עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by normanush,

נראה לכם הגיוני שמי שקובע תחוקים משחק בקבוצה ? בשום מקום בשום קהילה לא היו אדמינים שהם גם שחקנים. האוביקטיבות פה שואפת לאפס , הקבוצה NG שבא שיחקתי כ SUB נפסלה טכני כי שיחקנו עם SUB שהאדמין אישר. גם ככה משחק פח וקהילה קטנה אתם עוד פוסלים קבוצות ואחרי זה מתפלים למה הם מתפרקים ? GG ADMINS פשוט מזכיר לי תתקופה של MW2 ש zEst שקד היה לטובת קבוצת חבריו Cripples

• 34 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. שמעתי מכמה חברים ונדמה לי שקראתי (ואפילו מנסיון אישי שלי חברות כמו VALVE והמשווקת של HALF LIFE שמות באגים במשחקים לא חוקיים שמתוצרתן) אז רציתי לדעת אם חנות כמו STEAM שכולם מדברים עליה (אם מישהו יודע בבטחה) לא שמה SPYWARE או כל מיני באגים במחשב דרך משחקים שהיא מוכרת. אני פשוט רוצה להתחיל לקנות משחקים חוקיים, או אם אתם מכירים חנות יות ר טובה? תודה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by David :o,

מחקתי את כל הSOUNDFILE 1-62 בתיקיה הרגילה [בלי ENGLISH] ועדיין יש לי סאונד כשאני מתחיל את המשחק [ אותו סאונד כמו בMW2 כשמתחילים משחק ] איך אני מוחק ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by yosef208,

מחפש אימולטור לc&c 95 שקיבלתי את כול הסידרה המלאה יש לי אקס פי

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by ForresT,

טוב רק התחלתיתמשחק ואז הגעתי למסך איפה שבוחרים תסקילים.. אני לוחץ אנטר מנסה לבחור ואז זה מראהלי תסקיל ואני לא מצליח לשדרג :-[ עוד משהו אני עושה שם level select משהו כזה וזה נותן לי תשלב החרא הזה באימונים שיעמום רצח עם היפני הזה עם החרבות..אני חייב לעבור אותו?מתי אני מסיים את האימונים?אני יכול לדלג עליהם?תודה:\

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. Started by huber,

היום, אני עצוב לומר, שסיימתי את המשחק הממכר הזה. בסופו של המשחק יש שלב בו שלושת הגזעים מתאחדים נגד האופל (שלב קשה במיוחד!). בסעום בשלב יש סירטון מדהים ואחריו מה שאני קורא לו "שעשועי מפתחים"... ז"א, יוצרי המשחק לקחו את המנוע של המשחק ויצרו סירטונים מאוד מאוד משעשעים (אני לא אומר מה, חבל להרוס לאלו שלא סיימו עדיין). בסיום הסירטונים כתוב "COME BACK AFTER UVE PLAYED IN HARD". הבטחה לסירטונים נוספים? יש מישהו שסיים את המשחק ברמה הקשה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yuval1101,

היי, התקנתי אתמול את המשחק COD4, וכאשר אני מפעיל את המשחק ב-SP, הוא כותב לי הודעת שגיעה: iw3sp.exe - unable to locate component this application has failed to start because d3dx9_34.dll was not found. re-installig the application may fix this problem מישהו יודע מה לעשות??? תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by 2222Dudu,

משחקים אחרים יתקבלו בברכה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ראיתי בynet

10. Started by Sifo Jen,

היי!, אני צריך את הקובץ רג'יסטרי של FROZEN THRONE לאחר ההתקנה, כמובן שיהיה את זה רק למי שהמשחק מותקן אצלו... כדי להוציא את הקובץ RUN->REGEDIT->find->"blizzard" אחרי שמוצאים פשוט ללחוץ ימני על התיקיה של בליזארד מצד שמאל, וEXPORT לשמור קובץ ולעלות לאתר. תודה!!

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  11. Started by tgen,

מה ההבדל בין משחק אסטרטגיה בזמן אמת ואסטרטגיה שמבוססת על תורות?

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  12. בוחן קצר המאפשר לך לבדוק את ידיעותייך בתחום הגיימינג: http://www.bitpit.be/ קיבלתי 56%

• 120 תגובות
    • 14k צפיות
  13. Started by דניאל52,

http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13206

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. יצא עידכון 1.2 למישחק Battlefield 2 אשר יתקן כמה באגים במישחק ויתן אפשרות ליטעון את הנשק בזמן ריצה מהירה ועוד... להורדה ופרטים נוספים כנסו לאתר המישחק : http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/home.jsp מקווה שעזרתי...בתודה המפציץ A החמקן !!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  15. Started by taimor,

טוב אני מת לשחק במשחק SSX ON TOUR ואין לי PS2 =\ וחבל. בכל מיקרה שמעתי שיש אימולטורים לPS2, יש למישהו מושג על אימולטור טוב? + מדריך =] וזה לא מעניין אותי אם זה יהיה אפילו על גרפיקה של 2 FPS רק שיעבוד. תודה רבה מראש לעזורים =]

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום אנשים טובים אני חייב את עזרתכם! אני צריך שתעזרו לי למצוא שם של משחק גיפים דיי ישן שאפשר להעלות עם הגיפ על הרבה הרים גבוהים, ולנסוע איתו ממש בכל ההרים הגבוהים. אני כבר מחפש את המחשב הזה הרבה זמן ולא מוצא את השם שלו. מדובר במשחק של יותר מ 6,7,8, שנים. שיחקתי בו מלפני הרבה מאוד זמן ואני כבר לא זוכר. זה היה משחק נוסטלגי, משהו ממש כיף! אני כמעט בטוח שזה היה גיפים דיי קטנים. אם למישהו זה רומז משהו שיזרוק שם! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  17. אני מחפש משחק שאני יוכל לנצל את הADSL שלי. כמובן משחק רשת אז איזה כדאי לי ? מה הכי כיף? :AR15: איזה משחק רשת הוא האהוב עליכם. אם אני יראה אחד פופולרי אני ירצה לנסות אותו אז הביעו את דעתכם.

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Vladgi,

גמרתי את האלף לייף 2,אני מחפש שהו שיחליף אותו אני יודע שאין דבר כזה משחק ברמתו עכשיו אבל משהו שיזכיר אותו יש?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האתר גיימספיי פירסם את עשרת משחקי הפיסי הטובים לשנת 2007 http://goty.gamespy.com/2007/pc/index.html קלעו כמעט במדויק לבחירות שלי בחירות של אתרים נוספים יעודכנו כאן IGN פירסמו את רשימת משחקי השנה שלהם http://bestof.ign.com/2007/pc/22.html נבחרי השנה כדלקMן: משחק הפיסי של השנה הוא -Bioshok משחק האקשן -Gears of War משחק הירייות מגוף ראשון -BIoshock משחק הפאזל של השנה-פורטל משחק המירוצים-DIRT משחק התפקידים- The Witcher משחק האסטרטגיה- World in Conflict גרפיקת השנה-קרייסיס משחק הרשת -WIC המשחק cod4 לא הגיע למקום הראשון באף קטגוריה

• 156 תגובות
    • 14.3k צפיות
  20. Started by stone cold,

התחלתי לשחק במישחק הזה http://www.gamespot.com/pc/strategy/starwarsrts/index.html אני בינתים באימון וזה מאוד נחמד אני יתן עוד פרטים שיהיה לי יותר זמן לשחק במישחק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בהסבר שיש ב LIONETWORK אומרים לי לשנות בקובץ steamemu.ini את השורות : SteamOnline=0 SteamUser=*** SteamPassword=*** אין לי את השורות האלו בקובץ הזה. צירפתי אותו שתראו. יש פתרון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  22. ואם הוא ל-ps2 אז איך משתמשים ב-patch לקונסולה זו בתודה מראש?

23. Started by Born2Kill,

מישהו מכיר אתר שאני יכול להוריד ממנו מודים יפים ל-Company Of Heroes?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by raiman1,

האם ניתן עדיין להרשם לתחרות? אם כן האם אפשר לשחק לבד או שחייבים קבוצה?? והאם יש שם קונסולות/מחשבים אן שצריך להביא מהבית??

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

בשיטוטיי חסרי המשמעות באינטרנט(באמת חסרי משמעות, אפילו לא מחפש אחר פורנו... סתם לוחץ על לינקים רנדומלים בויקיפדיה) מצאתי את הערך על המשחק ה(סוג של) משובח, Command & Conquer Renegade. בערך עצמו מצאתי פנינה לא קטנה - מסתבר שבזמנו, תאריך היציאה של המשחק נדחה וWestwood עשו את מה שכל חברה רצינית אחושלוקי לחלוטין תעשה במצב כזה - שיחררו וידיאו המראה את ניק "האבוק"(כל קשר למנוע הפיזיקלי הינו מקרי בהחלט, באמת, לא צריך לעשות בדיקות) פארקר פורץ למשרדי Westwood על מנת לגרום למשחק לצאת: http://il.youtube.com/watch?v=o1_fQttF2tM Hilarity Ensues. שתפו בעוד וידיואים דומים של חברות משחקי מחשב/הייטק שמשתטות טיפה(או הרבה), אולי ייצא דיון מעניין(אבל רוב הסיכויים שלא, כזה אני - פסימי).

• 72 תגובות
    • 11.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.