עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Shay17,

תגידו יש את המשחק בלייד למחשב ? או רק לקונסולות ...

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  2. אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה והתקין את התוספות הללו - האם יש טעם להתקין אותם? האם משפרים משמעותית את חווית המשחק? האם ניתן להסתפק רק בהתקנת ה- patch 1.9? תודה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by TheSaintn,

שלום, עשיתי PRE ORDER ל- MW3.. שמתי לב שהשעון של ה רליס דייט שלי גבוה ב8 שעות יותר משל כל מי שאני משחק\מדבר איתו... כלמור כל מי שקנה גם כבר התחיל לשחק ב 9 ואני צריך לחכות עד 5 בערך... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? או לפחות מה הסיבה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by JohnnyBravo,

Just Cause 3 in development - report Just Cause 3 Release Date Rumored Just Cause 3 'set for 2012' - rumour

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 2130TOMER,

נזכרתי מקודם בקטע מצחיק מהמשחק פיפוש 2 והייתי חייב להעלות אותו תהנו ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני ב-UMP ברמה 27(כשיש לפחות 31 רמות לנשק ועוד כמה דברים שלא פתחתי) וקיבלתי צ'לנג' שהגעתי למקסימום שלו ... :s05: מישהו יודע איך זה הולך פה?

7. Started by RonCohen,

איזה משחק אני יכול לשחק עם עוד מישהו בLAN (אם המשחק לא מקורי) כי יש לי עכשיו גם קרייסיס 1 מקורי וגם BFBF2 ובטוח אפשר שלשחק עם עוד משיהו אם יש דרך כל שהיא לשחק עם מישהו בLAN רק תגידו אני יוריד כל משחק(יריות אני רוצה)חחח

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by jungle-man,

שלום בSTEAM מוכרים את Settlers 7 Gold Edition Deluxe ב 40$ שזה כ150 ש"ח וכולל את כל הDLC'S. נראה לי קצת יקר למשחק שיצא במרץ. בארץ מוכרים ב100 ש"ח את Settlers 7 Gold Edition (ללא ה"deluxe"). מי שמכיר את הגירסאות השונות יכול להמליץ האם כדאי להשקיע עוד 50 ש"ח? שיחקתי בעבר בSettlers (לא זוכר איזה) ואהבתי אולם מתלבט כרגע מה לקנות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by firemebad,

היי האם יש לכם המלצות ל - SHOOTHERS ממלחמת העולם הראשונה ? כל המשחקים שנתקלתי בהם עד עכשיו עסקו רק במלחמת העולם השניה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני יודע שזה שאלה קצת(הרבה) מסובכת יש דרך שאני ישחק דרך המחשב בLAN עם עצמי (עכשיו הסבר): נגיד אני יכול לפתוח משחק פעמיים שירוץ פעמיים בשתי חלונות עכשיו אני אומר בחלון א' לפתוח סרבר ובחלון ב' להתחבר אליו איך עושים את זה?? ועוד שאלה יש לי קרייסיס מקורי איך אני יכול לשחק בLAN איתו?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by OREO1478,

היי אז לפני כמה ימים היה טופס של איזה קבוצות מגיעות ללאן ואת את איזה קבוצה אישרו.שמה ראיתי שאישרו אותנו והכל ועכשיו עשו רשימה מעודכנת ואנחנו לא מופיעים ברשימה. בבקשה תסדרו את זה תודה אנחנו לא מופיעים פה : http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1469250 תודה מראש יובל.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. אני מעדיף תלת מימד/נורמלי/שיצא לאחרונה מישהו מכיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by michaelr,

Assassin's creed revelations ההמשך לכותר הקודם brotherhood בהחלט משחק מרשים ביותר עם גרפיקה ועולם שנראים אמיתיים אותי המשחק לא איכזב וממשיך מאותה הנקודה שהקודם הסתיים רק הפעם המשחק לא מתרחש ברומא כמובן שגם הוסיפו נשקים חדשים ואפשרויות נוספות את השאר תגלו לבד. ציון שלי 10. saint row the third ללא ספק הרבה יותר טוב מהקודם נראה ריאליסטי יותר והמשחקיות יותר מהנה וכייפית עם עלילה מעניינת ממליץ בחום רב למי שרוצה לעשות בלאגן !!! ציון 9

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by גיא מ,

לא זוכר את השנה אני מאמין שזה בין 1997 ל1999 שיחקתי במשחק עם עטיפה אדומה ודמות של קוסם עליה משחק תפקידים קלאסי שרואים את הדמויות מלמעלה כמו משחק אסטרטגיה אפשר לשחק או קוסם או לוחם ובוחרים בהתחלה את הדמות נראה לי שאחד ממילות המשחק היה MAGE תודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by Or94,

איפה נמצאות השמירות של CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 בווינדוז 7?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  16. אני מדבר אבל שחקנים ברמה. אני משחק ב GAMERANGER עם כל מיני אנשים מאירופה שהם די טובים אבל נחמד יהיה לשחק עם קצת ישראלים שיודעים איך לשחק. כן \ לא ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אם אני רוצה לשחק ממחשב אחר (לא באותה דירה), עם אותו חשבון אוריגין. האם אני יכול פשוט להתקין ORIGIN עם החשבון שלי ואיתו להמשיך הלאה עם כל הנשקים והצבירות שהשגתי עד כה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by arik100,

הממ עכשיו שידרגתי כרטיס מסך וחשבתי שעכשיו הוא יריץ על ULTRA/HIGH בלי בעיות ומסתבר שלא זה המפרט: E6750 2X1GB HD6850 GIGABYTE OC VER מה נראה לכם הבעיה? המעבד או הזכרון? האם תוספת 2GB תפתור את הבעיה ותריץ לי ULTRA בלי בעיה ? או כבר לשדרג פלטפורמה שלמה?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by --Shadow--,

http://ps3.ign.com/articles/121/1214339p1.html

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by A.J,

שלום, אני מחפש שחקנים כדי להרכיב קבוצה או להצתרף לאחת בשביל משחקי ranked teams. בשרת nordic&east יש לי הרבה ניסיון במשחק. משחק כבר מעל שנה וחצי התחלתי בשרת האמרקאי ועברתי לשרת האירופי. הכיוני שלי בשרת האירופאי:onehunter , מעל 400 ניצחונות.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by RONG23,

שלום כדי לשלוט בשמי בטלפילד כמו שצריך רכשתי לוגיטק אקסטרים 3די פרו שאני מחבר אותו הוא משפיע לרעה על העכבר במשחק רגלי למרות שהגדרתי את הגויסטיק רק למקשי טיסה מישהו נתקל בבעיה או יודע על פיתרון??? יתכן התנגשות usb? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by yaya12345,

הי הורדתי את המשחק pes 2012 עם ה crack שלו פתחתי עם daemon tool והתקנתי העתקתי את ה EXE וה DLL לתיקייה הראשית של המשחק אך בלחיצה ה EXE שום דבר לא קורה חוץ מהעובדה שיש process תקוע בזיכרון בגודל של כ 100K ניסיתי לכבות את האנטי וירוס (avira) - לא עזר ניסיתי לעבור ב compatibility של XP - לא עזר נראה לי שגם ניסיתי את ה firewall - אני אבדוק שוב בכל אופן אגב אותו הדבר קרה לי גם במשחק dirt 3 (רק שם האנטי וירוס ממש צעק שאחד ה DLL של ה crack נחשב כסוס טרויאני) נתונים: laptop) dell vostro 3550) 64bit (יכול להיות שיש קשר??) ati radeon 6630 win 7 pro מישהו??

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  23. העלתי ל x4 ועדיין יש מדרגות ובלי קשר המשחק מאד מהבהב האם זה בעיה אצלי? נכון שהתלוננתי גם על הגרפיקה של Assassin's Creed Revelations שהאמת לא ממש גרועה אלא ציפתי ליותר,אבל אם הייתי רואה את הגרפיקה של cod לא הייתי מדבר. הגרפיקה של cod פשוט נראת ישנה ואני לא רואה שום שיפור מהמשחק הקודם{אם לא יותר גרוע},נכון שגם ב bf3 יש קצת הבהובים אבל גרפיקה פשוט מעולם אחר מכל הבחינות,תאורה יפה והכל נראה חד ואמיתי,בקיצור לשחק ב bf3 ואחרי זה לעבור לשחק בcodmw3 זה כאילו לחזור 5 שנים אחורה. אני רוצה חוות דעת על הגרפיקה,וה aa .

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by hellfire03,

יש איזה מקום מרוכז שאני יכול לחפש בו אם אני רוצה לחפש משחקים יד שניה? (עותק פיזי) נ.ב מה החוק (בארץ/בחול) ביד שניה - עותק דיגיטאלי? תודה אריה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים