משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
דוד שלי מגיע מארה"ב, וחשבתי אולי שהוא יכול לקנות לי שם את המשחק. אבל יש כמה בעיות: 1. אני רוצה לשחק בשרתים הארופאיים, ואני רוצה לדעת אם זה משנה איפה המשחק נקנה. 2. אני אתחבר לאינטרנט רק בשנה הבאה, ואני רוצה לדעת לכמה זמן התמיכה שאני מקבל מהחברה (לעדכונים, שידרוגים וכל מיני כאלה...) 3. כדאי לי בכלל לקנות את המשחק דרכו, או שעדיף לקנות אותו בארץ?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במשחק יש אפשרות לצרף שני מחלקות אם נושאי דגלים למחלקה אחת גדולה... לדוגמא :מחלקה של אלפים עם נושא דגל אפשר לצרף לעוד מחלקה מאותו סוג ואז מקבלים מחלקה גדולה.. עכשיו הבעיה היא שאחרי שאיחדתי את המחלקות איך אני מפריד אותם בחזרה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
סתם נתקלתי בשרשור של בן אדם שמספר שחסמו לו את החשבון סטים הוא הסביר שזה בגלל שהוא קנה לחברים שלו משחקים בכרטיס אשראי שלו דרך החשבון שלהם או שהם עשו LOGIN אצלו במחשב או משהו כזה והוא קנה משחקים על החשבון שלהם עם הכרטיס שלו אלו התמונות מסך זה דבר די מפחיד שחושף שסטים זה גוף שיכול להיות לא הכי נחמד ובאמת די מפלצתי \ מונופול יכול להווצר מצב שספריית משחקים בשווי אלפי שקלים והחשבון כולו יחסם משימוש אחרי שנים של השקעה ועוד לא נותנים לך הסבר ראוי אתה נתקל באטימות וחוסר שקיפות מוחלט יוצא שכל הכסף שהשקעת בסטים וחשבת שקנית משחקים בעצם זה בכלל לא הרכוש שלך אלא רכוש של סטים ואתה בכלל רק השכרת את המשחקים עד לאיזה נקודה בזמן שסטים מחליטה שהיא לא מעוניינת לתת לך לשחק יו…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לשנות בניד פור ספיד אנדרגראונד 2 את הזווית ראיה כשאני בוחר צבע לאוטו או מוסיף כל מיני אביזרים?
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למשחקים המבוססים על מלחמת העולם ה-II ואשמח עוד יותר אם תחלקו הצעותיכם על פי שתי קטגוריות: 1) גרפיקה טובה 2) משחקיות טובה בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חברי קהילה יקרים, Israel Gaming Association גאים להציג את טורניר IGA Season 1! על מהלך הטורניר: הטורניר מחולק לחמישה Clashים, שבהם שחקנים יתחרו על פרסים ועל Seeding לתחרות ה-Championship. בכל Clash, השחקנים מתמודדים על 50$ + פרסים נוספים – ובנוסף השחקנים מתחרים על Seeding) Seeding - ככל שמגיעים גבוה יותר בתחרות, מקבלים יותר "ניקוד"). בסוף חמשת הClashים, 32 השחקנים עם הניקוד הגבוה ביותר יכנסו לתחרות ה Championship. ה-Seeding חשוב גם לתחרות ה-Championship עצמה, כאשר השחקן בעל ה-Seeding הכי גבוה, ישחק נגד השחקן עם ה-Seeding הכי נמוך (מקום 1 נגד 32, מקום 2 נגד 31, מקום 3 נגד 30 וכו'). כך שלשחקן בעל ה-Seeding הגבוה ביותר, יקבל בתיאוריה (כי במציאות מי יודע מה יכול לקרות…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
המשחק כל הזמן בועט אותי לווינדוס ואין לי מושג למה. מישהו יכול לפרש את ה-error הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו משחק Matrix Online? אם כן תשלחו לי הודעה פרטית, אפשר יהיה לשחק יחד אם לא תגיעו מהר לאתר של fileplanet.com הם נותנים CD-Key לגרסת ה Strees-Test סה"כ משחק חביב, מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
אני בן אדם שלא מתרגש משום דבר ואני רציני. לצערי זה אותו הדבר במשחקי מחשב, אני לא מצליח למצוא משחק שאני ישחק בו יותר מכמה ימים. ניסיתי FEAR אבל נרדמתי עד שמצאתי אוייב. TOTAL WAR משעמם, כל הזמן אותם קרבות. HEROES 5 בהתחלה נחמד, אחר כך מבנים שרוב המשחק זה להעביר תורות בלי סוף. קשה לי למצאו משחק שאני פשוט יהנה ממנו. אהבתי בזמנו את PAINKILLER, אקשן טהור, למרות שעשה לי כאב ראש. כבר לא יוצאים משחקים כמו PROJECT IGI..... יש לכם אולי איזה משהו טוב שיצא בשנה האחרונה להמליץ לי? אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שלקנות ps2 ב2000 שקל לא ממש שווה הוחלט ללכת על הxbox ויש לי מספר שאלות, אני קונה את הגרסה האירופית, אם אני יקנה משחקים מאמאזון הם אמורים לעלות (לא מופיע שם לאיזה תקן המשחק) למי שיש את המכשיר יש לו תחזוקה מיוחדת(צריך לנקות בדרכים מיוחדות/מתחמם במיוחד)...? וכמובן משחקים, אני קונה עם המכשיר 2 משחקים, חשבתי על אלה.. XBOX360: Tom Clancy's Ghost Recon 3 - Advanced Warfighter http://www.gamespot.com/xbox360/action/tomclancysghostrecon3/index.html XBOX360: Project Gotham Racing 3 http://www.gamespot.com/xbox360/driving/projectgothamracing3/index.html וכמובן הHalo 3 כשיצא... לגבי ההלו וגוסט רקון אני די סגור לגבי המשחק מכוניות קצת פחות יש לכם המלצה על משחק מסויים??
-
- 50 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
יש לי את הטראינר הסטנדרטי הזה ששוקל 124 קיי , עם מישהו יכול להזכיר לי איך אני מפעיל אותו אני יודה לו מאוד .
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה המשחק הטוב ביותר לשנת 2003
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזמן לא התעדכנתי במשחקים החדשים... ובא לי על איזה משחק אסטרטגיה בזמן אמת טוב.... תודה לכל מי שעונה...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שאני מכניס את הסריל זה מבקש ממני להכניס את הדיסק הנכון ניסיתי הרבה קראקים שמסתמכים על P2P יש משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק! למישהו יש משהו להמליץ על משחק דומה?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני בשלב 6 כבר שיחקתי בו הרבה ואז ניתקעתי אני הרגתי הרבה אויבים במין כזה חדר מרובה גדול עם אפשרות לפוצץ הרבה חביות ותיבת חשמל אחרי זה יש עוד חדר מרובע גדול ששם אין אויבים (בשניהם יש מעליות שלא עובדות) הגעתי פה http://img410.imageshack.us/img410/9559/14911488149714971501iz4.jpg ונתקעתי בחדר הימני אין כלום ובחדר שמאל אני חוזר אחורה (למקום שהגעתי יש אפשרות להגיע מחדר שמאל ואפשרות שניה מהמסדרון מאחרוי) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
....................והמנצחת היא Xbox360 באסה, חשבתי שה PS3 תקח משחקים בפיתוח עבור כל קונסולה משחקים בלעדיים לפי קונסולה ברישמה של ה 360 יש כמות לא קטנה של משחקי PC שנחשבים בלעדיים אליה כי לא יהיו אותם בקונסולה אחרת, מצד שני משחקים כמו Ninja Gaiden 2, שמי שישחק בראשון מבין למה מתכוונים פה ל PS3 יש בלעדיים כמו Devil May Cry 4 Metal Gear Solid 4 וגם לא המשכיים שאמורים להיות מעניינים כמו Heavenly Sword ואחרים אבל במצב הנוכחי אני רואה יתרון ל 360 עם הבלעדיים שלו כמו Halo 3 ונינג'ה גיידן 2 שכבר הזכרתי וכמובן Gears of war, שיוצא בשבוע השקת ה PS3 ואם הוא יענה על הציפיות הגבוהות מאוד ממנו אז בצירוף לשאר הבלעדיים, ה 360 נותן מלחמה חזקה לסוני
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם Ghost Recon Wildlands היה הכותר המאכזב ביותר של תערוכת E3 2016? אחרי חשיפה ראשונה ומרשימה בהחלט בשנה שעברה ולצד Call of Duty: Infinite Warfare שממשיך לצבור תגובות שונאות מהרגע הראשון בו הוצג, כותר הפעולה הטקטי החדש של יוביסופט יצר הרבה רגשות מעורבים אצל הגיימרים עם הדגמת משחקיות מוקדמת אשר הרגישה לא בשלה ולא מלוטשת, וגם איכות ויזואלית מאכזבת שהייתה רחוקה מהתצוגה המוקדמת (למרות שהופעלה לכאורה בידי מחשב אישי מבוסס GeForce GTX 1080). האם במפיצה הצרפתית יצליחו לתקן את הרושם עד להשקה במרץ 2017, או שזה ייזכר לנצח בתור עוד כותר שהחל את דרכו בשאגה אבל הגיע אל השוק עם יללה חלושה בלבד? ספרו לנו מה דעתכם. https://goo.gl/1udK1y
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה לבטל אני הסינק באנריל (הראשון, כן, יש עדיין אנשים שמשחקים בזה). מישהוא יודע איך? הוא לא מגיד לפקודות שאני נותן לו מהדריורים. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי לפני כמה שנים היה משחק שדומה למשחק ALPHA PRIME שבו רובוטים השתגעו והתחילו להשתלט על כוכב מסוים אם אני לא טועה המשחק היה מבוסס על מנוע של MONOLITH או LITHTECH משחק FPS
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הכל בכותרת. הדבר היחיד שניתן לעשות בSINGLE PLAYER בBATTLEFIELD הוא CONQUEST על מפות של 16 איש?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי , סוף סוף אני מצליח לשחק בNFSU באינטרנט , אבל אני לא יודע איך לעשות DRAG.... אני מצליח לשחק רק באחד נגד אחד CURIOT.... ובלי DRAG... אז איך אני משחק DRAG באינטרנט... לא הבנתי עדיין...
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-