משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שמי דור, אני בן 23 ואני מחפש אנשים בני 20+ לשחק איתם בGEARS OF WAR 4 בCO-OP. יש מעוניינים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחקי אסטרטגיה, משחקי פעולה וגם כאלה שמשלבים בין השניים מוצעים במחירי מבצע קורצים ממש עכשיו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
משחקי סדרת Saints Row, משחקי הפעולה של סדרת Metro ועוד רבים וטובים זמינים במחירים שכדאי לכם לשקול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שחקן חובב מירוצים נתקל במפתיע ב'דמות' של חברו, שנפטר לפני כשנה, ואף זכה להתחרות מולו בעולם הדיגיטלי של הכותר הטרי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חג שמח חברים יקרים, יש מישהו בפורום שיש לו כרטיסים לאירוע Game in 2016 בסוכות שלא מעוניין ללכת? אני מוכן לקנות ממנו את הכרטיסים! הכרטיסים אזלו... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש חבר'ה שרוצים לשחק במשחקים כמו gta v, forza horizon 3, gears of war 4, כשיצא battlefield 1 עדיף מעל גיל 19
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים את המשחק. כרגע אני משחק נגד בוטים. רציתי להבין מדוע אני מוגבל בכמות החיילות שאני יכול לבנות(100)? והאם יש דרך לעקוף את זה בצורה פשוטה'?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחק הפעולה של EA Games זכה לביקורות מחמיאות מאוד, אך נראה כי גם זה לא מנע ממנו להיבלע בין שני כותרים גדולים ומוכרים הרבה יותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הפנינה האלימה Bulletstorm זוכה לחיים חדשים במחשבים ובקונסולות הדור החדש, עם אורח מפתיע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
להיט העולם הפתוח של חברת Rockstar Games מהדור הקודם ינחת סוף כל סוף גם ב-PC, בהנחה שיש לכם גישה לשירות ה-PlayStation Now להזרמה ישירה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
גם החנות של פלטפורמת ה-Origin מבית EA Games פוצחת במבצעים מעניינים משלה שכדאי לכם לבדוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יותר מעשור חיכו מעריצי Final Fantasy למשחק ה-15 בסדרה הוותיקה. האם ההמתנה הענקית הזאת הייתה שווה את זה? בואו לגלות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בואו להיזכר במוגלי, אלאדין וסימבה, וכל מה שהפך אותם לגיבורים המושלמים גם עבור עולם משחקי הוידאו אי שם בשנות התשעים העליזות לכתבה
-
עדיין לא שיחקתם ב-Mankind Divided? כעת תוכלו לעשות זאת בפחות משליש מתג המחיר המלא שלו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הכותר שינסה להמציא מחדש את סדרת הפעולה הטקטית הוותיקה מוכן למבחני הבטא הפתוחים שלו, בדרך להשקה הרשמית החגיגית בעוד פחות מחודש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תשלום של 55 שקלים יעניק לכם גישה ל-14 משחקים שונים ומגוונים שמבוססים כולם על העולם האהוד שטווה ג'ורג' לוקאס לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הפלטפורמה שדואגת לתעד, לשקלל ולאגור כל ביקורת מרחבי הרשת מכריזה על מפיצות המשחקים המצטיינות והמאכזבות שליוו אותנו במהלך השנה האחרונה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
משחקי האסטרטגיה הנודעים של חברת Sega וקטלוג הכותרים הטרי של Square Enix מוצעים למכירה בהנחות יפות, עבור מהירי ההחלטה שביניכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המיזם הייחודי והחד פעמי החדש של Humble Bundle מקדיש את מלוא ההכנסות שלו לטובת הכלל, ומאפשר לכם גם להגדיל בצורה משמעותית את ספריית המשחקים שלכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מבצעי סוף השבוע בפלטפורמת הגיימינג יעניקו לכם הזדמנות לחוות כמה מהכותרים הבולטים של שנה שעברה בעבור תג מחיר נגיש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את המיזם שרוצה להביא את העולם של Red Dead Redemption אל תוך העולם של GTA V לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ההשקה שלו תתרחש רק בעוד שלושה חודשים, אבל חברת Bethesda לא מבזבזת זמן וחושפת לנו את מערכת המחשב לה נזדקק על מנת להפעיל באופן מכובד את הפרוייקט הגדול הבא שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כמעט כל התותחים הכי כבדים של חברת EA Games מגוייסים על מנת להפוך את משחק הפעולה החדש להצלחת ענק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום לכולם , רכשתי את המשחק מ STEAM לפני כמה שעות , ירד והכל .. ואז זה הופיע error lunch עשיתי הפעלה מחדש - נכנסתי ל SAFE MODE לחצתי 7 , בטלתי את מה שרצו שם ועכשיו זה http://support.easyanticheat.net/kb/launcher/dse/?lr=en-us איזה עוד אפשרויות יש לי ? תודה רבה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-