עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dj shay 30010,

טוב יש לי כמה דברים מישהו מכיר אימולטור ל X BOX לשחק ב PC דבר שני יש למישהו קודים ל Need for Speed Underground 2 ל X BOX

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  2. אני לא מצליח לזוז עם המקלדת אבא אפשרל הזיז את העכבר מה הבעייה? האם update יעזור?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  3. שלום מקווה שזה המקום הנכון. בשלב מסוים במשחק Singularity נתקעתי ואינני יודע איך להמשיך משם הוספתי סרטון שיתאר את המקום בו נתקעתי: תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  4. כל פעם שאני מגיע לאותה נקודה (בתחילת המשחק, בנמל), המחשב עושה לי ריסטרט. מישהו מתקל בבעיה? יודע איך לפתור? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. כל פעם שאני משחק בוורקרפט 3 אחרי זמן קצר של 20 דקות פחות או יותר הוא סוגר לי את המשחק וכותב לי את השגיאה הבאה: http://img302.imageshack.us/my.php?image=fatalerror8kg.jpg מה אני עושה?????????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. ובכן יש בצורת בחודש חודשיים האחרונים במשחקים PC וחלק מאיתנו בהחלט חיכו להניח את ידיהם על המשחק הזה אך לפי הביקורת שהתפרסמה ב gamespot אולי זה לא יהיה כל כך כדאי, המשחק מקבל שם ציון של 7.0 ונאמר שלא מחדש שום דבר שלא ראינו לפני, חבל מאוד שעד שמיקרוסופט נזכרה להוציא את המשחק, וגם זה שהוא בלעדי לויסטה והוא לא שווה את זה בכלל. לינק לביקורת: http://www.gamespot.com/pc/action/halo2/review.html?sid=6171591&tag=topslot;title;1

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Omry,

ממש לפני מס' שעות קניתי את המשחק הנ"ל ואני "מותקף" ע"י האטת FPS מטורפת. אני מניח שהקצב הקבוע הוא על סביבות ה-15 פריימים לשניה. אני משתמש במערכת שבצד. המעבד ב-OC ל-3,600MHZ והזכרונות ב-OC ל-1,800MHZ בתזמונים של 9-9-9-27. כל ה-OCים יציבים ב-100%. אני משתמש בדרייבר 182.08 לכרטיס המסך. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לפתור אותה? ניסיתי להוריד את ההגדרות (בלי פילטרים וכו') וזה לא עזר. נ.ב. V-SYNC פועל, אפילו שנראה לי שזה לא כ"כ קשור. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by stone cold,

בזמן שהיתי מורחק ראתי תפורום הזה(אני לא כותב בו למי ששואל) http://forums.maxconsole.net/showthread.php?p=270989#post270989 ורציתי להגיד לכם שבדור החדש צריך ליזהר בקיצור חלק מהמישחקים שיוצאים במחיר מלא מגיעים מסורסים וכדי לקבל את כל התוכן צריך לשלם כמובן עוד כסף ואני אולי בעד אפשרות ליקנות מישחקים והרחבות דרך הרשת אבל שאתה קונה מישחק במחיר מלא אני מצפה שתקבל מישחק מלא ולא מסורס :pissed: בכל מיקרה לכל מי שקונה מישחקי דור הבא (לכל העשרה אנשים בארץ ;D ;D ) צריך לשים לב לזה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by simonsix,

המשחק שוחרר כבר במאי ואתם מוזמנים להירשם ולהוריד. משחק יריות מגוף ראשון חמוד וחינמי. המשחק מתיימר להיות טקטי כי צריך טיפה לחשוב לפני כל מהלך, כך טוענים המפתחים הגרפיקה קצת מיושנת אבל משחקיות חביבה,נשקים ניתנים לשידרוג ויש לא מעט שחקנים פיתוח של חברת Mgame USA להורדה: http://operation7.fiaa.eu/Download01.asp

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by shalev7390,

המלא יצא כבר סופית ????????

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. אמנם המשחק היה גרוע (לפחות בפעם האחרונה שניסיתי לשחק אותו) אבל עדיין מעציב אותי לראות 8 שנים של עבודה נמחקות בצורה כזו. אולי אפשר רק לקוות שזה מרמז על כוונה שלהם להחיות את המותג לאור ההצלחה(?) של החידוש של אי הקופים. http://kotaku.com/5482221/activision-terminates-fan+made-kings-quest-extension

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gai18,

שלום חברים יקרים תרשו לי להציג בפניכם את הפורום החדש על המשחק BLACK&WHITE, בפורום תוכלו להתעדכן, לקבל תמיכה, סתם לדבר, ולהתרשם מהמשחק, אז הנה הקישור ומאוד מומלץ להירשם ולהצטרף לקהילה הזאת שרק תלך ותקדל עם הזמן: לפורום

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. התקנתי את ה-NBA LIVE 2007, אני נכנס למשחק, ואז המשחק קורס (יש כמה מסכים שחורים) וחוזר לדסקטופ... מישהו יודע מה הבעיה? * אני משתמש בוינדוס ויסטה... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  14. http://www.cheatcc.com/pc/kingpin.html Load the game with the "kingpin.exe +developer 1" צריך לשמור עם השם הזה ???

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by Yoav,

מישהו שמע על המשחק? בקצרה, זהו משחק RTS שבו אתה מגלם את צבאו של ארתור המלך (אתה מתחיל מעט לפני) ומשחזר את מה שהוא עשה (כמובן לא במפות מציאותיות וכו'). בקיצור, בשלב השלישי, שבו אמורים לשחרר את האבן מהצהובים (אתה משחק את האדומים), יש להם שתי חומות. הגעתי לחומה הראשונה, חיבלתי את הקשתים, אבל איך אני פורץ אותה? לא מצאתי שום מבנה שיאפשר לי לבנות קטפולטות והכחות שלי לא מסוגלים לעבור. ANY IDEA?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקנות את המשחק JERICHO, אבל אין בו דיבוב ותרגום לרוסית. איפה ניתן למצוא גרסא ברוסית למשחק (או קובץ תוסף ברוסית)? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by Bug2000,

קודם כל היתי רוצה לדעת באיזה סגנון המשחק כמה דיסקים הוא לוקח והאם מישהו שיחק בדמו או משהו ונהנה ממנו ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום, שמתי לב שב-WIC יש לי בעיות פינג, הפינג מתחיל מ-360 ונגמר ב-800. מישהו שם לב לזה? (בדקתי פינג אצלי וזה בסדר גמור)

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לשחק את Gran Tourismo 2 על המשחב שלי, מכיוון ואין לי PSX... האם זה אפשרי, כאילו אני מאמין שיש אימולטורים, השאלה אם הם טובים ? והאם מחשב כמו שלי יוכל להריץ את המשחק כמו שצריך ? מי שהתנסה בעסק הזה מוזמן להגיב...

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יכול להביא לי את ה Patch החדש של C&C:GENERALS? (1.6).

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by אוריפ,

היי! אחרי הרבה זמן שFEAR שכב לי על המדף, החלטתי שעם סיום הלימודים הגיע הזמן להתקין ולשחק בו. אני רוצה להפעיל את אופציית הEAXHD, שנתמכת ע"י כרטיס הקול שלי (2ZS), אך אי אפשר להפעילה (מצורפת תמונה). המשחק מקורי כמובן ומעודכן לגרסאתו האחרונה (1.06) וכך גם הדרייברים של כרטיס הקול. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  22. אני חייב לציין-אני PC-gamer נקי ובחיים לא נגעתי בגיימפאד אם סטיקים אנלוגיים. עכשיו-מה ההגדרות הכי מומלצות לNFS:HP אם הגיימפאד? אין לי מושג איזה מקשים בדיוק לשים שיעשו מה... גז וברקס בתור המקשים האחוריים? פשוט אין לי מושג איזה מקש לשים מה... בכל מקרה ככה נראה הגיימפאד: אם יש משהו שמשחק בזה בקונסולה/משחק בזה על המחשב אם גיימפאד אשמח לשמוע חוות דעת איזה מקשים כדאי לשים! נ.ב.-יש אתר שנותן המלצות איך להגדיר את הגיימפאד לכל משחק? כי אני מתכנן לשחק הרבה עכשיו אם הגיימפאד הזה...

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by אביעד,

תעזרו לי אני מת להסיג את ה half life מאיפה אני מוריד או קונה או מסיג תעזרו לי !!!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by kub,

שלום לכולם הבנתי שאני צריך להורריד פאץ מסויים בשביל לשחק בNFSU2 ברשת הורדתי את הפאץ המקורי שהמשחק שולח אותי אליו אבל זה לא עובד בבקשה עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by max_cool,

יש לי קוייק 3 ארינה v.1 ותמיד כשאני מנסה להישתמש בציטים זה אומר לי שרת זה לא מקבל ציטים מה לעשות אני חייב ציטים אני בסוף!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.