משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
משנים שם מ livingNbreathing ל r4pe מוציאים את wernz ומכניסים את sashajkeתודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש כמות מוגבלת להוסיף שרתים ל favourite בבאטללוג? משום מה חלק מהשרתים שהוספתי בעבר אני לא רואה אותם, זה על חשבון החדשים שהוספתי ?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
המוסיקה של מקס פין היא מאירן במקור, ששייך לזמר בשם מוהין הנה:
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ממש לא מעניין אותי כל הקבוצות במודיעין אלא רק המשחק עצמו. אחראי פורום - אפשר לעשות משהו בנידון , זה מאוד מציק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחבר אותו והוא לא עובד לי במשחק, מה לעשות? גיימפאד של לוג'יטק ,הדגם הנפוץ rumblepad 2 נראה לי
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
החל מהיום הPWP נפתח גם לשחקני הPC המהוללים, לאחר שהיה מוגבל למי שעשה pre order במקומות מסויימים DAO-12 shotgun custom flechette ammo for the DAO-12 flash suppressor for the SKS sniper rifle Type 88 Light Machine Gun http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/12/20/physical-warfare-pack-available-at-no-extra-charge-now-on-pc-and-xox-360-today.aspx תעופו על עצמכם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן החוקים ללאן הקרוב, במידה ויש שאלות אתם מוזמנים לשאול על מנת למנוע אי נעימויות. נשקים: נשקי Assault: M4A1 M16A3 Scar-L MK14 Ak47 נשקי SMG: MP5 Ump45מקסימום של סנייפר אחד לקבוצה - L118A מקסימום של שוטגן אחד לקבוצה - SPAS 12/ Model 1887 אקדחים: USP P99 MP412 .44 Magnum Five Seven Desert Eagleרימוני פראג בלבד, רימוני פלאש וסמוק בלבד. בונוס מוות Revenged בלבד. *שימוש במיניגן אסור. *שימוש בפרקים אסור - האופציה מבוטלת ע"י קובץ החוקים. *נשקים אסורים מבוטלים ע"י קובץ החוקים. *קובץ החוקים יועלה לשרתים אשר עליהם תשחקו. מהלך המשחק וחוקים כללים: *בשלב הבתים, כל קבוצה תטייל וטו על מפה מסוימת עד שתשאר מפה אחת אותה ישחקו. *יתבצע סיבוב סכינים בו המנצחת תקבע באיזה צד להתחי…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בשגיאה מוזרה ב- IV - אני לא מצליח לשנות את ההגדרות גרפיקה מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר בHDMI 1.4 לרסיבר ימהה ובסרטים הוא מוציא סאונד DTS MA מדהים במשחקים מצד שני הוא מוציא PCM אומנם 5.1 אבל זה נשמע סאונד פחות מרשים מבPS3 האם משחקים כמו BATMAN AC וSKYRIM בכלל תומכים DTS/DD בPC ? אם כן למה אני מקבל PCM ? אולי חייבים כרטיס קול ? יש לי כ.מסך HD 6950
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לקראת עונת הלאדר החמישית שנפתחת עוד שבוע בליזארד מפרסמת את השינויים ל"בריכת המפות" כרגע רק שינויים לרשימת המפות של 1על1 מצויינים, לא ברור אם זה אומר שאין שינויים לשאר מצבי המשחק (2על2, וכו') או שהם יפורסמו בהמשך. בתוכן ההכרזה שלה בליזארד מציינת שבעונה הרביעית הם הוסיפו מפות שמתאימות לטורנירים ולדעתם זה היה מהלך טוב ולכן הם מוציאים מלאדר את 2 המפות שנשארו שהם לא מתאימות לטורנירים ומוסיפים 2 שלדעתם כן מתאימות. המפות שהוצאו: Abyssal Caverns Nerazim Crypt המפות שהוספו: Arid Plateau (לחצו על התמונה לצפייה בגרסה מוגדלת) Arid Plateau היא מפה עם 2 מקומות התחלה בלבד, צד שמאל למעלה נגד צד ימין למטה ככל הנראה. בתיאור המפה בליזארד מציינת שהמרחק ההליכה בין הבסיסים ההתחלת…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה: חברים שלי הפילו עלי לארגן לנו lan party לכבוד סוף השנה. הבעיה היא שבערך שנתיים לא עקבתי אחרי שוק המשחקים והרקורד שלי עומד על בערך משחק אחד לחצי שנה... אוקי, פרטים טכניים: + אנחנו 3 אנשים + עוד 2 דרך חיבור VPN ( כלומר לא יהיו איתנו לאורך כל הסופש). + המחשב הכי חלש זה הלפטופ שלי, והוא די חלש: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 @ 1.66GHz nVidia GeForce 8600M GS - 256 MB 2GB RAM + משחקים ששיחקנו בעבר (אלה שאני זוכר): neverwinter nights 2 storm of zehir Red alert 2 starcraft dungeon siege 2 serious sam 1\2 unreal tournament 2004 (או 2003 לא זוכר..) baldur's gate 2 אני אשמח אם תוכלו לזרוק לי רשימה של משחקי LAN כיפיים , עם דגש על RTSים, …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תחליפו את asshole ב baumz http://img832.imageshack.us/img832/8964/asddddp.jpg STEAM_0:0:3394366
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום ! הרכבת שלנו (3 אנשים) יוצאת מחיפה בשעה 7:20 מועד ההגעה הצפוי הוא 9:30 אנחנו 3 שחקנים מהצפון ...איך מגיעים מהרכבת למקום בו מתקיים הלאן ? ב-10 שמתחילים המשחקים לא בטוח שנגיע...וזו הרכבת המוקדמת ביותר שנוכל להגיע בה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מחפש משחק מחשב ישן שהיו בונים בו קניון,המשחק היה דו מימד ודומה לזה: http://www.google.co.il/imgres?q=mall+tycoon+maxis&um=1&hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=isch&tbnid=Ip1KdD0mAkRWiM:&imgrefurl=http://www.ecommercetimes.com/story/73169.html&docid=XFkS3qkvGEX-7M&imgurl=http://www.ecommercetimes.com/images/article_images/73169_450x300.jpg&w=450&h=300&ei=UPb2Tt_UCMq18QOb-4CfAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1444&vpy=154&dur=711&hovh=183&hovw=275&tx=149&ty=119&sig=102945978433470229973&page=1&tbnh=116&tbnw=174&start=0&ndsp=51&ved=1t:429,r:0,s:0&…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי לשחק ב-Metro 2033. המיפרט שלי רשום בצד והמעבד שלי כרגע על OC של 2.7Ghz. אני משחק על 1440x900 והגדרות על High והמשחק מקרטע. בסביבות 20~30 FSP עם תקיעות מעצבנות כאלה. דרך הסטים אין יותר מדי הגדרות שאיתם אפשר לשחק ע'מ לשפר ביצועים. מישהו מכיר כל מני Tweaks שאפשר לבצע ע'מ לשפר את הביצועים של המשחק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או תוכנה שתומכים בצפיה מפלאפון? אנדרואידי לצורך העניין
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין civ4 על המחשב שלי מאז התקנתי את החלונות 7. הסתכלתי ברשת - ניסיתי כל מיני פתרונות - מאנגלית - ולא הצלחתי או שלא הבנתי. הסתכלתי באמזון ואני רואה שאף משחק כמעט לא רשום כמתאים ל-7 אפילו ממש חדשים. למשל dragons age, civ4-5, heroes5-6 כולם רשומים על xp ווויסטה - לא על 7. היחיד שמצאתי בתחומים שמעניינים אותי שכתוב שהוא קשור לחלונות 7 הוא דרקונים 2. איך זה יכול להיות? אני כבר חושב לשדרג חזרה ל-xp... מיואש לגמרי... התקנתי במחשב כונן וירטואלי - לא שאני מבין מה זה ואיך זה. אבל יש כביכול xp וירטואלי על המחשב וניסיתי להתקין כשאני עליו וגם לא הלך. לא ברור מה זה ואיך זה. מאד מאד אודה אם מישהו יתן לי כיוון מדוייק לפתרון בעניין הציויליזציה 4 וגם הסבר כללי על הנושא - משח…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
תמיד אם מוסיפים מודים למשחק הוא עושה ואלידציה. אבל זה לא אמור לעצור את המוד, נכון? האם יש משהו שאני לא עושה נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לדעת אם קיים צ'יט שמאפשר לי לצרף כמה עוקבים שאני רוצה. אני סקרן לנסות משהו כזה. אפילו לצרף את כל העוקבים האפשריים במשחק אליי. אני יודע שזה מגוחך קצת, אבל זה נראה לי ניסוי כיפי ;D מישהו/י יודע/ת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני 4 שנים את המשחק עם zh ושיחקתי בonline עם שם משתמש שפתחתי היום לאחר 4 שנים התחשק לי לשחק שוב באונליין אבל לא הצלחתי להתקין את המשחק ,הדיסק היה שרוט לגמרי... אז הורדתי את המשחק מאיזה אתר של הורדות ושמתי את הסריאל המקורי שקיבלתי עם הדיסק והפעלתי עם הדיסק שקניתי {וללא קראק} ,עכשיו שאני מנסה להתחבר זה לא נותן לי כי גם שכחתי את השם משתמש והסיסמא שלי,אבל שאני מנסה לפתוח שם משתמש וסיסמא חדשים אני לא מצליח ,השאלה למה? אי אפשר לפתוח שם משתמש חדש? מה קורה אם שכחתי? . הסריאל בהתקנה מקורי. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אישרתי קנייה דרך הפייפל שם ואז היה איזה תקלה ורשמתי כתובת והכל וזה שוב הביא אותי למסך של הפייפל ובחשבון של הפייפל לא כתוב שהוצאתי כסף לintkeys או משהו לפייפל לוקח זמן להתעדכן או שזה לא שילם?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Just Cause 2 ב PS3 וגיליתי לאחרונה שאפשר להחליף דמויות כמו סופרמן ועוד כל מיני, השאלה איך עושים את זה,אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיון עם CtlAltDefeat מאת IRTrogdor שלום CtlAltDefeat, קודם אני רוצה לברך אותך על הזכייה בטורניר החודשי של NOM לחודש דצמבר, ועל הזכייה בהזדמנות לשחק נגד White-Ra ב Best of 5 Showmatch . תספר קצת על עצמך, כדי שיוכלו להכיר אותך. קוראים לי יונתן, אני בן 17 מבאר שבע ומשחק כגזע זרג ב Starcraft 2. אני כרגע בליגת מאסטרז, זה המשחק הראשון שאני משחק בו באופן תחרותי. מה גרם לך להתחיל לשחק SC? רק אחרי שהמשחק יצא, קראתי באינטרנט על המשחק והחלטתי לקנות אותו על פי סיקור באינטרנט. בהתחלה שיחקתי בקמפיין וקצת עם חברים, אבל אז גיליתי שיש קהילה שלמה סביב המשחק וטורנירים גדולים, והתחלתי לשחק בלאדר, לקרוא מדריכים וכו' ולהתייחס למשחק בתחרותיות. האם אתה חבר בקלאן ישראלי? לא, אני חושב …
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אנשים מי שרוצה לראות את השידורים החיים של טורניר מספר 18 מוזמן להיכנס עכשיו לערוץ ה- Twitch שלנו: IGAisrael מי שצריך לעשות CHECK-IN שיכנס כבר עכשיו לעמוד הטורניר ויעשה זאת כאן: http://www.z33k.com/z/h35
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הןרדתי תמשחק הזה ששמעתי שהוא משחק מאוד נחמד ודומה לGOW אז הורדתי אותו עכשיחו הורדתי קובץ פגום ואי אפשר להתקין אז אני רוצה שמ י שיחק במשחק הזה ויש לו ליניק טוב להורדה רק מטורנט שילשלח לי בפרטי או באשכול שהיה עם קראק טוב איתו או בנפרד תודה מראש מתן
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-