משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
-
הורדתי את המשחק אבל הוא בצרפתית....יש אוליי איזה קובץ או משהו שיהפוך אותו לאנגלית? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב למשחקים, אולם אחד הדילמות שלי זה המעבד, כיוון שע"פ הידוע לי השוק כן הולך בכיוון של שימוש במספר ליבות אני רציתי לברר איזה מהמשחקים הבאים כן משתמש במרובעי ליבה: רד אלרט 3 GTA 4 NFS UNDERCOVER ואם משיהו במקרה יודע אם SC2 יתמוך במרובע ליבות. המחשב הולך לשרת אותי הרבה שנים ואיני מתכוון לבצע שידרוגים בלוח אם או במעבד לפחות אני לא רוצה, השאלה שלי אם עדיף לשים על PHENHOM9550X4 כ760 ש"ח, או לשים על ATHLON X2 5200 מחצית מהסכום הזה. חשוב לציין שכנראה אני לא אבצע OC.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האלן קניתי אתמול מיק,חלק מהמשחקים עובדים אבל יש משחקים שפשוט לא שומעים אותי. כמו HL או CSS.יש אולי משהוא במשחק שאני אמור להגדיר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון UFO Aftermath
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה זה הפריט הזה? Spearman http://img329.imageshack.us/img329/7604/screen032121350000ww0.jpg
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה הצ'יט שיש לעשות על מנת לקבל תת מקלע עגול? ב- VICE CITY היו מקבלים אותו כשרושמים - NUTTER TOOLS. תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לא יודע אם לכולכם יצא לראות את הטריילר למשחק שאמור לצאת באוגוסט: לדעתי זוהי פשוט יצירת אומנות!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש למישהו פריצה למשחק: Heroes III Armageddon's Blade בגרסה 2.1 תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שיחקתי במשחק ופתאום היתה הודעה כזו: SaveDevic_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving ופתאום הייתי צריך להתחיל מהשלב הראשון. כבר הגעתי כמע למקום שהייתי בו ועוד פעם יש את ההודעה. כאילו משהו נמחק אבל לא נגעתי בכלום ויש מספיק מקום בכונן.. למנה זה קורה? מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לרכוש את המשחק אך אני לא יודע אם הוא יעבוד על מערכת הפעלה WIN 7. ביצתי תחקיר קטן על המשחק אך בשום מקום לא מצעתי מידע עליו.. (( הכוונה לזה שלא מצאתי את המידע הנחוץ לי )) ??? - תודה מראש לעוזרים - 8)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי המלצה מכם על המשחק אך שחכתם לכתוב שהוא רק לחלונות 98 ו95? מוזר... יש דרך לסדר את זה?.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
http://shadowrun.com/ עריכה: הלינק לדמו נעלם?! מחילה אפשר למחוק
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בHL2 כל האויבים והדמויות במשחק פשוט לא זזים מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! התקנתי את המשחק ובסוף ההתקנה הוא מבקש ממני להתקין הגנה מסויימת על הדרייברים. זה הודעה שבאה מהמשחק,מה היא קשורה להורדה? מי אמר שהורדתי את המשחק בכלל? זאת שאלה שבאה עם יצרן המשחק שקשורה למשחק עצמו. המשחק דווקא עובד לא רע בכלל,זה לא ניראה שזה מעורר בעיות גרפיקה או משהו. מישהו יכול להגיד לי מה זה?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום, יש לאח שלי בעיה במחשב כשהו מפעיל את המשחק, לאחר זמן מה שנע בין 15 דקות לשעה וחצי , פתאום המשחק יורד לאיזה 8FPS זה מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון 9600GT 512MB אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהמעבד מהווה צאוור בקבוק למרות שהסימנים מוכרים לי ממקרה שהיה לי עם קריסיס 2 במחשב שלי , שהייתה תוכנה שהגבילה את הכרטיס מסך שלא יתחמם יתר על המידה וזה הוריד את ה-FPS לאחר כמה זמן (GEST אני חושב זה שמה) אצל אח שלי לא מצאתי תוכנה שמגבילה את הכרטיס מסך , חיפשתי ב-TASK MANASGER ב-PROCESSES מה אתם אומרים ? אם הוא יוריד את ההגדרות יפעל חלק כל הזמן ? יש אולי איזה הצעות לפתרון הבעיה ? תודה מראש ! פרסמתי תגובה באכול הרישמי אבל…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אני חולה על זה ואני מת כבר לפוצץ גולגלות ולבתר גפיים! http://www.gametrailers.com/player/22862.html
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
דבר מוזר בטירוף העכבר עובד במניו אבל במשחק עצמו לא מגיב וזה מוזר בטירוף אם מישהו יודע איך לעזור אני ישמח עד שבא לי לסיים את המשחק הזה אחרי חצי שנה ניראה לי חחח פתאום זה קורה והעכבר עובד בכל המשחקים ווינדוס בלי בעייה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חייב הסבר דחוף איך להתקין תמישחק אני לא מבין איך!!!! חשבתי זה התקנה רגילה כמו פיפ'א ניד פור ספיד אבל זה בקובץ אוינרר והוא לא מבקש סי די 2 לא כלום!! חייב הסבר מלא איך להתקין בבבקשה!! תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-