts זה סידרת משחקים משותפת לסקווראיניקס(החברה שפיתחה את פינל פנטזי ועוד הרבה משחקים אחרים) ולדיסני הסידרה היא בסגנון RPG ונכון להיום מחולקת ל3 משחקים הראשון מתחיל תסיפור ויצא לPS2 אחרי זה עשו משחק מעבר לGBA ואז הוציאו את 2 לPS2 שממשיך תעלילה מישרשרת הזיכרונות (המשחק לGBA ) ככה שזה 1-Kingdom Hearts1 2-שרשרת הזכרונות 3-Kingdom Hearts II בכל מיקרה מאוד אהבתי את הראשון היה לו סיפור פשוט ונחמד\גיוון \גרפיקה ומוזיקה יפה וסירטי CG מאוד יפים ביכלל היתה אווירה מצוינת תמשחק של הGBA ניסיתי לא אהבתי ועזבתי די בהתחלה אבל לא לקלקל תסיפור קראתי תעלילה שלו קצת אחרי שהתחלתי את 2 עכשיו אחרי שאהבתי תראשון הי…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  20. אחד המשחקים המהנים ביותר לטעמי. לפני שנתיים פרסמתי ת'רד זהה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225327.msg1975732#msg1975732 משהו השתנה בינתיים? לא אסטרטגיה או RPG. משהו עם אקשן ועלילה מעניינת אבל בלי בלבולי מוח מיותרים. אהבתי את SCCT , MAX PAIN II ו-HITMAN. מחפש משהו יותר SCIFI עם קרבות מעניינים - .תודה מראש לכולם.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by needacomp,

ויכול להריץ משחקים כמו last of us ?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=//1072721 אני לא יודע איך מאריו עבר את זלדה לעזזל אבל הסרטון נחמד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מפעיל את המשחק הכל טוב ויפה ! אני מנסה להיכנס לשרת הוא מתחבר מגיע עד retrieving server info... ואז נתקע ואחרי כמה זמן הוא אומר לי את ההודעה הזאת...

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by cheat-it,

כשאני מריץ משחקים הם לא פועלים בצורה חלקה כמו שהם אמורים ויש לי יחסית מעט FPS אפילו אם אני מריץ משחק כמו BIOSHOCK על HIGH DETAIL יש לי FPS נמוך והמשחק לא רץ חלק המפרט שלי אמור בהחלט להספיק בשביל להריץ אותו: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  25. משחק הנהיגה המגה שאפתני של Slightly Mad Studios מחליט לוותר על תקופת החגים העמוסה והתחרותית, לוקח לעצמו עוד מספר חודשים לטובת ליטושים ושיפורים – ויושק בתחילת השנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/project-cars-%d7%9e%d7%9b%d7%aa%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%94%d7%91%d7%94-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%92/

• 0 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.