עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי, כבר תקופה די ארוכה שלא שיחקתי בשום דבר, והתחלתי להתגעגע לתחביב הזה שהזנחתי. די מיציתי את משחקי הפעולה הצבאיים כמו Call Of Duty וBattlefield, ומתחשק לי לנסות משחקי פעולה יותר אורבניים, מהסגנון של GTA. פשע מאורגן, משטרה, מכות, דקירות וכו'... אשמח להמלצות מהסוג הנ''ל משנת 2008 עד היום תודה!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  2. שלום אני לא חושב שלמישהו היה את הבעיה הזאת, אבל אני אשאל בכל זאת: מחקתי את rome total war הרגיל לפני כמה זמן (מסתבר שמחקתי אותו ידנית ולא דרך הcontrol panel) ועכשיו שאני מנסה להתקין את RTW gold יש הודעה שאומרת שאני צריך למחוק את RTW קודם. אז אני נכנס להסר\הוסף תוכניות ומנסה למחוק, אבל יש בעיה בקובץ שבכלל לא נמצא (מה שבדר''כ קורה אם אתה רוצה למחוק את זה אחרי שמחקת ידנית). אז אני תקוע בפרדוקס קטן. למישהו יש עצה איך אולי לעקוף את המחיקה האוטומטית של הוסף\הסר תוכניות, או איך בכלל לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

שלום, (יצא לפני כמה ימים) זהו דמו למשחק סימולצייה שתוכל לשלוט במטוס ובספינה.... משחק מאוד מהנה חבל"ז, לא דורש הרבה מהכרטיס מסך, ניתן לשחק במולטיפלייר עד 8 שחקנים בחדר אני אישית נהנתי מאוד מהמשחק להורדה: http://gamershell.com/download_17456.shtml :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by אבשה,

אז ככה התקנתי את המשחק ואת הסריאל והכל ואז כשאני רוצה להיכנס אז אני רואה חלון כזה:

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by johnwoo,

אחרי שהצלתי את הילדה הראשונה, קניתי מהמכונה בחדר עוד מקום כדי שאני אפתח יוכל להשתמש ב-3 יכולות. הגעתי לנפטון. אני עומד מול המכונה שנותנת לי אופציות להחליף את היכולות שלי. כרגע יש לי 3 יכולות (אש, חשמל וטלקינזיס), אבל פתוחים לי ר 2 סלוטים (בחרתי בחשמל וטלקינזיס). למה לא פתוחים לי 3 סלוטים?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. יש לי את manager 99 של ea שקניתי בזמנו אז בא לי לשחק בו התקנתי והוא רושם שאי אפשר להפעיל בוינדוס XP רק 95\98 איך אני בכל זאת יכול לשחק בזה על וינדוס XP? תודה.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by KOBRA CHOPER,

יש לי את המקורי עם 1.3 PATCH אז אשר אני לוחץ "PLAY NOW" המשחק פשוט נתקע ולא נכנס לשרת פנוי כמו שהוא אמור לעשות,כך כתוב במדריך. או כאשר אני מנסה להכנס לא דרך ה ICON הרגיל )PLAY BF2( אלה דרך PLAY BF2 ONLINE NOW! זה לא מתחבר למשתמש מה זה באגים של החברה? או מה זה? גם אצל חבר שלי ככה :

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by TheReaper,

להפתעתי הרבה שוחרר היום הדמו של OVERLORD 2 משחק ההמשך למשחק באותו שם שהיה תענוג לשחק ומשעשע ביותר וכלל מספר רעיונות מקוריים מאוד הדמו שוקל 972MB אאל"ט ואפשר להוריד אותו מפה http://www.fileshack.com/file.x/14574/Overlord+2+Demo

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  9. פלטפורמת ה-Steam לא מפסיקה לצמוח וחוגגת 67 מיליון משתמשים רשומים פעילים באופן חודשי ברחבי הרשת לכתבה

10. עם כל המדינות

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by Shasoosh,

http://www.gamespot.com/pc/adventure/globalconflictspalestine/index.html?tag=result;title;0 בתמונות הוא נראה מעפן אבל בכל זאת מעניין אותי אם מראים רחובות מדוייקים של ירושלים וכו'. (יש כמה תמונות של ירושלים בגיימספוט) מישהו שיחק?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. אהלן לכל חברי הפורום! לפני הפוסט השבועי, רצינו לפנות אליכם בבקשה. כל שבוע אנחנו מפרסמים בפורום פוסט עם פרטי הפרק השבועי שלנו, לינקים וכו'. לאחרונה הפעילות בפוסטים שלנו היא מינימלית למדי, ורצינו לדעת אם אתם רוצים בכלל שנפתח את השרשורים השבועיים האלו. אם יש לכם תועלת בשרשורים האלו, נשמח לתגובה כאן. תודה! לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 30 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, חברים? הגענו יחד לפרק שלושים! הייתם מאמינים? אנחנו האמנו והגענו, והכל באמת בזכותכם, קהל המאזינים הנאמן שלנו שגדל מדי שבוע. אנחנו מאוד שמחים לראות את התגובות שלכם לכל פרק ופרק שאנו משח…

13. Started by Ewingum,

משהו מגניב ביותר. מי שזוכר את המוזיקת פתיחה של "ספרות זולה" מיד אחרי הזוג ששודד את המסעדה ובסצינה שטרבולטה נוסע באוטו, אז הכנסתי אותה למרדף מכוניות בשלב הראשון. יצא מגניב ביותר. מה שאני רוצה לעשות זה שהמוזיקה תתחיל בכל נסיעה במכונית, הבעיה היא שבינתיים (כל עוד לא יהיה לי את הקוד מקור של מאפיה ;D ) בשביל זה אני צריך לערוך כל WAV של כל התנעה של כל סוג מכונית במשחק הזה בנפרד.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  14. מולטיפלייר אבל לא באינטרנט...זה אפשרי? יענו כמו פיפא כזה שמחברים שלט או מקלדת נוספת ומשחקים ביחד בקמפיין?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by nadav1379,

קניתי דיסק של HL2 לפני הרבה זמן התקנתי את המשחקים CSS ו HL2 שיחקתי והכל היה טוב אחרי כמה זמן מחקתי את הSTEAM ועכשיו אני רוצה להתקין אחרי שנה שזה לא הותקן יש לי את השם משתמש והסיסמה ואת כל הפרטים אבל שאני נכנס לSTEAM ואני צריך להגיע לקטע אני צריך להוריד את המשחקים הם לא מופיעים לי ב MY GAME שאני נכנס לחוצץ TOOLS יש לי שם 4 משחקים שאני יכול להוריד אבל את HL2 ואת CSS אין לי איך אני מחזיר את המשחקים למצב ההתחלה שאני יוכל לעשות להם INSTALL GAME ? נ.ב בחוצץ MY GAME יש לי שורהINSTALLED ויש של את CS ו CSS אבל בSTATUS רשום לידם pre-load complete

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  16. http://www.worldinconflict.com/main/index.html משחק אסטרטגיה מודרני. נראה משחק טוב!!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by kobi_af,

פשוט אחרי פירמוט של סי המשחק נשאר לי בדי והוא עובד אז בטח השמירות של ניד פפור ספיד היו בסי שמרתי אותם אבל עכשיו אני לא יודע איפה לשים אותם שהמשחק יפעל עם השמירות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה הזו? העכבר פשוט נכנס למין סיבובים כאלה מסביב לדמות ולאוטו אוטומתית. ואם נגיד אני רוצה לשים כוונת ולירות אין לי זמן לכוון זה ישר מסתובב

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  19. כשכבר היינו משוכנעים כי חיסולה הסופי הוא בלתי נמנע, הגיע הרענון שגרם לכדור השלג להתחיל בגלגולו - וכעת נראה כי סדרת משחקי Age of Empires עושה קאמבק, ובענק לכתבה

20. Started by manganga7,

שלום. יש לי בעיה במשחקים. רוב המשחקים שאני מפעיל במחשב שלי (NFSMW, POP2 ועוד) פועלים לי מהר מידי. זאת אומרת רמת ה-FPS גבוה מידי. עכשיו העלתי את קצב רענון המסך והורדתי את גרסת הדרייברים הכי חדשה לכרטיס שלי. עכשיו שאני מחליף כרטיס מסך ומנסה את המשחק עם geforce FX5200 תתפלאו, במשחקים פועלים ביותר עקביות. כמובן שההגדרות הרבה יותר נמוכות וכו אבל אין כמו קפיצות כאלה באמצע המשחק. מה אני צריך לעשות (במשחקים אין שום פגם והם תקינים ב-100% אחוזים). (אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד) למישהוא יש רעיון :nixweiss

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by zion789,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של רדאון. כאשר אני מריץ את המשחק הספציפי הזה בהגדרות הכי גבוהות הכל בסדר אבל כאשר אני מעלה את הרזולוציה של המשחק ל1280X768 שזוהי לא הרזולוציה הכי גבוהה של המסך (1368X768) בהגדרות הכי גבוהות המסך מרצד לי וזז כזה וזה מעצבן לשחק ככה.אבל ברגע שאני מוריד את הרזולוציה ל 1024X768 בהגדרות הכי גבוהות המשחק זז בסדר...ואני רוצה לשחק ברזולוציה המקסימלית של המסך וזה לא מצליח לי יש לציין שיש לי מחשב חדש עם 4 גי'יגה זכרון,מעבד E8400 וכו' כלומר מחשב מעולה. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים....עשיתי גם reinstall למשחק ועדיין אותה בעייה...הכרטיס מסך שלי אמור לסחוב את המשחק בהגדרות הכי גבוהות לא? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by 99 ewn,

בספידרמן 3 יש קטע שהוא נמצא בתחנת רכבת מתחת לאדמה בקטע במשימה זו שצריך להנמיך את אמת המים ולמצוא דרך אחרת לרכבת.איך עוברים את הקטע? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  23. שלום, יש לי battlefield 2 (עם עידכון משחק v1.41) והבעיה היא שתוך כדי משחק ב single player (10 דקות פחות או יותר מתחילת המשחק) פתאום המסך מפסיק לעבוד והנורית הירוקה שלו הופכת לכתומה,ובמסך עצמו רואים רק שחור. המקלדת והעכבר כמובן לא מגיבים וחייבים לכבות והלדליק את המחשב. עד אותה שנייה שזה קורה-המשחק רץ חלק בלי תקיעות בלי בעיות! המחשב שלי: amd athlon xp 2500 1.5gb ram כרטיס מסך : radeon 9600 hard-disk : 370GB דרייברים: nvidia + ati מעודכנים. מערכת הפעלה xp pro sp2 . המסך עצמו מוגדר לרענון של 85HZ,הcontrol center של ati מוגדר ב3d לsame as desktop , והמשחק עצמו מוגדר ברזולוציה ורענון כמו המחשב עצמו 1280 על 1024 . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by amit123,

שלום! משום מה כשאני בא לשחק במולטי(יש לי מקורי...)המשחק לא נכנס וכותב לי את הסנד דונט סנד...(זה קרה לי גם בסינגל,אבל אחרי שהתקנתי מחדש זה נפתר שם...) מה אני יכול לעשות?(כבר שיחקתי בזה פעם...פשוט סיימתי אותו ועכשיו רציתי לשחק שוב....פעם זה לא עשה בעיות...) נ.ב כבר שכחתי כמה בלתי נסבל זה לשחק בשלבים הראשונים של הסינגל(fps נמוך טילים....לפעמים אפילו פחות מ-10 בלי סיבה מיוחדת...)...מישהו יודע אם עובדים על פאץ'?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני משחק במשחק , LINEAGE2 ורציתי לשאול איך אפשר לפתוח את המשחק בתוך חלון ? תודה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.