משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחק אסטרטגיה טוב שיצא לאחרונה? משהו בסגנון Warcraft 3, או Age of Empires 3?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
הגעתי לענק ההוא שצריך לדקור לו ת'עניים ויש שם קטע של תזמון, אז אני מנסה כל פעם.. בהתחלה יש כזה קטע של הילוך איטי... אני לוחץ..טוב נתפסתי עליו... אחרי זה אני לא מצליח... ואני לא מבין מתי צריך ללחוץ... תעזרו לי בבקשה! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
-
-
-
שמעו אחים שלי אני יודע איך לצרוב משחקים לאקס בוקס צרבתי מלא אבל יש לי בעיה אחת יש לי הלו 2 לאקס בוקס והוא לא נכנס בדיסק של 4.7 הוא יותר מידי גדול ודיסקים של 8 ג'יגה זה משוכפל בשתי הצדדים אז זה לא טוב אז מי שיכול לעזור לי שיעזורר בבבקשההה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני "מתנקה" מ-WOW ואני מחפש משחק אחר להעביר את הזמן .. אזז אם אפשר המלצות למשחקי RPG הרפתקאות או אסטרטגיה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טוב אני מת לשחק במשחק SSX ON TOUR ואין לי PS2 =\ וחבל. בכל מיקרה שמעתי שיש אימולטורים לPS2, יש למישהו מושג על אימולטור טוב? + מדריך =] וזה לא מעניין אותי אם זה יהיה אפילו על גרפיקה של 2 FPS רק שיעבוד. תודה רבה מראש לעזורים =]
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני משחק במשחק GETTING UP ואחרי שהתחלתי משימה אחת כתוב לי LOADING... וככה זה רבע שעה. זה מעצבן! זה כותב טוען ולא עושה כלום. יש תמונה זזה של הLoading אבל לא קורה כלום אגב עכשיו נתקעתי בשלב השני איך אני מגיע לסימטה?(אם מישהו קנה את זה חוץ ממני)
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
חבר'ה,אני צריך שתעזרו לי למצוא את המיקום של השמירה במשחק...כדי שאוכל להחליף אותה באחרת,כי נמחקו לי השמירות.. ולפני שאתם מתחילים להשתגע,אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי...וגם בדיון של המשחק התייאשתי מרוב דפים... אז בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי התקנתי את המשחק ,בהתחלה שפותחים יש מוזיקה של ההתחלה של המשחק עם הרובה הנטען,לאחר שלוחצים אנטר ומגיע התפריטים וזזים למטה למעלה לא שומעים דבר,ואז שגם נכנסים למשחק עצמו אין קול ושום דבר בדקתי בהגדרות של האודיו הכל ON.. כרטיס קול של הלוח מנוטרל(p4p800) כי יש פה כרטיס קול emu 0404 אולי זאת הבעיה? מה הבעיה ואיך פותרים אותה? נ.ב אם זה לא קשור לפה,להעביר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה למטה
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוא יצא בעולם לפני איזה ארבע חודשים אבל לא ראיתי אותו בחנויות?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם. כוונתי היא למשחקי רשת ביתית, כלומר אני מתכוון לשחק בהם עם אחי וחברים, יש לי שלושה מחשבים בבית לכן חשבתי לנצל קצת את המצב בזמני הפנוי CS - Quake 3 - Star Wars - Battle Field - Black Hawk down ועוד כמה דומים מחוץ לתחום, פשוט נמאס כבר... לא ממש משנה איזה סוג משחק רשת זה יהיה - 3d shooter, strategy, RPG, Else... העיקר שיהיו מעניינים וכיפיים! ישנה עדיפות למשחקים חינמיים, אך גם משחקים לא חינמיים אשר הדמו שלהם גם כן מספק יתקבלו בברכה. אשמח לקבל את המלצותיכם למשחקי הרשת האהובים עליכם. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחקים האלה כבר מתחילים קצת לשעמם. אז איזה משחק שדומה לאחד מהם את מכירים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יצא עידכון 1.2 למישחק Battlefield 2 אשר יתקן כמה באגים במישחק ויתן אפשרות ליטעון את הנשק בזמן ריצה מהירה ועוד... להורדה ופרטים נוספים כנסו לאתר המישחק : http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/home.jsp מקווה שעזרתי...בתודה המפציץ A החמקן !!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=93763 > חבל > נראה לי שזה יפגע בחברה לייצור משחקים נוספים :'( לא נראה לכם שכם העניין עם "קפה חם" הוא שטותי? מה כבר קרה? למה המכירות של המשחק צנחו בגלל זה? כולה דמויות "מצויירות" עושות סקס...
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר ליצור כמה חשבונות על CD-KEY אחד של BF2... כי יש לי את המחשק המקורי ושחכתי את השם משתמש והסיסמאה הראשוניים שיצרתי אז יצרתי חדש ולא היה לי שום בעיה או משהו (רק משהו עם האינטרנט אבל לא משהו שקשור לCD-KEY) חיפשתי בEA ולא ממש מצאתי תשובה :s05:
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי את המשחק Need for Speed Most Wanted ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו אז זה אומר לי להכניס את הדיסק הנכון והכנסית את הדיסק ה-1 מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לעשות? איזה דיסק להכניס?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לכל אוהבי ה FPS מבינינו - הורדתי לפני כמה שעות את המשחק חינם של AMERICAS ARMY ואני פשוט לא מבין - מה זה החרא הזה!!?? מה זה המשחק המסכן הזה ?? לא מעניין בשיט ! לעומת BF2 שאני אישית מסוגל לשחק בו ימים רצוף - במשחק הזה לא התחשק לי לשחק יותר מחצי שעה.. כל הגרפיקה שלו נראית כמו MEDAL OF HONOR מלפני 4 שנים אולי משופר קצת..כל הרעיון של כל האימונים האלה לפני שבכלל אפשר לשחק - מייגע. שלא נדבר על זה שעד עכשיו אני לא מבין איך מזהים שם מי הם הרעים ומי הטובים..(אם מישהו יודע בבקשה לשתף פה..) בכל מקרה - סתם אכזבה - אפילו שהוא חינם. בבקשה - אשמח לתגובות עליו - טובות ורעות.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם מישהו רוצה לשחק ברשת: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
טוב יש לי את זה- This mod will completely change every single campaign level into a Halo 2 look-alike. This of course meaning the missions now have h2 weapons (no duel wields yet tho...) and that the missions are spilt between the Arbiter and MC. For a more detailed list of what the conversion mod does, see the "Full Details" section _________________ Installation ------------------------ You're going to need HMS and HMT for this so go download them if you dont have them. The conversion is intended to be installed onto non-modded campaign maps, however they sometimes will work with modded ones. (See FAQ to see if your maps will let the conversion install cor…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-