משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את המשחק והכל הלך בצורה חלקה... עידכנתי דרייברים של הכרטיס מסך גם כן עכשיו כשאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את הלוגו של יוביסופט והמשחק נתקע כל פעם במקום אחר ואז גם הסאונד נתקע והמחשב לא מגיג יש לי פנטיום 4 מהירות של 3 ג'יגה 512 זיכרון כרטיס מסך geforce fx 5700 256 mega בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני במשימה האחרונה אני עברתי את כל החיות הענקיות והגעתי לאחת המעליות לחצתי כל הזמן על המעלית והמעלית לא ניפתחה מישהו יודע מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש עוד מישהו ששם לב שמאז העידכון האחרון המשחק נהיה בלתי שחיק, לאגים שתוקעים את המשחק לכמה שניות? וMATCHMAKING זוועתי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-minecraft-%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-telltale-games/
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
VALVE ו Hidden Path Entertainment העבירו ל GAMERSBOOK עשרים (20!) הזמנות ל BETA של CS:GO: http://www.gamersbook.com/scene/news/first-counter-strike-global-offensive-beta-key-giveaway/?comments_page=9#msg_112106 מומלץ מאוד להרשם לכל אלה שחושבים שאי אפשר לזכור, לא מזמן הם התחילו גם חלוקה של CD KEYS ל DOTA 2 ו Dima67 (משתמש פה בפורום) זכה בהצלחה לכל הנרשמים.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני משחק ברשת באנדרגראונד 2? אני אמור לשים איזה קובץ או שעם פאטצ'? (המשחק שלי לא מקורי).
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/editorial.jsp?src=communityupdate_042506 ו תגידו יש בכלל שרתים ישראלים למשחק ואם יש יש RANKED<?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
i have some problems with this game: i have alot of lags my pc is old but in the demo it was fine no lags but in the full i have alot of lags.i install alot of patchs maybe that is the reson? so why is that in the demo i dont have lags and in the full i have lags ?
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר שכבר קיבלנו מספר הצצות לביצועי טכנולוגיית ה-DirectX 12 החדשה מבית Microsoft בשיתוף עם AMD ו-Nvidia, בדיקה חדשה מציגה לנו איך יעילות ושיפורים נרחבים יכוללו מהפכה בתחום הגיימינג לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9c-directx-12-%d7%94%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%95/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הפאצ' 1.3 של Far Cry תיראו מה הוא כותב לי מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, וחג כשר לכולם הורדתי מהאתר את המוד של המכוניות שהופך אותם למכוניות שקיימות באמת, כדוגמת האאודי TT וכדומה. יש לי בעיה שאני צריך למחוק מספר קבצים שככל הנראה נוצרים בעת התקנת המוד בגרסה 1.0, אבל מכיוון שאין לי אותה, והאפגרייד מ 1.0 ל 1.1 לא יועיל לי, הורדתי את הגרסה המלאה של המוד , גרסה מספר 1.1. עכשיו בהורדות ההתקנה אמורים למחוק 2 קבצים מתיקיית MODELS, לא נראה לי שקיים צורך לציין את שמם. הקבצים האלה נוצרו בעת התקנת המוד מספר 1.0, משום מה אני לא מצליח למצוא אותם בכלל, בקיצור.......... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה ? איך אני מסדר את המוד שיעבוד?... התקנתי את המשחק, ואת המוד, אבל אני לא מוצא את הקבצים שעליי למחוק, לא דרך התבוננות בתיקיות ולא דרך חיפו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש כזה ? כי אני מת להתקין את ההרחבה ומה-זה לא בא לי לעבור את כל אובליביון כמו אידיוט מחדש... תודה מראש. ;D
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ההגהה הגיעה! (תיקון שגיאות) " אני חזרתי הפעם בגדול ...!!! אם אתם גימרים באמת ולא פאן בויים ורוצים איכות ומישחקים לא מקרטעים ומבחר גדול תחזרו בתשובה 1)מה זה אומר? תפסיקו לחשוב שמחשב זה כלי למשחקים . כי המחשב הוא לא כלי למישחקים . 2)מחשב זה ל עבודה ולא למישחקים. 4)פעם מחשב שלט אבל היום לא . למה לא?! כי יש כמות גדולה של צריבות הורדות ובזכות זה השוק של המחשב קרס . 5)במחיר שאתה קונה כרטיס מסך טוב אתה קונה גיימ קיוב + אקס בוקס + 5 משחקים. 6)ובקונסולה אתם מקבלים איכות מישחקים יותר טובה משל המחשב, ויותר titles והמון אפשרויות . למה יותר titles? השוק של המחשב זה שוק פתוח, כול אחד יכול להוציא משחק אם יש לו חברה וכסף. אבל, בשוק של הקונסולות, החברה של הקונסולה משלמת לחברות לי…
-
- 103 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
האם זה נכון? לפי Gamespot המשחק אמור לצאת מחר, 3 בפבואר 2009?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מדובר בחצי משחק חצי תוכנה... חבל להסביר במילים: פשוט ענק. הורדה: http://www.acc.umu.se/~emilk/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים, תודות ל-Amiel, יצא לי לשדר חלק מהגמר של טורניר PokerStrategy על 300$ דולר בין Destiny, אחד השחקנים האהובים עליי, נגד שחקן זרג גרמני חזק בשם HeNfy - והנה התוצאה! לינק לסרטון הבא בסוף הסרטון. תיהנו!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
זה נכון שהמשחק לא תומך בעכבר ואפשר לשחק בו רק עם המקלדת?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי כל מני סקינים של הצבא הישראלי להורדה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
מהו המשחק הטוב ביותר מז'אנר המירוצים (כולל ראלי) ששיחקתם בו עד היום ? אם התחשבות בגראפיקה ובריאליזם ? NFS6 היה חמוד למשל, לא יותר מזה, קודמיו היו יותר יפים (לאותה תקופה כמובן) בקרוב אני אנסה את מייקרוסופט ראלי צ'לנג' ואת קולין מקריי 3 ואז אולי אני אוכל לשפוט...
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכותרת די מדברת בעד עצמה. אני מחפש משחק סימולציה (לא מכוניות, אלא שליטה על כלי טיס ממונע אווירי כלשהו בין אם חללית, מטוס או מסוק) הדורש מיומנות, רמת שליטה וטכניקה גבוהה, שכמובן אפשר להפעיל ע"י ג'ויסטיק. בקיצור אני מחפש משחק סימולציה אווירי אשר השליטה בו אינה מובנת מאליו ודורשת מיומנות גבוהה. מחכה להמלצות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגירסה המשופרת ל-Divinity: Original Sin תושק בסוף החודש, ובמקביל משחק ההמשך מסיים את קמפיין הקיקסטארטר שלו עם גיוס מרשים בהחלט לכתבה: http://hwzone.co.il/סדרת-משחקי-divinity-ממשיכה-לפרוח/
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
העם השלב שבו אני צריך לנצח על הגג אחד סיני ואז הוא נופל מהבנין זה האחרון?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה... אני משחק WARCRAFT 3 בGARENA,יש שמה אחלה של פינג,ממש טוב,אבל כשמגיע קרב גדול הFPS במהלך המשחק יורד ועושה לי תקיעות ממש רציניות שלא נותנות לי לשחק כמו שצריך,אולי מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי: -לעשות REINSTALL. -להגביר את האינטרנט+חבילת גיימרים(5MB אינטרנט). -לנקות את המחשב מהיסוד. ונתתי כבר את הנתונים של המעבד וכרטיס המסך שלי לפורום אחר ואמרו שיש לי מחשב חזק מדי לWARCRAFT 3. נ.ב.: זה לא קורה בתוכנות אחרות וגם לא בBNET,ואני ממש צריך את GARENA.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק מראה שנישמר אבל אין שום קובץ שמירה יש למישהו פיתרון או עצה מה אפשר לעשות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-