משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
ב Origin דרך On The house https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש משחק של לבנות ולכבוש שטחים כמו ג'נרלס, red alert 2, או warcraft. ולא הכוונה שלי לסגנון כמו company of heroes שלדעתי לא אותו דבר אלא הכוונה משחק עם אותו רעיון בדיוק כמו מה שהזכרתי, אוספים כסף, בונים צבא וחיילים, ותוקפים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יצא מצב מודים מובנה ורשמי (בגרסת בטא) למשחק: http://www.ibtimes.co.uk/fallout-4-gets-official-game-mod-support-pc-creation-kit-launch-coming-consoles-soon-1557159 דבר שני וקטן: מישהו יודע במקרה איך ניתן לשנות בצורה בטוחה את שם הדמות אחרי שכבר שיחקתי בה די הרבה? קראתי שאנשים מציעים לשנות משהו בשמירות אבל אני לא יודע עד כמה זה בטוח. אגב למה הדיון על משחקים שונה בפורום? אין חלוקה לפי תחומים וכולי...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלומות , אני לא ממש גיימר למרות שאני משחק במשחק או שניים בצורה קבועה . בקרוב אני עושה מעבר לכונן SSD (קטן יחסית 500GB) , ורציתי להתייעץ האם כדאי לי לאחסן את המשחקים בכונן נפרד ? בגדול לא הייתי שואל , אבל אחד מהמשחקים שבהם אני משחק זה משחק רשת MMO שיש בו גם PVP , וזה מצריך כל חלקיק של שנייה ... (במיוחד עם האינטרנט שיש לנו בארץ) -- לכן אני לא סגור מה לעשות . האופציה ששקלתי זה לשים את שאר המשחקים בכנון נפרד (WD כחול) , ואת משחק הרשת על כונן C . מסכימים ? לא מסכימים ? אשמח לשמוע !
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היכונו לאחד המסעות המוזרים, אבל בהחלט כיפיים, שעלו ב"אולדסקול" עד היום:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום קניתי שוב את המשחק (אחרי שיצא פאטצ')ואחרי עשר דקות תמיד באותה נקודה ->משימה שניה-> "welcome to the resistance" המשחק קופא ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ואותה בעיה הדרייברים שלי מעודכנים (מערכת חלונות 10) חיפשתי בגוגול מצאתי בפורם בסטים איזה שהוא פתרון שלא ממש הבנתי (השם משתמש שלי בחלונות זה ERAN) : http://steamcommunity.com/app/223100/discussions/0/364042262880039302/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לשמוע ממכם מהו המשחק (או המשחקים) הכי מדוברים ומעניינים מבחינתכם שעתידים להגיע אלינו בחודשים שנותרו לשנת 2016. אני אתחיל, ואציין את Deus Ex: Mankind Divided שבדיוק קיבל סרטון משחקיות חדש וארוך: הקודם שלו היה פשוט מעולה, וגם חדש נראה פנטסטי - נקווה שלא נתאכזב. ואם כבר מדברים על סיכוי להתאכזב: No Man's Sky הסופר שאפתני הזדהב ויושק בחודש הבא, ועכשיו נשאר רק להחזיק אצבעות שיצליח לקיים אפילו חצי מהרעיונות המהפכניים שלו. מה איתכם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרי בסרטים למשל, מקובל להציג 24-30 תמונות בשנייה, אז למה גיימרים אוהבים כרטיס מסך חזק שיציג הרבה יותר תמונות בשנייה?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
זוכרים את המשחקים הססגוניים והממכרים בכיכובם של אלאדין, סימבה ומוגלי? הם חוזרים, עם התאמה למערכות מודרניות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
עד לאחרונה היה לי מסך CRT 85HZ. לא הייתה שום בעיה, כי אף משחק רציני לא היה נותן לי יותר מ85 פריימים על הגדרות גבוהות, כך שלא הייתי מפעיל את הVSYNC בכלל. המסך התקלקל, וכמובן שקניתי מסך LCD 60HZ רגיל. הפלא ופלא....יש במשחקים מסוימים בעיה. יותר מ60 FPS יש קריעות, פחות מ60FPS זה כבר מתחיל להיות די איטי. במשחקים שבהם הVSYNC עובד כמו שצריך, ולא גורם לפריימים לרדת ל30- אין בעיה. העניין הוא שעכשיו התחלתי לשחק far cry 4. כמו שהיה בFC2 , הVSYNC במשחק הזה פשוט הורג את הפריימים. מה שמעניין , שזה קורא לי רק בMSAA. SMAA פועל כמו שצריך. יכול להיות שזה בכלל שהפריימים שלי אף פעם לא יורדים מתחת ל60 עם השיטה הזאת. בכל אופן אי אפשר לשחק את המשחק עם SMAA. ניסיתי adaptive…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
אחד המשחקים המרשימים והמתקדמים ביותר בשוק יפסיק להיות בלעדי לחלונות 10 ולחנות של מיקרוסופט בקרוב לכתבה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
-
משחק האסטרטגיה ובניית הערים החביב מוצע חינם לכל דורש, רק בשעות הקרובות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
זוכרים את Titan Quest הנהדר? הוא חוגג עשור וזמין עתה בפלטפורמת הגיימינג בגירסה מעודכנת ובמחיר מבצע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה המדליק 8Bit Armies זמין כעת גם בגירסה אלטרנטיבית עם קוסמים ודרקונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
משחק המירוצים והרכבים בעולם פתוח מבית Ubisoft הופך חינמי לחלוטין, במידה ותורידו אותו בתקופה הקרובה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
משחק העולם הפתוח הכי מדובר לשנת 2016 מתקרב להשקה, ומציג דרישות חומרתיות עם פירוט מינימלי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התבטאות מפי אחד מהמפתחים מעניקה תקווה קטנה לכל מי שמעוניינים בכותר הפעולה האלמותי, אבל לא ב-Call of Duty החדש שמגיע איתו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הכותר Toxikk מושק רשמית עם גירסה חינמית חדשה, ועם סגנון שיעורר בכם נוסטלגיה ל-Unreal Tournament ו-Quake 3 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מיזם הגיימינג הוותיק מציע לכם שישה משחקים (או יותר) ב-20 שקלים בלבד, לא תקחו? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המיזם של החנות המקוונת GOG להתפטרות ממנגנוני ה-DRM של המתחרה Steam מתחדש - ויש גם הנחות ומבצעים נלווים לרגל החזרה ללימודים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלושת היצירות הדיסטופיות של קן לווין מגיעות אל הדור החדש ומזכירות לנו למה הן זכו לאינספור פרסים ושבחים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
סדרת משחקי הפעולה מתיימרת לספק סוף כל סוף מצב עלילתי ראוי לשחקן יחיד, לצד האקשן המקוון המוכר לכולנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-