עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by moshe88,

ח'ברה איפה אני מוריד עדכונים (העברות של שחקנים לדוגמא זלאטן במילאן וכו...) לפרו 11 אני יודע שאפשר ידנית במשחק אבל זה יקח לי שנים...

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by J.allmighty,

כאשר מקבלים משימה מהcommander ומבצעים אותה אני פשוט יודע שהפשר לשדר לו לתת לי משימה חדשה אבל אני לא הבנתי איך

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  3. איך מרגיש פרק ההקדמה של משחק ההרפתקאות הבלתי צפוי והמצליח מבית Square Enix? התשובה בפנים לכתבה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by Qman,

*זה כל הזמן נתקע לי, החלפתי כמה קראקים לא עזר, התקנתי פעמים, שמתי על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין יש לי תקיעות קטנות כאלה, וגם בתוך מבנים אני רואה כזה פתאום הכל בהיר כזה ומוזר כזה לא יודע להסביר... מוזר מעורפל בהיר והכל מתערבב כזה זה קורה לי בתוך מבנים, יש דרך לתקן את זה? זה בעיה במחשב? * עכשיו ספציפית יש לי קראק של RAZOR *ניסיתי להתקין את כל הפאטצ'ים שבלינקיה היתקנתי אותם ואז המחשק לא עבד לי והייתי צריך להתקין מחדש... *בהוראות גם באותיות שאומרים מה לעשות איתם אני רואה אותן בשפה אחרת יש דרך לתקן את זה שיביאו לי את האותיות באנגלית? ולפי CAN U RUN IT אני אמור להריץ על HIGH. הנה קישור לתמונה. יש לי WINDOWS 7 PROFESIONAL 64 BIT. המפרט שלי הוא: מעבדי ‏Athlon II x4 Quad Core 640 S…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by IG,

אני חושב שהגעתי לשלב האחרון... אני נמצא בפריז, והימ"מ מסתער עלי... אני צריך לחסל 3 אנשים, כששניים מהם כבר מתים, ורק מפקח המשטרה נשאר... איך אני עובר את הימ"מ??? (בלי להרוג את כולם... אני רוצה לשמור על הדרוג שלי- פרופשיונל 8)... אהבתי את המשימה לפני זו- לחסל את ראש המאפייה היפנית ולגנוב את הפסל... )

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  6. האם ידוע לכם על אתר כלשהו שבו רואים את כל הסרברים/שחקנים אונליין? אם לדוגמא אני רוצה לדעת כמה אנשים משחקים הרגע BC2 באנטרנט אני אוכל לגלות איכשהו? אני יודע שבסטים יש אפשרות לראות גיימרים אונליין אבל זה כולל את אלה שמשחקים סינגל ולאו דווקא אונליין, אבל שאלה יותר חשובה - כשרשום בסטים מספר שחקנים במשחק זה אומר גלובאלי או רק דרך סטים? לדו' אם אני משחק BC2 דרך סטים זה רק בשרתים של סטים בלבד או גלובלי? אשמח לתגובות בעניין

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by Big_Guy7,

התמונה נתקעת, ומתעוותת במסך, ותוך כמה שניות נשמע רעש מוזר של תקיעת המשחק, והמחשב מרסט את עצמו. הבעיה מופיעה במשחקים Crysis ו GTA San Andreas. ב Crysis זה קורה עוד לפני שאני מתחיל לשחק, וב GTA לוקח כמה דקות של משחק בדר"כ. מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by eladbu,

???איפה תיקיית שמירת המשחקים???

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by toniviner,

היי, הבטע יצא לפני קצת יותר משבוע ואני מת לשחק בו. אני רשום בבליזארד לבטע ואחד משני דברים קרו 1. אני לא נבחרתי לבטע 2. הם עדיין לא האלו את השרתים שלהם באירופה ולכן אפילו לא בדקו את הבקשה שלי בכל מקרה יש סחר חזק במפתחות של הבטע. למישהוא פה יש מפתח? מישהוא קיבל את המפתח במייל? (כדי שנדע אם פתחו את השרתים באירופה)

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by SD Project,

התקנתי אותו... הפעלתי אותו... שיחקתי 4 שעות... עברתי יותר מחצי משחק... שמרתי... יצאתי... יום אחרי אני בא להפעיל את המשחק והוא לא עובד... מחיקה של המשחק והתקנתו כמו בפעם הראשונה.. המשחק עולה פעם אחת וזהו !! מה עושיםםםםםםםםםםםםםם ?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. אני יכול לשחק אבל לא רואה כלום רק את הכוונת... אם אני יוצה ומכמס למשחק זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות שוב :'(

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by mestido,

Battlefield 3 Conquest only montage

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by pringles,

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by rule_the_pc,

מתי בדיוק SIMON 3D יוצא לשוק בישראל ואיפה??

15. Started by guyhhh,

די בהתחלה אחרי שאני הורג את "איש העורבים" ואני מחליק על וילון לתוך חדר ,הורג שם כמה , ואז יש בור שצריך לעבור ואני לא מצליח אנא עזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  16. 2.4 XP SP2 DX 90C שהמשחק התקין ..... R9550 128MB הורדתי את גרסת הדיוי די וגם את גרסת הדיסקים !!! בשניהם אותההבעיה !!! אני שם את המיני אימ'ג ...שהם אומרים לשים בדמון טולס 3.47 אני מעלה מקבל מסך שחור וזה חוזר ל ווינדוס !!! למה לעזזל ? כבר 5 פעמים התקנתי את זה ! שום דבר גם לא פועל ברקע.....שום פייר וול שום אנטיוירוס .....ביטלתי הכל כי חשבתי שאויל זה מפריע ... ? תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by DRz,

שלום, יש לי בעיה באנדרגרונד, אני לא יודע עם זה קרה לאחרים אבל באמצע המשחק (אחרי שקניתי מכונית) אני מקבל הודעה בSMS שRachel רוצה את המכונית שלה בחזרה אחרת אין מרוצים, עכשיו אין לי מושג מה היא רוצה, ניסיתי להחזיר לה 2 מכוניות שהיו לי, אבל כלום לא עוזר. נראה לי שהיא מתכוונת ל350Z שמקבלים בהתחלה, אבל החזרתי אותה :\ מישהו נתקל בבעיה ? ויכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by Kenny,

טוב , אז הורדתי את הדמו ששחררה החברה של המשחק קודם כל צריך לציין שיש למשחק גרפיקה בהחלט מדהימה. זה המפרט שלי : amd 2600 (2170mhz 512DDR @ 2-2-2-2 Epox8rda+ 195bfsb Radeon 9700 pro בכל מקרה , אני מפעיל את המשחק ברזולוציה 800\600 כאשר aa\af לא מופעיל כלל. בהגדרות של הגרפיקה במשחק שמתי הכל על high יש אפשרות לבחור בין : very high \ high \ medium \ low והמשחק פועל דיי בפריימים. וגם שאני מוזיז את העכבר מהר , כאילו מפנה את המבט במהירות , התמונה נהית קצת מטושטשת אני חושב שזה בגלל המסך (17 אינץ , אין לי מושג איזה חברה יש לי אותו שלוש שנים) זה נראה כאילו המסך לא מספיק לצייר , או שיש לו יותר מידי פרטים להציג בואו נגיד שאם יש עץ ואני מעביר את המבט במהירות עליו , רואים …

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by sherlock1212,

http://www.fileshack.com/file.x?fid=7768 יצא גם מפה חדשה!!

20. Started by מאפיונר,

נגמר לי הדלק ואני תקוע מה עושים?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by mardona,

אני אתמול התקנתי את המשחק ואני פשוט לא יודע איך לשחק אין לי מושג מה עושים,איך עושים ואיפה עושים אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by arik100,

שלום. אני זוכר ששיחקתי במשחק ישן ואני לא מצליח להיזכר איך קוראים לו. במשחק היה לך כהן שיכל לבנות מבנים אשר עלו משאבים. כדי להגיע למשאבים בונים גשרים. היו מבני הגנה והתקפיים. המטרה היא לתפוס את הכהן של היריב ולשם אותו בתוך מתקן עינויים בסופו של דבר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by natan805,

איך המשחק לדעתכם?? פשוט אני לא רואה שמדברים עליו ודווקא מאד נהנתי לשחק בו. משהו גם מכיר משחק בסגנון?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  24. היי חברי הפורום, כאשר אני מנסה בתקופה האחרונה להיכנס למשחק Call Of Duty MW3: Multiplayer דרך הסטים אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. ניסיתי כבר לכבות את הראוטר ולהדליק, ניסיתי לעבור ל- Offline בסטים ואז שוב Online אחרי ריסט לראוטר וכמובן גם המחשב עבר כבר המון פעמים כיבוי הדלקה מאז שזה התחיל, בנוסף לזה שזה מראה לי את ההודעה בשתי מחשבים שונים (כאשר אחד מחובר השני מנותק, כרגע אחד מהם בכלל לא עובד). וכלום לא עזר לי... :s05: מישהו יודע איך לפתור את זה או מה הבעיה? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by neil4,

למי יש לינק למשחק אבל ריפ בבקשה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.